Helg-kul!

Tjaa!

Här sitter jag i träningskläderna och väntar på att min Garmin GPS-klocka ska få lite ström i sig så jag kan sticka ut på ett snabbdistanspass. Jag har precis fått det största beviset någonsin på att jag inte riktigt har grepp om vem jag egentligen är. Jag går till skrivbordet, hämtar min klocka och tänker "Det är tur att jag har så stor koll att min Garmin alltid är laddad när jag ska ut och träna". När jag slår på den kommer den fina lilla skylten upp "Låg batterispänning". Ibland är jag bara för osmidig ;)

Här i Sandviken har det hänt en del i helgen. Jag och Bandy-Sofie rockar loss och lagar cyklar, dunkar Fly On The Wings Of Love, bygger pussel och somnar framför tvn. Sofie är förresten den bäste busaren någonsin. Jag vet inte hur många gånger hon har knackat mig på högra axeln, fast hon står vid min vänstra, och sen så kollar jag åt fel håll och fattar ingenting! Hihi ;) Senast igår hände det och det var så fruktansvärt kul! Jag kollade in i hennes tomma rum i lägenheten där det bara finns extramadrasser och spöken och plötsligt känner jag någon som knackar mig på axeln. Men det var ju ingen där! Ojojoj, vad rädd jag blev :D

Jag inspekterade min träningsdagbok häromdagen. Det ser ju inte sådär fantastiskt ut i den :b Jag tränade 9 gånger i februari. 9. Snart blir jag nog övertränad.. Har inte heller tränat en hel vecka i sträck utan att bli sjuk eller skadad på 13 veckor. Men, man ska ju alltid se allt från den ljusa sidan, jag har inte ont i ryggen längre, min stukade fot gör nästan inte ont längre och min hals känns bara som den har blivit misshandlad med en golvslip ibland. Idag har jag tillochmed tänkt träna TVÅ gånger :D Helt fantastiskt!

Nej, nu har min klocka laddats nog. Kom ihåg att ställa om klockan idag, det är sommartid! :D Jag glömde :b hihi! Tjingeling /S

Hej och Hå!

Hej igen! Nu är vi tillbaka igen efter nio härliga dagar i Norge och Danmark :) Jag känner att ord inte riktigt kan beskriva vår vistelse så jag lägger upp några bilder istället!
















(Måste skryta lite, detta var vår utsikt från vår stuga i Norge (: )

Lite mer berättande historia om Norge-Danmarkslägret finns på orienteringsgymnasiet.se

Next up - Spanien skol-vm om tre veckor! :D Intressant med vårt Astrid Lindgren-tema, hihi!
See ya /S


En tisdag som alla tisdagar...

.. Bara med lite mera känslor! Inte bara glada kan jag säga. Varför? Joo, för vi har haft fysiklektion idag. Så fruuuuuuuuuuuuuuuuuuktansvärt frustrerande. Har ni någonsin känt att ni verkligen inte går ihop med en person? Jag har hittat min sådan nu i alla fall. Det är typ den andra i mitt liv, den första var vår läskigt läskiga och fruktansvärt dåliga SO-lärare som inte ville hjälpa mig "för då blir det ju orättvist för de som inte får hjälp".

Jaa, jag måste verkligen göra något åt denna situation. Vi förstår inte varandra. ALLS. Och jag har märkt att jag har svårt för att uttrycka mig när jag är väldigt arg. Antingen så börjar jag lipa (pga ilska, inte för att jag är en liten fjant. Kom ihåg det! ;b ) och då går det inte så bra att snacka, eller så sitter jag med en seriemördar-min och säger ingenting för jag är så ARRRRRRRG! Jag tror jag får skriva ett brev eller nåt. Det var väl så man gjorde förr i tiden?

Men det finns två små solstrålar som tränger igenom detta tjocka skikt av cigarettrök och koldioxid. Det första är att packningen till Danmark/Norge är påbörjad! Det var väl egentligen två saker i en sak, jag gillar att packa plus att vi ska på läger :b Aja. Det andra är att Sofie, vår mycket begåvade bandy-vän har köpt ett nytt pussel! 2000 bitar fint schweichiskt landskap. Ska dit ikväll för att bygga lite och kolla på Desperate Housewives :) Mysigt värre!

Dags att ta farväl. Farväl /S

P.S Hälsningar till Eksjö-Sara som är VÄLDIGT entusiastisk inför Danmark! Vi skall ha schvajnigt kul :D D.S

I smell GOOOOOOOOD!

Hola!

Här sitter jag nyduschad i mina mjukis-shorts och kan knappt sitta still. Har ni aldrig haft ett ögonblick när ni är superspralliga och duperglada och kan inte sitta still? Jag är så cirka 99% av min vakna tid, men just idag är jag EXTRA glad! Allt är bara väldigt nice. Köket är rent (ingen disk!!), det finns brownies i kylen och, det bästa av allt, jag har bytt lakan i sängen. Det är en av mina favoritsysslor faktiskt. Det luktar super och allt blir så fluffigt och härligt :D Mmm..

Sen har jag gjort något i helgen som jag ääälskar. Nämligen att bygga ett pussel! 1500 bitar ren glädje om jag får säga det själv (; jag kan sitta i timmar alldeles still på golvet och bara bygga. Just då skiter jag i att det måttligt ont i ryggen för jag har precis hittat en bit som fyller igen ett hål ;) En till anledning till att jag är glad är att jag var hos sjukgymnasten. Mina snea nack-kotor verkar räta till sig och jag är tydligen ett mycket bra bevis på att Mattias rockar på sjukgymnastik! Wihuuuu :D Pusslet blev färdigt i lördags och motivet är en sån där kaos-bild eller vad jag ska kalla det. Tecknat är det. Sen en massa folk som typ ramlar, slår sig och annat skit. Just den här var "kaos på gatan" eller vad jag nu kan kalla den :b

Jag stannade i Viken denna helg och sen Freddie-boy stack till Falun i morse har jag varit alldeles själv. Man kan ju lätt blir lite smådeppig, men det tog jag hand om. Jag tog en dos Jack Sparrow. Guud, vad man blir glad av den människan! Det är tur att dom har vinklat honom som en knasig riktigt sexig pirat, istället för en smutsig alkoholiserad pirat. För han är ju båda, men det är mycket roligare om man föreställer honom som den knasiga sexiga piraten ;)

Åhåååå! Gissa vilken låt som spelas med hög volym på min lilla stereo? Nej, inte The Killers faktiskt. Det är Agnes - On And On! När jag är på dansa-runt-i-lägenheten-i-mjukiskläder-humör får jag GRYMT dålig musiksmak. Fast det är ju inte på riktigt ;) Det är bara på riktigt om någon ser mig och jag hoppas innerligen att ingen någonsin får se mig dansa runt med hårborsten som mick. Det skulle vara mycket mycket pinsamt. Hihi :b

Nu är det dags att kolla på lite Miami Ink på 6an. Mycket finfint program. Dit ska jag åka när jag ska tatuera min orienteringsskärm, för den ska bli ascool :D Vi synes! /S

P.S Johanna och jag vill bara meddela att vi båda ÄÄ*ÄÄÄÄLSKAR Amelie Från Montmarte. Den är grym! D.S

P.S 2. Olgyläger om FEM dagar! Börja packa kanske? ;) D.S

Vasalopp!

Hejhej :)

I helgen hade jag och Lovisa en intressant liten utflykt till ett litet ställe som heter Mora. Där gick det ett skidlopp som heter Vasaloppet. Verkar vara en redigt stor grej. Jag och Lovisa, vi hade mycket annat roligt för oss ;)

Äventyret började på söndag. Upp och hoppa klockan halv fyra i en halväcklig dubbelsäng i ett hus någonstans på Älvgatan! På med långkalsonger och och dunjackor, sedan in i bilen och ZZZzZZzzZ. Vi vaknade klockan sju på en parkering i Berga BY (grr....). Några chokladgodisar senare börjar vi se ett mönster. Snödrivan utanför bilen verkar vara populär för män som ska pissa. 44 stycken. 44 stycken män/pojkar pissade i den där snödrivan under den tiden vi satt där. Lite intressant fakta bara.

Sedan sov vi i princip hela vasaloppet, utom den lilla tid vi spenderade i Mora med Frida och min nya älskling, Pamela. Dalles (Fridas pöjk) hamster alltså :) Hon var så söööööööt! Vi har bestämt att vi också ska köpa en hamster. Han ska heta Jack Sparrow. Captain Jack Sparrow ;)

Hemfärd med tåg till Viken Piken, där allt var sig likt. Sen var det slut på äventyret. Bilder kommer senare hoppas jag :b

/S