hejhoppigaloppi

Sara sa åt mig att hålla ordning här på bloggen. Hennes önskan är min lag!!

Just nu kommer jag faktiskt inte på någon bra och rolig sak att berätta så jag börjar med två dåliga.

1. Jag är sjuk. Inte så sjuk att jag ligger nedbäddad utan så att det hela tiden gör ont i halsen, jag inte kan träna och blir helt slut av att gå upp för alla trappor här i huset. Det suger. Totalt har jag tränat sex gånger 2011, men ja ä int bitter, ellerrr?

2. Det är näst intill krig i Egypten = charterresan som jag och hela halva släkten har bokat in oss på blir med stor sannolikhet inte av. Ärligt talat är jag inte så insatt i vad hela grejen handlar om, men jag tror att det har att göra med Hosni Mubarak. Det hade ju varit skönt att komma iväg en sväng, få lite fräknar på kinden och snorkla med Nemo... Också kommer den där mannen och saboterar ALLT.

Det gäller att se positivt så saker och ting. Sjukheten gör att min skadade får vila vilket den behöver och en försvunnen solsemester gör att jag slipper bränna mig precis som jag alltid gör när jag befinner mig längs varmare breddgrader.

Nu kom jag på en rolig sak! Det är SM i en väldans massa soporter i Sundsvall denna vecka. Bland annat startskeleton, innomhussurfing, skoter, curling, dragkamp och........... barabarappnadam SKIDOR!!!!!! Självklart åker jag hem till helgen för det är en del riktigt tunga namn i startlistorna såsom Charlotte Kalla, Anna Haag, Marcus Hellner, Anders Södergren, Emil Jönsson, Daniel Rickardsson m.m. Gissa vem som kommer springa runt på Södra berget med kameran i högsta hugg för att ta kändisbilder? Om jag får några snygga lovar jag att dela med mig av dom.

Enligt säkra källor är SM-spåren inte att leka med. Jag frågade Petter, min träningsflitige skidåkande vän om han hade testat spåren "Nääe, jag har inte riktigt vågat det" fick jag till svar. Petters träningsflitige skidåkande mor Marie flikade snabbt in i samtalet "Det var det värsta jag gjort! Det enda man gör är att ploga och saxa"

Ja, det är en del backar som SM-åkarna kommer ställas inför. Till exempel Smirnovbacken som är uppkallad efter självaste Vladimir Smirnov, den beryktade EKG-backen, toppbacken och drakbacken. Själv ska jag stå brevid och se blodslitet i deras blickar.
Hareeee/ Strong A
Alltid redo med tekoppen i högsta hugg

Nästan helg!

Nu är det minsann bara en lektion kvar innan jag har helg! Det är lite synd att den ska inträffa imorgon (fredag) för då hade jag haft helg redan. Men men, man får helt enkelt acceptera läget och köra lite vecko-mys istället för helg-mys. Det är ju inte så stor skillnad, egentligen. Imorgon ska jag faktiskt åka till Linköping och hälsa på mina kusiner över helgen! Det var egentligen inte meningen, eftersom jag skulle vara med min pojkvän men nu är han ju fortfarande i Afghanistan så det är ju inte så lätt :b Så nu åker jag till Linköping och busar lite och sen kan jag förhoppningsvis vara med Calle nästa vecka! Dags att studera lite nu, hejdååå! /S:et

Jag och två söta kusiner!

Brödbakning och träning

Idag har jag tränat och gjort bröd. Nu står brödet i ugnen. Det skulle egentligen jäst 20 minuter till men så blir det så stressigt till träning nummer 2. Ska jag vara ärlig tror jag inte att brödet blev så lyckat.. Jag får helt enkelt se när jag tar ut det ur ugnen men degen blev liksom konstig. Typ för tjock, inte så fluffig som en bröddeg ska vara! Men jag vill ha ett gott bröd, så jag hoppas på det bästa.
Undrar ni varför jag bakar bröd om dagarna? Jo det är för att jag är ledig på tisdagar (torsdagar också). Det är jag såå mallig för och skryter gärna om det så ofta jag kan. Nu har jag en massa tid över att lägga in extra träningspass och ja, baka bröd då.
På träning nummer ett idag åkte vi till Högbo. Det var superfina spår och det var jätteroligt att åka! För mig gick det kanonbra, kändes som jag flög fram bitvis, speciellt i slutet när jag skulle åka milen och det inte var någon som åkt där före mig, och spåren var helt perfekta... När jag var klar var jag så trött och kände mig väldigt duktig. Men när vi duschat klart och skulle åka hade inte Figge och Emil och ev. någon till grabb också, kommit tillbaka än. De var tydligen ute 2,5 h och då kändes mina 1 och 40 lite fjuttigt. Därför känns det nu bra att jag och Lovisa ska gå till gymmet och kötta intervaller. Det kommer att bli jobbigt, det kommer att svettas floder och benen kommer spruta ut mjölksyra, hela min kropp är som spaghetti från förmiddagens pass dessutom. Men det är träning jag mår bra av. Det kan vara jobbigt för stunden, men det finns INGENTING som slår känslan när man äntligen får kasta sig ner på marken och bara flåsa efter sista intervallen. Eller när man sitter i bastun efteråt och håller på att drunkna i endorfiner. Eller när man traskat hem och får äta massa god middag. Då känner man hur värt det är att träna.
Ojoj såg att jag glömde att publicera inlägget hehe. Och nu, nu har vi kommit hem från passet! Lovisa kämpade sig igenom ett långpass på 1,5 h på en trampmaskin, inte så kul kanske men bra psykisk träning! Och jag själv körde 4x4 intervaller, som blev 5 stycken istället. För när jag var klar så var det lång tid kvar på Lovisas pass så jag tänkte att vad sjutton, jag kör en till! Och det är jag väldigt nöjd över, att jag liksom bet i och körde en till fast jag var yr av trötthet. Men som jag sa tidigare idag, efteråt, när jag var klar, då kände jag att jag lever, och jag är ännu ett steg närmare alla mina drömmars mål.
Nu ligger vi i soffan och klockan är fem i nio. Jag ska nog gå och lägga mig snart, medan tröttheten sitter i. Annars kan jag ha ganska svårt med att somna. Hittade några bilder på Lovisas dator som jag sitter vid nu;)

Fina somriga bilder på oss! De är från O-ringen i Eksjö -09 :)

/Rebecka


Konversation mellan Alice och Frida på kvällskvisten

Alice sitter och pluggar kemi  i köket för NV10A har prov på fredag. Frida som redan kan allt sitter mittemot och äter kvällsfika samtidigt som hon agerar mentalt stöd.

Alice: Om jag var ett grundämne skulle jag nog vara Argon.

Frida: Ååh, jag läste i boken vad det betydde, den vise tror jag att det var...

Alice: Nämen, det skulle ju passa mig perfekt!

Frida kollar i boken för att se om hon hade rätt...

Frida: Nej det var inte den vise, det var den tröge.

Alice lägger sig över bordet och tycker synd om sig själv......


tjeeenare mannen!

Har haft en helg hemma och bara tagit det lugnt. På lördagen åkte jag skidor med pappa (som förövrigt tycker att jag skriver alldeles för lite om honom här på bloggen så jag kan väl förtydliga det hela, jag och pappa åkte skidor från klubbstugan och supervallARN pappa hade supervallat mina skidor så jag hade grymt bra fäste och grymt bra glid, sedan fick jag verkligen slita för att hänga med min spänstiga far i spåret! Han är en jäkel på att staka! Sådär, lite goda ord om papi! Hoppas du nu är nöjd och lycka till på Marcialonga i helgen, för er som inte vet är det ett långlopp på skidor i Italien.) Efter skidturen var det en kort samling med vår nya tränare i klubbstugan. Sedan snabbt hem och till lunch åt jag paaannkakor, sjukt gott! Därefter åkte jag och mamma in till stan för att gå på östasiatiska muséet och titta på den kinesiska terracotta-armén. Det var riktigt coolt, kan verkligen inte förstå hur de kunde skapa något sånt på 200-talet före kristus!
I alla fall. Sen åkte vi hem igen och stannade till på en indisk restaurang för lite take-away mat som var den godaste jag ätit. Ni som inte provat indisk mat, GÖR DET! Ni blir inte besvikna kan jag lova :) Sen däckade jag i soffan och låg där under kvällen. Tittade bland annat på Hipp Hipp som jag tycker är så himla kul, ta en titt på det här klippet: http://www.youtube.com/watch?v=evqibXrKoss
Okej, det är nån liten unge som filmat på sin TV men det var den enda som fanns... Sjukt rolig i alla fall!
Söndagen tillbringades på Bosön med StOF och lite träning och mat. Och faktiskt så slapp jag stressa iväg hem på kvällen, fick däremot gå upp klockan 5 på måndagsmorgonen. Men det var det värt, fick ju en till kväll hemma och hann träffa min ena syster Malena också! Fast vår myskväll i soffan blev en timme kortare då pappa och mamma hade en uppgift åt oss, nämligen att bära ner bäddsoffan i gästrummet till ett rum där nere som vi snart ska göra om till mitt rum. Det var inte alls så lätt som man kan tro, den var så tung så vi fick montera ner den och bära ut den utomhus för den inte gick ner genom trappen, och sen montera ihop den igen. Hua, jobbigt var det.
Idag har vi chillat på en lektion i skolan, haft styrketräning och biffat till oss lite samt haft månadsmöte. Nu ska jag gå coh se vad alla andra här på OLGY gör, och sen ska jag göra egen mûsli som jag ska ta med i helgen, för då åker vi nämligen upp till Grönklitt för en riktigt mega träningshelg! Det blir gött.
/Rebecka
Juste, på söndagen tittade jag även på hipp hipp. Därav rubriken. Ove är så klockren! (Tycker jag som alla andra)

gooooooglar

Jag skulle plugga, men istället bestämde jag mig för att bildgoogla mitt namn precis som sundsvallsbloggaren hanapee hade gjort. Jag är inte direkt känd eller nåt, men några träffar fick jag i alla fall.
Första bilden på mig är denna:
Jag kan faktiskt skidorientera. hehee. Undra varför jag inte har hela dräkten på mig utan bara tröjan?
Detta var andra bilden på mig, från USM 2009 tror jag...
Pinsamt.
För er som inte visste var jag med i Idol förra året.
Sen fanns det lite andra random bilder också:
min lillasyster
häst
klumpiga bandypojkar.

Söndag!

Om några timmar är helgen över för den gången, men jag lider inte för det. Ska njuta av denna dag i frihet (=ingen skola) och börja med en fet dusch tänkte jag! Tyvärr måste jag skippa långpasset idag, men det är i förebyggande syfte inför den hårda träningsvecka som väntar mig. Dagens sura äpple blir på lång sikt en helt fantastisk äppelpaj som man brukar säga! Nu slänger jag på Bruce och hans greatest hits och dansar hela dagen lång. Peace out herrskap och fanskap /S:et

Amanda ligger och läser årets härligaste bok (ironi) 1984 i Lovisas chillsoffa.
Min chillsoffa är den som ni ser till vänster. Där brukar vi ligga ett antal timmar
på kvällen. Nice va!?

Schema!

Nu har vårt schema för våren äntligen kommit! Om vi har längtat? Att vi har längtat! Och som vi har längtat! Jag lägger ut mitt schema här, så vet alla när jag är anträffbar i chill-soffan i norrsätra! /Sara



P.S! Räkna bort svenskalektionen på fredagar. Den är visst svenska C och det har ju inte vi! Hihi D.S

Yo-yo-yiggidiyooo!

Bloggar-sarski här! Sitter i soffan med lite kladdkaksrester från i onsdag och chillar järnet med två yngre bruttor. Vi har avklarat dagens träning och nu är planen att göra INGENTING. Det känns bra, om ni undrar. Jag och Alice pumpade rumpa på stegmaskinen på parkbadet, Ludvig intervallade och Amanda körde ett kärleksfullt långpass med sin iPod. Vi har återhämtat oss med smoothies, nyponsoppa, banan, blodpudding, ravioli och många glas juice. Inte samtidigt såklart. Nu sitter vi och kollar på skidor och diskuterar hur snygg rumpa Daniel Rickardsson har.

Vet ni vad jag tycker om? När mammor och pappor och annat gott folk säger att dom brukar läsa bloggen. Jag blir så glad då! Tänk att vi kan vara så intressanta. Med tanke på att folk verkar uppskatta mitt bloggande så vill jag tipsa om en blogg som heter Fernie-bloggen. Bloggen ägs av mina bröder som har väldigt uppskattade ord-bollande egenskaper! Dom är och lever livet i Kanada och gör väldigt coola videobloggar. Påminner lite om Kenza, om jag får säga det själv! Hihi. Det tar emot att skriva så snälla saker om mina bröder men jag får väl skylla på tillfällig sinnesförvirring om någon frågar. 

Nu ska jag mysa! Ha en bra heeeelg /S:et
Bröderna och jag (i vagnen då, hehe)

<3

Bildbevis!

Tadaaaa! vad tycks mamsen? Får man smisk när man kommer hem?



Det tar ett tag för tatueringen att läka så det röda kommer försvinna och lite annat mojs! Men vad tycks? /S

Spinning och dylikt

Tjääänare..
Denna helt vanliga onsdag började halv sju med att klockan ringer. När vi slängt i oss frukosten gick/halkade vi iväg till parkbadet för ett spinningpass. Det vara en timme och det blev en sjukt svettig sådan. Herregud är allt jag säger..
På sega ben tog vi oss på något sätt hem och där har jag varit resten av dagen, förutom när vi var och "kollade" när Sara skulle tatuera sig, eller ja, tatueraren var inte så gästvänlig och påstod att det minsann inte var nåt zoo. Så vi drog. Jag kom hem, fick ett städ-ryck och gjorde lite fint, sen däckade jag i sängen där jag låg och läste bloggar samt kollade på Solsidan i typ två timmar. Fler var det tänkt att bli, men då kom Amanda och Linnea hem och jag kunde inte ligga där och såsa längre, och så kom Annika också och inkräktade i min säng. Vi lagade mat, tacopaj, och nu är jag määätt och trött och har mjölksyra om jag ens reser mig upp. Matteböckerna ligger uppslagna bredvid datorn och jag har ju räknad ett tal faktiskt, det är bra kämpat (Y). Men snart, mycket snart, är matten över för min del och it feels amazing. Fast det är kul när man fattar, men av den här kursen (E) har jag inte fattat mycket, på sin höjd att i upphöjt i 2 är -1. Men det är ungefär det, inget mer. Usch nej nu får jag ångest, kom att tänka på att vi har en till uppgift att göra i samhällskunskapen, uschaaa... Åh jag avskyr verkligen ämnet! Vill bara kunna lägga alla jobbiga HT-kurser bakom mig nu och börja om, typ. Sen skulle det inte sitta fel med vårvärme ute heller. Eller njaa, först ska det bli sportlov :)
Haree
/R

Tatuering!

Tjabba folket och kompani! Hur är läget? Här är det bra, på grund av två saker faktiskt! För det första står det just nu en stor fet fräsch kladdkaka på balkongen för tillfället. Och det finns lite överbliven grädde i kylen, till Lovisas glädje! Naiiice.

Sen har jag uppfyllt en annan dröm (förutom den att fylla magen med choklad i massor) idag. Jag har gjort min första tatuering! Jag ska lägga upp en bild på det senare för just nu är det skyddsplast över så man ser inte så mycket :b Men jag är väldigt nöjd och snubben som jag gjorde det hos var superduktig! Föräldrar, ni får akta er, för jag har hört åtminstonde fyra personer utbrista: "jag vill också göra en!" Min stackars mor är inte så glad över att hennes älskade lilla Saris numera är ett bad-ass. Ska nog fixa mig en Harley Davidson snart också så har morsan tappat allt hopp hon har till mig. Hihi!

Ha en trevlig kväll nu mitt herrskap och fanskap! /S:et

Kiss

Som Alice är jag också lite smådepp. Vaknade imorse med huvudvärk och en vilopuls på typ 200. Låter väl inte så bra? Sov några timmar senare och nu har huvudvärken minskat en del. Klarade faktiskt av att skriva hela biologiprovet utan större problem! Skönt att det är över nu, som vi har kämpat med de 250 instuderingsfrågorna. Jag kan säga att vi kunde ALLA utantill igår kväll, jag och Rebecka. 

Nu är dock det värsta för veckan över, har tre lektioner kvar den här veckan = awesome! Imorgon ska vi arbeta med vårt projektarbete heeeela dagen. Det ska vara färdigt om en månad ungefär så vi borde väl ta tummen ur röven eller? Det ska nog ordna sig, för Joline är ju så ordentlig och ansvarsfull... ELLER?! Vad jag hör pågår väldigt busiga saker på lärkvägen när mor och far har flugit sin kos till Idrottsgalan. Aja baja!

Nu ska jag snart pysa iväg och klippa mig, vilket är väldigt behövligt! Mitt hår-sparande-till-student-balen har nu pågått i två och ett halvt år och jag märker hur jag mer sällan känner suget att gå och klippa mig. Förut kunde jag ju snippa av en decimeter eller två om jag kände för det, men nu vill jag ju bara att det ska växa. Ack, vad tråkigt! Får väl se om jag kan hålla mig från att komma hem snaggad. Hihi!

See you later aligator! /S:et

bajs

ÅÅÅÅÅHHHHHHH!!!!!!!!!
Jag är nybliven friskling efter en månads sjukhet. Men varför är jag då inte med alla andra och tränar i Högbo?? Jo det är så att när vi körde plankan igår fick jag ont i min vänstra skuldra och det har fortsatt. Tidigt tidigt i morse hade jag så ont att jag stod inne på mitt rum och grät. Eller jag försökte att inte gråta för så fort jag andas gör det megaont. Maria sa att det kunde vara en muskelbristning, vi bestämde att jag skulle ringa till vårdcentralen för säkerhets skull, men dom ringer aldrig upp.
jaja när jag ändå inte har något att göra kanske jag ska göra lite nytta, ellerrrr?!?!?!
/ALICE!!!

Tjoo breee!

Söndag idag då! Och det är redan mörkt ute. Ack och ve! Men jag lider inte, har pluggat färdigt för helgen och ska nu låta min hjärna sortera begrepp som amylas, mucin, ADH, finanspolitik, devalvering och andra intressanta/ickeintressanta begrepp (översätt: intressant=biologi/ickeintressant=ekonomipolitik) på egen hand medan jag ägnar mig åt rekreation i form av tv-tittande, apelsinkastande och andra busiga aktiviteter. 

Igår var vi på öppet hus på Hälsocenter på Sandbacka Park. Det var jag och girlsen som bor vägg i vägg samt några ettapöjks. Jag har glömt att nämna att vi har fått oss en liten utbytesstudent till OLGY! Han heter Mathias, är från Österrike och han är väldigt busig. Sen försökte jag få honom att lära min tyska om jag lärde honom svenska. Det gick väl sådär kan jag säga.

Nu sitter jag och myser med mina lilla termoskopp och ska glida över till lägenhet nummer 454. Peace! /S:et

Asså shiieeeet!

Min granne fröken Holmgren är så gullig att hon har skrivit en dikt till mig! Är det inte vacker?

Sara hon är en good mate, sen så gillar hon även chocolate.
Hon tycker om att titta på CSI och fick till sin pojkvän nyss säga baibai..
Men han kommer snart tillbaka, precis som Saras à la kladdkaka.
Ibland tror hon nog att hon kan sjunga, men hon borde hålla i sin tunga.
För hon har en sådan Linnea-ton, du vet en sån som kan brejka bron.
Meen vad vore världen utan denna Sara, jo den skulle ju tråkig vara!

Sen har hon som grädde på moset skrivit en om fröken Sundström, som bekant är hennes sambo/bloggkompanjon (blögg). Så här låter den:

När Linnea får en facerape, låter hon nästan som en ape.
Nej kanske inte heelt rätt, men på ett skratt-skala bryter hon iaf barriären lätt.
Jo hennes garv, suckar och inandningar slår alltid hårt.
Ja hon lyfter helt enkelt taket på huset vårt.
Men, men hon är ju en bra vän, fast nångång ska hon allt bli snöbadad.
Hon har ju trots allt gjort mig halvt hörselskadad.

Amanda, I am your biggest fan! /S


Fröken Sundström och fröken Holmgren!

Bloggtorka...

Jag har tur som har bloggkompanjoner ibland, för annars hade nog bloggen dött ut by now. Fast jag kan stolt säga att jag fokuserat på skolarbete istället! Tre prov nästa vecka och jag kan lova att det kommer vara den sista jobbiga skolveckan i gymnasiet för efter nästa vecka kommer glida-på-räkmacka-perioden. Vi ska läsa historia, svenska och eventuellt lite breddningskurser det sista halvåret i skolan. På ett halvår kanske en elev läser 350 timmar - vi ska slimma ner oss till 150-200. WOHOOOO! Nu ska vi göra busiga saker, typ köpa guldfiskar eller nåt.

See ya! /S:et

tisdag

Hellu!
Nu är allt som vanligt i Viken igen, trappuppgången är fylld av ekande skratt och dörrar som öppnas och stängs! Det är med andra ord en ny termin på G! :D
Jag har blivit sjuk(förkyld) och eftersom jag är bortskämd med att vara frisk 99% av året så är jag väldigt gnällig och irriterad över det just nu! PLUS att jag har ont i knät. Men på torsdag ska jag till en naprapat i Stockholm som brukar kunna fixa mitt cp-knä så förhoppningsvis är snart det problemet ur världen iaf.
Annars händer inte så mycket just nu. Sitter och tittar på mina pluggböcker och fasar för sam-provet som är någon gång inom snar framtid. Har glömt exakt allt vi gjorde innan lovet och eftersom jag inte ens vet vad det är vi har prov på orkar jag inte med att öppna böckerna. Suck. Resten känns iaf som att jag har någorlunda koll på som tur är! Men det är ju inte så roligt att plugga ändå...
Åker hem redan imorgon kväll i och med att jag ska till naprapaten så det blev en kort första vecka för min del. Men eftersom jag är sjuk så är det väl lika bra. Hoppas på att komma upp utvilad inför nästa vecka istället!
Hare braao
/R

Snart dags!

Jag och fröken Holmgren ska ikväll iväg på en spännande resa! En resa som vi åkt många gånger, men som på grund av omständigheterna kommer bli högst intressant. Vi ska åka nattåg från Boden till Gävle och förhoppningsvis överleva :b Den senaste veckan har tåg på samma sträckning varit 11 timmar försenat och ett tåg spårade ur häromdagen. Jag och Amanda ber för att det ska gå bra!

Jag är så gott som färdigpackad och sitter och väntar på att få åka. Kollar på Guldkompassen på tv400 medan (: See you soon viken! /S:et

Mina idoler

Alltså, stackars svenskarna idag! Det var ingen bra dag för dom helt enkelt. Men Charlotte och Anna är mina idoler ändå, förresten så är alla svenskar i skidlandslaget mina idoler! Har sett OS-krönikan ett antal gånger under lovet och jag börjar ju gråta varenda gång, det pirrar i hela kroppen när de visar alla inslagen när de spurtar om medaljer. Jag blir så glad! Tänk vad hårt de har tränat och så lyckas de! Det är så svårt att få allt att klaffa, man ska vara i toppform, ha bra skidor och lyckas hålla sig på benen hela vägen. Och när det händer, det måste vara en så himla stor och häftig känsla. Jag får så himla mycket inspiration av att kolla på dem! Gud vad jag får lust att träna och kämpa lika hårt jag med. Och det tänker jag banne mig göra också! :)
Hur som helst, nu är det slut på lovet och imorgon bär det av till Viken igen. Jag är inte deppig över att lovet är slut, tvärtom ska det bli jätteroligt med en ny termin! Ska försöka att inte tänka alltför mycket på att det är sista terminen, utan ska bara ta en dag i taget och verkligen njuta av tiden som är kvar!
Ha det bra!
/Rebecka

Sjukdagar = Tristdagar

För tillfället lever jag i mina nya mönstrade leggings som jag fyndat på Lindex. Hehe, jag hade ju kunnat skippa och skriva att dom var mönstrade för det ser man. Jag ser det i alla fall. Jag har rörelseabstinens och viftar på alla kroppsdelar jag har hela ti'n eller drar några snygga dansmoves om jag känner för det.

Hattifnatt

Hej heeeeej
Klockan är egentligen för mycket för att sitta uppe, i alla fall som det känns. Huset är knäpptyst och alla sover utom jag. Men jag har hamnat i nån slags kan-inte-sova rytm. Har inte kunnat sova på flera dagar. Rätt jobbigt faktiskt, för typ runt nio är jag jättetrött men då tänker jag alltid att det är för tidigt att gå och sova, men när jag väl ska lägga mig så är jag pigg som en lärka! Hmm...
Det blir i alla fall ingen träning imorn för min del. Egentligen ska jag väl åka till klubbstugan och åka skidor men det har jag gjort så sjukt mycket den senaste veckan så att mina armar är helt ömma och får mjölksyra så fort jag försöker ta ett stavtag. Och springa det kan jag nog inte heller för mina knän spökar igen. Först fick jag ont i ena knät och då masserade mamma mig, sen gick det över men nu har det kommit på andra knät. Åh jag vill bara operera bort den himla muskeln som aldrig vill samarbeta!
Juste, kom på en grej. Har suttit bänkad framför Tour de Ski hela veckan! Jag verkligen älskar skidor på TV! (i verkligheten också såklart). Jag sitter och hoppar upp och ner i soffan och skriker och håller på som om det vore jag själv som åkte där borta i Oberstdorf. Men det är så himla spännande! Och jag blev sååå glad när Anna Haag och Charlotte Kalla tog dubbelseger. Det förtjänade dom verkligen, speciellt Anna! :D
Kan ibland bli lite smått avundsjuk när jag sitter och kollar, för det dyker upp stunder när jag önskar att jag valde att satsa på skidor istället. När jag tänker efter så är det så himla optimalt. Älskar att åka långa långa pass i spåret, jag kan liksom falla i trans och vakna upp flera kilometer senare och undra hur sjutton jag kom dit. Lite knäppt men ändå väldigt skönt. Det är som att huvudet rensas ut på alla tankar liksom. Och sen så verkar dom ju ha så himla kul i landslaget, alla är så glada jämt! Plus att det verkar som att man kan försörja sig på skidåkningen under den tiden man håller på, eller ja, bättre än orientering i alla fall...
Nä nu låter det som att jag inte tycker om orientering! Men det gör jag ju såklart! Det är den bästa sporten. Även om jag har mina perioder när jag inte orkar med något som har med orientering att göra, och just nu är jag inne i en sån period. Det är väl därför jag drömmer mig in i skidsportens värld istället gissar jag!
Att jag var trött på orientering efter säsongen är ju helt förståeligt, men jag har ändå väntat ett bra tag på att suget efter träning och tävling ska komma tillbaka, men det kommer liksom aldrig. Och nu är det januari... Jag kämpar på igenom min träningsplanering och det går väl hyfsat, men det är ju inte så roligt om jag inte är motiverad. Då känns det som att det mesta bara blir halvdant. Är i allmänhet inne i en liten tråk-period när jag inte har någon motivation till något. Bara tanken på att plugga får mig att gömma böckerna långt inne i byrålådan, men tanken på studenten är inte heller lockande för tillfället. (Är det bara jag som är så knäpp?!) För jag har ingen aning om vad jag ska göra sen, vet inte vad jag vill bli, vet inte var jag vill plugga, vad jag ska plugga o.s.v. Jag vet helt enkelt inte vad jag vill med någonting just nu! Meeeeen, då är det tur att det är ett halvår kvar i underbara Viken :)
Näe, nu ska jag stänga av datorn och försöka mig på den omöjliga uppgiften att sova... Hur nu det går!
Godnatt mina vänner!
/R

Mobil

Idag har jag tagit ett stort steg i livet. Jag har gjort något som kommer förändra min framtid. Jag kommer höra vad folk säger till mig. Jag har nyss beställt en ny mobiltelefon! Jag ville inte ha touch och bestämde mig istället för att ha en med ett qwerty-tangentbord. Jag kommer troligtvis inte få den förens nästa vecka = nästa helg, då jag kommer hem från Viken. Det var ju faktiskt lite tråkigt... Jaja, nu ska jag försöka sova och friska till mig. Pusshej!!!
höhöhö, Medelpad USM-trupp 2009, höhöhöh...

Viktigt meddelande till fröken Alexandersson!

Såg att mitt kära ex(-sambo) Tove kommenterade. Jag kan meddela att det ödesdigra biologi-provet är planlagt tisdagen den 18 januari. Må vi vila i frid efter det.

Sen måste jag bikta mig. Sitter för tillfället och väntar på att gå till bussen för att beställa balklänning. Jag lyssnar på musik. Jag lyssnar på Taio Cruz. Jag sjunger med. För full hals. Må mina synder bli förlåtna.

Sen var det en sak till. En bra sak! Alltid bra att avsluta med en god nyhet. Idag fick jag vakna på det bästa sätt någon någonsin skulle kunna tänka sig! Min kära pojkvän har jag nu inte sett på snart en månad eftersom han är ute i krig i Afghanistan. Vi har ytterst lite kontakt, får ett meddelande på facebook ibland och sådär. Men idag minsann, då ringde min käresta klockan 8 i morse och vi pratade i hela 15 minuter! Det gjorde min dag :D

Nu ska jag gå till bussen och sitta där som ett fån med ett stort flin i facet. Vi ses i marschallens skugga! /S:et

ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZÅÄÖ

Tjabba folket!

Hur är det? Jag har på några dagar sjunkit på snorskalan ganska rejält. Gick från en besvärlig 8 ner till 4 och just nu ligger jag på en täppt 3,2 ungefär. Läste att mina fellow bloggare också verkar ha varit sjuka under jullovet. Jag tycker det är lite tråkigt att vara sjuk själv, för då brukar jag fantisera om hur min kropp tynar bort medan alla andra kör tre pass om dagen. Bör nog ändra lite på den verklighetsbilden.. Men att ha stöd från kompisar som tränar lika mycket som en och vet hur mycket det suger att vara sjuk är bra att ha ibland :) För vi förstår varandra. Utan träning blir jag lätt bitter och då behöver jag någon som ger lite medlidande till dödssjuka lilla mig. Så nu skickar jag positiv energi ut till mina kära sjuka vänner!

Jag lovade mig själv att börjar plugga på biologi-provet måndagen innan vi börjar skolan. Det är imorgon. Snälla Joline, eller Rebecka, eller någon annan som har med sig böckerna hem över lovet (inte killarna alltså) - har ni börjat? För det är typ 45 000 sidor och 78 miljoner punkter vi ska kunna. Ack och ve. Men, vi går ju trots allt NV, så det ska nog ordna sig på något sätt! Ett G passar inte riktigt in i våra betygsprotokoll, även om det har varit nära! Fast det beror nog mer på motivation än kunskap. Säger bara en sak: Samhällskunskap. Uschi!

Dags för dessert à la Papa-bear! HEJDÅ /S:et

2011


Pjuuuh, jag är sjuk. Sjuk. Sjuk. Sjuk. Bajs. Sjuk.
Har precis lusläst hela Alex Schulmans blogg exakt som jag brukade göra med tjugosjub-bloggen förr om dagarna. Det fanns dock inte så mycket att läsa eftersom att han nyss börjat blogga igen. Jag har faktiskt haft en egen blogg, eller tre egna bloggar. En ful, dålig, äcklig blogg. En modeblogg hehe och en annan lite crazy blogg.
Modebloggen hade jag i slutet av sjuan och åttan, då vart jag lite småcool och hade full koll på modevärlden. Jag dreggladde framför vackra klänningar från Marc Jacobs, High heels från Christian Louboutin och tjusiga väskor från Mulberry och Chloé. Jag tog outfitbilder och följde Milanos, Paris, New Yorks och Stockholms modevecka på internet. En dag tyckte jag inte att det var kul längre. Jag satt hemma från skolan med 40 graders feber och tog bort bloggen. Gissa om jag ångrade mig senare. Jag hade lagt ner så mycket tid på bloggen och sen var den borta.
Jajuste jag höll på att glömma en viktig sak. GOTT NYTT ÅR. 2011, hur känns det? Jo det känns bra. Nya möjligheter, nya löften bla, bla, blaaa. Jag kanske ska klura ut några nyårslöften sådär i efterskott.

2011!

God morgon allihopa! Eftersom de flesta av våra läsare är föräldrar så antar jag att jag kanske borde säga: god förmiddag! MEN det gör jag inte för våra kära föräldrar måste bli lite mer haj på ungdomslivet så ni förstår era kära barn lite mer. 

Nu är det i alla fall ett nytt år! Jag märker inte det så mycket, förutom att brasan inte vill brinna. Kan det ha något att göra med att det är nytt år? Det tror minsann jag! Den börjar i alla fall ta sig litegrann, tack vare mina awesome skills. Jag är ju alldeles själv här i huset eftersom resten av la famille åkte till Kåbdalis för att fira nyår. Jag hade ju redan planer med homiesarna här i Sävast så jag följde inte med, men jag var sugen! Har inte åkt snowboard/slalom ordentligt i hela gymnasiet. Varje gång jag är är där jag antingen dödssjuk eller så är vädret superkasst eller någon annat dumt. Kommer nog inte ha tid att åka till Kåbdalis i år heller, men ms Enmark på våningen under tycker att vi ska åka till Kungsberget någon helg. Det tackar jag inte nej till!
Nu ska jag sätta mig i soffan och bara kolla på någon kass serie på mtv eller nåt, för idag ska jag inte göra ett skit! Peace and love brothaaaas /S
Min hemma-homie Ida. Är vi inte lika?!

Sara goes estetisk/hög-rockare när vi spelade Rockband på nyårsafton!