:)

Hej vänner!!


Nu är jag hemma från några dagar i Vemdalen. Trevlig värre. Eller i och för sig låg jag sjuk nerbäddad i min säng två dagar och känner mig fortfarande inte frisk. När jag låg där i min säng och hade sett på alla filmer jag hade på datorn, teven var trasig och jag inte kunde sova kom jag på att jag hade säsong ett av Dexter på datorn. Det var Sara som sa att hon trodde att jag skulle gilla Dexter fast det var för minst en månad sen så jag hade glömt bort det.

Nu är jag fast. Jag sträcksåg hela säsongen och laddar nu för att börja på andra.

På vägen hem från Vemdalen stannade vi på ica i Ånge. Jag skulle visa mamma vilket sköljmedel som luktade godast och råkade spilla ut en hel del på  mig själv och på golvet. Mest på mig. Jag luktar sköljmedel på handen, armen till och med armhålan. Hehe fråga mig int varför jag luktade där. Men som tur var var det ju den som luktar godast!



Yo yo yooo!

Är julen över nu? Nej, inte riktigt. Nu kommer den tid när man njuter av alla julklappar och det överblivna godiset samt allt som det medför. Just nu sitter jag i min nya långklänning som jag köpte på mellandagsrean med mina julklappspengar så det räknas ju typ som en julklapp. Jag känner mig väldigt fashionabel, förutom det faktum att jag matchar min klänning med ett par ankelhöga puma-sockar storlek 29-42. Lite för stora sportsockar med andra ord. Längtar tills sommaren kommer så jag kan gå omkring och steka i min klänning med ett par najsiga sandaler. Sweeeet!

Förutom min klänning köpte jag en hel del för de pengar jag spenderade. Vad sägs om ett par Crocker-jeans för 200 kronor? Och ett par blommiga shorts för 99 spänniga spänn? Jag är stolt över mina inköp! Att komma hem efter en hel dags shopping med hela fem påsar var awesome. Då vet man vad lycka är. Hihi!

Nu ska jag utöva en annan lycka, nämligen spendera pappas pengar. Heh, skoja bara. Ska boka flygbiljetter till Portugal! Sweet sweet mama! Stort PUSS från Supersnällasilversara!

31 förfrågningar från CityVille...

Ja herregud, så kan det gå om man inte loggat in på ett dygn.
Jag läste Alice inlägg och tycker det är lite smått orättvist med två julaftonar (eller hur man nu säger). Jag vill också! Tycker att julafton borde vara lite längre, poff säger det bara så är det juldagen. Och nu är det ett helt år tills nästa julafton. Snyft.
Men jag är i alla fall nöjd och glad över alla mina fina julklappar, ska bland annat åka och köpa en ny telefon med mami och papi äntligen. Hatar min gamla över allt annat på denna jord. Den kan inte ens kallas telefon längre då den inte fyller sin funktion, det går ju inte att ringa och inte att smsa. Lånar för tillfället min syrras jobbmobil som är ganska nice faktiskt. Men snart blir det en ny alltså! Wehaa :D
Haha juste, inatt drömde jag en massa skumma grejer! Först att jag var uppe mitt i natten och tittade ut genom fönstret och såg tre enorma bisonoxar på våran tomt. Sedan att vi hade en sprint-orientering i någon konstig park, och att en kontroll låg i Blondinbellas handväska. Haha! Man var liksom tvungen att öppna den, rota runt efter enheten och sen stämpla! Sen helt plötsligt var jag inne i Kenzas lägenhet (den var egentligen låst och allt för hon var i Thailand). Jag fick värsta snilleblixten och kom på att jag kunde sno en massa kläder från henne. Hon hade typ 5 sovrum med garderober i varje så det fanns ju en del att välja på. Men sen kom jag att tänka på att hon kanske skulle ringa polisen och göra DNA-analyser för att komma fram till vem som varit där och snott grejer. Skum dröm asså!
Nej nu är det dags för middag och sen det bästa av allt, RISALAMALTA! :D
Kraaam
/R

J-j-j-j-julafton!

Goderkväll i stuga och käll (are)
Dagen har bestått av mat, mat, mat, mat och åter igen mat. Julen handlar mest egentligen om mat, och klappar. Inte vilka klappar som helst utan julklappar. Jag är supernöjd med mina klappar! Just nu sitter jag och svettas i min nya vinterjacka som är på tok för varm för att ha på sig inomhus, även fast jag brukar klaga på att vi har det kallt här i hemmet. Jag har nog lökringar ner till höfterna vid det här laget. Jag har även fått en mjölktavla som ska få pryda mitt rum i Viken. Jag tycker om den!
Som barn med skilda föräldrar har jag turen att få fira julafton så imorgon blir det julafton nr två för min del. Herregud jag som redan är så nöjd och belåten med mina klappar, hur ska detta gå.
Pusshejdåååå

GOD JUL!

Nu är det julafton!
Sitter fortfarande uppe, borde verkligen gå och lägga mig. Men nu är det i alla fall färdigstökat här i huset. All julmat är klar och paketen är inslagna (iaf för min del!) och det är kallt ute och snön glittrar! Det är så himla fint. Äntligen en vit jul här i Stockholm.
God jul på er!

/Rebeckiis

Knasig idé

När jag slutar på orienteringsgymnasiet om lite mindre än 6 månader tar också min tid på 27b-bloggen slut. Bloggen kommer självklart överleva, tack vare bland annat Alice och några andra flickor. Jag skulle dock vilja ha bloggen med mig när jag sticker. Vad skulle min far säga om jag använde upp hans bläck i skrivaren och skrev ut allt vi har skrivit under dessa år? Just nu är vi uppe i 446 inlägg, vilket kanske känns som en dyr idé men att ha ett album med alla våra fina inlägg skulle vara AWESOME! Får fundera vidare lite och kanske räkna lite på det hela. Kan väl välja bort lite av de onödiga, icke-legendariska inläggen. Men det lär väl ändå bli en del.

OH, nu kom jag på en sak! Kan ju använda skolans skrivare MOAAHAHAHAH! Och kanske framkalla lite bilder på Fuji-film.se eller nåt. Jag vet precis hur den ska se ut i mitt huvud. Ett tjockt album, men otaliga sidor av vacker text, lite bilder och kommentarer och sånt shit. Jag kan ju faktiskt redan nu kasta den bilden i sjön för jag skriver som en kratta och det skulle vara fullständigt omöjligt för mig att inte klanta mig en enda gången på dessa 300 fantastiska sidor. Får väl hyra in någon som kan skriva. Typ hej-jag-heter-joline-och-skriver- så-bra-att-man-kan-tro-att-jag-blivit-uppfostrad-av-en-professor-på-1500-talet-som-skrev-sina-300-sidors-avhandlingar-för-hand-och-sedan-gjorde-5-handskrivna-kopior Ingelsson

Ska nog piffa till mig lite innan den legendariska farmodern och farfadern kommer med lyxlimousinen från flygplatsen. Min farmor är så känd att hon får åka från dörr till dörr med hyrd chaufför/bildörrsöppnare. Det kan även kallas färdtjänst, men jag tycker privatchaufför passar bättre! God jul :) /S:et

Farsan med den Årets Julklapp 2009!

Årets juligaste jullåt!

Låt mig en presentera en personligt favorit, som ger en sådan julkänsla att pumlorna i granen exploderar när Sissels röst, som är lika mjuk som en halvt uppätet Ben&Jerrys-paket, fyller husets alla vrår! /S:et



Hallihallå

Känner att det uppdateras en hel del på bloggen, wohoo!
I alla fall. Nu har julstämningen smygit sig fram. I öppna spisen så sprakar en brasa, i högtalarna är det julmusik och nu sk jag gå ut i köket och hjälpa mamsen att göra rockey-road choklad. Sen ansluter mina systrar och då är det dags att klä granen!
För övrigt vaknade jag klockan 6 imorse, pigg! Och jag tänkte att vafan, det är likabra att gå upp och göra pappa sällskap vid frukostbordet. Sagt och gjort, och sedan stack jag ut och tränade, innan det ens hade blivit riktigt ljust ute! När jag kom tillbaka 1,5 h senare som en snögubbe och trött och stel som bara den i benen så fick jag skynda mig för att sedan träffa Anna, en kompis hemifrån. Vi bestämde oss för att göra ett avancerat pepparkakshus som blev helt enormt. När taket skulle gräddas fanns det knappt plats för det på plåten... Väggarna blev fina men taket vart inte som vi önskade oss. Därför är huset numera gömt i matkällaren där nere. Det kaanske dyker upp ett foto senare, om jag orkar.
Jag har även klippt mig idag! Bara topparna i och för sig. Men det var hos min gamla frisör som jag alltid gick till innan jag flyttade till viken, och hon är så himla snäll och gullig. Jag har lovat henne att hon ska få äran att klippa av mitt hår till axlarna efter studenten! Då blev hon glad.
Nej, nu ska jag pysa! Ha en fiiin kväll mina vänner
/R

Goood morgon alla fina!

Här sitter jag med nyborstade tänder i morgonrocken. Ja, jag vet att klockan är 12.30 men eftersom det är 20 minusgrader (=ingen uteträning) gav jag mig själv lite sovmorgon. Snart kommer min kära gamla kompis Jojo hit och vi ska spåra lite. Jag, Jojo, en liten dam som kallas Sassa var tillsammans med våra storebröder oslagbara på landhockey och tv-spel när vi var mindre. Det var fina tider det. 

Jag har ett litet mission idag faktiskt. Jag ska minimera mitt lypsyl-användande så mycket som möjligt. jag börjar nog vara lite för beroende av det och eftersom min pojkvän inte kommer befinna sig i Sverige under det närmaste 6 månaderna så jag behöver ju inte ha vackra, kyssvänliga läppar precis. 

Nej, dags att ta på sig lite lämpliga kläder innan Jouejoue kommer. Peace out brothaas och god jul /S:et

laddare

Jag gjorde en sista koll i min packning och insåg att jag inte hade packat ner någon laddare. Hur skulle jag kunnat överlevt ett jullov utan mobilladdare, iPodladdare, garminladdare, kameraladdaer nr1, kameraladdare nr2 och pannlampsladdare?? Shiiet blev nästan lite skakis där....
Kan man inte bara ha en laddare som funkar till allt så slipper man allt krångel.
För övrigt har jag förkylat mig. ÅÅÅHHH. Så jag åker hem idag istället för imorgon.
Hejdååå /Strong sick A

Jul, jul, strålande jul!




Jajjemän, nu är det jul!
Jag älskar julen! Och nu känns det verkligen som en riktig jul, för hela vårt hus ligger inbäddat i massvis av snö. Och träden är vita, och marken ser ut som att det ligger flera ton grädde på den! Åh vad fint det är :D Idag har jag tränat lite löpning, eller ja, det gick knappt att ta sig fram för all snö så det blev mest ett kämpande för att ta mig framåt. Tror inte löpstilen var så snygg direkt. Sen blev det även lite snabbstyrka så jag får nog träningsvärk i magen imorgon. Men det är bra! Jag tycker att det är lite tråkigt nu på lovet med träningen, för jag gillar inte att träna själv. Men jag har lärt mig att det är bara att göra, dra på sig tightsen och sticka ut liksom. Sen är det klart och då kan jag vara nöjd! Har gjort en liten planering nu över jullovet så jag slipper fundera över vad jag ska träna. Så imorgon blir det intervaller på klubbträningen och på onsdag ska jag försöka mig på ett riktigt långt distanspass, vart man nu kan springa utan att bara halka runt... På torsdag är det intervaller som gäller igen och sen är det lite oklart vad jag ska hitta på för något, men den 29e åker vi till Grönklitt och då blir det skidor för hela slanten! Wiie :D
Idag har jag handlat julklappar också, så det känns skönt att ha det gjort! Lyckades även repa ett dörrhandtag på bilen när jag skulle svänga in på vår uppfart, riktigt smidigt! Men varken mamma eller pappa blev arga som tur var, pappa klämde bara i med sin favoritfras "Du måste ta ut svängen!" Haha...
Imorgon har jag heela dagen ledig och då hade jag tänkt mig att ta en fet sovmorgon. Sen ska jag bara chilla hela dagen, kanske kolla på Narnia och dricka massa te och komma i julstämning. Och just ja, jag och mami ska baka julgodis också! GOOTT :)
Puss&kram
/R

Groda?!

Hej alla grodor!
Mår ni bra? Hur känns det för er nu när allt är så vintrigt och kallt? Var tar ni vägen? För det finns ju inga varma ställen nu, allt är kallt och isigt, isigt och kallt. Det har snöat konstant (nästan) i tre dagar nu här i Viken. Det tar kål på mig. Nu har snöandet avtagit och bytts ut mot en isande kyla (snälla söta tomten jag behöver en varm vinterjacka i julklapp för jag fryser!)
Jag börjar gruva mig för hemresan till Sundsvall. Mitt tåg kommer bli försenat. Inbillar jag mig. ÅÅÅÅÅHHHH! Jag hatar att åka tåg. Vet inte varför... Jag tycker bara inte om det. Fast jag tycker ännu mindre om att åka buss. Bäst skulle nog vara om någon kom och hämtade mig med bil varje gång jag skulle till Sundsvall. Borde kanske önskat mig en privatchaufför med tillhörande bil i julklapp?
Nej nu ska jag sluta hänga läpp. Det hade varit värre att åka nattåg till Boden eller Luleå, tur att man inte bor där. Hehe. Nej nu ska jag ta och se om den trevlige brandmannen ska leda några svettiga spinningpass på Friskis under jullovet. Det vill man ju inte missa!
Hareeee /Strong A
Jag avslutar med en bild på mig i mina vackraste dar och en  på Henrik Lundquist *klappklapp klapp klapp klapp*

Om mig!

Nu har jag bloggat i 2,5 år men jag har inte presenterat mig ordentligt! Så här kommer det:

Namn: Sara Linnea Elisabeth Lundsten. Linnea kommer från farmor, Elisabeth från mamma och Lundsten från pappas sida av släkten. I Lundstens-släkten är det nästintill brottsligt att byta bort sitt namn när man gifter sig.
Ålder: 18 år. Är född den 16 februari klockan 21.07, samtidigt som det var Olympiska Spelen i Frankrike. Med tanke på hur jag är som person satt mamsen säkert och kollade på OS och käkade choklad när hon var gravid med mig.
Familj: En mor, Lena,  som är data-smart, en fader, Björn aka Papa-bear, som är auktoriserad redovisningskonsult och två äldre tvilling bröder. Dom heter David och Andreas och har varit skidorienteringsproffs, men är numera avdankade och har en lovande framtid som ICA-handlare framför sig. När vi inte hänger i vårt hus på blåbärsstigen kan vi sitta och mysa i husvagnen som står parkerad i Kåbdalis och glida fram på slalomskidor samt snowboards. Vi gillar även att orientera, äta och åka längdskidor. När mamsen är en sådan hurtbulle är det svårt att inte bli en sportig familj!
Kärleksliv: Är en hopplös romantisk fjant som älskar blommor, choklad och diverse andra romantiska gester. Är för tillfället fastkedjad i en vacker stark soldat som räddar Sverige och världen från terrorister nere i Mellanöstern. Vi skriver ofantligt långa kärleksbrev till varandra och sitter i fönstret, kollar upp på månen och undrar om älsklingen för samma sak just nu. Eller jag gör det i alla fall.
Favoritfärg: Grön och brun
Favoritfilm: Le fabuleux destin d'Amelie Poulain. Såg den varje regnig söndag i ett halvårs tid och kan nästan alla replikerna utantill trots att den är på franska.
Favoritkläder: De ärvda jeansen jag fått av Oscar Andersson som jag modifierat lite och min bruna skjorta från Vila. Väldigt slappt och nice!
Framtidsplaner: Läsa civilingenjörsutbildning i biokemi i Uppsala under de närmaste 6 åren, sedan ska jag förhoppningsvis bli forskare och rädda miljön från undergång. Medan jag gör det ska jag såklart fortsätta orientera!
Onödig information: Har kunnat lösa Rubiks kub på 1,5 minut innan min bror tog den till Österrike för något år sedan. Kommer jag någonsin återse den? Är inombords en liten tant som älskar kriminalserier, dricka te och äta kakor. Syr också som en liten galning och har gjort några riktigt fräsiga outfits om jag får säga det själv!

Hejhej!

Nu har jag flytt Vikens snöfall till kylan uppe i norr! Det är superdupermysigt att vara hemma, särskilt eftersom det är så mycket julpynt här jämfört med norrsätra. När jag kom hem från flygplatsen igår satte jag och pappa upp granen i köket och han blev lite stött att han inte fick sätta upp stjärnan, för enligt honom är det hans rätt som mannen i huset att göra det. Jag ber om ursäkt farsan, men vi vet alla vem som är mannen i det här huset... Hehe!

Idag har jag hunnit med en hel del må jag säga. Träna, basta i en halv evighet, kollat postlådan fem gånger i timmen för att inte bruushans paket med linser ska bli förstörda i kylan, bakat lite och nu sitter jag och kollar på film :) Jag har en lite dålig ovana att bli jätteslö när jag är hemma på lov, men ser jag till att ha lite planer så kan jag vara ganska effektiv. Det gäller att inte sova så länge bara!

Nu ska jag fokusera på filmen istället för datorn! Vi ses i marschallens skugga /S:et

Filmtips för musikintresserade knasbollar!

From tha 453.

Idag är det ju fredag som sagt. Jag håller med Rebecka faktiskt. Först 2 timmar fysik, sen äcklig lunch och sen 1,5 timme samhällskunskap. Inte okej! Dessutom var det ju ingen sol idag, det kan ju göra att vem som helst vill lägga sig ner och dö. Alice håller inte med, hon och Annika träffade ju tydligen hetingen David Andersson på ICA Maxi. Tror ni dom la in en stöt? Alice säger nej, Lena Eliasson var ju där. Hans fruga alltså. Men jag tror inte damerna säger allt som hände där. Det gjorde ju deras dag i alla fall. Men nu har vi hängt upp tvätt och använt lite svordomar så allt är tillbaka i balans!

Ikväll blir det lite pizza, lite maskerade individer och lite bus! Peace out brothers and sisteeers /S

Livet, döden, Jesus

Ja så kan man sammanfatta det hela!
Idag suger livet. I alla fall för mig! Allt är bara bajs helt enkelt. Skolan, träningen och lite annat med för den delen. Har typ en miljon prov efter jullovet vilket innebär att jag måste ta hem alla skolböcker över lovet. KUL! Och så skulle jag tränat idag men NEJ för då får man ont i halsen också. Buhu. Jag vill ha godis.
Tur att det finns så fina OLGY-människor som gör mig glad ändå! Puss på eeeer <3

:)

NU DRAR HELA OLGY TILL NEW YORK!!!!!! Eller???..........
Ne för vi ska till ORSA!!!!! Hareeeee /Strong A

videoblogg


movietime

Linnea lekte lite med min kamera såhär på kvällskvisten, det resulterade i en liten film.
/Strong A

Nu bakar vi för fulla muggar!

Jag, Lovisa och Joline kör på för fullt med karamellfärg, strössel och massa annat intressant. Jag lovar, vi kommer vinna! YEAH YEAH YEAH :D

/S

God morgon!

Hej alla nissar! Har ni det bra? Jag sitter i Bejmers och FIggeseeeeeeeehhhs lägenhet och lyssnar på Sean Banan och medan jag skriver sms hoppar Joline in på datorn och skriver lite på blogginlägget. Till exempel:
- gottt nytt juul!!!
Visst har hon talang som bloggare? Sannerligen! Nu ska vi nog till skolan och äta lite köttfärssås och spaghetti. Sen ska vi köpa lite grejer till Bak-KM och sen är det dags för trääääääääääning! Tjingeling /S:et och TJOLINN!

Tjohooo!

Nu är det dags för oss hårdingar att sticka ut och köra lite backintervaller i mörkret. Annars taggar vi bak-KM imorgon! PEACE OUUUT! /S

P.S. Varför, VARFÖR finns det samhällskunskap?! Jag har iscensatt många självmord idag. D.S

Trocadero i magen!

Japp, här sitter jag med lite trocadero i magen. Var och köpte lite frukost till veckan så då passade jag på att slänga ner en liten godsak i shoppingkorgen. På tal om att impulsköpa saker så äger jag och Lovisa nu ett yatzi-spel! Jag tänkte att det kunde komma väl till pass på skidlägret i Orsa som börjar på söndag!
Om ni vill veta så höll vi faktiskt vårt lördagsschema väldigt bra. Amanda fick en bisolvon-chock med medföljande epelepsianfall men den avvärjde vi ganska lätt med några elchocker på hjärtat. Linnea har förvånadsvärda kunskaper om återupplivning. Måste vara alla greys anatomy-avsnitt..

Imorgon är det skola igen. Suck! har hela tvåååå lektioner, biologi och matematik. Tack vare min nördighet i helgen så ligger jag cirkus ett avsnitt för alla andra. AWESOME! Nu ska jag... ja, jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Iaktta Rebecka när hon dör av skratt på grund av Solsidan-klipp på youtube tror jag. Ja, det ska jag göra! /S

Universums roligaste människa!

Dagens....

Nyss hemkommen från en fin löptur, fast jag hade ingen pannlampa med mig... på vissa ställen var det mörkt. he.he. Träffade även coach E som var hemma i Sundsvall. "Va gö du här?" var det första hon sa. Det var en hälsningsfras jag aldrig hört förut.
18.08 rullar tåget mot Viken. Måste. Skynda. Mig.

Överdrags jacka och byxor: Trimtex style by OLGY Sandviken
Reflexväst: Lånad av mamma
Buff: Gåva från Bagheera
Pannband: Funwear
Acssecoarer: Klocka från Garmin med tillhörande pulsband och värmeväxlare från Airtrim.
Skor: Asics

juullbboorrdd <3

HHej där ute i stora vida världen!!!
Idag är det julbord som gäller för mig. Och inte vilket julbord som helst utan världens godaste julbord på Löran. Älska. Som jag har längtat. Fast det finns en nackdel. Vi ska äta klockan ett, det betyder att jag inte kommer få tid att träna före för jag ska göra lite andra saker innan. Så jag måste göra det efter julbordet. För två år sedan körde jag och pappsen intervaller efter samma julbord. Dom intervallerna heter nu mer köttbulleintervaller, gissa varför...................
Igår fick jag åka taxi hem från tågstationen. Taxichaffisen var en mycket trevlig liten prick, vi började prata om träning. Chaffisen tyckte att jag skulle gå upp för slalombackar, det var den absolut bästa träningen påstod han. Han hade gått upp för olika slalombackar 31 ggr i somras.
Världens coolaste tjejor på ettus festus!!!!


Morgondagens planer

Såhär kommer vår lördag att se ut (så ni vet när ni kan ringa om intervjuer, sponsorkontrakt m.m.):

linnea-amanda ska sova sen äta (BISOLVVON)
Sara ska träna
12.10 SKIDOR
LUNCHRAST(BISOLVON)
14.00-oändligheten-->matte
MIDDAAAAG(BISOLVON)
tävä
ät nått gått
datortid ;)
sjungtiiiiid
skrattattacker
GODNATT
linnea, sara ochamanda ska sova sen äta
Medicintid: Bisolvon för fröken Holmgren och diverse droger för fröken Lundsten
Sara ska träna
12.10 SKIDOR
LUNCHRAST
(BISOLVON för fröken Holmgren)
14.00-oändligheten-->matte (/ullmax/utvärdering för Sarski)
MIDDAAAAG
(BISOLVON för fröken Holmgren)
tävä
ät nått gått
datortid ;)
sjungtiiiiid
skrattattacker
Snygge herrn från Hansbyn anländer
GODNATT

Dagens!

Hittade en intressant liten lista på grannarnas blogg, så jag kan ju göra den nu när jag sitter på samhällskunskapen:

Dagens planer: Handlapluggaskickaullmaxätaträna, AAAH!
Dagens läskigaste: Vi ska ha utvecklingssamtal... Med min favoritlärare.
Dagens roligaste: Gled omkring som bambi på hal is på väg till skolan
Dagens klädsel: Jeans, stickad kofta och bambi-skor
Dagens väntan: På att samhällskunskapen ska gå och döööö så vi kan sluta!

/S

Fridaaay!

Helgen är här
då lyser frid på NV
Kolven är stor
I en labbrocks lilla ficka ligger

Alltså, fy fan vad dålig jag är. Försökte i alla fall få fram att det är helg och det är niiiice!

Över och ut/S:et

Hejhej!

Sara is speaking.

Har varit lite radiosilence för mig på sistonde, jag får väl be om ursäkt för det. Det har inte hänt så mycket i mitt liv, förutom att jag drömde sjukaste mardrömmen inatt! Såg någon CSI i måndags? Det handlade i alla fall om en seriemördare som var iklädd en svart heldräkt av latex och då menar jag verkligen heldräkt. Det enda som syntes var ögonen. Denna seriemördare stalkade han folk och sov under deras sängar och dylikt. Jag drömde i alla fall att han var hos mig och slashade mitt ansikte med sin lilla rakbladskniv. Traumatisk upplevelse. Jag har nästan återhämtat mig nu i alla fall. Nästan

Dags för samhällskunskap, hejdåå!