Estamos en España

 
 
 
 
 

För nu lyfter vi

Exakt nu när detta inlägg publiceras så sitter vi på ett flyg mot Spanien, WOHOOO!
I tre veckor kommer vi treor och fyror på OLGY bo i mysiga bungalows några mil utanför Alicante. Våra dagar kommer bestå av underbara träningspass med enstaka pluggtimmar. Hoppas på att vara en aning brunare då vi landar i Sverige igen och framförallt sprungit på många coola kartor! 

 
 
 
 
 
 
Förhoppningsvis lever denna resa upp i samma nivå med Portugalresan, kanske skickar ett vykort om någon vecka!
 
 
 

Som om det vore nytt

Efter att den envisa Elina som bodde i lägenheten där vi bor nu klagade på de dåliga tapeterna förra året så har Sandvikens kommun äntligen bestämt sig för att göra något åt det.... två dagar innan vi åker till Spanien.. så alla saker i hallen ligger för tillfället i våra rum. Men nya tapeter ska vi få och fint kommer det bli. Hejdå till de fula fläckarna och hej till de orörda, nya tapeterna.
 Detta är hur vårt vardagsrum ser ut för tillfället. Tapeterna på bilden är de gamla :)

HURRA HURRA HURRA

Magdalena Van De Voorde, även kallad Sherlock Holmes fyller idag 19 år. Vi hyllar detta med facebookinlägg och sms eftersom vi är miltals ifrån varandra men självklart kommer en detta firas med bubbel och fyrverkerier då vi alla är samlade igen. Ett enormt tack till att denna flicka (kvinna?) finns i våra liv och förgyller den med hennes galna upptåg och vackra sångröst varje dag <3 GRATTIS!!!!!!!
 
 

Winter Wonderland

Äntligen har snön kommit till Sandviken och oj vad det snöar. Vi gräver fram cyklar som är begravda i snön vilket resulterar förseningar till fysiken och matten och springer tappert i snöpuls medans isklumpar bildas på allas ögonfransar. Men som en utav våra skribenter uttrycker det "blir så glad när det kommer snö för då förstår man att växthuseffekten inte har gått för långt" så ser denna tös det positiva i det vita, frysta vattnet. Vi nickar och håller med för allt blir så mycket finare med snö som lyser upp den annars trista vardagen! 
Detta var innan jullovet...
..och detta är efter! Så mycket snö, så lite tö
 
Ebba fnyser åt kylan och skuttar ut utan byxor på jakt efter bönor