God morgon!

Hur mår ni? Jag mår bra! Är det inte så man började brev när man var liten? Det gjorde jag i alla fall!
Det har varit lite tyst på bloggen, men det har inte funnits så mycket att prata om helt enkelt. Dagarna ser likadana ut; sova, träna, leka enstöring tillsammans med linn, äta, titta på film hos Filip. Runt runt går det. Fast jag klagar inte för det, för vi har det så bra så! Lite bråk här och där, men som den sekt vi är så blir det så ibland.
Apropå vår fina kommentar (yes, vi har fått en kommentar!) så har jag beställt det där linnet på hm. Finns jättemånga mönstrade roliga saker för 49 kronor där! Me like :D
Nu ska jag återgå till att inte göra någonting. Hejdåå! /S

Åh vad härligt med lov!

Nu är det verkligen sommarlov på riktigt för mig! Jag har jobbat klart på pappas jobb och värmen har kommit! Ibland kan jag fortfarande få ryck och tänka typ nej nu måste jag verkligen plugga! men nästa sekund så kommer jag på att det behöver jag ju inte alls! Haha. Skönt det!
Igår var det midsommar och då var jag i Jakobs sommarstuga och hade mysigt. Idag sprang vi backintervaller och jag trodde att jag skulle spy och dö. Men jag lever och jag spydde inte. Jag är bara väldigt väldigt trött. Imorgon är det vidare till Sälen som gäller, för några underbara pass i fjällterräng :D Sen blir det Spanien och Eyoc, längtar så mycket, ser verkligen fram emot det!
Goodbye! /R

God morgon!

Idag steg jag upp klockan 09.09 (ställde klockan på 09.00 och snoozade såklart en gång så som Lovisa lärt mig) och jag har varit såå effektiv! Jag håller på att måla två hyllor som ska smällas upp på  väggen i lägenhet nummer 453 i Norrsätra i höst. Dom blir så fina så! Sen har jag såklart tagit en dusch. Jag börjar bli beroende av att duscha tror jag, men det är så sköönt!
Igår skänkte jag ju bort ett armband och det tog inte längre än 2 minuter så var det borta. Jag är stolt över mig själv som faktiskt gör saker som folk tycker om! :b Grattis Daniel i alla fall, som är den andra personen någonsin som äger något som jag gjort med mina egna händer! Blev dock lite deppig när jag såg att det bruna bandet som jag gjorde armbandet av var slut, för nu kan jag ju inte göra ett likadant till mig. Får väl gå till tygaffären eller nåt (:
Vad händer annars idag? Jag ska klippa mig bland annat! Att klippa sig kan ju vara det roligaste som finns, men nu när jag lovat mig själv att spara långt hår till studenten kan jag ju inte göra något drastiskt. Så alltså är det inte lika kul att ha långt hår som kort. Ack och ve, dessa i-landsproblem! Ikväll blir det nog orienteringsträning på gruvberget också. Väldigt stekigt kommer det bli och hoppas myggen sticker sin kos!
Över och ut /S
Att spåra på hög nivå, det är vi bra på i Sävast!

Bortskänkes!

Jag har ju mina kreativa stunder ibland. Och oftast gör jag bara saker till mig själv :b Men idag blev det inte så! Så detta armband/fotband bortskänkes till den som vill ha det! :) Det är cirka 20 i omkrets så det passar en spinkig fotled eller en biffig handled :b Skicka ett sms eller skriv en trudelutt om du vill ha det!
Peace out /S

Ny vecka, nya tag!

Idag ska det äntligen hända! Jag ska träna för första gången på över två veckor. Att vara borta så här länge är inte så bra för suget har försvunnit lite. Jag har glömt bort hur det känns att komma tillbaka från ett pass och känna sig lite mör och glad. Därför tar jag tag i saken och skriver om det, för då brukar man ju komma ihåg lite hur det känns. Och sen ska jag skriva träningsplaneringen också. Så jag ser allt på papper liksom. Hur många pass, hur många timmar och alla dessa röda fält, dvs tävlingarna. För det är ju dom som jag längtar efter! Att kötta sönder på en tävling och vinna med typ 5 minuter, hur nice skulle inte det vara? Men för att åstadkomma detta behöver man ju träna. Och det ska jag göra idag! YEAH BABY!
Så ses senare! /S

Jaoo.

Inatt hade jag många konstiga drömmar. Bland annat satt jag uppe på Alfredos på Arlanda. Utanför fönstret var det inte landningbanor och flygplan, utan ett hav fyllt med enorma äckliga fiskar och döda människor som rörde på sig. Arlanda blev sedan ett stort fartyg och jag sprang omkring och försökte undvika alla zombies och monster och allt var det nu var. Tur att jag är ganska snabb! Sen körde drömmen på repeat typ 15 gånger innan jag kunde vakna. Till råga på allt var drömmen i svart-vitt! Det tog ett tag innan jag kunde somna igen efter det :b
När jag väl somnade hann jag vara med i ett krig inomhus utan ett fungerande gevär, diskutera med en dam om vi skulle äta efterrätt eller gömma oss för ryska armén, kräla omkring i en blåbärsskog, bli beskjuten av blåsrör fyllda med frusna blåbär, springa i trappor i 48 timmar och bli tillfångatagen av en bunt halvdöda tanter och jättetjocka bäbisar. Det har varit en händelserik natt må jag säga.
Men nu är det dag och man kanske borde hitta på något att göra? Eller inte. Det regnar ju ute. Uschi. /S

Idag har jag..

.. betett mig som en nioårig pojke tillsammans med min vän Linn! Vi har suttit inne, trots det fina vädret, och spelade tv-spel och kollade på fotboll. Det var niice! Men sen tog vi vårt förnuft till fånga och gick ut. Typ en halvtimme. Hehe!
Nu kollar jag på en "dokumentär" om Eva Longoria. Hon är då en snygg kvinna! Ocer and out! /S

Åhåhåh!

Idag har lilla jag trotsat snoret och stuckit till Luleå för att shoppa. A lot of money is gone. Eller inte a lot. Men jag hade inte så mycket från början. Hehe. Har hittat några kap, billiga kap dessutom! Jag har köpt min första gula tröja! Snyft, jag är så stolt.

Annars då? Jo, känner mig träningssugen. Tänkte pröva på lite jogg på fredag/lördag. Hoppas att benhinnorna håller. Imorgon blir det filmkväll hos Filip, my maaaeen! Me like :D Håller tummarna för en episk film. Det händer inte ofta att vi stöter på en episk film, men kvällen känns lite magisk. Yeah.
Gul tröja och nya ringar. Yeah. /S
P.S. Apropå de huvudlösa webcambilder jag lägger upp nu och då. Jag tycker inte om stela "här-sitter-jag-hur-länge-som-helst-och-försöker-få-en-bra-bild"-bilder, utan gillar dom naturliga "oj-en-kamera!"-bilderna mer. Men jag vet att bilder är bra att ha på en blogg så jag kompromissar. Cuttar jag huvudet behöver jag inte tänka på hur bilden ser ut plus att det blir lite intressant här på blöggen! Smart va? D.S.

paooow!

Eh, överskrift? Kände för att köra ett litet bildmaraton, så voila!


Spåra i la France!


Svaja i Danmark


Bala i Mora!


Steka på Limön!


Tårta på OLGY-avslutningen. NIIIIICE!


Vi kommer sakna våra kära treor!

/S


15 juni 2010

Good moooorning! Jag sov med öronproppar inatt, för det var ett gäng med rörmockare som skulle installera en värmeväxlare (blablabla) till fjärrvärmen. Tyvärr märkte jag att öronproppar + förkylning = inte sant. Så jag vaknade 07.15 av okända röster. Läskigt! vad som var ännu läskigare var att när jag officiellt steg upp 5 timmar senare var dom inte färdiga! Jag känner mig lite instängd. Nu kan jag ju inte göra det som jag brukar göra när jag är ensam hemma på lovet, typ sjunga, gå omkring utan kläder, duscha i 45 minuter och pröva kläder över hela huset. Syndsynd. Jag får väl acceptera det hela och hoppas att dom snart sticker.

What shall I do today? Tänkte kolla lite fotbolls-VM, dock spelar inte mina favoritlag Ghana och Frankrike. Jag och min skånske vän diskuterade saken härom dagen och kom fram till att Frankrike och Ghana är två lag som inte så många andra hejar på, men ändå håller ganska hög kvalitet. Så därför hejar han och jag på dom!

Jag tänkte även fortsätta med syyyandet. Det passar så bra att göra det när jag är sjuk för när jag syr blir jag ett socialt missfoster, och när man är sjuk tvingas man till att bli ett socialt missfoster! Skitbra! Idag kommer två fina kjolar få äran att bli slaktade under min sax. MOAHAHAH

Peace out! /S

Måndag idag eller?

God dag. Jag mår bajs. Eller inte bajs, för jag har ju ätit en kaka. Men mitt huvud är lika stort som globen. Ack. Men jag är effektiv trots mitt tillstånd, kolla bara på denna tre-timmars-tröja jag har ådstakommit!




tanken med tröjan var att ha den till dom här shortsen, för jag har inget som passar till dom! :b

Booppidoo vol. 2

Update på livet: jag har ont i halsen. Mycket, mycket ont i halsen. But I take actions against the pain! Jag handlar på nätet, hehe! HM, I love you! <3

/S


Booppidoo!

God morgon! Jag är inne på min tredje sommarlovs-dag och jag har redan lyckats med följande saker:

- Varit uppe jättesent! (typ till klockan 12!!!)
- sovit jättelänge!
- solat i solstolarna på altanen
- ätit glass
- umgåtts med mina favorit-sävast-flickor
- saknat viken-piken
- blivit så sjuk att jag tror jag kommer dö

Ja, livet är ju underbart ibland! Men just nu tvivlar jag om jag kommer överleva dagen. Ja, jag är ju ganska dramatisk av mig när jag är sjuk, men jag talar faktiskt sanning nu! Jag har teori om att strupen har spruckit eller nåt. Eller kanske ett stämband. Kan det hända? Jag har i alla fall ingen röst och jag fasar för att dricka vatten. Det är smärtsamt. Åh, det är så synd om mig. Hehe. Hoppas alla har ett bra sommarlov (alla ni som fortfarande har sommarlov. Vissa har ju tagit studenten och kommer aldrig ha ett sommarlov någonsin igen. MOAHAH!)

/S

SOMMARLOV!

Nu har vi sommarlov, tjalalalalalalaaaaaaaaaaaaaaaaaa! :D

Tja!

Ja, måndag igen. Men inte vilken måndag som helst, utan den SISTA måndagen för terminen! :D Yeah-yeah! Är tillbaka från Umeå i alla fall och tävlingarna gick bra om det är någon som undrar. Nu ska vi börja packa ihop för året, städa, ha lite avslutningar med diverse klassar och annat folk. Trevligt! Jag kan lugnt meddela att alla 27B-flickor stannar i 27B även nästa år! Tur va? Jag blev lite orolig över att vi behövde byta namn på bloggen eller nåt. Skiiitjobbigt.

Nej, nu ska jag återgå till att skriva färdigt protokollet från förra månadsmötet med OK Pers Lärljungar, vår fina orienteringsklubb här på OLGY! Peace out brothers and sisters /S

IT'S THE FINAAL COUUUUNTDOOOWN!



Rolig fakta om Sara Lundsten: När hon var en liten plutt var hennes favoritlåt The final countdown med Europe och hon älskade att låtsas vara trummisen i bandet. HEHE

Kärlek på gång?!?!?



Hittade det här inlägget på blogg.se. Jag tycker den beskrivningen påminner lite om en herre på OLGY. Kan någon komma på vem jag tänker på? ;) /S

Aldrig får man sova!

I Norrsätra pågår för tillfället universums dummaste ombyggnation och det är inte ens på vårt hus! Men varje tag klockan sju vaknar jag och alla andra till ljudet av högljudda bygg-gubbar, bygghissar och byggmaskiner. Inte okej! Så när jag kom hem i helgen tänkte "FAN vad nice att få sova länge för en gångs skull!" Men nej, då råkar ju PA:s Fjärrvärme gräva, borra och göra annat skit på vår uppfart. Så i morse klockan 07.36 vaknade jag till ljudet av borrar i tvättstugan. INOMHUS till och med! Så nu har vi två fina hål i tvättstugan rakt ut i naturen. Mysigt! Hoppas det inte kryper in några råttor där :b Fast en katt hade inte varit helt fel!

Nu ska jag snart pysa iväg till Umeå och lite tävling så bloggen lär väl dö ut denna helg också om jag inte råkar stöta på en internetuppkoppling :) Ha så bra! /S

Vilken underbar dag!

Jag sitter i vardagsrummet (hemma i sävast!) med datorn i famnen, morgonpasset i p3 på radion och syndar. Japp, jag dansar till Jason Derulo. Mannen som slaktade Imogen Heap i vintras. Jag har svurit många förbannelser över den artisten, men nu sviker jag alla mina värderingar och har radion på högsta volym. Men den passade mitt humör så bra! Trots att det regnar ute och... och.. Jag skulle komma på något mer som var dåligt med den här dagen men jag kommer inte på det! Inte ens det faktum att jag behöver skriva en religiös uppsats om Antz kan förstöra mitt humör :D

Idag ska jag göra något annat spännande också! Officiellt har jag ju skola idag, även fast jag inte har några lektioner. Så officiellt så skolkar jag, även om jag har sagt till min lärare att jag är borta. MEN, jag har en plan b: Björknässkolan såklart! Jag tänkte kolla in deras kurs-utbud och vem vet, det kanske finns någon trevlig människa där?

Jag har två saker kvar att säga nu innan jag sticker ut och kör mina 1-minutersintervaller. Det är:

1. Igår hittade jag en halv centimeter lång tagg inkörd i skulderbladet. Det får jag antagligen tacka Mohed och träningsdagen för. Tack Mohed!

2. Igår åt jag middag på Max på Arlanda. Och där träffade jag den enda människan i hela världen som passar i sån där Max-mössa. Han var så  söt att jag tappade hela hamburgaren på min vita tröja. Tummen upp för det!

Nu pyser jag från cyberrymden! /S



HELGHELGHELG!

Jepp, ni läser rätt. Sara Lundsten tar helg och sticker hem till Sävast. Bussen går klockan 15.16 från Valsargatan och jag anländer 20.35 till Luleå Airport. See ya! /S