TURKIET


Väskorna stod färdigpackade redan innan klockan slagit nio. Måste vara nytt rekord, väldigt nöjd. Imorgon åker vi till Turkiet i en vecka och har det gött. Så mycket oslagbara planer vi har kan det inte bli annat än bra. Dock har jag noll förväntningar på boende, mat, shopping och allt sånt. Varför? Jo för då kan det bara bli bättre. Lite roligare att komma dit och bli överraskad om hur oväntat bra det är än att komma dit och bli besviken. 

Men fyfan va kul det kommer bliiiiiiiii!!!!! Flygresan imorgon skulle jag mer än gärna vilja skippa men det ska jag väl klara på något vis. Kanske.
Pusspuss/ Moe



2012-03-25

Hur gick det med skinnjackan jag skrev om för ett par dagar sedan? Röd eller svart röd eller svart...? Jo jag åkte till JC i Valbo idag där jag hört att båda varianterna skulle finnas. Demn röda fanns inte och eftersom smakråden tyckte att den svarta var snyggast fick det bli den. Allt var frid och fröjd, jag kom hem och satte på mig jackan för att "gå in" den. Det är ett obligatoriskt moment jag alltid gör med nya plagg för att känna hur de känns och det har jag alltid gjort haha. Såklart var det hela lite för bra för att vara sant. Hade köpt Kenza 3 istället för Kenza 9. Assååh shiiiet, daah f1 pinzzamt. Hehe.

Fick med mig det här hem iaf:



Jakten på rätt jacka fortsätter redan imorgon då jag åker till Gävle och kikar. Wish me luck.

/ Moe

Sol

Första lunchen utomhus. Sjukt skönt väder. Snart ska vi till Göransson arena för att spana in alla UF-företag.

Ha en bra fredag! /Moe


Kalas

Började kvällen med sångträning med olgybrudarna. Vi ska spela in låten vi gjorde till Olgys jubileum i julas. Spännande. Och idag fyller två tjejer här på olgy år. Anki och Michaela. Stort grattis till dom!! Har haft födelsedagskalas för Anki med alla på Olgy ikväll (Michaela är borta). Drog ut en sväng efter det och levde livet på Vikens gator, hehe. Riktigt trevlig kväll. 


Födelsedagsbarnet

Dom hade fixat massa mums

Amanda och Alice

Amelie och Elina






Kik

Ett tips till er med Iphone eller Android, ladda ner appen "Kik Messenger". En klockren app där man kan dela sina ögonblick från kameran eller bildgalleriet genom att lägga till vänner i konversationer. Jag och några tjejer på Olgy har en konversation där vi lägger in bilder typ jämnt. Slänger upp några av de senaste bilderna, dock bara ett urplock eftersom de flesta inte bör visas här, hehe.

Från nollningen i ettan..

Hon som visade sin orakade armhåla för svenska folket under melodifestivalen och blev så gott som känd efter det..

Goingarna Amanda och Linnea

hahah fulaste tjejerna taggade idrott i skolan..

Godmorgon

Häng i skolan

Linneas citat får stå för bildtexten: "Borde man inte känna att man har byxorna sådär långt ner? Det borde ju liksom blåsa kallt? Fast han kanske vill att det fläktar lite.."

/ Moe


Dagens funderare

Sitter på bussen påväg till Viken igen. Fick sällskap av Cornelia och Malin också.

Ska förresten beställa en Kenza skinnjacka i veckan och kan verkligen inte bestämma om jag ska beställa den röda eller den svarta varianten. Sitter och försöker komma på för- och nackdelar med att ha en röd respektive en svart. Det är förre som har den röda, men den passar inte till allt vilket den svarta gör osv... Dagens stora frågetecken med andra ord, haha. Så vad säger ni? Och kommentera nu! Och jag vet ju att det är en hel del som läser det här så, come on amigoos! Vilken tycker ni?








/ Moe

 

 

 


kalajs

Hello everybody, allesammen, tutti!

Idag är det sn strålande vacker dag! Solen skiner, jag har sprungit lite och kört ett svettigt spinningpass på friskis. Ikväll är det kalas hemma hos mig, massa gäster ska komma så i köket lagas det mat för fulla muggar. Salchichakorvar, goda pajer, focaccia, gratinerade minitomater. Goda skinkor och ostar ligger uppradade. Jag längtar lite efter att fu hugga in på all denna maten.

Ha de gött!!
Alice

Friday

HEJ!!

Dagen igår var ju som sagt inte den bästa. Idag har det mesta varit positivt däremot. Fredag, helg och strålande sol. Hänger med fina vänner hos Tilde nu. Dagens fortsätter positivt med andra ord.

Ha en fin kväll allihopa!

PUSS/ Moe


2012-03-15

Även jag har skitdagar. Idag har det varit en skitdag rakt igenom i princip. Tur att jag har några fina solstrålar som piggar upp. you make me laugh when i don't even want to smile. Ska lägga mig snart så jag får den här dagen överstökad. Imorgon är det fredag och den ska bli allt annat än dålig. Nej nu var det mycket klagande. Efter regn kommer solsken, eller hur? Hela dagen ska vara fylld av solsken.

Återkommer imorgon hörrni. Då blir läsningen förhoppningsvis lite positivare :)

Tills dess så kan ni roa er med detta:



Kiss och bajs/ M

2012-03-13


Provet avklarat, fyfan vad skönt. Samma sköna känsla efter varje prov. Firar med en påse godis ikväll. Efter skolan var jag i Gävle och nu sitter vi ett gäng i soffan och kollar på Paranormal activity 3. Just nu hänger jag mest framför datorn dock eftersom den är så kass. Väntar tills det läskiga ska börja. Har blivit intervjuad av Linnea också, haha.. Och nu till det bästa av allt. Imorgon har vi studiedag. Hur skönt?! 

LOVE / Moe

<3


Idag fyller den ödmjukaste, envisaste och för mig den mest betydelsefulla personen jag känner år, nämligen min mamma. Tack för att du finns.

Måndag

Strålande sol och årets varmaste dag hittils tror jag. Är det något som piggar upp så är det solen. Ikväll var det månadsmöte och vi snackade en hel del om träningslägret till Turkiet om två veckor. Ska bli sjukt kul. Femstjärnigt hotell är inte illa pinkat. Som skogsmulle är man ju ganska van vid tält, husvagnar, sunkiga vandrarhem osv. Ska inte ha allt för höga förväntningar dock. Man vet aldrig vad ett femstjärnigt hotell i Turkiet innebär. 

Har även ägnat en timme till biologiplugg. Prov imorgon och jag är måttligt taggad. Har hunnit spela in lite dansfilmer i lägenheten ovanför också. 

Str
Fin bild på Victoria och Daniel

Egypten!

Hello everybody!

Här sitter jag och försöker torka efter en lång dusch. Ömsar skin gör jag också. Min bleka hy vill nog inte vara i sol och värme, först blir den rosa, sen försvinner den. Men en massa fräknar har jag fått i ansiktet, dom tycker jag allt om!

Kom ju som sagt hem från Egypten i torsdags. En riktigt trevlig resa med halva släkten, mormor, morfar, kusiner och hela faderuttan. Totalt tio pers om jag har räknat rätt. Vi var i Sharm el Sheik, ett riktigt dyk och snorklings paradis, fast jag är rädd för havet, så det kanske inte riktigt är min grej. Charterresor över huvud taget är nog inte riktigt jag, har lite svårt att sitta still, jag vill helst upptäcka en häftig stad, vandra mm. Men detta var ingen sån resa, det var en umgängesresa, och mormor och morfar på 80 bast orkar inte riktigt flänga runt hur som helst. Kan i alla fall säga att jag har haft det riktigt bra. Sol, bad, god mat, härliga människor, fina löpturer på stranden, tuffa tennismatcher osv. Blev även jagad av en vildhund, men räddade mig själv genom att klättra upp i ett badvaktstorn.

Vi gjorde en riktigt häftig utflykt då vi åkte kamel ut till ett beduinläger i fullmånen på natten, åt där, satt runt elden, tittade på stjärnorna mm. Riktigt häftigt!

Alice

Naturhistoriska

Idag var jag och klassen i Stockholm på Naturhistoriska riksmuséet. Jag och Rodi gick mest runt och lallade och hade det trevligt bland alla dinosaurier och småbarn. Kanske chillade lite väl mycket då vi blev klara sist av alla med uppgiften vi fick. Men vad gör det? Vi hann ju både käka lunch, kolla på film på cosmonova (kan hända att jag vilade ögonen ett tag där) och springa ut och in i "mörka rummet" som fanns vid en av utsällningarna. Även bloggens andra skribent Alice var med oss idag. Hon är alltså hemkommen från Egypten och var riktigt brun och fin. Uppdates från hennes resa kommer inom en snar framtid, eller hur då Alice?!


Redo för Cosmonova


Annika var så rädd så hon höll på skita på sig där inne ;)



Puss och kram /Moe



8e mars

Idag är en sån dag då jag är glad att jag går här på olgy. Annars hade jag nog inte lärt känna goaste, finaste Linnea Sundström som fyller 19 år idag!! Tänkte ställa mig upp och sjunga för henne i skolmatsalen dagen till ära men de andra tyckte inte att det var en jättebra idé. Dessutom har jag lärt mig att Linnea kan skämmas rätt rejält om det vill sig så. Hade jag sjungit i matsalen hade hon förmodligen inte synts till i skolan de närmaste veckorna. Eller månaderna.

/Moe


Lever

Har haft två välbehövliga, lediga veckor. Ångesten inför skolan jag hade hela söndagen försvann snabbt i måndags. Det är läskigt hur snabbt man kommer in i skolrutinerna igen. Dock är jag lite less på att min förskylning inte vill lämna min kropp. Annars är det skönt att vara tillbaka i Viken. Saris var ju här och hälsade på igår också. Riktigt trevligt att den goingen vågade komma hit igen. 

En rolig grej som hänt är att min gamla klasskompis och gympakompis har fått en liten prinsessa vid namn Donna. Hur söt som helst. Det får nog dröja ett bra tag innan jag blir mamma så dålig som jag var på att hålla henne,katastrofalt dålig alltså, haha. Jag som har tränat på att hålla i dockor under hela min uppväxt...Aja, här kommer lite bilder iaf. 



Jag, Donna (som fått det passande mellannamnet Lie efter mamma Sannalies namn) och Freja





Ha en fin kväll allihopa. / Moe

Gästblogg!

Hej allihopa! Veteran-Sara här. Saknat mig? Nä, trodde väl det. Jag är i alla fall och hälsar på i Viken-piken och se där, då får man erbjudande om att gästblogga! Självklart tackar jag aldrig nej till det.
Vad gör jag nuförtiden då? Jo, jag bor ju i Uppsala! Dock tar jag ju varje chans jag får att få komma och hälsa på i Sandviken, det är ju så myyysigt här! Nu får jag inte skriva mer för Annika, man får ju inte ha lampan tänd under filmkvällen. Peace out people :D /Sara
P.S Titta in på min nästan-lika-intressanta-blogg vuxenprojektet! D.S