Inför O-ringen. MÅSTE LÄSAS!

Hola! Nu är det ju snart dags för avfärd till Eksjö för alla orienterare i Sverige. Det är ju väldigt lätt att glömma saker, så därför tänker jag göra en checklista på saker som man kanske inte alltid kommer ihåg att ta med sig.

1. Partytopp till sjätte etappen (MYCKET VIKTIGT)
2. Kompass
3. Snuskigt mycket pengar att köpa remmar för
4. Gummistövlar
5. Förtältet till husvagnen (har du ingen husvagn? Ta med förtält i alla fall, det är en del av upplevelsen för fan)
6. Böcker i drivor (ju längre norrut du bor, desto fler böcker)
7. Bilbingo
8. Volleyboll
9. Bikini/badbrallor
10. Solgalsögon (hög stekfaktor!)

Sådär, nu kommer ingen att behöva oja sig över glömda glittertoppar. För alla som är intresserade så kommer en tredjedel av 27b (jag) bo i husvagn vid en stuga 2 km nordöst om C-orten och den stockholmska delen av 27b kommer bo 2 km sydväst om C-orten i ett hus om jag inte minns fel. Kom gärna och hälsa på oss :) Imorgon börjar min stora resa neråt i landet tillsammans med mami och papa-bear. Lördag lunch är beräknad ankomst till Eksjö. Så jag antar att bloggen kommer vara lite inaktiv under de kommande tre veckorna. Ungefär som senaste tiden :b

See you soon makaroon! ;) /S

Måndag

Hejhej :)

Här sitter jag och slappar, men snart ska jag iväg och jobba kväll på kaféet. Segt, men lönsamt ;) Beställde min bärbara hårddisk igår från Netonnet. Nu måste man gå omkring och vänta på paketet bara :b Sen så vann jag en massa presentkort i veckan, ett på 250 kronor på Team Sportia och igår på Vittjärvs 2-dagars fick jag 300 spänn på Intersport. Life is goood! :D Längtar till O-ringen, då ska jag shoppa loss som satan! Jag hoppas vi stannar på Birsta City i Sundsvall eller nåt :)

Helgen var fin :) Fredrik, tävling och lite bio är alltid nice! http://www.nsd.se/nyheter/boden/artikel.aspx?ArticleId=4732624 är en fin liten artikel att spana in om man vill ha lite mer information om helgen ;)

Nu ska jag i alla fall återgå till mitt nu månadslånga O.C-maraton. Inne på säsong tre nu :) PUSSPUSS /Sara

(Foto: Mats Johansson)
(foto: Mats Johansson)

I am ze crocketmaaaaaster!

Hellå!
Nu har min käre Fredrik kommit dit han hör hemma, hos mig :b Vi har hunnit med rundtur i Boden city (tog väl typ fem min kanske), slapp framför tvn och en krocketmatch. Svårt att avgöra vem som egentligen vann, för det blev 1-1, men jag har fördelarna på min sida! Han gav upp för det första OCH han anklagar mig för fusk. Vilket jag starkt förnekar, för det var inte sant! Nu ska vi gå och mysa framför tvn lite till skulle jag tro för han somnade precis mot min axel ;)

/S

Filosofi-time

Jag har märkt en liten.. trend.. när jag gör test på facebook. Som handlar om vem av mina kompisar jag är mest lik eller vem jag skulle vara... Såna test :b Och jag har också märkt att det som fungerar i teorin inte fungerar så bra i praktiken. Inte alls. Höhö :b

God Natt /S

Live from Norrbotten

God kväll!

Min kväll har varit händelserik måste jag säga :) Slutade jobbet klockan sex och sen var det direkt iväg till terränglöpningstävling. 30 min på 6 km übertuff bana och ett presentkort på Team Sportia 250 kronor. Jag är mycket nöjd :) Sen lite pizza och sist men inte minst satte jag mig vid ratten och rattade runt lite på helgens tävlingsområde, heheeee. Nej, jag såg faktiskt bara en kontroll och den lär inte vara min :b Men dagens lilla löp-prestation visar ju att jag kan springa 30 min allt vad jag har och det trodde jag faktiskt inte. Jag har fortfarande en bit kvar innan jag är tillbaka till min gamla form, men det är på god väg :D

Att köra bil är ju lite klurigt, men idag körde jag 60 km/h och var uppe på fyrans växel. WOOOOOOOOW Ah ma gaaad, säger ni då eller hur? ;) hehe. Måste få mitt körkortstillstånd innan jag får köra på riktiga vägar, annars är man ju lite olaglig :b Imorgon jobbar jag för övrigt min sista dag för veckan innan jag är ledig tre najsiga dagar som jag ska spendera med älsklingen Fredrik :) Han stannar till på måndag och sen är det inte så långt kvart till O-ringen då vi ses mycket hoppas jag :b När vi är på O-ringen hade jag också tänkt shoppa upp dom drygt 10000 spänn jag kommer få från jobbet, niiiiice!

Allt från moi /S

Sommar,sommar,sommar lalalaaalalaaaalalaaa!

Hallå där, nu kan man verkligen säga att det är sommar! Solen skiner och det är nästan för varmt ute! I måndags kom Jakob hit hem till mig och vi gick på Gröna Lund! Tur att han är som mig och inte vill åka till exempel fritt fall eller insane, vi hade kul ändå:D Men vi vann dock ingenting på chokladhjulet vilket stör mig. Vi tog för fan hur många numer som helst och ingemar, inte fan hjälpte sannolikhetsläran nu inte! Vi åt middag där också och sedan åkte vi hem och åt jordgubbar med mjölk och socker, MUMS! Igår var vi och badade i många timmar och det var inte förrän vi kom hem som vi märkte att vi hade bränt oss väldigt mycket. Mamma föreslog att vi skulle kleta in oss med naturell yoghurt för att det hjälpte och det kändes i alla fall lite svalkande. Sen cyklade vi till Ravinen trekvällars och kutade en varsin bana i värmen, och på vägen hem cyklade vi förbi en sjö och tog ett kvällsdopp. Sedan blv det tcos och sen doppade vi jordgubbar i smält choklad och kollade på Neverwas, en konstig men ändå bra film som handlade om en saga som var verklighet(?) Jag fattade inte riktigt om det var så att sagan var verklighet eller om det bara var en gubbe i filmen som var ett psykfall, men den var bra ändå :) Men idag så var det tyvärr dags för min älskling att åka hem och nu är jag så fruktansvärt ledsen. Jag kommer inte träffa honom nu på mer än en månad. Okej, vi ses på O-ringen sen och alla SM-tävlingar men det är inte förrän i augusti som vi får umgås på riktigt igen och det SUGER. Jag var nästan beredd att skita i Italien bara för att få följa med honom till Gotland istället. Det ser dessutom ut att bli pissväder i Italien eftersom vi såklart ska vara uppe i BERGEN och springa orientering! HURRAAAAA... Okej nu låter jag som en bortskämd snorunge.Det är faktiskt roligt att springa orientering och ännu roligare att åka utomlands men liksom, vad är det för fel på en vanlig solsemester istället? Mycket roligare, särskilt som det ska bli dåligt väder uppe i BERGEN..
Nu ska jag lägga mi ute på gräsmattan och sola fast jag brände mig igår och läsa Flickan som lekt med elden. Sen ska jag snyfta lite över att jag inte får se min älskling på år och dar. Ajöss. /R