Sportlov

Halloj!!!
 
Har hängt i S-town hela spotlovet. Med S-town syftar jag varken på Sandviken, Stockholm, Säter, San francisco eller Sävast, utan det är givetvis bästa Sundsvall. I veckan har jag tränat, tränat och tränat, tittat på längd-VM och på den ganska torra serien Molanders som sänds på svtplay. Jag har även njutit av solen som har tittat fram en hel del. Nu är det dock storm,  det blåser som aldrig förr. När jag övningskörde blåste det ned en gren på bilen. Blev en hejdundrans smäll av det, men jag mår bra, min passagerare mår bra och bilen mår bra. Tack och lov!
 
Imorgon ska jag ut på äventyr. Ett besök i U-town väntar. 
 
Ha det bäst!! /Livsnjutarn

Projektarbetsvecka

Äntligen sportlov! Det har varit en tuff vecka och för var dag som hat gått har jag nog blivit mer och mer stressad. Vi hade två lektioner i måndags och sedan dess har vi varit "lediga" = haft tid för att jobba med projektarbetet, på eget ansvar. Det blir lätt att man sticker ut och springer en sväng istället.

Jag har hört att bilder säger mer än ord, så ska sluta ordbajsa nu.


åkte från sundsvall 5.11 i måndags



busade med Nickan


surade med Kickan


köpte en rysströja


studerade veckans fångst SKOR <3


åkte hem till bästa Sundsvall med Säterbygden, hängde lite i hamnen


Måndag

Efter en inte allt för slitsam dag i skolan, ett träningspass på cykeln med Alice och en middag på Österns Pärla i Gävle med Tilde och födelsedagsbarnet Lollo så checkar jag snart ut för dagen.

Puss/ Moe


Idag

Inte riktigt idag




Valentine's day

Glad alla hjärtans dag då. Kul för er som har någon att gosa lite extra med idag. Ta hand om varandra.

För mig, och för många andra, är det som vilken dag som helst. Tur att jag har så fina vänner att umgås med här på OLGY.

Puss/ Moe


Onsdag

Ey!

Livebloggar från Amelies och Stinas lägenhet. Efter en lång skoldag, ett oerhört mysigt skidpass längst 15 kilometers spåret i mörkret med pannlampa på huvudet och en middag hos Öhgren och Finn så känner jag mig rätt nöjd med dagen. Middagen idag blev något mer livlig än igår. Eftersom vi snackat en hel del politik i skolan de senaste månaderna så blev det vilda diskussioner mellan oss när vi ikväll kom in på just politik. Hörde rykten om att Öhgren nu är så upprörd att han inte kommer att kunna sova. Poor boy..

Puss och kram/ Moe


Prov och middagsgäster

Gårkvällen bestod av historiaplugg, denna morgon bestod av historiaplugg, eftermiddagen bestod av historiaprov. I nästan 2,5 h satt jag och ordbajsade allt vad jag kunde om revolutioner, Napoleon och allt vad det var. Gick inget vidare men känslan efter ett avklarat prov är alltid lika skön.

Kvällen har varit desto trevligare. Jag och sambon bjöd de trevliga herrarna Elias och Finn på middag. Imorgon är det deras tur att bjuda oss. Blir ett sant nöje.

Puss och Godnatt. /Moe


Fuck it

Fem Beyoncé-biljetter rikare hade jag kunnat vara strax efter klockan nio imorse men eftersom man tydligen aldrig ska lyckas ha turen på sin sida så hann de istället köpas upp av idioter som inte ens tänker gå på konserten utan som lägger upp annonser på blocket för att sälja sina biljetter för 3 gånger så mycket pengar. Smart tänker dom, åt helvete med er, tänker jag.

/Moe


The Globe arena

Imorgon klockan 09:00 sitter jag och sambon klistrade vid datorerna. Vi ska försöka oss på att få tag i 5 konsertbiljetter till en av världens bästa kvinnliga artister. En av världens vackraste kvinnor också dessutom. Beyoncé såklart. Skulle vara så jäävla fett om vi fick tag på biljetter!!! Be till gudarna för oss nu!

Puss/ Moe


Helg

Dagen i korthet: Gym. Plugg (eller tänkte plugga med det rann verkligen ut i sanden helt). Käk med de som är kvar här. Kladdkaka. Gladiatorerna.

Nu sitter vi och smider en massa planer, allt ifrån Beyoncé-konserter till midsommarfirande. Ute i lite väl god tid med det sistnämnda? Aa jo kanske.

Puss och kram/ Moe


Onsdag

Var ute på en mysig promenad med Elina igår eftermiddag. Skulle bli bjudna på middag av två herrar här på Olgy men pga. missuppfattning om vilken dag det skulle ske så fick jag och sambon slänga ihop ett eget hopkok. Amelie och Elina kom och joinade oss och resten av kvällen spenderades med dem. Snapchattande hela kvällen, sjukt mycket skratt och fula filmer.

Idag var jag på Anders Bergströms styrketräning för första gången. Hade egentligen tänkt börja med den nästa vecka eftersom jag måste köra igång lugnt efter skadan men eftersom det var obligatoriskt idag så det var bara att masa sig dit. Hoppas att jag vaknar upp imorgon utan smärta i benet. Det är ett måste.

Har haft tjejmiddag nu ikväll och nu ska jag börja dra mig till sängs. Har inte mått nå vidare i magen ikväll (okej, too much information) så det är lika bra att lägga sig.

Prommis

Snapchat Elina och Amelie
En av tusen fina bilder på mig och sambon
 
Puss och Godnatt/ Moe

 


New York dag 5

Sista dagen i New York spenderades till stor del på Guggenheim museum där vi gick runt och tittade på målningar av Picasso. Intresset var väl lika stort som man kan förvänta sig av en artonårig snorunge men det var ändå rätt mysigt att gå omkring där med mina två käraste med hörlurar i öronen och lyssna på lite information om varje tavla. Eftersom jag är kass på att lyssna på engelska fattade jag ungefär ett ord av tusen men det sket man väl i.

Hann sedan i princip bara luncha och hämta våra packade väskor på hotellet innan vi, fyra timmar innan flyget skulle gå, tog bussen till flygplatsen. Anledningen till varför vi åkte med sådan god marginal var för att en pajas till reseledare övertygade oss om att man minst behövde så lång tid pga köer och annat på flygplatsen. Detta visade sig vara årets tabbe då vi fick sitta och vänta på flygplatsen i typ 3,5 timme. Hann dö tråkighetsdöden tusen gånger om där. Tusen gånger om hann jag även fundera på om jag skulle köpa en Michael Kors-klocka jag hittade där. Jag lyckades tillslut övertala mig själv om att jag nyss köpt en klocka och verkligen inte behöver en ny. Tack sa plånboken som tyckte det var skönt att få vila lite.

Efter den långa flygresan möttes vi givetvis av snöstorm. Classic Sweden.

Sammanfattningsvis så har det varit en underbart skön resa och jag älskade shoppingen, stämningen, staden och människorna. En stad jag rekommenderar alla att besöka någon gång i livet.

Puss/ Moe


Mössa

Idag kom våra STUDENTMÖSSOR!!! LYCKLIG TJEJ!!! Elller!?!?

Kanske inte. Öppnade paketet och var sådär förväntansfull som barn (läs jag) är på julafton. Slet upp locket på kartongen och fick syn på en underbart fin liten mössa. Den kommer jag passa bra i tänkte jag. Den tanken försvann dock när jag provade mössan. För stor. Helvetes jävlar.

Gick in på de som tillverkar mössornas hemsida och startade igång en live-chat med någon av de anställda. Efter lite fjäskande och ännu mer fjäskande fick jag henne att skicka hem en ny, lite mindre mössa, helt kostnadsfritt.

När denna kommer hoppas jag att lyckan varar aningen längre.

Puss /Moe


Senaste dagarna med min Iphone

Har fått min första P-böter. Fem dagar senare fick jag även min andra.. 
efter den första bötern flyttade jag såklart på bilen. Tydligen valde jag fel plats..
har längtat efter den här lille prinsen. Mitt söta kusinbarn..
fick en uppvisning av Harald och Stina..
och sett Kristin göra skönaste vurpan..
haft en sjukt rolig pingiskväll med mina fina Linnea..
och Amelie..

och Elina..
har funderat tusen gånger om över om jag ska färga håret brunt igen eller om jag ska fortsätta vara blond. Lutar mot blond. Kommer trots allt ihåg att jag ångrade mig senast jag färgade, (eller just det tonade) det brunt. Dessutom gillar jag att ha ett naturlig hår, sliter så mycket att hålla på och färga och grejer..
det är rätt tydligt var andra tycker att jag ska ha för hårfärg i alla fall.. 
 
Puss och godnatt. / Moe 
 
 

Berzeliusdagarna

yoyo wakaho!!!

Hänger med svenska kemistsamfundet på Stockholms Universitet denna vackra lördag, vilket vi även gjorde igår. Lyssnar på kemiföreläsningar med 300 geeks från hela Sverige + Norge och Finland. Vi har dock lite svårt att hitta norrmännen. Men vi har träffat många andra trevliga människor. Vi nätverkar som aldrig förr!

Igår var det finmiddag. Såhär fina var jag och Annika!




New York dag fyra

New York dag fyra. Tro det eller ej men idag shoppade vi. Japp, igen. Precis som alla andra dagar typ. Varför? -Kul. Billigt. Sjukt bra affärer. Träffar massa trevligt folk att titta på/prata med.

Men dagen började med american pancakes följt av ett cykelpass nere på hotellets gym. Det var jag, biff nr 1, biff nr 2 och biff nr 3 där inne. Alltså typ en mygga tillsammans med 3 vargar.

Sen var det alltså dags för shopping. Våra kontaktkort hölls varma konstant under resan, precis som det ska vara när man är i shoppingens stad. Ett tag såg det ut som att vi skulle tvingas leva på nudlar alternativt gröt för resten av våra liv. Vi spenderade i alla fall mest tid inne på Michael Kors där jag och mors köpte oss en varsin väska. Konstigt att vi bara kom ut med en sak var med tanke på att expediterna nästan hjärntvättade oss därinne.

Efter ett lunch-stopp på en jättemysig restaurang/bar fortsatte shoppingen. Letade efter Nike-Air Max till mig själv och Rebecka. Hittade till Rebecka men till mig själv? -Negative.

Trötta men glada slängde vi in våra shoppingkassar på hotellet innan vi drog ut och käkade på en medelhavsrestaurang.

Somnade gott den kvällen.

Puss/ Moe