Orientera orientera

Från en träning i april som Ebba och Ellen höll i! Der var mycket fint med enstaka grönområden och OL-intervaller. Eftersom det agerades fotografer aå kommer mycket fina bilder nedan:
 
 
 
 
 
 
 
 



Åmål

I helgen som var befann sig 2 av oss 3 i Åmål tillsammans med resten av Sveriges orienterare. De två första deltävlingarna i Swedish League stod på schemat. Det var rejält tuffa banor, upp och ner hela tiden, en väldigt lång långdistans, rolig medel och mycket fin terräng på många ställen. Vi är inte helt nöjda med våra prestationer (är man någonsin det??) men ändå glada över att vi ens kan springa! Tänkte ta en massa bilder under helgen för att lägga upp men så blev det inte riktigt haha... Några stycken kan vi bjuda på iaf:
 

Vinnarna!
 
OK Hammaren-eliiiiiit
 
Groupie

Fint häng med bajjamajjer och vänner

Fint tc med utsikt och skön musik, najs det.
 
Nu laddar vi om till nästa SL, inte långt kvar och då är det även dags för bal som vi är galet taggade för!
 
Peace and love, over and out.
 

Our new babes

Nu när vårens solstrålar värmer vår fjuniga hy och allt känns allmänt bättre av att det är ljusare och varmare så har vi gjort några mycket bra inköp inför vårsäsongen. 
Rullis, minis, grönlitensak, brädapåfyrahjul.. Kärt barn har många namn och denna har gett oss många skrapsår och fina minnen.
Då Ebba och Ellen satt på balkongen och svettades i solen på den trånga soffan kläckte de en idé som var så briljant att självaste Einstein skulle se mesig ut. Det skulle köpas en solstol, skön som bara den! De cyklade allt vad de kunde till Rusta för att fynda. Den var större och dyrare än vad de båda flickorna hade tänkt men så värt efteråt. 
När man tuggar i detta äpple golden delicious så sprutas det saft nerför hakan, mycket mycket bra köp.