OLGY-tiden hittills!

Nu har jag dragit tummen ur röven och äntligen laddat in lite bilder från mobilen så som julhälsning från 27b får ni lite bilder från vår tid tillsammans :) Det är ända från intervjun till Idre-lägret och allt däremellan! Jag ursäktar kvaliteten på vissa bilder, mobilkamera kanske inte alltid är det bästa valet (;

1

Intervju 07 (:

2

Intervju 07 (:

3

O-ringen

4

Vem är glad över soffan?

5

Rebecka älskar (?) sina kläder så HÄÄR mycket!

6

Peace man.

7

Bilder säger sig själv :b

8

Oscar Andersson 17 år.

9

:)

9.5

OLGY arrangerar skol-dm.

10

Sovstund är en viktig del av undervisningen (:

11

Mr. Bejmar

12

Bussresa till Idre. Intressant? Jajjemen!

13

God Jul önskar 27b! :D

Hemsing svemsing!

HEJ!

Nu har jag dragit mig upp ur sängen, bort till stationen och på något sätt har jag blivit skyfflad till det riktiga vinter-Sverige, Norrbotten alltså. Jag kan meddela till Johanna, min medsjukling att jag nu har ätit en riktig måltid OCH druckit julmust :D

Här i bloggen kommer alltså inte så mycket hända under julen, eftersom 27b-flickorna inte har så mycket tid att hitta på bus under denna fina tid :) Kanske lite bilder, om jag orkar stoppa in sladden i hålet och trixa lite :b

Så tills den 6 januari, farväl! /Sara

Ett inlägg dedikerat till Johanna Sarenmark, min tappra sjukling

Hejhej.

Jag har fått en rörande kommentar från Johanna Sarenmark, medbloggaren från tjugob.blogg.se. Jag måste säga att den människan verkar ha det väldigt svårt just nu och jag vill säga att jag stöttar henne. Jag har precis vaknat av ca 16 timmars sömn med ett avbrott för att äta lite glass och skriva ett blogginlägg och jag hoppas att Johanna åtminstonde kan äta glass, för annars skulle jag inte överleva. Glass är nämligen väldigt bra för halsen när man har superont, det sa doktorn :)

Så kämpa på Johanna och säg till mamsen att inhandla lite bigpack tre-smak (; So long!

Angånde alla fina kommentarer som gör att jag inte kan tycka lika synd om mig själv längre...

... Eller det kan jag visst det, för jag äger ut ALLA i sjukhet denna vecka! Jag har nämligen blivit diagnostiserad med HALS-fucking-FLUSS.

Våra kära vänner från 20b samt Marie har kommenterat mitt fina inlägg om min lilla hals-åkomma som inte är så liten längre. Jag tycker såklart vääääääääldigt synd om dom, men nu ska jag lägga fram mina oslagbara argument som visar att jag är den i hela världen som är bäst på att tycka synd om sig själv (; Okej, here it goes:

1. Jag har inte ätit en hel riktig (nyponsoppa räknas inte som riktig) måltid sen i lördags.
2. När jag duschade häromdagen så höll jag på att svimma av utmattning och fick avbryta. (Jag har duschat efter det, så ni behöver inte oroa er över min hygien.)
3. Mitt lakan är alldeles snett och jag orkar inte ens fixa till det för jag är så trött. hela. tiden.
4. Jag har legat i sängen sen i lördags och endast gått upp för att hämta is, glass eller vatten.

Det där var fyra fina argument tycker jag :) Lite positivt är väl att jag slipper tre prov den här veckan. Lite negativt är väl att jag får göra dom efter jul när vi har tre prov till. Great... För att tycka lite extra synd om mig själv kan jag ju säga att hem-hem är cirka 778,5 kilometer bort så jag ska alltså ligga här i viken i en vecka innan jag får åka hem.

Nu ska jag tycka lite extra synd om mig och lyssna på Lovisa och Rebecka som gör fantastiskt goda varma mackor. Farväl / Sara

Sjukling sjukling i sängen där..

Hej hej, sara's speaking.

Här i 27b är det lugnt, norrbottningen är alldeles själv i vår fina lägenhet som nu har fått ett nydekorerat vardagsrum. ÄNTLIGEN har vi en lampa! Vi kan bortse från att vårt tvbord är en kartong med en filt över. Jag tycker det är väldigt fint i alla fall :) Det var Mrs Enmark som tog initiativet att fixa och trixa lite förra söndagen innan gänget åkte till idre, en applåd till henne!

I Idre var det kallt och snorigt, eftersom det är världskänt att skidor är Snorsporten nr. 1. Totalt blev det drygt 2 timmars träning om dagen tills jag blev sjuk och skickades hem. Eller det var väl snarare jag som skickade hem mig själv. Nu är febern snart på väg och i veckan har vi ju då två viktiga prov och en uppsatsinlämning. Det kallar jag bra timing!

Nu är klockan 21.42 och det är sovdags i 27b. Godnatt!

BAK-km!



27b:s bidrag till bak-km 08. En andraplats i utseendet, något att förbättra till nästa år :b För alla som inte ser så bra eller inte fattar så bra så är det en SportIdent-pinne. Fin och god!

Helghälsning med ostsås!

Hej hej, här i 27b är det snart dags för middag. Lasagnen står i ugnen och klockan plingar om cirka 7 minuter och 47 sekunder :) utan krångel har det verkligen inte varit kan jag säga, först hade internet pajat så receptet gick inte att nå. Då fick jag ta till lite egna skills och chansa lite smått :b sen hackade Lovisa någons trådlösa nätverk och löste det problemet :D Sen var ju kastrullen till ostsåsen alldeles för liten så vi hade något av en milk-explosion plus en bränd kastrull...Men det löste vi också, jag kilade över till Max (fast Max var spårlöst försvunnen och plattan var påslagen) och snodde lite stålull. Tack för det Max :)

Vi har fått ett antal kommentarer från Norrbotten, närmare bestämt Sävast, om Winterbells. Jag och Rebecka har bara en sak att säga: Vi vill bara strypa dig! Inget ont menat (;

Nu är Idre nära och under veckan blir det inga inlägg från oss. Istället ska vi glassa omkring på skidor och träna 4 timmar om dagen. HIMMELRIKE! Farväl från mig / Sara

Vinterklockor som plingar!

God kväll - Sara is speaking

Här i 27b är det lugnt. Rebecka umgås med maken (like always ;b ), Lovisa är på sin pappas födelsedagskalas och jag sitter här i min ensamhet med julens tidsfördriv. Vad det är? spelet Winterbells. Det går ut på att man är en liten über-gullig kanin som ska hoppa på klockor och komma så långt upp som möjligt. Jul-musik, stjärnor och andra små detaljer ger den rätta jul-känslan (; Än så länge är ställningen följande:

1. Lovisa, 367 000
2. Sara, 20 000
3. Rebecka 8 000

Lovisa är ju då the master of all spel så efter tio min lät det så här: Ååh nej! jag fick bara 55 000. Fan vad dåligt! Hrmm, det fick ju en att känna sig jätteduktig. Haha :D Under speltiden, ca 30 min, diskuterade vi förutsättningarna för att lyckas med detta spel. För det första måste man vara i bra fysisk form. Handen måste vara snabb och rörlig. Jag hade då en liten nackdel eftersom jag inte hade någon riktig mus, utan bara den där lilla pekgrejen på bärbara datorn. Jag fick då i alla fall sendrag i handleden hela tiden, jag vet inte om det berodde på musen eller handen. Min hand kanske inte är största biffen i samhället. När Lovisa stack snodde jag DOCK hennes mus och fördubblade mitt highscore på en gång :b Det leder mig in på nästa förutsättning, material. Bra dator och mus är ju då väldigt avgörande för vilken nivå man ligger på. Sist men inte minst behöver man vara i bra mental form. Ett exempel på dålig mental form är att skrika FITTA! till den söta lilla kaninen när den missar en fågel (ger extrapoäng). Jag nämner inga namn..... (;

Så för att lyckas behövs:
- Bra fysisk form
- Bra material
- Bra mental form

Ett sista tips är att stänga av msn för den stackars kaninen får epelepsianfall när någon loggar in :b Googla på "Winterbells" så kommer spelet fram :) Lycka till och skriv en kommentar med ditt highscore så kommer du med på vår fina lista. Nu är det dags att ladda för Greys Anatomy, Puss!