Pingpong

Pingismatcher Jakob vs Moa:

Match 1. Vinst: Jakob
Match 2. Vinst: Jakob
Match 3. Vinst: Jakob
Match 4. Vinst: Jakob
Match 5. Vinst: Jakob

Hatar att se andra bli besvikna när dom förlorar så har låtit Jakob få vinna de 5 första matcherna ;) Men nu börjar jag bli sugen på att vinna en match men för att Jakob inte ska känna sig allt för värdelös börjar jag med att inte vinna med så jättemycket. Hittills har jag både blundat och spelat med fel hand på alla matcher men nu tänkte jag börja spela med rätt hand (ska fortfarande blunda) så får vi se hur mycket jag vinner med. Hihi. 

Hade tänkt slänga upp fulaste filmen på Jakob och pappi när dom spelar en råseriös match men tyvärr så har jag ingen aning om hur man gör, hehe. En suddig bild får duga:



Complete again

Så jävla gööött!! Efter en allt för lång tid har jag äntligen en mobil igen. Har i och för sig haft en nokia ett tag men som är så dålig att den inte är värd att kallas mobil. Den dog för någon dag sedan till och med. Katastrofmobil.) Fick Iphonen igår så nu kan jag spela wordfeud som alla andra ;) moaenmark heter jag där förresten. Appen Instagram har jag saknat också. Herregud vad jag har saknat min Ippe alltså. Vill ni följa mig på Instagram så heter jag moaenmark där med. Lättast att använda det namnet så slipper man glömma bort det. Förhoppningsvis. 


Familjens mobiler. Vilken ska bort?

/ Moe

kändisspan på klubbträningen

Jag kom precis hem från klubbträningen. Söndagsdistanspassen med klubben är nog bland det bästa jag vet! Blir alltid så glad. Idag ver det massor av skidåkare där, mycket kul. En av dom tror jag nog ni vet vem det är, nämligen Charlotte Kalla. Det var riktigt kul, fast vi sprang inte tillsammans, hon sprang AI (skidspråk) och om man ska översätta mitt pass till samma språk blir det AII.

Jag sprang på i min takt med Amanda Mattson, en annan skidåkare och jag kände mig mycket stark och 100% smärtfri! Det var väldigt skönt. Jag hade ju inte sprungit på två veckor innan p.g.a diverse smärtor här och var.

Så i vinter kommer det nog bli en hel del alternativt för mig, då får min kropp chansen att bli hel och förhoppningsvis inte heller dra på sig något nytt.

Alice



bananas in pyjamas

Hallå och hej!!

Här sitter jag och möglar, har perecis rensat ut hela mitt rum. Nu ekar det tomt. Endast min säng står kvar, och snart ska även den förflytta sig, int till min kära sambos rum. Vi ska ha pyjamasparty. Anledningen till att jag har rensat ur rummet är att det ska tapetseras om på höslovet. ÄNTLIGEN!!
Alice

Sovmorgon?


Andra försovningen för i år.. och för veckan. Denna gång var det allt annat än mitt fel, det var klockan som vägrade ringa. Vaknade kvart i åtta och skulle vara på resecentrum klockan 9:15 för att åka med klassen till Gevalia. En halvtimme är ju mycket tänker ni då skulle jag hinna käka frulle, byta om och gå (KUTA) dit eftersom jag kom på när det var en kvart kvar att jag inte har någon cykel den här veckan. Fan. Befann mig i alla fall på resecentrum 9:14, hann alltså med god marginal, hehe. Mindre roligt var att jag kom dit med ett utseende som kan jämföras med det HÄR, det HÄR eller det HÄR. Ja ni fattar. Men det skiter man väl i. Nu ikväll blev det järborundan (en testrunda) som gick skit och sedan middag och pyssel med ett härligt gäng. Hihi. 

Det var väl allt för nu. Ha en fin kväll. / Moe


New day in Viken

Just nu:


Vaknade av alarmet klockan 7:15 imorse för att vara på styrketräningen kvart i åtta. Stänger av alarmet och tänker att jag bara ska gosa liiite till med kudden, "klart jag klarar av att gå upp om någon minut". Blev lite längre men lyckades vakna igen efter bara en halvtimme. Alltså den tid jag skulle vara på styrkan. Bra start på dagen. Föreläsning och en två timmars skogs-exkursion med nån guide blev dagens skola. Jag och Alice drog ut och försökte ta bilder att ha som header på bloggen direkt när vi kom hem. Gick väl sådär, haha. Nån som är bra på sånt där med headerfixande osv förresten? Kan behövas en del hjälp med det känner vi. 

Imorgon väntar en kort dag i skolan med endast ett besök på Gevalia. Och Gevalia kommer från Gävle för er som inte hade koll på det (Linnea t.ex) ;)


Ha en fin kväll allihopa! 

/ M



Helig tv-kväll

Varje tisdag 20.00 - 22.00 är helig tid hos Carlberg/Hugosson.
Då tittar vi på TV. Först Outsiders, sen Desperate Housewives.
Mycket trevligt. Traditioner är till för att hållas på.

tisdag

Fysikprovet gick bajs. Men jag ä int bitter.

Istället för att sura har jag gjort allt detta:
- Byggt molekyler
- Spelat achtung die kurve med Amanda
- Köttat spinning på parkis
- Badat på parkis
- Ätit fläskpannkaka

Och nu.... Desperate Housewives
Fin tisdag!

Alice

Tisdag

Provet avklarat. Jag älskar känslan när man har det överstökat och går fram till läraren för att lämna in provet, oavsett hur det har gått egentligen. Ikväll var det tydligen öppethus på Sandbacka träningscenter så jag, Linnea och Amandra tog tillfället i akt och var med på deras spinningpass. 45 jobbiga, varma och sjukt svettiga minutrar. Bara man kliver in i en spinningsal blir man svettig. I alla fall om man är dotter till Anders Enmark och har ärvt förmågan att svettas. För är det något vi kan så är det just det, att svettas. 

Vi har nyss slängt i oss lite makaroonipudding och ska väl chilla hela kvällen nu. 

Eftersom jag fortfarande inte har någon Iphone och inte kan ta några bilder så blir det bara massa skit. En bild på min favoritpojke får duga så länge. 



/ M




Trying to learn

Fysik fysik och fysik. Hur mycket fysik finns det att lära sig egentligen? Hur mycket vill dom att jag ska få in i skallen? Just nu känner jag mig hjärntvättad efter kvällens försök till att i alla fall förstå lite. Gick väl sådär. Imorgon är dagen med stort D. Dagen jag har väntat och längtat till så sjukt länge: Fysikprovsdagen!! Wihoooo...... Eller?! GUD ge mig kraft. 

Klockan 10.40 imorgon är jag förhoppningsvis klar och nöjd med provet. I alla fall lättad. 

Puss och godnatt. 

/ Moe



100% christmas

Imorgon börjar en såkallad programvecka. Vet inte riktigt vad det innebär mer än att det blir slappare än vanligt. Förutom fysikprovet på tisdag då som jag mer än gärna skulle vilja slippa. Lär väl få G på det provet också som jag fått på alla prov det här året. Typ.
Idag blev påminnd om att det endast är en vecka kvar i skolan innan det är höstlov. Hur skönt?! Vart tar alla veckor vägen? Snart jul ju!!! Och julen helt klart det bästa som finns. Julpynta. Julbaka. Julkortstillverka. Göra snöänglar i snön. Ha snöbollskrig. Lyssna på julmusik. Julklappshandla. Julgranspynta. Kolla på massa mysiga julfilmer. Det går inte att beskriva känslan kvällen innan julafton och känslan när man vaknar upp på julaftonsmorgonen och kommer på att det är julafton. Det första jag alltid har gjort och gör fortfarande är att slänga mig på julstrumpan och kolla vad som ligger där i. Haha när ska jag växa upp?! En julafton med hela släkten samlad, JULKLAPPAR och julgodis är något alla borde få uppleva varje år. Och nej julen är inte överskattad. Snarare tvärtom. 







söndag

Hello världen!
Sitter här i mina grannars soffa (norrlandsguuldbloggen)och tittar på en konstig film som jag sett tidigare. Vi äter ost och knaprar kex = dödar söndsgsångesten på allra bästa sätt. Jag känner mig sådär lagom trött i båda kroppen och knoppen efter styrka, spinning och bad på förmiddagen och massa fysikplugg på eftermiddagen. Jag längtar faktiskt lite till sängen.

Nu ska jag fortsätta titta, höres!

Alice

.

.

Ettusfestus

Ettus festus igår. Tema superhjältar. Trevlig kväll med trevliga människor.


















Floorball




Brudarna

Simpen

Söt publik

Har haft en bra med blöt träningsdag tillsammans med Uppsala. Det blev en långsträcksträning och en hetsträning med masstart. Båda med syfte att kötta i lite SM-relevant terräng. Några av nästa års SM-tävlingar går ju i fina, steniga, underbara Gästrikland. Nu ikväll blev det en råseriös innebandymatch: Sandviken vs Uppsala och tillslut var det vi som stod som vinnare. Som väntat. Jag stod för det första och även det enda målet gjorda av oss tjejer i laget dårå. Gött ;) Amelies bilder förresten!

Nu ska jag chilla lite och sedan sova. Uppstigning tidigt imörra för styrketräning sedan väntar en nöjsam kväll. 

/ Moe






Söndagskväll


Nu ikväll har vi Olgy-barn gjort ett kvällsbesök på skolan för en föreläsning av tre före detta Olgy-barn: Jerker Lysell, Tove Alexandersson och Olle Boström. Alla tre var med och sprang VM i år. Helt sjukt. Även fast VM ligger vääldigt lång bort för min del så blev jag verkligen inspirerad av dessa tre kloka människor. +++ Till dom. Inspirationen jag fick idag kommer jag nog leva på ett tag fram över. Jag röstar på att det borde finnas fler av sånna här föreläsningar. Det är ju givet.  Nu när alla treor tog studenten fick vi ettor i uppgift att skriva en om en varsin trea. Jag och Anki skrev om Tove ( och Joline förresten) och så här löd Toves fina dikt, haha:

Tove du brukar alltid vinna, men ibland är vi rädd att du ska försvinna. När du inte är i viken blir vi väldigt besviken. Du springer som ett djur och borde sitta i bur. Fast nej, du får inte sluta kuta, då kommer vi dig skjuta. Men hur ska vi göra för att över dig vinna? Kanske låta din kompass försvinna? Fast du vinner väl ändå din gudinna. Vi får väl nöja oss med en andra placering, det är vi ganska vana vid inom orientering. Vet du vad jag kom på igår när jag satt och sket, samtidigt som jag spanade in en get? Jo att Tove du är ju riktigt het. Fast det är klart att du redan vet. Vi vill iaf tacka för att vi dig fått lärt känna. Och glöm inte att det är i viken du hör hemma. Du är omtänksam och rar, och vi kommer sakna dig alla dar. Snart kommer du nog tjoa och tjimma eller kanske svimma. Du har nämligen ett glas whiskey att dricka kvar, fast den som spar han har…Nej drick nu din dunderhonung och du blir en redig konung.


Imorgon är det en ny skolfri dag, vi kör på träningsdag istället. Ett teknikpass i Hofors och ett i Storvik. :)


Godnatt alla ni. / Moe

Sunday




Bilder från igår

ÅÅH vad skönt med skola imorgon. Eller är det kanske ingen skola utan studiedag? Jorååå. Har haft en skön helg hemma hos m&p i Gävle. Det här är första helgen utan tävlingar sen jag vet inte när. Ser faktiskt fram emot några tävlingsfria månader nu och vara taggad till tusen när tävlingssäsongen börjar i vår igen. Fast samtidigt kommer jag sakna alla tävlingar också. Och alla fina, rara, gulliga vänner. Men dom kommer väl finnas kvar dom å. Får man hoppas ;)

Helgens +/-

+ Massa chill
+Frejahäng igårkväll.
+Mysmiddag på stan nu ikväll med världens mest efterlängtade
+Studiedag imorgon
+Kommande skolvecka blir en kort en, endast 3 skoldagar 
- Matteprov nu i veckan. Stress.



älska sundsvall <3

Sönsvall är den bästa staden jag vet. Speciellt idag. Har precis varit på långpass med klubben och allt var så himla fint och så himla bra. När vi va där mitt ute i skogen blev jag så himla glad att det kändes som om jag kunde springa på i all evighet.

Vill  även passa på att säga grattis till min lilla lillasyster Hanna och hennes kompis Stina som gick och vann Daladubbeln i klassen D14 idag. Ni är GRYM! Det är säkert massa andra som har gått bra också, men dom har jag ingen koll på.

Alice
En liten glimt från denna underbara stad, bilden är dock från igår då jag tog en sväng upp på norra berget.

Pokerkväll!!

Ikväll är det pokerkväll i 27B. Egentligen borde jag inte ha tid att sitte här och skriva, jag borde ha fullt upp med mitt pokerspelande, men jag spelade lite snällt så att alla andra inte skulle bli ledsna då jag vann med hästlängder.

Linnea leder överlägset.

Strong A


Pokerkväll på skidlägret i Orsa förra året

Pokerstar

Nu: sitter uppe hos A&A och spelar poker med ett gäng. Varför jag har tid att blogga kan bero på att jag har åkt ut. 


Förra gången hade jag lite mer flyt

Två glada prickar 

Två till glada prickar. Nästan ännu gladare. I alla fall en av dom, haha. 

Det har varit skönaste veckan på vääldigt länge. Massa inställda lektioner och en hel del sovmornar. Att jag börjar 10:20 imorgon gör det inte sämre. Efter dagens två lektioner åkte vi med Wallnersbuss till Fäbosjön (kommer för en gångs skull ihåg var vi har varit. Vad säger du nurå pappi?) Kontrollerna på första slingan tog jag som en smäck. Alla satt där jag ville. Sen gick det bara utför, enda tills jag skulle ha en kontroll inne i ett grönområde då vändningen kom.. Hoppades jag på. Men det blev tvärtom. En totalflopp. Träffade på Kristin som också var ute och virrade och vi bestämde oss för att skita i den där äckliga kontrollen. Ett bra beslut. Det visade sig att det inte bara var vi som hade en tuff dag på jobbet. De flesta hade haft problem med den kontrollen. Skön..t.

Ha en fin kväll allihopa. / Moe

Update: Anki blev helt plötsligt gråtfärdig. Ingen förstod varför först men det visade sig hon tyckte det kändes skit att inte hon fick vara med på bild ;) Så jaa.. blir väl helt enkelt blir tvungen att lägga upp en på henne också. Så här har ni henne, snyggingen Anki. Bruden i mitten dårå ;) 



SKILJ ER FÖR HELVETE

Hahaha dagens klockrenaste:



22:17


Gud vilken härlig onsdag. Skoldagen var så kort att man knappt kan kalla det för en skoldag. I eftermiddag var vi som sagt och köttade lite i myren med den andra myrfotbollsmatchen för i år. Kanske är det det jag ska satsa på och inte orientering? Nu ikväll har jag och brudarna som har den HÄR bloggen sprungit runt i trapphusen och varit allmänt dryga. Eller sköna. Det får man avgöra själv. Fann även att Moa Lignells auditionlåt från idol har kommit ut i full version nu. HUUUR BRA ÄR DEN INTE? lyssna HÄR

Nu ska jag ladda upp inför en ny "tung" skoldag imorgon med en inställd första lektion som start.
KIIIISS / Moe

Ännu en dag på myren

I tisdags nämde jag lite snabbt för Linnea och Amanda om de ville springa myrintervaller idag. Amanda var lite krasslig, men Linnea var på. Idag vid lunchen nämde Linnea myrintervallerna och pang bom var det flera som ville följa med, det bestämdes också att passet skulle avslutas med en tuff match myrfotboll.

Solen sken, myren var blöt och alla var på topphumör. Vilka som vann fotbollen kan vi lämna osagt, men på rugbyn blev det tjejerna + Ludvig och Ahnlén.

Alice
Bilden är snattad från Linneas facebook

Onsdag

Onsdag och ingen dålig sådan. Hittills. Alice utbrast för ett tag sedan att både matten och kemin är inställda. Kemi-Lisa är "tråkigt nog" sjuk och kommer vara borta tills tisdag. Alltså ingen lektion idag, ingen på fredag och ingen på måndag. Love life. Just nu: Chillar på engelskalektionen som alltså är dagens enda lektion. 
Det göttigaste är att jag har noll måsten idag. Eller jo tvätta lite vore bra. Fast kan väl skippa de å och göra som bilden säger. Klart du ställer upp morsan?!


Coopers

Jag börjar bli bortskämd när det gäller sovmornar. Idag blev det ännu en sådan fram till klockan 10:30 då starten på cooperstest gick. De flesta kämpade och slet som djur och för min del gick det förvånansvärt bra. Har som sagt haft problem med foten ett tag nu så jag visste inte hur det skulle gå riktigt. Kom i mål på tiden 10:38 vilket är exakt 33 s bättre än förra året. Bjärven mumlade något om att det var nytt rekord så jag får helt klart vara nöjd. Mattepatte var sjuk/borta så vi hade bara en lektion efter det. En tisdag man knappt har något att klaga på helt enkelt. 

/ Moe




Myrfotboll

Ikväll blev det finmiddag och jag och en drös tappra olgy-elever har även hunnit med en trip till en av Vikens heliga myrar för en myrfotbollsmatch. Coach Maria hade bjudit in oss och det kunde man ju inte tacka nej till. Vilka som vann är lite oklart men jag tror det var vi tjejor. Eller så var det grabbarna. ;) Tyvärr så fanns det ingen paparazzi bland oss så det blir inga bilder.

Amanda, Linnea och jag har även snackat en del om den grymma idén att åka till Idolfinalen. Hur kul vore inte det?!




Kort update

Har precis avnjutit en jättegod middag och tagit en lång och välbehövlig dusch här på hotellet. Är som sagt helt slut så nu ska jag bara slappa framför idol i hotellsängen. GUUD va skönt. Inte ofta man får vara med familjen nu förtiden faktiskt så det är mys. 


Såhär ser hotellet ut. Nästan.

Kiss / Moe

Friday


Dagen spenderades med klassen på Uppsala Universitet. Tidig uppstigning och massa föreläsningar inom kemi har vi lyssnat på så är helt slut i skallen. Tänka sig vad mycket bättre lärarna på universitetet är. Dom kan verkligen få en liten ointressant grej att helt plötsligt bli intressant. De höjer ribban ganska rejält på nivån de ligger på jämför med vad min nuvarande kemilärare ligger på för nivå. Om dom har ribban på höjden 2,45 så har hon kanske..1.10?

Anlände precis till Stockholm efter att ha åkt hit med Luddepudde. Sitter på Scandic i Alvik och inväntar mina föräldrar. Dom plockar upp mig om en stund och så åker vi vidare till hotellet vi ska bo på över natten. Imorgon väntar en av de sista tävlingarna för i år, 25-manna. Fint väder(?!) stor tävling, mycket folk och massa fina vänner. Det blir nog en fin helg.

/ Moe


Bosön!

Igår var vi på Bosön och busade hela dagen lång. Vi körde VO2-maxtest och rörelseanalys (som har gett mig träningsvärk i heela kroppen) hoppade höjdhopp, åt massa god mat och njöt av livet. Lite kändisspan blev det också, Anders Gärderud i matan och Malin Ewerlöf Krepp på rörelseanalysen.

När jag såg Malin bakifrån förstod jag direkt att det var hon. Sen kunde jag inte koncentrera mig så länge hon var där. Det blir jag alltid när jag ser en kändis. Kanske lite småtöntigt, men jag kan inte göra något åt det.

Imorgon ska vi söderut igen. Till Uppsala på studiebesök på biomedicinskt centrum. Efter det har jag lite tid och döda, och det ska jag göra på allra bästa sätt. Jag har nämligen stämt träff med storbloggarn själv, ex-ägarn av mitt rum, S:et, norrlänningen. SARA LUNDSTEN. Hon hittar ni för övrigt på denna adress nu för tiden.

Nu ska jag titta klart på CSI Miami sen är det time to sleep. Uppstigning 05.30 imorgon. Weii!

Alice
Alice - The master of paint

R.I.P


R.I.P Steve Jobs. Läs HÄR. Hur blir det med Iphone 6,7,8,9... osv nu?! Det här går ju bara inte. Ingen kan ersätta denna legedariske man. Hedrar honom med att käka ett äpple (Apple) nu i alla fall. Alltid något.

/ Moe

Pain is temporary glory is forever


Fanfanfan. Det blir inga VO2max tester på Bosön för mig imorgon. Jäkla fot. Kände under måndagsstyrkan att det högg till i den men jag trodde det bara var någon liten smågrej som skulle försvinna lika snabbt som känslan av nystädat i ett rum. Men icke sa nicke. Hoppas att det onda är borta tills i helgen. Amen.

Live life

Vi hade sovmorgon och teori istället för träning imorse. Ändå har jag varit trött hela dagen. Den här perioden är helt klart den segste och gråaste på hela året. En utomlandresa drömmer jag om varje dag. Men nu bor jag ju i Sverige så då får jag göra det bästa utav situationen. Vad gör man? Jo för det första kan jag passa på att umgås extra mycket med alla här på Olgy. Sedan kan jag ta hand om mig själv mer med massa mysiga grejer jag oftast inte brukar ha tid för som att tjaa..baka, soffhänga med tända ljus och massa bra filmer, fixa naglarna och allt sånt där som alla killar tycker om;) Jag har kommit på att jag måste njuta mer av livet alltså, haha jaa jag är djup idag. Men helt ärligt så behöver jag det nu denna kalla, gråa tid. Göra mer roliga grejer och skita i allt plugg och bara leva. Det är vad jag ska göra. "Att leva är det viktigaste av allt. I alla fall så länge man lever." Klockrent eller hur? 



Prova på nya grejer ska jag göra också och det har jag redan börjat med, idag, alldeles nyss. Jag är precis hemkommen från mitt livs första gruppträning på Parkbadet ;) Woow, vilket grej, haha. Dock var det nog den sämsta träningen jag har varit med dom. Konditionspass/styrkepass stod det att det skulle vara och vi skulle använda oss av stepbrädor. Det blir nog ett bra pass tänkte jag. Men jag hade fel. Totalfel. När jag kom dit möttes jag av ett gäng 60+are. Till och med instruktören var uppåt 60. Jag såg nog rätt vilsen ut för efter en stund kom det fram en tant och frågade om det var första gången. "Yes" svarade jag. "Då ska du nog sänka stepbrädan lite", sa hon. Den var från början cirkus två dm hög och nu sänkte hon den till nästan jämnhöjd med golvet. "Hon vet säkert hur jobbigt det är första gången och vill inte att jag ska behöva krypa härifrån, dom är väl riktiga hurtbullar hela högen", tänkte jag." Eller det var snarare som om jag drömde hur hurtiga dom var och plötsligt vaknade upp och insåg hur verkligheten såg ut. Dessa tanter var inte alls några krutmormors som jag hade drömt. Passet bestod bokstavligt talat av långsam GÅNG upp och ner på den här låga brädan, med vila var 15 sekund. Ibland gjorde vi ett litet skutt också. Såhär höll vi på i 40 min. Inte en enda svettdroppe kunde jag känna på kroppen efter detta pass. Jag som brukar svettas bara jag går. Ja ni kan säkert tänka er hur det såg ut. 30 gamla tanter och en liten 17-åring i en spegelsal. Jisses chriiist. Men lite mys var det allt ;)


stepbrädan

/ Moe




Morning

Såhär galet taggad är jag på skola idag:





Känner att en utlandsresa inte vore helt fel just nu. Varma, soliga, underbara dagar.



/ En trött Moe

Today

Ikväll har vi haft möte med juniorlandslagsledaren Susanne Björk. Kom på en lite kul grej som hände efter Oringen. Jag var påväg till stan då telefonen ringde. Svarade med ett hej och en kvinna hälsade och presenterade sig med namnet Susanne Björk. Okeeej?, svarade jag och hade inte en aning om vem hon var. "Vet du inte vem jag är?", sa hon. "Neej, borde jag det?", sa jag och lät rätt skeptiskt, haha. "Nej men vad skönt Moa att du inte vet vem jag är. Om jag säger att jag är juniorlandslagsledare, vet du vem jag är då? Vi snackade på förra juniorcupen." "Jaahaaaa", halvskrek jag och skämdes en aning. "Klart jag vet vem du är, hehe." Resten av samtalet gick något smidigare ;)

Sitter uppe hos ettorna nu och chillar i deras soffa. Alla lever i sina egna världar känns det som haha.
Puss och kram / Moe






Tell me and i will forget

I helgen under tävlingen hade jag EN enda uppgift som var svinviktig att komma ihåg. Jag skulle söka upp Ankis föräldrar och få en lapp påskriven så att Anki kan delta i testerna vi ska göra på Bosön i veckan. Tror ni att jag kom ihåg det? Svaret är nej. Har aldrig känt mig så oansvarig och grejen var att vi hade verkligen tvekat om att lägga det här på mig eftersom att jag kan vara rätt virrig (har ärvt det av mami, haha) men då bestämde vi att jag fan skulle klara det. men nej, självklart inte.

Har kommit över denna incident nu i alla fall ;) Sitter hos grannarna och kikar på Sex and the city. Clock-clean film. 

Slänger upp lite bilder från medel och stafett-SM förra helgen




















Vansbro



Befinner mig hemma i Gävle efter dagens Ultralång-SM. Skrev ju igår att jag hoppades kunna skriva att jag är skitnöjd men det kan jag ju inte riktigt göra..Ingen totalflopp men ingen höjdare heller. Helt okej helt enkelt.  En 6e plats av 49 startande var ändå skapligt. Dagens stora var solen som lös så starkt på oss skogsmullar att det kändes som sommar. Dagens andra plus var alla fina vänner. Kärlek till er. Nu taggar jag redan inför nästa års SM-tävlingar som går i Gästriklaaand. Sten sten sten och skit skit skit. Men det gillar vi ;) Resultaten och sträcktider från idag hittar ni HÄR

Bilder från helgen kommer när jag fått tag på dom. 

Puss och godnatt. Trött som ett djur nu. 

/ M:et


Alleballe här!!!

tjo-tjo-tjo-tjoho!!

Hur är läget?? Vissa läsare kanske är sjukt trötta efter dagens ultralång-SM, andra har kanske precis som jag chillat hela dagen och är därför full av energi. Jag sitter i alla fall med Amanda och tittar på Crocodile Dundee 2. Mycket bra. Lite läskigt. Men jag kan ju hålla Amanda i handen om jag vill.

För övrigt är jag på mycket bra humör. Timrå ik krossade Luleå Hockey i Coop Arena (lules hemmarena). 4-1. Det är grabbar man kan lita på.
Alice