Valborg

 

 

 


The botten is nådd

Har återhämtat mig från gårdagens katastrofala lopp. Jag har insett att jag inte kommer kunna prestera så bra som jag vill på ett tag. Jag har nått botten nu och ska ta mig tillbaka till ytan igen, även fast det är väldigt långt.

Funderar på att inte tävla så mycket i vår för att träna upp mig igen. Eller så hänger jag med och ser tävlingarna som bra träningar ist. Får se hur det blir. Oavsett vad så ligger träningen i första hand i alla fall.

Nu har vi kollat klart på filmen om Justin Bieber här i Viken. Den killen vet hur man får mig glad i alla fall. Och lugn. Och inspirerad. Och kär. Och ja..Besatt.

Bild på Stina från helgen.

Puss/ Moe


Bra dag

Hej
 
Bajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajs
Bajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajs
Bajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajs
Bajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajs
Bajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajs
Bajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajs
Bajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajs
Bajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajs
Bajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajs
Bajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajs
 
Tack hej 
/Moe
 

Lördag i Tibro

Hej!
 
Dagens tävling var en pina. Känns som det enda jag gör nuförtiden är att klaga på min extremt dåliga form men jag är så ovan att ligga såhär långt efter löpmässigt. Kommer inte framåt när jag springer runt där i skogen som en tantalora på 80+. Nu har jag fått svar på vad som förutom att jag knappt tränat på flera månader gör så att det är jobbigt. Har järnbrist OCH restless-legs. Vad det sistnämnda är får ni googla på själva för det orkar jag inte dra här men det gör att jag knappt sovit de senaste nätterna. Nu är frågan: NÄR FAN slutar alla dessa motgångar? När vänder det? Om en månad? Ett år? Aldrig? Just nu känns det som att jag ligger så långt efter att det är lika bra att ge upp. Jag kommer aldrig komma tillbaka. Det är för mycket att ta tag i. 
 
 
/ Moe

Fredag

Ligger i sängen brevid kicken i Forsvik och laddar upp för imorgon.

Puss och Godnatt/ Moe


Torsdag

Har spenderat de senaste timmarna med favoriterna framför filmen om Justin Bieber och jag är helt såld. Det många inte fattar är att han inte bara är snygg utan han är jävligt begåvad den där killen! Kan inte fatta att jag precis missat den första och kanske sista chansen att se honom live. FAN vad jag ångrar att jag inte skaffade biljetter.

Imorgon åker jag till Tibro och springer första Silva League- tävlingen för i år. Hoppas att det får mig på andra tankar ;)

 


Puss/ Moe


Hundra procent redo

Så länge har jag varit skadad i vinter. Så många veckor har jag helt avstått från träning för att jag varit så less på min skada. Så många dagar har jag varit förkyld sedan oktober, så många att jag tappat räkningen. Så många gånger har jag tänkt att nej fan jag lägger ner det här nu.

Idag är det första dagen på länge jag känner mig riktigt riktigt taggad på att komma igång med träningen ordentligt igen. Jag är skadefri och förkylningen har så gott som försvunnit *peppar peppar*. Nu är det dags att visa vad jag går för. Nu är det min tur att få njuta av det jag älskar som mest- löpning och orientering. Resultatmässigt har jag inga mål för i år eftersom träningen varit så oerhört dålig för mig den senaste tiden utan mitt mål är att sakta men säkert återhämta mig och få tillbaka den kapacitet jag hade innan- och bli ännu bättre. Och jag ska njuta! På varenda tävling framöver ska jag njuta över att jag faktiskt får vara där, utan att skador och sjukdomar hindrar mig.

Fan 2013- Nu kör vi!!


Sprint-SM, final

Sitter i bussen på väg hem från Göteborg. Jag har haft väldigt bra dagar här. Tackar mig själv för att jag åkte iväg trots att jag lika gärna kunde stannat hemma pga sjukdom. Jag valde ju att tacka nej till natten men att ställa upp i sprinten med anledningen att jag då ansåg mig vara tillräckligt frisk efter ungefär fem veckors sjukdom. Hade aldrig sprungit om jag känt mig sjuk och hängig, jag är livrädd för att springa då. Bara så ni vet liksom.
 
Idag var det som som sagt final i sprint-SM. Hade inga som helst förväntningar som ni säkert förstår men jag tog mig fram lite bättre än igår på kvalet ändå. Även tekniken fungerade lite bättre eftersom jag klarade av att koncentrera mig mer nu när kroppen var lite piggare. Det räckte såklart inte till någon topplacering men en 6e plats är helt klart godkänt. En 6e plats som jag för övrigt delade med två andra. Det är inte varje dag tre personer springer i mål på exakt samma tid.
 
Att jag förlorade två placeringar på spurten säger ändå en hel del om att min form inte är något att hänga i julgranen nu. När jag tappar tid så brukar det inte vara på en spurt. Men så är det nu, jag satsar på att bli helt återställd till resterande SM-tävlingar i höst istället.
 
Att vädret levererade, att min kusin, hennes kille och mitt tolv veckor gamla kusinbarn kom och hejade och jag fick träffa alla efterlängtade vänner var inte helt fel det heller. Fan vad bra vänner jag har alltså. Varje år vid den här tiden kommer jag på det. När tävlingarna drar igång på våren och man får träffa alla skogsmullar efter en lång tid i från varandra, då mår man.
 
Puss och kram/ Moe

Sprint-SM

Bestämde mig för att ställa upp i dagens kval på sprint-SM. Det var 2 riktigt tunga kilometrar jag plågade mig igenom men jag tog mig runt i alla fall. Det räckte till en A-final till och med så imorgon vid 12 springer jag alltså igen. Hoppas på att kroppen känns lite bättre så att det inte blir riktigt samma plåga som idag. Puss och hej/ Moe

det är mörkt på natten...

För mig blev natt-sm en mörk historia. På väg till första kontrollen upptäckte jag detta:


Slutsats: den som behärskar natt-ol utan kompass är fan fullärd och kan lika gärna lägga ned!

Imorgon är det sprint! Hoppas på årets första godkända lopp. Tredje gången gillt!

Alice

Göteborg

Igår bar det av till Göteborg där jag befinner mig just nu. Natt-SM stod på tapeten och jag var riktigt taggad men sjukdomen som jag dragits med ett bra tag nu satte käppar i hjulen för mig. Kände mig inte helt hundra när vi rullade in på parkeringen vid samligsplatsen så jag valde att lämna återbud. Tråkigt men vettigt.

Nu ska vi käka lunch på vandrarhemmet innan vi drar till stan för att gå runt lite i området där sprint-SM går imorgon. Sen lite shopping på det. Och lite sömn på det. Lagomt trött efter att ha lagt mig vid 4 inatt...

Pusshej/ Moe


Formbesked

Har sprungit natt-träning ikväll. Hur är formen? Kata-fucking-strof. Tekniken? Helt okej. Placering på Natt-SM på torsdag? Topp 100 med lite tur.

Annars så är jag frisk nu. Lite hosta som sitter kvar bara men det kan den göra ett bra tag enligt skolläkaren jag var till idag.

Nu? Sleeptime.

Puss och kram/ Moe


SM?

Jag är så trött på mina sjukdomar nu. Jag ljuger inte (tror jag) när jag säger att jag har mer sjukdagar är friskdagar sedan november. Detta är extremt ovanligt för min del, jag är nästan aldrig sjuk annars, *pepparpeppar*. Jag som nästan hade lyckats vända min negativa inställning till kommande SM-tävlingar i Göteborg (hatar den terrängen) och faktiskt börjat se fram emot det. Jag tänkte försöka se det som en kul grej bara, att få delta skadefri. Att skita i placeringen eftersom jag ändå ligger så långt efter löpmässigt nu.

Men så vägrar den här sjukdomen ge efter. Jag kan väl egentligen träna nu men det är med hosta och snuva kvar och det känns inte helt rätt när jag anstränger mig. Det känns som jag fortfarande bär på något som inte är helt bra att träna med. Funderar på att kolla upp det, för JAG VILL SPRINGA SM! Framför allt natt-SM var jag taggad på faktiskt och det mina vänner, det hör inte till vanligheten. Om jag hinner bli frisk tills dess, vilket är redan på torsdag, är högst oklart, men det som är klart som korvspad är att om jag hinner bli det så kommer min form då vara sämre än någonsin. Känns läskigt.

Hoppas ni mår bättre än mig och är i bättre form än någonsin. Sjdkeläckelsjukdomfbnwslfmbajs.

/Moe

Slänger upp en bild på mig och Elina och låtsas att jag är sådär glad.


ultra!

Ho hey! Sitter just nu i Brämhult och laddar inför morgondagens påfrestningar. Har precis tryckt i mig så mycket mat jag bara kan. Vi har även hunnit med att springa en sväng i skogen. Formen känns god och det är redig käle i skogen. Det enda som oroar mig lite är min mage. Har dragit på mig någon konstig egyptisk bakterie så magen beter sig inte riktigt som jag vill. Jag har i alla fall handlat på mig lite medel för att den ska bli lite mer samarbetsvillig. Hoppas på det bästa!

Ha det bäst och önska mig lycka till!!!




Ultra-SM

Imorgon skulle det ha burit av till Göteborg för årets upplaga av ultralång-SM men precis som förra årets upplaga så kommer jag inte att komma till start den här gången heller. Förra gången berodde det på en benskada (som jag blivit av med nu om man ska vara lite positiv) och den här gången beror det på sjukdom. Har varit förskyld hela veckan och inte tagit ett enda löpsteg och då kan jag inte heller springa ultralång-SM som ett första träningspass, det säger ju sig självt. Vad som gör att jag inte alls är lika besviken för att jag inte kan delta nu jämfört med förra gången är att i år hade jag inte haft lika god chans att placera mig i toppen. Jag har ju dragits med en skada hela vintern vilket ett tag var så jobbigt att jag tappade motivationen helt och slutade träna en period. Dessutom har jag i princip haft fler sjukdagar i vinter och i år än vad jag sammanlagt har haft i hela mitt. Så min form just nu skulle jag vilja säga är sämre än någonsin. Jag stannar hemma, kurerar mig, myser och laddar upp inför kommande SM-tävlingar istället.

Pusshej/ Moe


Sommarjobb

Hade som sagt anställningsintervju idag. Eller gruppaudition närmare bestämt eftersom jag redan gått vidare från intervjun. Det handlar i alla fall om ett sommarjobb som badvakt i Furuviksparken. När jag kom dit möttes jag av cirka 150 råseriösa jobbsökande personer som verkade ha gått all-in i sina ansökningar och var förberedda till 110%. Tvärtemot mig då som knappt visste vad jag hade sökt till. Hård konkurrens var det med andra ord och om jag ska vara ärlig tror jag inte att jag kommer få jobbet. Om dom inte charmerades av min extremt härliga och hesa röst jag har just nu förstås. Det tog ju faktiskt bara 30 minuter för mig att få dom att förstå att jag faktiskt heter Moa. Då kan ni tänka er hur resten av frågorna gick att besvara. Att de andra ansökarna satt bredvid och hörde vartenda ord var extra härligt. Kan ju säga att jag stack rätt fort därifrån när det var slut.

Puss/ Moe


Måndag

Första skoldagen efter lovet var inte allt för slitsam eftersom den endast bestod av en lektion och för att det är så kort tid kvar nu. Snart bara två månader kvar, två månader!! Sinnes.

Men en dans på rosor har det inte varit ändå idag. Har dragits med förskylningen som vägrar släppa och min röst är katastrof.

Låter rösten vila över natten och hoppas att den är bättre imorgon (eller egentligen inte, tycker det är riktigt skönt att ha hes röst) då jag ska på anställningsintervju. Hoppas att stämman är någorlunda imorgon i alla fall, så att jag inte låter som en anka med astma som gör arbetsgivaren rädd varje gång jag öppnar munnen.

Bild på mina fina i Slovenien.

Pusshej/ Moe


Senaste dagarna med Iphonen

De senaste dagarna har jag..
..spelat bowling för första gången på flera år med Freja (ja, jag vann)..
..haft filmkväll hemma hos den här snyggingen..
..fått hem min andra glossybox..
..spelat bowling för andra gången på flera år. Denna gång med Freja, Tilde, Lollo och Tim..
..och börjat fundera på om det är bowling jag borde satsa på?!

Drog hem till Tilde för ett försök till uppfräschning inför borgisfesten..
..och mötte sedan upp lite andra glada prickar innan det blev dags för utgång..
..en utgång som tog ut sin rätt. Förskylningen som jag under ett par dagar försökt skaka av mig fick ett rejält bakslag av nattens lustbarheter. 
Kvällen efter trött-hängde jag hos Freja. En trevlig kväll med min fina vän, Let's Dance och en massa skitsnack.
 
Puss och kram/ Moe

2 april 2013

Hemma från Uddevalla nu och det känns ju sådär. Får psyke på all snö som Gävle bjuder på. Våren känns allt för långt borta. Idag har jag i alla fall packat upp lite smått och sedan bara slappat. Ska snart träna med pappi innan jag ska träffa min fina vän Freja ikväll.

Drömde förresten om Justin Bieber inatt, igen. Detta var den andra och hittills bästa drömmen om honom. Kan ju säga som så att jag inte blev jätteglad när jag vaknade och insåg att det bara var en dröm. Förstår ej dom som inte tycker att han är snygg. Kolla på han bara. Han är lätt en tio-poängare, erkänn bara, ni med killar.

Puss hej/ Moe