Tjalalalaaa!

Wohoo, nu har jag officiellt lov i 4 dagar! Skippar fredagen + studiedag måndag = långhelg. Yeah baby! Jag har också packat näästan färdigt så nu borde jag börja med biologin. Men det tänker jag inte, tihiii! Jag ska sätta mig ner och kolla på vänner iförd endast tights och en mysig tische. No more. Eller, förutom underkläder och sockar. Men dom räknas inte.

Vad har hänt idag då? 27B:s kemistolthet Lovisa Adolfsson var laborant på dagens kemilektion. Glukoslösningen hade en tendens att ändra färg från kristallblått till rödbrunt. Eller hur var det nu igen?

Oscar Andersson hade monterredovisning på sitt projektarbete som handlade om att åka vasaloppet. Tummen upp för fin presentation, tummen ner för bristen på godis. Alla andra hade ju godis liksssom!

Ett kick-ass träningspass av Sara Lundsten! Jag vill tacka mig själv och tränar-Björn för insatsen. Och den fina havsutsikten såklart, men den var jag ju för fokuserad för att njuta av. Men den fanns ju där i bakgrunden liksssssom.

Hoppas norrbotten är redo att ta emot mig imorgon, snöfritt och strålande soligt! KOM IHÅG DET! Peace out /S

En ny vecka i viken

- Hej bloggen!
- Hej...
- Vad är det bloggen?
- Du har typ inte varit här sen i fredags och skrivit något. Du har ju typ glömt bort mig liksom..
- Det har jag inte alls det! Jag har bara varit så upptagen att jag inte har hunnit vara inne på datorn.
- Jaha, vad har du gjort som är så mycket viktigare än mig?
- I helgen har jag varit på tävling i Uppsala till exempel och där fanns det ju inga datorer.
- Jaja. Hur gick det på tävlingarna då?
- Ganska bra i lördags och inte så bra i söndags. Men jag var inte lika katastrofal som min far, som hade 34 minuter till en kontroll.
- HAHA, vilken loser!
- Jag vet!
- Varför skrev du inget igår då?
- Jo, för att först hade vi skola och då åkte vi på studiebesök på Furuviks djurpark! Vi fick se en massa apor och skulle studera deras beteende. Alla var så himla söta bloggen, du skulle sett dom!
- Du skulle ju kunna lägga upp lite bilder så jag får se då?
- Ja, hade inget batteri på mobilen så kunde inte ta några bilder men jag ska fixa det!
- När kom du hem från Furuvik så?
- Vi kom hem klockan 4 ungefär och då tränade jag direkt med Tove och Rebecka. Sen var det middag, handla och plugga som gällde till klockan halv 9. Då däckade jag i soffan och fick lite sällskap till CSI av treorna Lovisa och Albin. Sen raka vägen i sängen och jag sov som en liten gris efter 10 minuter.
- Okej då, du har väl inte glömt mig.
- Nej, det har jag inte!
- Och förresten, jag hörde att Rebecka och Lovisa dragit in lite medaljer till mig!
- Jajjemen, ett SM-guld och ett SM-brons. Nu har bloggen många SM-medaljer.
- Ja fan, vilken grym blogg! Men när tänkte du ta en SM-medalj då?
- Jadu, jag vet inte. Det känns som om jag tränar som en gris och jag hoppas att det ska ge utdelning snart!
- Det låter bra :D
- Ja, eller hur? Men nu ska jag sticka iväg på träning. Hejdå bloggen!
- Hejdå Sara!

Filosofiskt tänkande

Jag har fått en insikt under dessa hemska mobil-lösa timmarna. För det första, andra, tredje och fjärde:

- Det är inte bara fjortisar som får mobilabstinens.
- Mobilen är grymt bra att ha när ens föräldrar eventuellt ska hämta upp en från Uppsala station, inget är säkert så länge vulkanaska existerar.
- Om då ens föräldrar inte skulle kunna dyka upp på Uppsala station, vad ska man då göra om man inte har en mobil?
- Mobilen är bra när man är ensam, så som jag är nu. Den som inte har känt sig ensam och sen skickat ett sms till en homie med liknande utformning: Tjoo bruuuuschan, vad gör du? PÖSS kan räcka upp en hand! Och den som inte blivit glad när man fått ett liknande sms tillbaka: Tja snygging! Inte mycket, tänker på dig. HEHE! Själv då? kan räcka upp andra handen!

För det sista, JAG ÄR SÅ RASTLÖS UTAN MIN NALLE! snyft. Nej, dags att tagga lite Uppsala-tävlingar och kanske börja packa? /S

MEDDELANDE TILL MOR OCH FAR!

Ta med er mitt nya SIM-kort ikväll, annars är jag körd! Mitt gamla slutade fungera precis så INGEN får tag i mig nu. Livet är hårt utan nallen. /S

Onsdag hela veckan! Eller nä.

TJENA!

Här i vikuspikus händer inte mycket. Trodde jag skulle ha skitmycket läxor, har visst inte så många. Eller inga som ska in imorgon i alla fall. Vilket betyder att jag inte pluggar idag :b Nu är det ändå bara två dagar kvar av veckan, vilket betyder att man slutar vara seriös. Inte för att jag har varit seriös dom andra dagarna heller. HEHE.

I förrgår hade jag ett litet moment of creativity och skapade THE WALL OF FLUM! Min kära julklapp färgskrivaren fick jobba hårt och nu sitter diverse bilder uppe på min vägg. Kanske inte dom bäst tagna och definitivt inte dom bästa poserna, men sjukt snygga! Kommer ni ihåg dagen på höbalarna mina kära vänner? Flum. Och Lovisa AKA Tyra Banks sitter också där. Och en hel del flumma grejer från Frankrike såklart!

Imorgon taggar vi lite mera orienteringsträning i skogen! Jag ber alla i förväg att inte kolla på mina ben de kommande dagarna för jag ska kötta sönder dom, WOHOOOO! Nej, ska tagga ner lite nu och lyssna på fina låtar och mysa med min favorit-Linnea :) PUSS /S


Ten girls stand before me, but I only have 9 photos in my hand. The girl that I...

Måndag hela veckan, tjalalalaa!

Det har varit en fin dag idag, solen sken, mobilen pep och det var chokladmousse till efterrätt på middagen. Tre oslagbara saker! Dessutom har vår allra käraste Oscar dragit sig hit från öststaterna så ikväll blir det film-mys uppe hos oss i 27b. Visst deppar man över att helgen är över, men det kommer ju en ny om några dagar, wohooo! Då ska jag till Uppsala med mina kära parents och tävla lite, spännande. Just nu är jag lite sjukis, men längtar till imorgon för då tänker jag träna. Träna är min drog. Och lite musik på det!

För att uppdatera lite på det jag nämnde igår; japp, jag lyssnar fortfarande på Yiruma. Jag vet inte riktigt vad som flugit i mig, men jag kan verkligen inte stänga av låten! Och försöker jag byta till en annan längtar jag bara tills den kommer igen. Något måste nästan göras innan jag faller ner i hallucinationer fyllda av pianospelande asiater.

Vad händer i veckan då? Jo, träning plugga sova lösa världssvälten och äta lite glass. Ser väl ut som vilken vecka som helst. Det var väl det jag hade att berätta. Hejdå! /S


Vimmerby-resa i ettan

Dra tummen ur röven nu vafan!

Det finns en del saker jag måste göra. Till exempel

- plugga
- ta på mig en tröja för jag fryser
- städa mitt rum
- duscha

Just nu känner jag verkligen inte för det, men klockan är 14.22 och snart är dagen slut. Och dessa saker bör vara gjorda innan dagen är slut. Ack, alla dessa i-landsproblem. Men jag ska skriva färdigt detta eminenta blogginlägg och sen ska jag ta tummen ur röven och göra lite nytta. Ingen träning idag, nojig som fan över halsen. Sprint-SM närmar sig och då får man icke ta några risker! Och jag får väl börja svettas in våren som mamsen säger. Förlåt mami, jag har inte svettats ordentligt den senaste veckan. Får gottgöra det genom att svettas lite extra idag kanske. Men det är väldigt svårt för det är så KAAAALLT i vår lägenhet! Helt seriöst, det är typ 17 grader här inne kanske. Fy fan.

På tal om ingenting har jag en ny nöt-låt som inte går att sluta lyssna på. Har tvångstankar nästan. Måste lyssna. Måste lyssna. Måste lyssna. Det är en gammal goding från 2006 tror jag, Yiruma - river flows in you. Jag har två fantastiska homies som kan den på piano. Vilken känsla alltså!

Här kommer lite bilder från mitt liv också, för dom som är intresserade. Peace /S


Blekinge, ett lite udda ställe.


Kakor som är lika udda som Blekinge. Tydligen är dom gjorda av couscous!


Fredag! WOHOO

SLAAAAAPP!

Jag har slappat så mycket idag att jag har glömt bort bloggen! Inte okej. Men jag har nog inte så mycket att säga, för helgen har ju inte varit så händelserik. Igår dansade vi järnet på krogen och idag har vi ätit glass och gråtit till Titanic. Vi har också kommit till en insikt. Det är psykiskt utmattande att kolla på Titanic. Den är många känslor som kommer upp till ytan och sånt. Vi återhämtade oss med en fin liten promenad i Vallhov. Och sen åt vi en fin middag. Vad har resten av Sveriges befolkning gjort då?

P.S Vi = Sara och Linnea!


Tummen upp för slapp!

FY FAN!

Alltså, jag har precis upplevt ett fruktansvärt roligt ögonblick i mitt liv. Jag kommer komma ihåg det här för resten av livet. Jag ska berätta vad som hände:

1. Kille med stor hund står på parkeringen.
2. Stor hund börjar springa, kille kan inte stå emot.
3. Hund hoppar över litet staket, kille gör det inte.
4. Kille ligger på näsan

HAHAHAHAH och allt detta hände precis utanför mitt fönster! Jag tror nästan att folket hörde mitt skratt ändå ut på parkeringen. Förlåt i så fall, men grabben förgyllde min dag alltså!

Nu dags för film, peeeeaaaaceeee /S

Jag ooooorkaaaaar inte!

Nej, jag gör inte det.
Jag orkar inte ta tag i dom jefla läxorna!
Religionsprov på fredag, uschi!
Sen.
Sen har jag inget mer men jag orkar ändå inte.
Och min glass är slut så vad fasiken ska jag göra nu då?
Fan.
Livet är hårt ibland alltså.
Men det är fint väder!
Alltid något.
Peace /S


Jag vill ha sommar sol och mycket poool! höhö.

Måndag!

Hejhej! Nu är vi tillbaka i Sandviken och har gått en dag i skolan. Tungt var det. Somnade på biologin. Somnade på religionen. Somnade nästan på träningen. Ack! Men nu sitter jag och återhämtar mig i soffan och ska väl gå och hämta min choklad som väntar i kylen. Hehe.

Idag har vi ju inte gjort så mycket nyttigt. Det är kul att träffa alla igen och det var sååå många med nya frillor :D tummen upp för det!

Ja. Nu har jag inte så mycket att säga längre. Långpass imorgon, tummen upp för det! Puss på alla /S

shoppING!

Idag har jag invigt HM i Boden. Det lönade sig att ha med mig mormor och mamma för dom fina jeansen jag köpte var för mig helt gratis! Ibland är livet härligt alltså. Snart börjar packningen inför resan ikväll. Viken, here  I come! Jag hoppas att någon behagar att komma till Gävle Central 07.10 imorgon och agerar välkomstkommitté? Inte det? Nähe. Det är fan synd. Jag får sitta alldeles själv och vänta på bussen i 1,5 timme då. Ack! Men mamsen kom precis hem med en chokladkaka att ha på resan så jag tror jag klarar mig.

Over and out /S


Nya jeans!

En till sak!

52 unika besökare igår! Är vi verkligen så intressanta?! :O Tack i alla fall, det är sjukt kul :D

Friiiiiiidaaaaaayyyyy!

Wohoo, nu är det helg! :D Nej vänta. Vi har ju haft lov hela veckan! Men ändå, det är fredag ;)

Idag tog jag en sovmorgon. Vaknade för en kvart sen av att jag var fruktansvärt pissnödig. Skulle träna idag men jag tar en vilodag. Skyller väl på halsen, men det är lite slöhet också ;) Och om man ska träna ska man kunna göra det på riktigt och inte lite halvdant. Snart dags att käka lite frukost alternativt gå på lunchen på en gång. Får väl se hur dagen utvecklas (; höhö!

Igår hade jag en kanonkväll med mina favoritflickor och jag fick bekanta mig med sammarna (förlååååt, jag menar BF:are. Skäms på mig!) från Boden. Mycket trevliga tjejer! Det var lite te, mycket kakor och en massa trams. Sånt där trams som man har skitkul åt, hehe! Jag blev nästan lite tårögd när jag skulle lämna dom för högst troligt blir det sista myskvällen med mina favoritflickor förrän till sommaren. Det är ju huuuur länge som helst! Snyft. Men så går det när man pyser iväg för att gå skola i södra Sverige.

Nu ska jag gå och gräva lite smått i kylen. Finns det några kakor kvar måntro? /S

Update

Tandläkaren var snäll, inga hål.
Träningen var hård, kompanjon Holmgren körde åtta backisar medan jag vek ner mig och körde sju.
Nu ska jag gömma mig i duschen de kommande 40 minuterna.

Peace /S

Torsdag.

Japp, det är tydligen torsdag idag. Jag får bara ett litet mini-påsklov i år, bara cirka 4 dagar hemma. Det kanske kompenserar från förra året när jag var hemma hela lovet plus en vecka till. Jag var ju sjuk förra lovet i hjärnhinneinflammation. Shit, tänk att det var ett år sen! Vilken jäkla skillnad det är mellan 2009 och 2010 än så länge :b I år har jag varit sjuk 10 dagar tror jag och förra året var jag sjuk konstant januari-april. Jag tycker vi slänger 2009 i soporna och så kan 2010 vara för evigt :D

Vad har jag för planer idag då? Tandläkaren klockan 11.10. Då kanske man får ett litet klistermärke om man är snäll? (a) Haha! Sen ska jag springa intervaller med kompanjon Holmgren. Vad har jag inte kommit på än, men vad sägs om lite snöpuls? Det finns ju oändliga möjligheter!

Nej, nu måste jag borsta tänderna i typ en kvart så jag inte behöver skämmas hos tandläkar-Mona! /S


Det är vår nu. Är det inte dags för shortsen grabbar?

Men HEJ!

Åh, vad kul det är att läsa sin egen blogg ibland! Jag hoppas att Rebecka har det bra som springer på barmark i Skåne för här är det ungefär 1 meter snö fortfarande. Nej, jag skojar inte. Vi har ett sutteränghus här i Sävast, så vi har en sluttning på gården. Den sluttningen har förflyttats 10 meter eftersom luften är det enda stället där det finns plats för pappa att skyffla undan all snö. Och jag ska snart iväg och springa lite långpass på skoterspår för första gången på många veckor :b Vi får hur det går!

Nu ska jag återgå till att försöka att inte nysa yoghurt över hela datorn. /S


påsk-stek 09

Påsklov!

Hejhejhej!
Nu är det äntligen påsklov! De första tävlingarna i Karlskrona är avgjorda och det var riktigt kul tycker jag :D Terrängen var lite speciell faktiskt, det var ganska mycket riktning och så, så det var klurigt. Härligt med barmark också!
Nu är jag på vårt landställe i Skåne och det är så mysigt att vara här. Har sprungit i 50 minuter efter frukosten och sen har vi mest krattat en massa löv och eldat lite, haha. Nu ska jag snart gå och sova en stund, är hur trött som helst hur jag nu kan vara det! Nån gång måste jag väl öppna religionsboken också tyvärr. Matteboken är jag faktiskt tveksam till om det lönar sig att jag ens tittar i den. Som det är just nu känns det som att jag har gett upp det där lite, för jag förstår verkligen ingenting. Men NEJ nu är det lov och jag ska inte tänka på skolan nu! Någon dag ska vi åka till en bokskog och springa orientering, det ska bli sjukt kul, och så ska jag såklart shoppa lite, mohaha. Drömde att jag handlade en pytteliten sminkgrej utan att kolla vad den kostade, sen efteråt var jag 500 spänn fattigare. Vad kan den drömmen betyda? :S Haha. Nej nu ska jag läsa lite bloggar och sen sova middag.
Bye!
/R

God morgon!

Jag hoppas att riktigt många är uppe och packar inför Karlskrona-resan nu! Jag lyckades packa allt imorse på typ 10 minuter för jag och Linnea var ej i stånd att ta hand om såna ansvarsfulla saker igår kväll :b Pizzan kom halv åtta och vi kom inte upp ur soffan förrän klockan 11 då vi förflyttade oss till min säng. Därifrån tog det kanske 1 timme till innan vi rörde på oss igen :b Ibland är man trött alltså!

Just nu är jag trött. Fortfarande. Det var inte kul att vakna klockan 7:00. Det var inte kul 7:09 heller och 7:18 höll jag på att börja gråta. Men det gjorde jag inte, för jag skuttade upp ur sängen och började min dag! För idag är det vi-ska-åka-till-Karlskrona-och-kötta-skiten-i-skogen-dagen! WOHOOOOO! Jag har läst någonstans på någon blogg att våra kära Mora-grannar ska till Karlis. I alla fall en. Och det gör mig glad :D Jag hoppas jag får se en hel del annat folk också!

Lycka till i helgen allihopa! Puss /S

Kolla i frysen..

.. för där ligger det ett glasspaket och väntar på mig! Det ska bli så gott! Ikväll ska jag och min kära sambo Linnea mysa med film och pizza och naturligtvis glass. Jag värmer upp magen med lite godis så det ska nog bli en fin kväll det här. Och vem vet, det kanske kommer en och annan hemlig gäst också! Jag hoppas på en miljonär, som kan ta med oss och shoppa någonstans. Drömma kan man ju alltid göra!

Men som jag har sagt förut, i helgen är det tävlingspremiär! Nu är det slut på långpassen och intervaller på gymmet., Här ska det köttas som fan i skogen! Jag såg att Figge-licious, elev här på OLGY, har lagt upp lite bilder på facebook och tamigfan vad jag blev taggad! Oj, det blev många utropstecken. Men det beskriver ju så bra hur jag känner miiiiig!! ;D

Nu ska jag nog dricka ett glas vatten. Och sluta äta godis. See ya! /S

PÅÅÅÅÅSKLOV!

Woho, äntligen har vi lov! Två dagar i skolan var så sjuuuukt jobbigt. Höhö. Imorgon pyser jag vidare söderut mot Blekinge och årets första tävling. Tagga tagga! Jag hoppas att 20b från Mora skidgym håller vad dom lovar och kommer på tävlingen för jag saknar eeeeer. Men ska jag kanske berätta lite om vår busiga Frankrikeresa?

Vi åkte måndag den 22 mars. Vi reste heeeeeeela måndagen och heeeeela tisdagen tills vi kom fram till Aydat, ett litet ställe i södra Frankrike (tror jag :b). Frankrike är mitt drömresemål tillsammans med västindien så jag var självklart helt lyyyyrisk över att få åka förbi Paris. Och JAPP! Jag fick se Eiffeltornet. Långt bort var det, men jag har sett det! Helt fantastiskt. Det finns liksom i verkligheten. Jag kan knappt fatta det.

I Aydat tillbringade vi tre träningsdagar, bland annat medel-SM på fransk mark och stigstafett. Jag och Linnea AKA Mats Sundin hade nog haft en bra chans på stafetten om jag inte hade sprungit till rondellen utanför byn istället för till mål. Men jag förgyllde dagen med min härliga bom! Vi bodde i mysiga stugor med iskallt golv och hade utsikt över sjön Lac d'Aydat. Den delen av resan fick 4 toasters av 5! (Att jag stukade foten drog ner betyget lite)

Efter vistelsen i Aydat körde vi uppåt igen mot staden Fontainbleau där vi tränade ytterligare 2 dagar. Vi bodde på ett skabb-hotell i en by som hette Bois Le Roi. Av alla söta, gamla, upprustade hus i den byn lyckades vi pricka in det enda äckligt fula 60-talshuset utan några som helst arkitektuella ambitioner. Cell-liknande rum och skalbaggar överallt. Nej, tummen ner för boendet! Men vi fick ju i alla fall baguetter till frukost, höhö. Den delen av resan får också 4 toasters av 5 för den fantastiska skogen och alla gulliga hus!

Saker som jag alltid velat göra och nu gjort!
1. Varit i Frankrike
2. Sett Eiffeltornet
3. Ätit chocopops till frukost
4. Pratat franska med en riktig fransman


Tjejerna hade påsk-kärringtema!


träningträningträning!


Samboooooes!


Bussresor är aldrig tråkiga!


Det enda vi hann se förutom skogen, Le chateau Fontainbleau :)



över och ut /S