Nystart

Nu har ännu en generationsväxling skett här på tjugosjub. Fina moe och alicesprallis har lämnat oss och susat iväg mot nya äventyr. Detta år är det jag, Stina, som fått förtroendet att hålla i trådarna och blogga om livet i viken. Att leverera lika välskrivna inlägg som tjejerna ovan nämnda kommer att bli en utmaning, men ska göra mitt bästa. Vi får även se om det blir en tillökning i skribenter här senare.
Tänkte lite kort presentera mig för er som inte vet vem jag är:
Stina Karin Matilda Nilsson heter jag, född och uppvuxen i Umeå i Västerbotten och går i 3an här. Bor såklart i tjugosjub där jag sedan ett år tillbaka har tagit över Alice och självaste Storsaras rum. Stannar för det mesta i Norrsätra på helgerna och springer långa långpass samt äter pasta med pesto. Är dock för närvarande långtidsskadad då jag dras med en fraktur i foten.

Hoppas att alla ni gamla läsare stannar för att följa med på alla galna, roliga, mysiga, konstiga upptåg vi hittar på här i viken!

/S

Hejdå bloggen

När jag idag sa hejdå till min fina barndomsvän Freja som ska flytta till USA på obestämd tid så kom jag på att det är dags att säga hejdå till den här bloggen. Har varit väldigt kul att få skriva här under de tre åren i Viken och jag kommer faktiskt sakna att kika in här och skriva massa skit. Eftersom bilder säger mer än tusen ord sammanfattar jag mina år med några gamla godingar. Hoppas ni har det bra alla ni som följt mig/oss här på 27 b. Ska bli spännande att se vilka nya flickor som tar över när skolan drar igång. För bloggen kommer självklart leva vidare, fast med nya bloggerskor. Med mig är det i alla fall väldigt bra, mår så himla bra just nu och det känns gött att skriva sina sista rader när livet är som bäst. Hörs när vi hörs, ses när vi ses. Pusspusspuss på er alla <3
 
Sandviken Olgys 25års-jubileum 
Sa hejdå till KemiB
Olgyavslutning för 92orna
Olgyavslutning med 92orna
Tog kort till tränarna innan vi tog studenten
Skol-VM 2011
Maskerad
Blev nollade
Tjejmiddag 
 Maskerad
Skol-SM i Stockholm
Amanda och Rebecka
Träningshelg i Örebro
Träningshelg Örebro
Lovisa Rebecka och Sara innan studenten
Sixten och William glassar
Statyett-kampen tjejerna vs killarna
Amanda och Alice
Träningsläger i Slovenien 2013
Träningsläger i Turkiet 2012
Turkiet 2012
 Grillkväll hos Ahnlén 2013
Grillbankett 2013
Studentveckan 2013
 Bak-KM i ettan
 
/Moa

5 augusti

Hemma igen från väldigt mysiga dagar på väst(bäst)kusten. Solade, badade, fiskade krabbor såklart, lekte med söta lilla Knutte, åt god mat osvosv. Ett par sköna och välbehövliga dagar innan jobbet drar igång nästa vecka. Knäppte som sagt en miljard bilder, skulle ta ett par dagar att lägga upp alla men bjussar på några iaf.
 
 
Mamma och lilla Knut
Mina favoritkillar
 
Knut och mamma Linnea
Pappa tog ett dopp
 
Jake the cake
Japp, jag badade trots maneter, krabbor och diverse monster i vattnet
 
 
 
 
 
 
 
 
Tre små barn leker med krabbor
Krabbrace
 
 
 
 
 
/M
 
 

Uddevalla

Är i Uddevalla hos släkten och har ett par lugna och sköna dagar. Vi trotsar det dåliga vädret och åker till stranden ändå. Igår (då övriga Sverige hade årets varmaste och soligaste dag) hann vi vara vid badplatsen i typ 1,5 timmar innan det började åska/regna. Wiho. Men vi han göra en miljard grejer under den korta tiden, kameran kastades mellan olika personer för att hinna dokumentera allt som pågick. Slänger in lite bilder senare.

På kvällen anslöt sig ännu fler i släkten för finmiddag och lek med mitt gulliga lilla kusinbarn på 6 månader. Blev förresten väckt av honom imorse, ååh sötaste väckningen någonsin.

Nu ska vi trotsa vädret igen och åka till Skår för bad. Kanske knäpper vi 600 bilder på 1,5 h idag med.

/M