Hmm..?

Denna kommentar fick jag in hit till bloggen och jag skulle vilja ge den lite extra rum i ett eget inlägg :)

haha men du skrev inget om den första deltävlingen;) då en viss svartholmare spurtade ner en sköldpadda :P

resultatet Del 1:
1. Sara Lundsten 5 sekunder15)
2. Ida Forsén 32 sekunder (Ö8)
3. Ivar Svartholm 124 sekunder (Ö8)

Del 2:
1. Ida Forsén
2. Sara Lundsten
3. Ivar Svartholm

Resultat totalt:
1. Ida Forsén 2a och 1a
2. Sara Lundsten 1a och 2a
3. Ivar Svartholm 3a och 3a

eventuella protester lämnas in skriftligen till mig (Ivar) tillsammans med avgift på 500kr :P

..jag lovar här på heder och samvete att jag inte fipplat med kommentaren, utan det var exakt så här Ivar skrev ;) /S

Det är för fan inte sommar längre!

När jag landar i Luleå är det regnigt, mörkt och kallt. Senast jag var här var det 25+ och fetsol, vad överraskad man blir när man kommer hit och det INTE alls ser likadant ut! Men mysigt är det. Jag gillar höst i Sävast, med strålande sol, friska vindar och orangea blad på träden :)

Här i helgen har jag inte tänkt göra mycket. I morse började ett våldsamt planerande om bio med friendsen, men som alltid resulterade 50 spänn i sms-kostnader i hemmakväll med film och en jefla massa godis som alltid. Men, som Sofie uttryckte det, på bion får man inte prata och det är ju helt idiotiskt! Nu tänker jag faktiskt gå från datorn och kika lite vad mor har för garner för jag är i starkt behov av en mössa till vintern. Kanske att jag stickar en lila à la Lovisas fina mössa från MQ. Men jag får se ;)

På söndag är jag tillbaka i Viken ungefär halv åtta, sen får vi se hur livet fortsätter :b May the spirit of the fox be with you /S



Visst är Sävast-flickor fina?

En torsdag i september

Jag läste precis Rebeckas inlägg om höstens måste-plagg och jag känner mig såååå inspirerad! Så därför så tänker jag göra hösten måste-lista vad gäller min specialitet, nämligen TV!

1. Psych - Den kaxige synska detektiven med den neurotiske assistenten, klockrent! Deras dialoger kan man skratta till i evigheter. Själva storyn är som följer, Shawn Spencer är egentligen inte synsk utan bara väldigt bra på att lägga märke till detaljer. Han och hans vän Gus har därför startat en detektivbyrå och hjälper ofta polisen i Santa Barbara med fall. FRUKTANSVÄRT kul!

2. Gossip Girl - Alltid lika fjantigt, alltid lika kul! Som de flesta vet handlar Gossip Girl om en bunt rika tonåringar i New York och deras i-landsproblem. Alla har strulat med alla och alla ska hämnas på alla m.m. Vad mer finns det att säga?

3. Grey's Anatomy
- Börjar nu på onsdag på kanal 5! Den ultimata sjukhus-serien med mycket starka personligheter. Min personliga favorit är Dr Bailey, räjsertanten. Serien har hållt på i två evigheter så det går ju inte riktigt att förklara vad den handlar om, men just nu är två av läkarna i trubbel. Dels Izzie, som har en hjärntumör och har en triljons chans att överleva operation hon ska genomgå. Sen har vi George, som var med om en bilolycka precis innan säsongsavslutningen. Ingen läkare har ännu fattat att det är George som ligger i sjukhussängen, eftersom hans ansikte är krossat till oigenkännlighet (är det ens ett ord?). Kommer dom att överleva? Svaret får vi på onsdag!

4. The Big Bang Theory - två socialt missanpassade nördar, en überhet granne, en stum indie och en kåt dvärg. Det är väl alla karaktärerna och tillsammans är dom fruktansvärt kul! Går man NV är den här serien ett snäpp roligare för då fattar man nästan alla skämten, men det fungerar i alla fall för den är underbar.

Hoppas dessa tips är till belåtenhet när ni sitter ensamma i en mörk lägenhet utan varken mat eller vatten eftersom ni köpt påfågelsdiadem för hyran! Tag vara på er /S

HÖST!

Hej allihopa! Nu är det dags för den mörka hösten igen och det känns väl lite sådär, helst vill de flesta bara gömma sig i en stoooor myyyysig filt och titta på film tills det blir sommar igen, men sluta deppa nu alla ni som känner så! Det som är extra trevligt och roligt med denna årstid är att man kan passa på att uppdatera sin garderob med en massa trendiga plagg direkt från de kända designerna! Tro mig, i höst är det mycket nytt i klädesbutikerna så det kanske är dags att rensa garderoben och kasta in en del nytt!


Här ovan kan ni se en del av designerkläderna för den här hösten. Diademet med en påfågelfjäder kostar ca. 500 kr i butik men om du köper den på nätet får du den för endast 498 kr, rena kapet! Dessutom är påfågelfjädrar så rätt i höst! De supermoderna stövlarna är också något som bör finnas i varje människas garderob just nu. Gammelmormor-mönstret gör att du känner dig extra vacker, precis som din gammelmormor! Gubb-kavajen är ett grymt basic-plagg som passar ALLA, hur man än ser ut till kroppsformen. Därför heter det just gubb-kavaj, gubbar kan ju se så olika ut! En del är spinkiga som benrangel och andra har en REJÄL ölmage. De rutiga byxorna för oss tillbaka till 1800-talets bönder, som ofta bar denna typ av byxor. Altså är byxorna både bekväma och funktionella! Dock har färgen moderniserats lite grann. Att lila är hett den här årstiden har väl knappast någon missat, och vad passar då bättre än en purpurfärgad spets-bh!? Det är ju plagget som syns allra mest och allra oftast och därför är det viktigt att detta plagg följer modets färger. Sist men inte minst, HÄNGSLENA! Tyvärr killa, häng är inte inne längre, än mindre ett väl synligt pennställ, så säg hej till er nya vän; hängslena! De är här för att stanna.


BAAAAAH!

Hur ska man hitta orken att plugga en hel dag? Jag har i alla fall bakat brödet och käkat dagens smet med chokladbollar så lite nytta har jag gjort ;) Men nu ska jag försöka översätta färdigt min novell till perfekt brittisk english! BYYYE /Sara


Got to do!

Vi har studiedag imorgon och nu tänker jag göra en checklista med saker som skall göras tomorrow!

  • Baka bröd (helst innan frukost för annars har jag inget bröd)
  • Städa toaletten
  • Plugga som en enorm minigris
  • Skrubba köksbänken
  • Inte träna
Nu är det dags för filmkväll med das darling! Må herren vare med er /S



inte undra på att jag inte är så nöjd med min SM-sprintfinal. Jag verkar ju ha brutit foten xD

En liten uppdatering :)

Hola! Här sitter jag i mitt gamla vardagsrum och kollar på top model med the giiirls. Vi har haft en tung dag idag, heldagsexkursion med biologin. Googla på trollsländslarv så förstår du.

Nu i helgen var det ju SM i långdistans i Strömstad, men ännu viktigare är att det var spurtkampen! Alla gjorde sitt bästa, med var bara de bästa fick springa den raffffffffffffflande finalen på söndaagen. I slutet stod det mellan giganterna Stockholm och Norrbotten. Stockholm hade en stark tävlande i form av Ida Forsén, men jag och Mr Ivar Svartholm representerade de norra breddgraderna. Underlaget var åkermark, svagt kuperat. En högersväng gjorde det hela en smula mer spännande. Ida började starkt och fick en lucka på cirkus två meter, men jag bet ihop och hängde på. Under de sista meterna avancerade Ivar starkt och kom nästan ifatt mig, men jag höll honom bakom mig! Ida tog en välförtjänad seger och alla var glada :b Förutom Ivar kanske, som fick tjejdäng. Men jag behöver inte nämna att han startade 10 sekunder bakom oss ;)

HIHI! Dags för efterrätt och eventuellt lite middag, hejsvejs /S