Jahaja!

Mysig hemmakväll, check! Glassen är uppäten, check! Kollar på en dålig film i väntan på en bra film, check! (Just nu sitter huvudpersonen och drar en ful monolog till sin mor som ligger och sover. SNAAAAARK) Imorgon ska jag göra en spännande sak! Jag ska nämligen ut i skogen, wohoo! Nej, jag skojar bara. Jag ska till skogen, men det är inte den spännande saken. Jag och Lovisa ska och jaga tjäder med tränar-Björn :D Själv tycker jag inte om tanken..(Huvudpersonen skriker nu medan hon pratar med sin döda man, JAG STÅR INTE UT JAG STÅR INTE UUUUT).. inte om tanken att döda små stackars fåglar men det är ändå bättre än om vi hade åka nästa helg, då hade det varit har-jakt! Jag har fyllt på kak-förrådet också så jag kommer inte svälta ute till skogs ;)

Nu ska jag återgå till min tv. Bye /S

God morgon, god mooorgon!

Här sitter jag med mina två stora kärlekar här i livet. Min nya vänstersko och min nya högersko. Det är som att slinka ner fötterna i ett hink fylld med små kinesiska massörer. Helt fantastiskt! Och vet ni vad det bästa är med dom? Dom är INTE ROSA! Det var mina förra skor och det är inte okej helt enkelt. Varför måste skoföretagen alltid låta killarna få dom snygga färgerna medans dammodellerna är rosa, babyblå och dylikt. Usch! Mina nya joggingskor är i alla fall en fin blå färg med silvriga detaljer. Helt okej!

Jag ska snart använda mina älsklingar för första gången. Jag och Oscar ska nämligen ner till bodegan (vårt lilla "gym"/samlingslokal) och köra lite RedCord. Mycket spännande! Hoppas alla våra 100-tusentals läsare får en bra lördag! PUSS /S

Vad händer efter döden?

Jaa, vad är det som händer egentligen? Det ska vi försöka svara på under de kommande 85 minuterna. Som dom vetenskapskvinnor/män vi är så är vårt svar på frågan: Vem bryr sig egentligen? Samma när läraren frågar varför vi existerar. Vem bryr sig egentligen? Förra veckan innan vår första religions-lektion var vi lite förväntansfulla. Att läsa om religioner, Buddha, fundamentalister, självmordsbombare och dylikt är ju ganska intressant. Men vi förhoppningar grusades när vi istället får svara på samma frågor som religioner gör. Rena rama filosofi-timmen!

Avbrott i filosofierna, vi får nu bevittna hur fredrik och fredrik sitter och bråkar med varandra som två femåriga pojkar. "Du drog ut sladden till min mus!" "Det gjorde ju du också!" "Men du började!" "Gjorde jag ju inte alls det." "Det fanns ingen anledning till att du skulle göra det." Ojoj, grabbar dags att växa upp snart? Fast vi älskar er som ni är, högljudda och allmänt jobbiga!

/S

Snart är det fredagsmyyys!

Hohoho!
Nu är det äntligen fredag! :D Veckan har bara susat förbi tycker jag, men så blir det ju när man går på världens bästa olgy:) Igår var det inomhusintervaller i Falun, och det var jobbigt vill jag lova! (5x200 meter) x5 intervaller sprang vi. Fy sjutton! Somnade i alla fall gott igårkväll;)
Men som sagt, nu är det fredag och för tillfället har vi sovmorgon varje fredag fram till lunch, det är skönt! Men det verkar som de flesta i klassen vill att vi ska ha matte 8.10 på morgonen istället, då det bara är typ 1-2 pers som har programmeringen som står på schemat nu. Men det är korkat tycker jag! Varför ska man ge upp en sovmorgon för matte?! Blä.. Jaja.
Igår lärde jag mig även hur man lockar håret med en plattång, så det gjorde jag nu imorse! Blev faktiskt rätt så fint.
Ikväll ska jag åka hem till Stockholm och har dessutom övertalat mamma att det faktiskt var två veckor sedan vi åt tacos på helgen, så jag ska få det ikväll igen! MUMS! Jag skulle kunna leva på typ tacos och pasta. Så jävla gott. Nu blev jag hungrig bara därför, haha. Så nu är det väl dags att gå till skolan och äta lunch snart tror jag! Fast det känns inte så lockande, det är värsta snöstormen ute!
Ha en bra fredag!
/Rebecka

Onsdag

Kom hem från skolan för ungefär en timme sen. Har varit igång sen klockan halv sju. Jag talar nog för många i NV08 när jag säger att man blir helt utpumpad efter den här dagen. När jag kom hem ville jag sova, men trotsade ögonlockens förmåga att väga 1 ton, smällde i mig tre kakor och började koka lite ris och pilla lite med träningsplaneringen. Nu är snart riset färdigt och jag ska sitta här i min ensamhet och äta middag. Så går det när man bor med två landslagslöpare! Ack! Jag skickar iväg lite medkänsla till Figge som också är ensam ikväll!

/S

DET OPTIMALA DYGNET OCH DE OPTIMALA MÅLTIDERNA

Jaha! Hade tänkt att börja med klara ut hur det optimala dygnet egentligen ska se ut vad gäller träning. Då människan från början var samlare och åt saker som bär, svamp och andra växter föll det sig naturligt att deras främsta fiender var t.ex. björnen som konkurrerade med dem om bland annat blåbär. Då homosapiens sapiens hyste agg för bland annat detta djur var de tvungna att ständigt vara på sin vakt, även under de mörka timmarna på dygnet. Detta betyder att de jagade konstant, båda dag och natt, för att utrota detta djur. Det ligger således i människans natur att (HÖR OCH HÄPNA!) inte sova alls. Om vi idrottare då ska försöka dra nytta av dessa ärvda egenskaper från den tidiga samlaren kan man, istället för att riktigt SLÖSA bort oerhört viktig träningstid med sömn, strunta i att sova! Detta leder till en slutsats så häpnadsväckande att jag har svårt att tro det själv. Med våra fantastiska gener kan vi ägna all tid i hela vårt liv till att träna, en elitidrottares DRÖM! Ett dags-schema skulle då kunna se ut såhär:
22-02: Träna
02-04: Stå på huvudet för att öka blodflödet till hjärnan (mental träning)
04-06: Träna och ät lite blåbär medans
06-10: Träna
10.00-10.01: "Fritid" läs gärna en bok om träning
10.01-14: Träna
14-17: Träna
17-20: Träna
20-22: Samla svampar
Hade också tänkt reda ut begreppet måltider, eller ja, hur man egentligen ska äta för att nå den absoluta toppen. Eftersom människan var samlare höll de inte på med jakt, men man får icke glömma att de istället samlade döda djur. (road kills) JAG MENAR HUR SKULLE DE KLARA SIG UTAN KÖTT?!?! Köttet var trots att de var samlare av bär och svamp den största delen av deras kost, ca. 99% utgjordes av kött. Därför ska det också vara så idag. ÄT kött helt enkelt. Och VÅGA inte ens nafsa på en torr brödbit!!
Sammanfattningsvis vill jag bara säga att man ska träna 24 timmar om dygnet för att det ska bli helt optimalt och balans i livet. Fast man måste även få plats för att klämma in en stek då och då, så man får nog avsätta cirka 5 minuter om dygnet till det. Nu vet ni!
Näe vet ni vad. Jag kommer nog aldrig bli bäst, för jag har suttit här alldeles för länge att det är fullkomligt OMÖJLIGT att ta igen denna förlorade, värdefulla träningstid. Ack och ve.

/bloggarna

G ä s p

Sitter och tränar lite franskaglosor. Går bra, om någon undrar. Har lärt in mig 30 gaaanska svåra ord på typ en kvart. Bra jobbat mig! Jag blev alldeles exalterad när jag såg att vi hade fått FYRA kommentarer på bloggen idag! Mycket roligt :D Alla som erkänner att dom läser vår blogg får självklart komma med i VIP-klubben, som drivs av Albin i 27A. Så jag måste gå till honom och säga att han har fått sällskap sen.

Ikväll blir det min fabulösa laxpaj till middag och kanske en liten husvagnskaka till efterrätt? Har redan ätit fyra stycken idag, men det behöver ingen veta. Jag skyller på att jag behövde återhämtning efter mitt (hårda) långpass idag. Kakan är för övrigt inte formad som en husvagn, utan den är till för att ha i husvagnen säger mami ;)

Idag klantade jag och Rebecka oss på kemi-labben. Lovisa är mycket skadeglad för det. Fy för henne! /S


Jag och Rebecka skrattade så här mycket när vi var på kemin. Not.

Oh my!

Alltså, 41 unika besökare på bloggen igår! Vilka är ni egentligen?! :O Men jag klagar inte! :D

Pust, stön och stånk!

Home at last! Måndagar är den mest uttröttande dagen av alla på hela veckan för det mesta. Det brukar se ut så här:

07.00 Uppstigning
08.15 Avfärd till skolan
08.30-15.00 SKOOOOOLAAAAAAA
15.30-17.00 Träning
17.00 Middag på skolan
ca 17.45 Avfärd till Ica Maxi (färdmedel: benen)
ca 18.50 Hemkomst

Då är man ju så gott som död, vill bara lägga sig ner och inte röra sig mer den dagen :b Därför är måndag INTE min plugg-dag. Men ibland måste man ju göra det och då är det bara att bita ihop och "göra" läxan (halvplugga i tio minuter och sen gå in till grannen och klaga på att det är så jobbigt med skola). Det gäller att vara ganska planerad om man ska kunna klara av att flytta hemifrån när man är 16. Annars dalar betygen och lägenheten luktar skit ;) Men 80% av folket som bor här klarar av det i alla fall, vilket är mycket bra :) Man har ju alltid pluggkompisar och städkompisar!

See you soon makaroon! /S

12.25

Fysik-helvetet är tillbaka. Under två UNDERBARA veckor har vi haft Tomas i fysik och vant oss vid denna lyx. Idag chockades vi av 1h och 40 minuter plågsam genomgång om diverse mystiska saker. Typ ÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHM. Och Burkina Faso. Och borgmästare. Och mobil-laddare. Jag vill bara lägga mig ner och dö. Hejdå MVG i fysik, hej IG! /S

Mhmm!

Sängen är nybäddad, rummet nystädat, veckan slutförd och håret borstat! God natt /S


Söndag!

Idag är det söndag! Oftast depp/vara-effektiv-dag men idag behövs inget städande eller diskande utföras eftersom jag har varit så ordentlig i helgen. Snart ska jag ut och springa för första gången på nästan två veckor. Det känns UNDERBART! Benen spritter och halsen uppför sig, så jag är redo för lite äventyr :D

Sen vill 27B också säga grattis till Frida som tog sitt körkort i veckan! GRATTIIIIIIIS! Vi tar med oss skyddsutrustning nästa gång vi kommer till Mora. Och bibeln också, om vi behöver be för våra liv ;) Nu ska jag byta om för lite kötta! /S


Moras snyggaste förare?


WOHOOOOO!

Jag märkte precis att jag kan göra en sjukt snygg bulle utan vare sig hårspray eller ansträngning! Min dag är gjord :D



Dagen spenderas med chillande och lite städande. Hoppas på lite pussel hos Sofie också! :) Gårdagen spenderades med Ben, Jerry, skedar, flickor och lite dans. Mycket bra! OLGY tackar också Tränar-Björn för den fina älg-stek han bjöd på. Mycket god! Nu ska jag sväva iväg lite, kanske till 27D? /S


Jag och snygg-kusinen. Lika som bär? ;)


Helgiheeeeelg!

Fattade precis att det var helg. Har ränt runt i hela viken på jakt efter mat och dylikt, men nu sitter jag äntligen hemma i mitt rum och lyssnar på min nya nöt-låt Vanilla Twilight med Owl City! Det är så sköööönt att lyssna på den låten. Fruktansvärt gullig är den! Jag och Albin som går i trean var väldigt estetiska och diskuterade musik igår kväll. Det är ett ämne jag kan prata om i evighet. Här omkring finns det många Winnerbäck-älskare och där finns en hel del att säga. Meningsskiljaktigheter tror jag det kallas :b

Jag får knappt sätta mig innan jag blir uppdragen igen. Dags att ta på sig munderingen och spela lite hockeybockey, alternativt bygga snöborg vid Norrsätrarinken! Jag har fått i mig 100 g choklad och en passionsfrukt. Jag har passionen alltså. Höhö! Med den lilla sockerchocken ska jag nog klara mig ett litet tag :) Hejdå! /S

Good evening!

Här sitter vi framför tvn! Jag försöker visa Linnea hur grym Big Bang Theory på femman är, men hon verkar inte så intresserad :b haha! Annars så händer inte så mycket här i huset. Så jag har väl inte så mycket att skriva egentligen.

Pratik-plats-letandet går för övrigt inte fullt så bra. Det finns ju inte såååå många ställen man kan praktisera på i Mora och det måste såklart vara kul/intressant också! Om min mor (jag vet att du läser nu) håller tummarna lite extra kanske hon får hem mig i alla fall ;) Vilket i och för sig inte är så farligt, men det är inte varje dag man får chansen att åka och hälsa på våra grannar i 20b i Mora varje dag!

Nu ska jag återgå till livet! See ya /S

ÅHHHKEEEEEJH!

Vi har precis haft biologi. Snackat lite om DNA och såna smarta grejer. Sen lunch. Lax. TORRRR lax. Alla som har sett Mina, jag och Irene förstår. När polisen tar sina schizo-mediciner och blir "lite torr i munnen". Så torr var laxen. MEN det finns ju alltid pastasallad som mättar magen!

Jag är alltså tillbaka till skolan. Fick presenter, choklad och sånt för att alla hade saknat mig så mycket. NOT! Men jag fick tyda en runsten på svenskan. Det var en mycket snäll present av svenskaläraren Tobias. Tack Tobias! Höhö! Avfärd hemåt från skolan idag blir 16.35. Vi ska tillbringa de sista minuterna i Saaaaaam-huset! Åh nej! Dessa sammare, dom är ju inte lika bra som oss naturare. Och deras lokaler! Ack! Det är tur att vi är åtskiljda med en väg (nej, inte vägg. Väg)

Dags för lite fyse-fysik nu! Vi ses i marschallens skugga, hälsningar Katla!

21.09

Dags att sova snart kanske? Mysa ner mig med min bok som jag fick i julklapp och ett glas juice. Fast vi har ingen juice. Det är synd som fan.

Jag har tänkt på en sak. Vilket konstigt liv vi här i viken lever. Vanligaste samtalsämnet här är typ vad man ska äta i veckan, om man har varit och handlat och "om man ska stanna i helgen". Vi har inga mammor, inga pappor, bara en massa syskon typ :b Blir man ledsen är det enkelt att bara gå två meter bort till sin bästa kompis och myser :) Eller om man inte har något att göra så går man en runda runt i alla lägenheter och ser vad dom har för sig. Alltid finns det någon som kollar på film, eller sitter och snackar om relevanta saker.

Till exempel så klampade Oscar och Albin in precis och skulle lämna tillbaka lite grejer som dom lånat. Inget ringa, inget smsa, bara klampa in :b Det är inte alls dåligt, utan istället väldigt trevligt :D Det är svårt att känna sig ensam här :) Vi är alla en STOOOR familj! :D

Dags att sussilulla snart :) God natt alla som sitter hemma i soffan och sin mor och far och inte rockar omkring i sin egen grymma lägenhet ;) HIHI! /S

Check!

- Vaknat till, CHECK!
- Ätit frukost, CHECK!
- Tagit av mig pyjamasen, CHECK!
- Bäddat sängen, CHECK!
- Diskat disken, CHECK!
- Lyssnar på Owl City på högsta volym, CHECK!

Voila! Jag har tillfrisknat litegrann! Huvudet känns fortfarande som en blyförgiftad vattenmelon, dvs mycket tungt, men jag har klättrat upp ur jag-är-så-sjuk-att-jag-aldrig-kommer-få-springa-intervaller-mer-hålet. Jag hade nog klarat av att gå till skolan idag med hjälp av Mr ibumetin, men två lektioner kändes inte värt det. Jag tar ännu en mental-health-day och det känns mycket bra!

På tal om ingenting så drömde jag en sjuk dröm inatt. Vi var på Ica Maxi och provade kläder när min gamla idrottslärare tog undan alla kläder jag skulle pröva PLUS mina vanliga kläder. Det sög ju. Sen var vi tvungen att packa ihop för vi skulle åka hem från Idre och jag blev sjukligt arg för idrottslärarens fru hade slängt ner duntäcke i min väska. Och sen trodde alla på Soltorgsgymnasiet att dom kunde trycka ner sina cyklar och slalomhjälmar och MIN resväska och då dampade jag rejält. Till sist sprang jag hem från Svampvägen till min egen lilla gata med en sjukt stor flaska med päroncider i handen. Tydligen var jag tvungen att klunka upp hela innan jag kom hem men det slutade med att allt kom på min röda halsduk istället. Då vaknade jag!

Nu ska jag ta tummen ur röven och faktiskt göra lite franska och eventuellt lite engelska :b Peace out! /S


Grymmaste fotbollslaget någonsin!

Ett sista inlägg för dagen om viktiga händelser!

Fan, Helena Jansson vann inte Jerringpriset. Wohooo, Helena Jonsson vann Jerringpriset! :D

Båda är grymma och jag hoppas att svenska folket tar tummen ur röven nästa år och förstår hur GRYYYM idrott orientering är och hur GRYYYYYYYM Helena Jansson är!


/S

Jahapp.

När jag gick in i duschen var det så gott som ljust ute. Nu är det mörkt. Och mitt hår är alldeles för strävt. Ack! Jag taggar en promenad ner till maten på skolan snart. Alldeles ensam. Med musik. Ska se sådär estetiskt snygg ut hade jag tänkt. Då kanske en sjukt snygg snygging ramlar över en sådär som på film? Det skulle bli en intressant kväll i så fall. MEN, jag hade nog nyst över den stackarn eller nåt. Typiskt mig.

Idag fyller Denne-boy, min älskling i Sejvast, 18 ååår! Det är ju grymt gjort av hans föräldrar att tajma hans ankomst till världen till januari. Jag tycker synd om stackarna (Ida, Lovisa och alla ni andra som är födda sent ;b) som får vänta med körkort och inte behöva smita in på 6:e etappen!

Själv fyllde jag år i lördags. 17 år och 11 månader. Grattis mig! Höhö. För alla som inte vet det (som började läsa vår blogg efter den 16 februari förra året) så älskar jag min födelsedag! För det är ju då allt är glittrande och vackert och alldeles, alldeles underbart! Att det aldrig blir så gör ingenting. Jag lever på hoppet två månader innan födelsedagen och det är alltid kul :D

Nu tror jag att jag tar saxen och klipper av lite av mitt hår. Håll tummarna för att jag inte gör något dumt! /S


Ola, vår profet!

Ööh... Eeh...

Rubriken beskriver väl allt jag har att säga just nu. Jag är så väldigt trött. Vaknade för typ tio minuter sen. Slängde i mig en ibumetin. Och ett glas vatten. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Förslag någon? Kanske sova. Det låter skönt. Sänder iväg lite sympati till klassen som hade engelskaförhör med den bittra kycklingen idag. USCH!

/S

Det går upp, upp och sen neeeeeeeeeeer igen!

Jag tog en ibumetin.
Jag mådde så bra att jag diskade disken.
Men nu har jag kraschat igen.
Jag är så kleeeeeeen!

Jobbigaste med att bo själv är att inte mamma gullar med en när man är sjuk.
Bästa med att bo själv är att jag kan äta upp all glass utan att mor klagar på det.
Dessutom kör inte pappa upp mig ur soffan när han kommer hem från jobbet.
Men sammanfattningsvis klarar jag mig nog!

Tack mamma förresten för att jag får UNIVERSUMS bästa joggingdojjor! Det är inte många personer som har en mor som satsar så mycket på min karriär som hon gör. Hihi! PUSS /S


Sjuk för fa...tusan!

Jag tror jag dör. Det känns som om Martin Timell har kommit och sandpapprat min hals. Och som någon har tryckt upp Atlanten i näsan på mig. Och mitt huvud. Ååh, mitt huvud!

Okej, jag kanske överdriver. Men jag är alldeles för sjuk för att diska samt göra min franska-läxa. Trots att jag vet att båda måste göras idag. Kanske inte franskan dock. Om jag är sjuk imorgon också slipper jag ju läxförhöret. Sweeeeeeet! Nu ska jag bädda ner mig i vardagsrummet med min juice, datorn och snorpapper. God natt!

/S

Helg!

Nu har dom sista grannarna lämnat Norrsätra för sina respektive hemstäder och jag sitter kvar själv med lite överbliven chokladbollssmet från gårdagen. Vad skall man hitta på nu? Facebook? Redan kollat. Tv? Hmm, kan vara något. Har i och för sig redan kollat färdigt på veckans paradise hotel-avsnitt. Jaa, jag är fast. Det är nästan skrattretande att något så dåligt kan vara så bra :b Det är mycket spännande nu i alla fall! Rami har åkt ut, vilket är tummen upp eller hur Sofie? ;) Hmm, tv.nu säger att det är one three hill klockan 15.35. Kan vara något värt att flytta sig för. Har en timme att döda innan jag sticker iväg till Maxi Ica (Ica Maxi?) för helg-handel. Spännande!

/S

Katchiiing!

Aah, det är så sköööönt att träna! Det är så sköööönt att vi inte har någon skola imorgon! Det är så sköööööööönt att livet flyter på som porlande vatten i en fjällbäck!

Vad har hänt idag? Skola, en lektion. Lunch, lite deppigt att köttfärssåsen var slut men sen var skolan sluut! Efter det, träning i Falun. Inomhusintervaller med OL-teknik. Me liiike! Sist men inte minst middag med folket på skolan. Många morotskakor slukades (från min sida). En välgödd Sara är en glad Sara!

Vad händer sen? Mys med Linnea och Oscar och (förhoppningsvis) kladddkaka. Me like a lot! Jag kan säga redan nu att det kommer busas mycket högst upp i 27b! (det är där vi bor. Så vi kommer alltså busa. Så alla fattar.)

Vad händer imorgon? Träna, äta, handla och chilla. Ni ser rätt, ingen skola! WOHOHOHOHOHOOOOOOOOOO!

Nu ska jag skriva ut och hänga upp min framgångslista. Kom hit och läs någon gång! Nu kommer Michaela också, det blir extra mysigt! /S


Grattis till Cilla som fyller år på lördag!

.

Tack Biologi-erik som
lyckades pricka in sin första sjukdag under karriären på vår jobbigaste dag! Inställd biologilektion betydde en två timmar lång lunch. Men sen så kom chockbeskedet. Vi hade fysik efter lunch. Och vi gick över på tiden. Livet var plötsligt mörkt igen. Vi tog igen den 1 timmes långa genomgången om magnetism med att slamsa bort mattelektionen efteråt! MOAHAHAHAHAH!

Har ni någonsin tänkt på hur sjukt mycket stökigare ens rum ser ut om man inte bäddar sängen? Det är nog dags nu kanske. Eller?

Jag och Lovisa ska ju som sagt praoa i Mora, och vi behöver lite förslag på en bra, NV-inspirerad praktikplats. Än så länge har vi ON-OFF och Apoteket. Hrmm... Om våra älskade blogg-grannar i 20b läser detta så satsar vi på att ringa er ikväll! Sitt vid telefonerna och vänta ;)


(grym packning inför tillbaka-resan till viken!)

/S


Ack. gånger 1000!

Alltså. Dagen är redan förstörd. Svenska. Jag haaaaaaaaaaaaaaaatar svenska! Vi kan redan prata svenska, det räcker väl? I en timme och 20 minuter framöver ska jag sitta här och lyssna på saker som jag INTE bryr mig ett skit om. Men men, man måste ju vara lite seriös. Jag vill ju inte sänka mitt snitt på grund av något sjuuuuuuuuuuukt tråkigt!

Nu ska jag sätta mig och deppa. Och lyssna, för jag är en duktig flicka. /S

OH SNAP!

Sockret har rusat till hjärnan. Vi sitter, fyra fina flickor, med våra bärbara datorer i famnen och skrattar som fyraTUSEN skrattmåsar! Vem visste att facebook-statusar var så kul?!

Vi pratar onämnbara saker, så jag kan tyvärr inte fortsätta skriva detta inlägg! Men fyyyyy faaaaaaaan vad sjukt det är! Stackars alla er som inte får flytta hemifrån till gymnasiet för det är grymt! KÖR PÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ

/S

Back in school!

Detta är den tredje dagen i viken och vi börjar ställa in oss på viken-rutiner (träna, äta, sova, plugga, sova, äta). Vi har lyckats få igång brandvarnaren första middagen vi lagar här och Lovisa har tagit två (?) powernaps och jag har lyckats väcka henne en gång :b Bandy har vi inte hunnit med än men nästa vecka blir det en match på Göransson Arena!

Vi räknar dagarna tills vi får slippa skolan av någon anledning (lov/ praktik/ tävling/ utlandsresa). Här kommer lite av dom viktiga livlinorna:

  • 33 dagar (tror jag) tills Lovisa åker till Portugal!
  • 35 dagar till Sara fyller 18!
  • 38 dagar tills 27b åker till Mora-flickorna för praktik i någon random sport/elektronik-affär!
  • 45 dagar tills Sara åker till Kanarieöarna!
  • 45 dagar tills sportlov!
  • 69 dagar till OLGY-lägret i FRAAAAAAAAANKRIIIIIIKE!!!
  • 81 dagar tills första orienteringstävlingen!
VI lever på hoppet! Peace out/S

Finding Neverland

Någon som sett den filmen? Den är helt underbar! Till och med de hårdaste macho-killarna måste mjukna till smör i solen när dom ser den här filmen. Den handlar om skaparen till Peter Pan och de fyra små pojkarna som han får inspiration från till pjäsen. Man sitter efteråt och är alldeles chockad över hur någon kan göra såna här filmer, som är så underbara att man inte vet vad man ska göra :b Kärlek som är underförstådd är den bästa sorten!

/S


Ja, då var det fredag igen

FREDAGSFEST! FREDAGSFEST! WOOOOO! Nej, skojar bara. Ska på tjej-födelsedags-middag med mina favoritflickor :) Det kommer väl bli lite galet, men det beror på sockret och alla personligheter, inte några kolväten.

Jag känner att jag har några saker att säga. Här kommer dom:
1. Tack Cilla för att du har födelsedagsfesten när jag är hemma i Sävast! Du är guld värd :D
2. Det ska bli kul att träffa dig med JOOOOOLLLLLE-BULL! :D
3. Tack Figge och Joline för att ni skrev kommentarer. I LOVE IT!
4. Tack mig själv för att jag avstår från träning när jag inte känner mig helt hundra i halsen.
5. Igår smsade jag utan vante i -33 grader Celsius. Jag fick en blånagel av det. Mystiskt.

Avfärd imorgon kväll klockan 20.55 med destination Gävle+Sandviken. Med mig har jag min vapendragare/klubbkompis Amanda. Trots att hon är så ung och oskyldig ska vi nog kunna på lite bus! Hihi! Nu ska jag återgå till att tycka synd om mig själv för att jag inte kan träna idag, är jag för en gångs skull vill. Farväl /S


I'd like to make myself beliiiiiiieve that planet Eaaaaarth turns slowlyyyyyy!

Åh. Ibland så fastnar man för en låt. Och kan inte sluta lyssna. Eller sjunga med. Stackars mina föräldrar! Men höjer man volymen nog mycket och sjunger med ganska lågt så låter det som om man själv är den som sjunger i låten. Det tycker jag om!

Idag har det inte hänt mycket. -24 grader utomhus så det blev lite slapp-styrka. Inomhus. Sen sydde jag också. Har pimpat till min gamla bikini så alla kroppsdelar ryms i den :b Och sen blev det ett par shorts också. Jag har redan en låda med kläder i byrån till kanarieöarna-resan. Jaaa, jag längtar nog lite för mycket. Drömmer mig bort typ tre om dagen. Men varför inte? Verkligheten är ju så tråkig nuförtiden! Och mörk.

Dagens samtalsämne vid middagen: Har jag narkolepsi? Det finns vissa bevis som tyder på detta.
1. Jag sover länge på dagarna.
2. Jag är alltid trött.
3. Om inte mor och far skulle väcka mig skulle jag nog sova dygnet.
Sen kom vi på att narkolepsi är när man somnar närsomhelst helt random. Typ på ett möte. Eller när man idrottar. Så jag är nog inte sjuk, bara väldigt tonårig. Antar att jag känner mig pressad att få ur mig tonåringsbeteendet nu när jag snart börjar mina två sista år som tonåring. Höhö!

Vi möts i marshallens skugga! /S

Woooe!

Jag tänkte köra lite snöpuls, men mina ben försvann ner i snön. Då tänkte jag istället köra ett långpass, men jag kände något konstigt innanför min jacka. Det visade sig vara min haka, som hade tappat känseln. Men jag överlevde!

Jag fick övningsköra hem från kåbdalis, där vår husvagn står. Kåbdalis ligger, som det hörs på namnet, långt in skogen. Och i skogen finns det älgar. Och vissa älgar springer omkring på vägar och skrämmer upp stackars 17-åriga bilister. Fast inte mig. Enligt pappa var jag väldigt uppmärksam för han såg inte älgen, men det gjorde jaaag! :) Den sprang fram och tillbaka över vägen och såg väldigt uppskrämd ut. Stackarn. (Jag körde typ 60 km/h hela vägen hem efter det. Gissa om jag var nervös för att en till älg skulle komma!)

Annars händer det inte så mycket här i norr. Det är kallt, mörkt och snöigt. Men väldigt mysigt :) På lördag går tåget mot Sandviken för lite skola och mycket träning! /S