På tissdag, på torssdag, på tissdag...

Kommer ni ihåg det från bolibompa? "på tissdag, på torssdag, på tissdag". Det var ju någonting som hände varje tisdag och torsdag men jag kommer på inte vad! Kommer någon ihåg?

Jaa, vad har då hänt idag? Medel-KM bland annat. Sara var icke i form idag. Meeen, jag ska springa om banan nästa vecka och ta revansh så varför hänga upp sig på det? Vi hade också en hel timme fysik med ingemar. Eller, först var han en kvart sen och sen tog uppropet 10 minuter and so on. Så räknat i effektiv tid så hade vi ingemar i cirkus 20 minuter. Jag, Marcus och Rebecka hittade på ett nytt sätt att ignorera hans heldumma "genomgångar". Vi ritade vika-vika-gubbar! Det vill säga, marcus ritade ett huvud, vek bort det och sen ritade jag överkroppen utan att veta hur han hade ritat osv. Total succé blev det om jag får säga det själv! Vi gjorde två gubbar och sen räknade vi lite fysik. Med betoning på lite.


Om ett litet tag ska jag och Lovisa äta vår första middag på tumanhand i denna lägenhet. Det serveras laxsås med purjolök och pasta till det. Magnifique! Baj baj /S

vår vik-gubbe!
lyssnar på ingemar. NOT
dagens outfit!
SM-pojkarna!
SM-flickorna!
(förlåt amanda, men bilden är ju bara för skön! en sängkammarblick, en kines och en crazy woman!)

Det är fortfarande 10 grader ute...

Jaa, hallå där! Nu har vi klarat av allt som Rebecka räknade upp tidigare idag, nämligen matematik EEEEEEEE(vighet), träna, äta och handla. Vi gömde efterrätten för killarna och vilka sura miner det blev! Moahahah..
Just nu sitter jag vid datorn och tvn tillsammans med Lovisa och Jolle-bull som är på besök kvällen till ära! Vi försöker också kolla på tv, men en viss dalmås på våningen gillar sin bas. Kanske dags för ett litet besök av supersura sunk-sara snart?
Vad har vi framför oss då? Jo, liiiiiite skola, myyycket träning och för mig en körlektion! Min alldeles första körlektion utan fader och den mesigan V70n, hur fasen ska det gå egentligen? Jag får väl återkomma med skaderapporten. Höhö!
/Sarski
Sötaste kusinbarnet ever?!

måndagen den 30/8 det är 10 grader ute

Jaa så är det här i viken idag! Ganska kallt med andra ord. Det är väl bara att acceptera att sommaren är slut, snyyyft! Men livet går vidare, och idag rullar schemat på med styrka, mat och handling inför veckan som kommer. På torsdag blir det även flyg till medel och stafett SM i Umeeeeeeåå.
Sitter och segar i soffan framför nån random serie och ska strax cykla med amaaanda till styrkan, är ganska nöjd över att vi numera bara har fyra ämnen i skolan :D det är såååå härligt, det var verkligen vär allt slit förra året för då var det verkligen ett helvete. Men har man två lektioner måndag och tisdag och till och med är lediga på torsdagar så är det lätt värt förra årets lidande! Okej, onsdagar och fredagar är inget att skryta om men ändå ;)
Imorn är det medel-km, undrar vad jocke och björn tänkt hitta på för nåt då, sist fick ju vi tjejer pallra oss runt kill-banan med tjej-definitionen och det blev en del klagomål, heheeee .
Näe nu måste jag dra! Hare fiiint/R

På fredag är det fläskkotlett, på torsdag är det fläskkotlett!

Fredag idag som sagt, vilket alltid är lika nice! Om 59 minuter är det avfärd till lång-SM i Karlstad, vilket är supernice! Jag har packat färdigt allt utom orienteringsskorna och dom måste jag komma ihåg. Viktigt viktigt! Lovisa sitter inne på sitt rum och har One Tree Hill-maraton medan jag sitter i vardagsrummet och har The Hills-maraton. Vi har nog inte sagt något till varandra på en timme kanske? Det kan vara skönt att vara lite för sig själv i detta hus, det är nämligen inte så ofta det händer :b Vi hinner nog prata med varandra på resan till Karlstad!
Idag fick vi förresten vårt nya schema. Ledig torsdagar= aweeesome! Samhällskunskapen sätter dock lite käppar i hjulet, eller vad sägs om 3,5 timmar samhällskunskap på onsdagar? Woho säger vi. NOT. Men jämfört med tvåan har vi det superchill, har bara fyra ämnen detta läsår :) Vi ska nog överleva och hinna med en hel del chill i viken!
Nu är det dags att ta ut soporna och rensa kylen. Peace out brothaas /S

Lite bilder från vår första vecka!

Hej!
Lovisa här för första gången på... kan det vara ett år? Vi har det riktigt bra här i Sandviken som alltid och här kommer lite bilder från vår första vecka.
Lägenheten är inte klar än så det kommer bättre bilder när de har tapetserat om
Så här såg det ut när vi precis hade kommit.
Här är lite bilder från vår taco kväll

/ L

Yoyoyo!

Hur är läget i rabatten? Här i viken regnar det, som vanligt.. Jag höll nästan på att dö av depression ute i skogen idag. Men det gjorde jag som tur icke, utan spikade mig rakt igenom hela banan! YEAH BABY :D Passar bra med tanke på att det är lång-sm om två dagar. I Karlstad. Och det ska regna. Heeela helgen. Yeah baby? No baby..

Jag måste få propagera på hur ett stort vardagsrum kan ändra ens sociala liv! Sedan vi började här i viken-piken har vi hunnit med Fångarna på fortet-kväll, tacos-kväll, kladdkake-kväll, chill-kväll and so on. Lovisa fick en systemkamera i födelsedagspresent så blogg-styrelsen har utnämnt henne till foto-ansvarig på tjugosjub så jag håller tummarna för att det kommer lite high-class-bilder snart (; Sen kan jag också kirra lite bilder med min nya mobajlphåån :D nu ska vi packa, plugga och pilla i naveln! /S
Bron med stort B! Och namnet är...?

In school!

Hej hopp i lingonriset! Eller snarare sega nätverkssladdar.. Vi, har fyra timmars samhällskunskap, hur ska man hitta motivation till det? Vet inte, men ska stänga ner datorn och respektera min lärare. Peace out /S

HOHOO!

Trodde ni vi hade dött? Icke! Vi har bara varit utan internet/inte haft något att skriva om de senaste veckorna. Men nu är vi back in viken och back in buisness (hur fan man nu stavar det)! Det skall snart komma bilder på min och lovisans nya lägenhet, på rebeckas nya rum och lite annat smått och gott! Och sen ska vi bara chilla hela sista året, yeah baby :D
Jag återkommer snart / Sarski