å fy satan

Hallå... Dagens nollningsrapport; uteblir pga hemlighetsstämpling, men vi har nu märkt att man säger många dumma saker under press, som till exempel vem som är snyggast på OLGY. Man har ju liksom inte lärt sig hälften av namnen så man har ju ingen chans. Så vem som är snyggast vet egentligen ingen (av tvåorna och treorna i alla fall, vi sitter ju inne på det rätta svaret (; ).

Nu är det dags för kantarellstuvning så vi hörs imorgon :) God natt / Sara


Torsten

Lovisa har invigt vårat nya husdjur Torsten. Han suger jävligt bra! Vi kommer alltid att älska vår gröna dammsugare som håller rent omkring kontrollfreaken. Men i alla fall! Gårdagen var kanske lite mer händelserik.. hehe.

Vi kom hit, och insåg att vi behövde handla, men det var lite segt att komma iväg så som vanligt fick vi stressa som satan. När vi hade handlat upp 1437.50 av 1440 kr så sprang vi hem med matkassarna i kundvagnen. Där hemma hade kocken lagat mat som vi fick slänga i oss och sen byta om. Allt på typ 10 minuter. HATAR ATT STRESSA! Träningen gick bra och vi såg fram emot den planerade spakvällen. Men i bussen fick vi veta att vi hade en timme på oss att duscha och äta, men inte ENS så lång tid fick vi på oss, då dom sura tanterna ovanför krävde att vi, nollor som vi är, bar ner deras soffa till bottenvåningen, bara för att sen få veta att den skulle högst upp igen i en annan trappuppgång. Trevligt.

Sen fick vi stressa (så ovanligt!) med att duscha och äta men vi hann tyvärr inte det sista så med magen "full" av en banan gick vi ner för att möta vårt öde. Det kom några lokala regnskurar....

AVBROTT, TORSTEN HAR BLIVIT ÄGGAD I DETTA NU! Hämnden är ljuv, ingen bråkar med Torsten.

Sedan fick vi lära oss hur man hälsar på främlingar för första gången med mera. Resten är tyvärr hemlighetsstämplat på uppdrag av Fåret. Efteråt gick vi hem och grät oss till sömns en sen onsdagskväll. NOT! Vi kollade roliga filmer på datorn som endast vi har tillgång till här i 27B och det var väldigt trevligt. Vi pratade och pratade och pratade till klockan halv tre ungefär, sen sov vi.

Imorse vaknade alla med ljuv musik i öronen, nämligen väckarklockan som egentligen ägs av en person, men som hörs över precis hela huset. I skolan fick vi möta vår blivande klass och tyvärr också våra blivande mentorer. Sega som windows 99 var dom, och snabbkommandot pratade lika snabbt som den tid det tar att ladda hem en 2gig film med ett modem. Det tog låååååååång tid innan vi kom hem men tillslut kom vi tillbaka till vårat nya hem :) Bara för att bli terroriserad av några som absolut ville ha kakor och saft. Vi fann ingen anledning att öppna, då vi förstod att detta bara var ett elakt trick för att få oss att bära en till soffa eller nåt. Deras irritation över att vi inte öppnade övergick snart i aggressioner och äckliga saker blev inkastade i vår lägenhet. Dessutom är vi instängda eftersom det står en kundvagn utanför vår dörr. TACK!  Nu ska vi kolla os. //

Välkommen till min nya blogg!