hgvö89y897yh

Woooohoo, Chickenfishmoe har talat. Nu känner jag mig inte lika ensam längre.
Idag har jag bara slöat, vilket jag tror är det bästa receptet för tillfriskning, Jag tror faktiskt att det funkat. All halsont är borta och snuvan ska jag sova bort i natt. Fast om sanningen ska fram har jag inte gjort ingenting, jag har tittat på hela säsong tre av min (och Saras) favvoserie, True Blood. För imorgon har nämligen säsong fyra premiär. *Längtar ihjäl mig*.
Nej, nu ska snuvan bort för jag ska vara friskt och kry så att jag kan åka till Sälen på måndag!
Hare!!!
Strong A

Första Inlägget

Hej solstrålar!

Hur tråkigt är det inte att treorna har lämnat oss och viken? Sviiiin tråkigt alltså. Men ska man hitta något positivt med det så är det att jag, Moa Enmark nu får börja skriva i denna fina blogg. Hur kul?!?!?! Dock är jag inge bra på att vara seriös när det gäller bloggskrivande så det kommer krävas ansträngning. Inte har jag varit bra på att uppdatera på min egna blogg jag haft sen tidigare heller. Fast den är ju i och för sig bara för mig själv (den är lösenordskyddad och det är bara jag som kan lösenordet) så det är ju inte jättekul att skriva där. Då börjar i princip alla inlägg med: Hej Moa och slutar med hejdå Moa, Haha… Men nu är jag jättetaggad på börja skriva här i alla fall! Börjar med en presentation så ni lär känna mig lite bättre:

Moa heter jag som sagt men i Viken heter jag även Fishmoe, moefish osv.. Alla dessa namn!!! Glömmer nästan bort mitt riktiga. 
Jag kommer från Gävle där jag just nu sitter och skriver. Jag har en fin familj, mamma Elisabet, pappa Anders och broder Jakob. Kan tänka mig att mamma blir stammis här på bloggen nu när dottern sin börjar skriva. Kommentarsfältet lär väl svämma över av kommenterer från henne också… Men det kan va kul de å ;) 
Förutom orientering( som för övrigt har gått riktigt uselt en lång period nu) gillar jag friidrott. Tränar det aldrig på grund av tidsbrist men tävlar lite när jag känner fört. 
Jag trivs jättebra i viken och tycker om alla gobitar som finns här. Min stora förebild är Rudolf Andersson, alltså pappan till Sune. Min egna pappa är också en stor förebild men frågan är ju om inte Rudolf är snäppet vassare? 
Vet inte vad jag mer ska skriva. Kommentera och fråga om ni undrar något bara, hihi. Jag slänger upp lite bilder så ni får se hur bloggerskan faktiskt ser ut.


Förresten, hur kollar man statistik och sånt? Hur många besökare har denna blogg egentligen? Runt 1000000000000000000 om dagen eller är det ännu fler?!




 



Puss så länge. /Fishmoe


stackars?

Hejhejhej i alla stugor!
Bloggen har varit lite död ett tag, jag känner mig så ensam utan treorna här ute i cyberspace. Men jag har faktiskt nöjet att välkomna en ny skribent här på tjugosjub, Moa "fishmoe" Enmark. Jag väntar spänt på hennes första inlägg.
Annars då? Livet leker och jag studsar fram på moln... Eller?!? Skulle inte tro det.. Jag har blivit med halsont, troligtvis från min moder. Inte kul. Jag ska isolera mig och leva på alla möjliga förkylningskurer från och med nu. Någon som har en bra i bakfickan?
Jag sitter i alla fall och tröstleker med pappas nya iMac vilket får mig att känna mig lite bättre, lite.
Hoppas att ni har det bra där ute i stora vida världen!
Strong A
Freeeeeschhh

Farväl från Sara!

Nu skriver jag ett sista inlägg i denna blogg innan vi låter Alice och resten av girlsen ta över och regera bloggvärlden! Jag har, precis som Rebecka, haft de tre bästa åren i mitt liv i Viken-piken och det ska bli jättetråkigt att inte få återvända till Norrsätra i höst. Men efter tre år har man gjort sitt på OLGY och då är det dags att lämna plats för dom nya fjantarna som kommer :D Jag lovar på heder och samvete att jag ska återvända regelbundet till Sandviken för där har jag mina systrar och bröder och alla är lika underbara! Det kommer inte vara så långt från min nya stad Uppsala där jag hade tänkt plugga i de kommande fem åren :) Och kanske, kanske, kommer det en ny blogg därifrån för jag tycker det är väldigt kul att skriva :) Nu ska jag baka kakor till min studentmottagning! Over and out för sista gången från S:et Lundsten!








sommarlov

Nu är det sommarlov! Fast jag kommer sakna Viken, men till skillnad från våra älskade treor så kommer jag tillbaks om sisådär 10 veckor. Då har jag två härliga år kvar att njuta av, och det ska jag göra, precis som Rebecka sa i tidigare inlägg.

Idag har jag i alla fall sprungit medel-DM i Härnösand. Det var riktigt skoj, jag valde att springa D21 istället för D18 för jag är i princip den enda D18 tjejen som tränar orientering regelbundet i lilla Medelpad. Det var en mycket rolig bana, orienteringen gick hyfsat men löpningen kändes tyngre... tråkigt, ska försöka få den kännas lite bättre tills Jukola nästa vecka.
/Alice

Tom..

Hej!
Nu har jag och resten av alla fina treor i viken tagit studenten. Studentveckan var så sjukt rolig, en av de bästa veckorna i mitt liv :) Men nu är det slut på tiden i Viken, och jag är så himla ledsen! Jag visste att det skulle bli jobbigt att lämna Olgy, men inte såhär jobbigt. Det enda jag kan känna just nu är tomhet. Just nu är jag inte ens lite glad över att ha tagit studenten, det enda jag vill är att göra om de tre bästa åren i mitt liv. Men jag är kanske inte den enda som känner så. Jag är lite arg på mig själv, för jag vet inte hur många gånger mamma och pappa har sagt till mig att jag ska njuta av tiden där uppe, men ändå känns det inte som att jag kunde göra det just då. Då tog jag liksom allt för givet och det var mest en vanlig vardag. Men jag borde ju verkligen ha gjort det, för det är som alla brukar säga, man inser inte hur bra det är förrän man har förlorat det.
Jag kommer sakna allt så himla mycket, eller ja, jag gör det redan efter en dag. Först och främst alla underbara träningar, men självklart allt annat också, som middagarna med Berit, månadsmöten, skidläger, utlandsläger, alla resor i minibussarna, skol-sm, och mest av allt tränarna och alla fina människor!
Eftersom jag har slutat på Olgy och flyttat från 27B så blir det här mitt sista inlägg i bloggen, men jag är säker på att ni som fortsätter skriva kommer göra det grymt bra, om inte bättre :D Och ni som går kvar i Viken, försök inse hur bra ni har det! Jag fattade det inte förrän nu, och det ångrar jag. Så passa på att ha så roligt ni bara kan under den tid ni har kvar :)
Tack till alla er som har varit med under de här tre åren, ni är bäst och Olgy Sandviken är bäst!
Puss & kram
Rebecka

sista veckan...

tjeenare!
nu har jag och mina kära vänner kommit hem från grekland, och ååå vad underbart vi hade det! har seriöst aldrig sett så turkost hav någon gång, det var helt otroligt. Hotellet var mysigt med en bra pol och havet några steg bort, och staden var toppen, liten och lugn med hur många mysiga restauranger som helst. Vi hittade våra två favoriter och vi lyckades få gratis efterrätt inte mindre än tre gånger! Alla var så himla snälla så det kändes lite overkligt.
men nu är vi som sagt hemma och igår hade vi bal! det var jätteroligt och alla var så fina så :) bilder från det kommer kanske senare, jag har inga av dom än så länge, men tänkte lägga upp några från grekland i alla fall!
/R

Bal!

S:et här. Igår gick det första av många många studentevenemang av stapeln och det var studentbal! Jag kan rapportera att OLGY var bland de fräsigaste, både vad gällde röda mattan och dansgolvet! Bordsskicket var det väl sisådär med, men vad kan man förvänta sig av folk som lever i skogen? Här kommer en vacker bild på vår klass i alla fall:

Bild: Niusha Khanmohammadi

update från toan på scandic

Hejhej!!
Nu är det inte långt bort till sommarlov. Min hjärna tog sommarlov lite för tidigt så det sista provet (matte) gick inte alls som på räls. Idag har jag sprungit ÖSA-träffen, långt ut i skogen. Riktigt mysig tävling. Under loppet blev jag utsatt för ofrivilligt bad då jag missbedömde djupet på en bäck och en ofrivillig stukning av min fot, hoppas att jag står på startlinjen imorgon också.

Hur gick själva loppet då? Jodå, lite onödigt slarv här och där, men även några riktigt bra sträckor. Det blev i alla fall en andra plats för mig efter Frida, min sambo.
Nu ska jag  snart sova för jag är heeelt slut efter en lång dag
Strong A