Nostalgi!

Haha, kolla vad jag hittade på min gamla bilddagbok! Någon som kommer ihåg den fina sommarkvällen i Boden?
"

Förlåt mig fader, ty jag har syndat. Och alla andra, förlåt mig om ni kan. Jag har nämligen varit på en Ola-konsert. OCH kanske hoppat lite i takt med musiken. OCH eventuellt sjungt med lite. Men bara lite. Till mitt försvar kan jag säga följande:

 

1. Stämningen var ganska nice, nästan väldigt nice.

 

2. Rix Fm på radion i köket på jobbet + Jag gör mackor = jag lär mig Ola-låtar.

 

3. Ola är relativt attraktiv (!)

 

4. Det var gratis och det enda som hänt boden sedan svenska cupen i
skidorientering 16 mars. Hihi

 

5. Under konserten gjorde jag en lista på de fem artister/grupper som jag hellre
hade velat lyssna på. (1, The Killers. 2, The Killers. 3, The Kooks. 4, The Fratellis. 5, The Fray) vad tycks?

 

Efter konserten var det fullt ös på Axels Tivoli, driven av kåta ryssar, med gänget + Jojo och några till :) Virvelvinden var snurrig, gunggrejen gav en härlig känsla i magen, MEN batman var nice. Obeskrivligt. Typ som att flyga. Att man for upp-och-ner var, förutom det blodfyllda huvudet, rrrrrriktigt kul! :)

 

Till dessa kvällar hör alltid fylla till såklart, vad är en kväll utan fulla tonåringar? Som den härliga flikkkkan framför oss som tydligen gillade Ola så mycket att hon skulle hoppa fast hon inte kunde stå på benen. Dock så var det några som höll sig nyktra (räcker upp handen) och kunde ingripa i diverse situationer, t.ex. knuffa fyllon, avstyra ett hångelförsök av en högst feminim pojke och hålla reda på snygga storebrorsor (då pratar jag inte om mina kära bröder) ;> Hur många fingrar?

 

Som topping på kakan ringde mamsen och frågade om pappa skulle komma och hämta mig (cykelstället sitter ju redan på bilen!!) på grund av alla fyllon som kunde antasta fyra tjejer med räjsercyklar på väg hem till sävast på en högst trafikerad väg(?). Jag måste säga att mamis tankegång är genial!

 

Kvällen avslutades med letandet av en mobiltelefon i en halvtimme. Hallen,toan, vardagsrummet, sovrummet och tillbaka hela vägen. till slut hittade jag den i byxfickan där jag redan letat tre gånger. Hur trött får man vara? :b"

 

HAHAHA! /S

 


Une jour très nice!

Eller? Jag vet inte om dagen var så nice som rubriken antyder men jag kände för att skriva det. Här sitter jag, klockan 18.23 och har halvt (haha, stavade med f först. Halft. bra jobbat Sara!) bytt om till myskläder, är halvt på väg till soffan och är lite halvtrött. Dagen har varit lång. Jag missade en toppendag i norrsätrapoolen på grund av skolan. Snyft. Dock har Sajmoen lovat mig poolparty på onsdag. Nice!

Dags för annat nu. Pis aot /S

En mörbultad söndag

Rivsår och blåmärken på benen, stela muskler och ett trött huvud. Orienteringshelgen har varit lång, hård och alldeles, alldeles underbar! Jag ankom till Mora klockan 15.05 och började med att stiga av en hållplats för tidigt, för jag såg ju Hotell Kung Gösta AKA Horhotellet. Det var signalen: Du är vid skidgym! Men det var lugnt, jag har resonerat med mig själv och kommit fram till att det är bättre att stiga av på den hållplatsen istället för Mora resecentrum för det gick fortare för mig att gå till korsningen än vad det gjorde för mina värdar Johanna och Frida!

Fredag innefattade förutom det en sprint som jag inte sprang, en supergod tacos, en superkväll vid volleybollplanen och en midnatts-kladdkaka som vi inte åt av! :b Jag avslutade kvällen i Fridas säng. En väldigt skön säng, en skön kudde men temperaturen var en aning hög. Natten fick 4 toasters av fem! Betyget höjdes av det faktum att jag sov hela natten utan att vakna! Hur länge sen hände det likssssom?

Vad hände på lördag då? Jo, vi tävlade! Och det åskade! Och vi åt en fantastisk pastasallad! Och sist men inte minst var det studentbal. För att sammanfatta hela grejen så var det många vackra damer och många stiliga herrar! Den dagen avslutades med Simpsons-filmen och Johannas säng (måste ju pröva båda när jag väl är där!) och den fick också fyra toasters av fem. Mest på grund av spänningen, det vill säga en balherre som stack in huvudet (eller gjorde han det?) och ropade lite åt oss. Vill denne man identifiera sig?

På söndag var det fint väder.

Det var min helg! Puss från Sara!

P.S GRATTIS PÅ 18-ÅRSDAGEN REBECKA! D.S


Hola!

Fredag idag - nice!
Mora idag - nice!
Tävling i helgen - nice!
Ingen skola idag - nice!
Kemiprovet avklarat - nice!

Nu är det 13 dagar kvar tills vi slutar skolan. Jag har bara en sak att säga om det. NIIIIIICE! :D

Puss /S

God morgon, god morgon!

Är vi redo för kemiprov idag? Det är dagens fråga. Svaret får vi cirka 13.15 när vi förhoppningsvis är färdiga så vi hinner till träningen :b Men vad händer innan dess? Jo, sovmorgon, matematik och lunch :) På matten ska jag och Joline börja bråka som vanligt. Vi är alltid på samma sida, men ingen fattar det för vi lyssnar aldrig på varandra. Stackars Bandy-Sofie som får sitta och lyssna på det där! Inte undra på att hon har huvudvärk.

Vad händer efter kemiprovet då? Jo, cooper-test på träningen, sen middag på skolan och sist men inte minst födelsedagskala för Rebecka som fyller år på söndag och Anna som fyller år idag! :D Grattis flickor! Om jag skolkar från skolan kanske jag hinner sy färdigt tröjan som jag vill ha ikväll, men eftersom jag är en snäll flicka tänker jag inte göra det. Jag får helt enkelt gå naken på kalaset. Ack.

Peace ouuuut! /S


Mina TVÅ fina födelsedagstårtor som girlsen gjorde åt mig i februari :)

Nål och tråd tack!

Jag tänkte att jag skulle visa vad det är jag gör med min symaskin egentligen. Precis som med allt annat här i livet så är jag ganska lat och slarvig så det är kanske 10% av allt jag påbörjar som blir färdigsytt/användbart :b Men här är det i alla fall!









Ofta brukar jag ta ett gammalt plagg och sy om det, men dom två klänningarna har jag gjort helt själv, modellen och allt :)

Back from the south yoooo!

Tjena! Back in Sweden igen då. Jag fick med mig lite saker hem. En fin solbränna och en myra till exempel. Och det var tur att jag köpte en toblerone på båten hem för annars hade jag inte haft någon frukost igår morse.. Det var en ytterst trevlig resa må jag säga! Jag och mina två sambos Lajni-Bajni och Mandiie-Pandie har minnen (men, hehe) för livet! Och en massa fina bilder som finns upplagda på fäjsbok.

Nu laddar 27b för tävlingar i Mora i helgen :) jag ska bo hos våra kära blogg-kompanjoner 20b och efter jag pratade med Frida igår så kände jag att det kommer blir mycket kul. Mycket MYCKET kul! Ryktet säger att det är bal där på lördag så jag kanske smugglar med mig en balklänning och haffar en söt skid-pojk? Man vet aldrig vad som kan hända på stentorp, höhö..
Bild från helgen:
Peace out! /S

Fortfarande torsdag va?

Sista förberedelserna nu. Lägger fram handduken, laddar mobilen. Nu är det snart dags att resa, iiiih! Alltid lika kul :D Jag håller tummarna för att boendet är fint, maten är fin, vädret är fint och tävlingarna går fint. En fin helg helt enkelt! Pratade med min kära sambo Linnea tidigare ikväll, som jag inte träffat på JÄTTElänge! Hon är nämligen i Danmark på träningsläger innan JVM-testerna som går i helgen. Saknar min lilla prutt! Men vi får ju träffas i helgen :D Och sen finns det ju en hel del annat fint folk här i viken så jag har överlevt. Det är ju positivt :b

Nu ska jag snutta ner mig i sängen och se om jag kan somna. Jag har haft lite problem de senaste kvällarna. Är för trött för att läsa, men för pigg för att sova. Hur löser man det problemet? Försöker hålla mig uppe liiiite längre ikväll för det är ju så skönt när man lägger sig i sängen och känner hur man dåsar iväg mot drömmarnas land på en gång! Ibland längtar jag så mycket efter att sova att jag går och lägger mig innan jag är trött. Men finns det egentligen någonting bättre än att bara ligga i sängen och inte göra något alls. Bara chilla. Mhmm. Allt detta prat om sängen gör att min kropp bara skriker efter lite pyjamas på mig och lite sängkläder runt mig så jag ska lyda kroppen och krypa ner nu.

Bloggen kommer tillbaka på tisdag! Puss från Sarrrrrrrrrrrrrrrra den trötte

Torsdag

Solen steker fortfarande lika hårt och nu är det bara ett moln kvar på himlen, nämligen kemiprovet om en vecka! Sen har vi inofficiellt ingen skola kvar (vem räknar religionen egentligen?)!! Idag är det nylon-byx-premiär på träningen också. Spännande!

Ja, idag har vi alltså skrivit nationellt prov på matte D. Igår skrek jag ut mina frustrationer hos mentor-Lovisa på grund av mina borttappade matematik-kunskaper, men jag måste ha hittat dom under natten för det gick ju faktiskt riktigt bra! Får man kanske hoppas på ett MVG? (a)

Imorgon åker människorna, myterna och legenderna Norrlandsguld till Danmark? Vad ser vi fram emot? Jag har arbetat fram en lista så resten av folket i Sverige och Danmark vet vad dom kan förvänta sig av oss:

- Peta i Linneas hår
- Peta i Linneas grejer
- Skratta fult med Amanda
- Springa PUUURE orientering som killarna skulle ha uttryckt det
- Äta mycket glass

Allt för mig, dags för träning nu! /S

Hejhejhej!

Sara Lundsten rapporterar in från sitt andra pass för dagen, tråkiga cykelintervaller på gymmet! Måste ta ansvar för mitt eget välbefinnande och vila min nystukade fot så därför sitter jag på mitt arsle i ett über-varmt gym när det är så varmt och skönt utomhus. Livet är bra orättvist ibland.

Nu ska jag hålla mitt löfte och lägga ut bilden från vårt liv de senaste dagarna. Look and enjoy!

Vi har busat!


Vi har åkt tåg!


Vi har varit lite smått uttråkade!


Vi har fotat!


Vi har klättrat i träd!


Vi har solat!


Vi har utövat zenbuddhism!


Vi har sprungit vårruset!

Allt för mig. Puss /S



Update på livet!

Hola! Precis som Rebecka redan har skrivit så steker vi här i Viken :D Fick mig lite bikiniränder igår när vi låg ute en timme och solade på gräsmattan utanför 27:an. Idag är det lite molnigare, vädret kanske kände på sig att vi behövde lite svalare temperaturer när vi ska sitta och skriva fysikprov?

Jag kom precis på hur mycket jag har hunnit göra sedan jag senast skrev här i vår kära blogg! Och jag har varit duktig, för jag har bildbevis på så gott som allt! Ska vara en duktig flicka i eftermiddag och lägga upp dom på bloggen. Hinner inte nu för det är dags för lite 90/30-intervaller!

Puss! /S

Måndag och sommarfeeeeelings!

TJOHO!
Gud vilket fint väder det har varit idag! En ganska stor omställning från det inte alltför roliga vädret i helgen, så det är härligt!
Hade körlektion idag och höll typ på att svettas ihjäl i den där bilen, den kan inte ha haft nån ac den inte... Men det kändes väldigt bra för hon sa till mig att jag var väldigt duktig på att köra bil, det enda jag skulle träna mer på var att kolla i backspeglarna så det var positivt! Kanske inte är så omöjligt att klara en uppkörning snart :)
Vi hade redovisning på religionen idag. En sån där jobbig grej som jag inte orkar bry mig om men som jag ändå måste göra liksom! Så det gick väl sådär. Jag och Tove kom på typ 20 min innan redovisningen att våra grupper hade arbetat med samma tema, så nåt fel blev det där! Men det gjorde att vi fick redovisa lite mindre var, hehe!
Jaja. Hade egentligen inte så mycket att säga, skrvier mest för att slippa undan plugget men nu MÅSTE jag ta tag i det, imorrn väntar fysikprov! /R

Lite hårspray piffar upp make-upen. Eller?

Jodå, det gör det, för jag kände mig OFANTLIGT snygg idag! Men jag märker att en snygg frilla klockan 10 inte alltid är lika snygg 6 timmar och tre cykelturer senare. Visst är det alltid så att man kollar sig själv i spegeln på morgonen, sminket är skitsnyggt, håret är skitsnyggt och kläderna rockar apa? En promenad till skolan och sen är allt inte som det var då. Snyft. Borde nog införskaffa mig sånt där superduperhold mega strong vattentätt hårspray som visas på reklamen. Den håller ju mot allt!

Vad har annars hänt idag? Sista akupunkturen hos allas vår helige sjukgymnast Mattias idag. Han var extra brutal med nålarna idag, jag gav honom både en och två onda blickar. Men som alltid, när Mattias är i farten, så är min smärta i axeln borta nu och det enda som är kvar är oändligt många styrkeövningar varje dag. Och det hänger på mig. Vi vet väl alla hur det kommer gå, hehe!

Idag är det också 30 dagar kvar tills NV08 står i kyrkan och undviker att lyssna när rektorn ger oss sommarlov. WOHOO! Och hur många av dom dagarna kommer vi gå i skolan? Jo, det ska jag berätta! 15 stycken är det, om man är orienterare. YEAH BABY!

Nu ska jag återgå till att skriva en fenomenal uppsats om att arbeta utomlands. Jag har ju intervjuat Bodens långhårigaste bror så det kan ju inte bli annat än succé! Svejs /S

Var det slut nu eller?

Ja, helgen är ju visst slut snart. Det var ju synd. Men deppa icke, för två dagar i skolan är inte så jobbigt! Japp, du hörde rätt. Två dagar och sen är det avresa till Karlstad och köttar-SM (sprint-SM). Fröken Lundsten laddar upp på bästa sätt med mycket vila, för halsen fungerar inte alltid som man vill! Men det är inte mitt sista SM så jag tar det piano. Och dessutom ska jag kötta järnet i alla fall, MOAHAHAH!
Nu sitter jag här med min favorit-småflickor och en tillhörande pojkvän i 27D och myser. Kanske ska dra mig hemåt snart och rengöra köksskåpet som blev översvämmad av vissa organiska vätskor. Usch. Efter det står tvätta och plugga på schemat och kvällen avslutas lugnt framför tvn. Very nice!
Hoppas alla har haft en bra helg och jag tackar grabbarna och damerna för det fina sällskapet i fredags ! Peace out /S

HELGHELGHELG!

Yes, nu är det helg! Det betyder givande möten med nya individer, kulinariska upplevelser med småflickorna och motion på hög nivå! Halv-party, massor av mat och tävling på ren svenska alltså. Just nu sitter jag i 27D och ska snart börja laga laxpasta, dagens middag. Lill-linnea dammsuger och Lill-Aamanda försöker på något mystiskt sätt få upp hennes nya rullgardin på väggen. Från där jag står ser det faktiskt inte så bra ut. Hmm...
För en liten stund sedan åkte symaskinen fram och voìla, så har jag en ny tröja! Fast jag funderar på att konvertera den till ett nattlinne. Mina skills är nog inte så grande som jag trodde :b Har planer på att slakta en gammal kjol också, får väl se om den blir bättre!
PEACE! /S

Den ultimata duschupplevelsen!

Jag har ett viktigt budskap idag. Det handlar om duschar, som rubriken antyder. Alla ni som inte bor i norrsätra kanske har en fin villa? Med ett fint badrum? Och en relativt stor dusch? Om du svarat ja på föregående frågor har jag bara en sak att säga. Njut och ta vara på den lyxen! För att styrka mitt budskap vill jag göra en liknelse à la Jesus:

I en hypotetisk lägenhet i Norrsätra finns det en hypotetisk duschkabin. Vi kan säga att den är ungefär 0,75x0,75 meter. En hypotetisk tjej, cirka 1,80 meter lång ska duscha i den hypotetiska duschen efter hennes hypotetiska sprintträning. Den hypotetiska tjejen hade tänkt raka benen. Det är nästintill omöjligt för den hypotetiska damen att raka de hypotetiska benen eftersom den hypotetiska duschen är så fruktansvärt liten. Om detta nu hade inträffat på riktigt hade nog många personer skrattat om dom såg vilka fina gymnast-konster denna hypotetiska tjej gjorde för att nå sitt mål, ett par släta fina ben.

Förstår ni hypotetiskt hur jag menar?

  • Jag har stubb på mina vader.
  • När jag är hemma i Sävast duschar jag tills varmvattnet tar slut.
  • Och, ibland när jag är hemma, så sträcker jag ut mina armar. Bara för att jag kan liksom.
Good night! /S


Jag fortsätter på Rebeckas inlägg..

.. BLÄ SÄGER JAG BARA! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARGH. Nu får jag snart ett nervöst sammanbrott. Det är bara såååå mycket. Har vi inte rätt till en fritid för fan?

Den enda som får mig att inte lägga mig ner och dö i ett dike är att det är helg om två dagar. Okej, så dramatisk behöver jag kanske inte vara. Men när blodsockerhalten pendlar från 1000 tilll 0 på två minuter är det svårt att hålla jämn nivå på klagandet. Och om cirkus 111 minuter är det sprintträning, WOHOO! Ska nog springa två varv, för att ta ut mig riktigt ordentligt. Och det känns som att det är dags att ta en lite promenad till ICA och köpa lite glass imorgon kanske? Har ju bara slukat ett paket den senaste veckan. Min statistik börjar dala lite.

Och en sak till, det är grönt på marken! Snart sommar mina vänner :D Låter en heldag i norrsätra-poolen lockande? Mmm... Nice. Inte så länge kvar. Keep on going /S

står inte ut en dag till i tvåan!

fyfaaan säger jag bara, vilket helvete det är att gå i tvåan! och jag menar det VERKLIGEN. det är INTE roligt nåonstans. iallafall inte om man går nv08 på sandvikens gynasieskola. bajs säger jag bara. det är mindre än en månad kvar i skolan, alltså mindre än en månad skoldagar. vi ska ju åka bort en del också. och på den fjuttiga tiden ska vi hinna med inte mindre än:
* matteprov x2 varav ett är nationella prov på kurs D och ett är ett annat prov inför nationella som omfattar typ hela kurs D också
*fysikprov, okej bara ett kapitel men måste fortfarande plugga till det
*svenskauppsats
*nationella i engelska: reading, listening och speaking
*religionsarbete ska bli klart och redovisas
*spanska glosprov och muntlig redovisning ( man ska kunna allt utantill)
*kemiprov
*(biologiprov, antar jag)
*engelska inlämningsuppgift
då kan man ju undra varför jag sitter här och beklagar mig istället för att göra nåt åt saken. det undrar jag med!
/rebeckiii

Söndak

Tjena! Hoppas alla på 10-mila har det bra och inte fryser. Och alla andra som inte är orienterare chillar hemma à la äkta söndagshäng! Själv sitter jag lite framför datorn, sen retar jag min bror med jämna mellanrum. Det får man faktiskt göra när man inte har sett honom på JÄÄÄTTElänge. Vi hinner se varandra i cirka två timmar till innan jag åker tillbaka till Vikenpiken. Det var väldigt länge sen mamsen hade två barn hemma på samma gång. Jag tror hon exploderar av lycka snart :b

Annars då? Jovars. Förresten, kommer alla mina kära klasskamrater ihåg den dagen jag åt vitlökssås till lunchen? Idag åt jag tsatziki till frukost. Inte okej. Fy fan. Måste gå och borsta tänderna igen. Fjärde gången nu :b

Nu måste jag gå och se vad min bror har för spännande saker i resväskan. TIHI! /S


En visdomstand är på väg upp..

.. Men jag verkar då inte bli klokare! Däremot har jag konstaterat följande saker:

- Musik är beroendeframkallande.
- Med nya Spotify kan man se hur dålig musiksmak ens vänner har. MOAHAHA
- Det har spöregnat konstant sen jag kom hem till Boden igår och det verkar inte ens ha en tendens att sluta!
- Imorgon får jag träffa min bror. Tummen upp för det!
- Jag röjde igenom ett helt biologikapitel för inte så länge sen (wohoo, en tredjedel gjord!)
- Jag orkar aldrig lägga in bilder från mobilen till datorn, vilket leder till att det aldrig blir några bilder på denna blogg.
- Det är maj nu.

Back to viken imorgon, studiedag på måndag = SÖNDAAAAAAGSBUUUS! /S

P.S Lycka till på 10-mila allihopa D.S