Update!

Jag tänkte börja inlägget med att räkna upp alla prov och inlämningar vi har, men jag antar att det kanske inte är så intressant :b Istället kan jag berätta om vad Rebecka gör nu!

Hon:
.. är inne på farmville
.. berättar om varför hon använder safari istället för firefox (farmville fungerar inte då)
.. är inne på fishville
.. klagar om hur irriterande "sitt dagliga foto" är
.. kollar på nakenbilder på Stora Tuna-pojkar
.. funderar med Anna om dom ska köra onsdagsintervaller som alternativ-träning, typ simma eller cykla
.. skrattar åt

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/A997EJtK6Gg&hl=sv_SE&fs=1&rel=0&color1=0x5d1719&color2=0xcd311b"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/A997EJtK6Gg&hl=sv_SE&fs=1&rel=0&color1=0x5d1719&color2=0xcd311b" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>


Det var tio minuter ur Rebeckas liv! /S


Life is good!

Världen är i balans, för Linnea och Tove är tillbaka! Wihuu :D Nu är kylskåpet fyllt, disken diskad (okej, inte min då :b) och ljusen tända. Me like! Det har verkligen varit tomt de senaste veckorna, så det är väldigt kul att dom är tillbaka.

Men det är en sak som dom oroar sig för nu när jag har kommit in i deras liv. Dom har nämligen köpt två stycken chokladkakor och frågan är om jag kommer kunna hålla mig... Årets julmysterium! Okej, jag kan erkänna att vi öppnade den för två sekunder sen (det var inte min idé!) och vi sitter och snaskar. Gott som fa...eh tusan! Vi provade den nya smaken, vinter och den är good!

Vi ska återgå till vårt liv nu. God jul! /S

Gå natur!

Natur är ju ett fint program, men vad gör man där egentligen? Här får du svaret!



/S

Humöret är på topp!

Jag har återhämtat mig från nattens strapatser. Vid två kom polisen och tog hand om fanskapet downstairs och jag kunde äntligen sova. Tack vare grannarna missade jag Sofies match mot AIK, vilket sög! Jag höll tummarna för henne när jag var ute och sprang nyss :) Senare ska vi åka till Gävle, gå på donken och sen bio :D Vi ska se New Moon. SOM vi har längtat! Sen premiären förra vecka har jag fått höra undeeeerbara saker om filmen och jag hoppas att den är så bra som alla säger :) Nej, dags att gå och klä på sig och plugga lite! /S


Taylor Lautner är Jacob Black - DREGGEL!

FY FAN I HELVETES JÄVLA SKIT!

Jag ligger i min säng, klockan är halv två på natten och jag är förjävligt förbannad! Anledningen? Jo, mina grannar i trappuppgången bredvid, TRE våningar under mig har fest. Musiken hörs i hela jävla huset och jag överdriver inte när jag säger att fönstrerna skakar. Hur jävla dum får man vara när man spelar musik mitt i natten på högsta volym i ett hyreshus med papperstunna väggar? Har man ingen jävla respekt för andra människor?! Jag vet att det är fredag och folk vill ha kul, men är det nödvändigt att jag ska få höra att Meja har släppt ett nytt album "och det låter lite så här.."? Gå till krogen FÖR FAAAAN!

Nästan ännu argare blir jag på resten av samhället. Jag har ringt störningsjouren två gånger, TVÅÅÅ GÅNGER, och det har inte hänt ett piss. Som den lilla tjejiga fjant jag är börjar jag ju lipa för jag är så utmattad istället för att gå över, dra ur kontakten och ge människan som äger spotify-kontot ett fet jävla smocka. Jag funderar seriöst på att göra det, men då tar väl securitas med mig i förvar om dom nu någonsin behagar att dyka upp. Fan, livet är hårt. Om 16 minuter tänker jag ringa polisen för då har jag stått ut med det här i två och en halv timme.

Tack för att du lyssnade. /Sara

God kväll

Här sitter jag och kollar på Paradise Hotel. Lite skrattretande, men underhållande :b Imorgon är det skola som vanligt men sen är det HEEEELG! Höjdpunkten är ju lätt bio och McDonalds med Sofie :D Längta längta längta! Snart är det sov-dags och som de senaste tio dagarna är jag själv ikväll och det är ju ganska läskigt :b Men jag har inte sett några spöken än i alla fall!

/S


Bild från Mora-besöket :)

Pluggpaus!

Vi sitter här som slavar, Sofie och jag. Jag har tre prov på två dagar nästa vecka, plus att jag måste skriva två "bokrecensioner" och läsa en tredje bok. Livet är hårt. Därför passar det bra att ta en paus ibland. Då kan man få veta intressanta saker, till exempel att Sofie är väldigt duktig på att läsa uppochner. (Sofie skrattar.)

Vad händer ikväll då? Jo, jag ska på öppet hus på skolan och skrämma livet ur de små liven som ska söka till gymnasiet senare. Sofie ska först träna, sen få en ny rumskamrat och sen ska hon träna igen. Lovisa och Rebecka ska på skidläger med klubben i Orsa. Vi håller tummarna på att det kommer snö. Annars är det ett orienteringsläger.

Dags att fortsätta slava nu. May the force be with you /S

15.57...

.. och jag sitter och gör läxor, wohoo! NOT. Tråkigt som fa... eh.. sjutton. Jag blev glad när jag loggade in på bloggen, för jag hade ju fått kommentarer! Men jag märkte att det bara var Joline och Sofie som retades :b Dom blev nog lite stötta när jag skrev att jag var superbra på hänga gubbe. Men jag säger bara sanningen!

Här kommer lite saker från de senaste dagarna:


Gooo-mat i söndags (:


Jag och Lovisa lekte Tyra Banks...


... Och modell. Eh..


?


Födelsedagskalas hos Albin. Grattis!




(o)seriös videoblogg från SAIK:s match!

/S

Goddag!

Det har varit lite tomt här på bloggen. Inget inlägg på två dagar, ajaj! Men jag har knappt varit inne på datorn sen i söndags för vi har tränat mycket mycket!

Nu sitter vi och väntar på lektion och leker hänga gubbe. Jag är superbra! :D Ska gå och vara lekledare nu, tjingeling! /S

Mmmm...mys!

Imorse gick jag upp 06.50 men tre minuter senare gick jag och la mig igen. Bestämde mig att jag kunde sova tio minuter till eftersom jag hade bestämt mig vad jag skulle ha på mig. Jag gick upp, tog på mig mjukisbyxor och ändrade mig igen. Om jag skippade att fixa frillan kunde jag sova tio minuter till. Jag släpade mig ut i köket klockan 07.20 för jag visste att om jag fortsatte skulle jag inte komma iväg till skolan :b Det är alltid lika hemskt när helgen är slut!

Min vecka är ganska fullspäckad faktiskt. Här har jag tre argument som stöder det påståendet:

1. Jag har hård vecka på träningsplaneringen, vilket betyder MYCKET träning :b
2. Två teorilektioner med OL-gymnasiet och en av dom är kvällstid. ACK!
3. Jag har franskaprov nästa vecka på 140 glosor och tre texter. Det säger ju sig självt.

Jag längtar redan till helgen. /S



Stek på stranden sommaren 08 i Norrbotten. Om man får skryta lite ska man ju till Kanarieholmarna på sportlovet. Sweeeeeeeeet!


Söndag!

God morgon god morgon! Har alla sovit bra? Själv drömde jag att jag blev anfallen av en mattant och sen blev jag väckt av ringklockan. En gammal elev ville tydligen ha frukost. Han fick ett ägg och lite C-vitamin :b

Jag har redan varit så duktig att jag har tränat, men min bajs-hals spökar fortfarande så jag sprang bara en timme istället för 1,45. Ack! Nu ska jag i alla fall snart iväg till Sofie för hon, jag och Lovisa ska på bandy :D Det var ett tag sen!

I fredags var det premiär för New Moon på biografer i hela Sverige. Och vilken hysteri det blev. Alla jag känner har varit och sett den förutom jag och Sofie. Vi ska kolla nästa helg :D Hon är så upptagen med att vara bandy-proffs att hon inte hann den här helgen. Men den som spar han har! Jag längtar dock efter att få se Jacob, eftersom det ryktas att han har lagt på sig 15 kilo muskler. Yummi! Hihi ;) Alla mina homies i viken var och såg den igår som sagt och då hade jag väldigt tråkigt. Så jag busade runt lite i lägenheten ;) Men men, dags att gå nu! Hejsvejs /S


Jag hade tråkigt. Jag lockade håret. :)

HAHA!

Så här glad blev Oscar igår när Reza åkte ut från idol! ;)



/S

Det är sooool! :D

Gissa om jag blev glad när jag vaknade imorse, för solen lyste för första gången på tre veckor! Man blir så pigg och glad av den :) Jag satte mig i köket med datorn så jag kan se den när jag vill ;)

Idag var det tänkt att jag ska träna 1,45 distans, men det gick från det till 45 minuter styrketräning till vila. Min nya taktik är det supersäkra före det osäkra och jag känner lite i min bajs-hals så då vilar jag istället! Den halsen är inte att leka med och jag får så lov att lyda minsta vink den ger, annars blir det 14 sjukdagar i träningsdagboken och det gillar vi inte!

Nu måste jag hitta på nya saker att göra idag, så då kanske jag kan städa? :b Allt folk som är här i helgen är antingen i Göteborg på bandy, eller i Gävle på bio så jag får helt enkelt roa mig själv. Jag återkommer under dagen med mitt schema! Nu ska jag återgå till att planera träningen för i vinter <3

/S

Filmtajm!

Jag har ju lovat att jag ska lägga upp lite filmer så här kommer dom! :D


Sofie är ju grym på gitarr, men jag har inte något bra klipp på henne :b Här kommer i alla fall typ tio sekunders njutning!


Storyn är som följer: Vi befinner oss på en mattelektion på Bessemergymnasiet. Sara, Sofie och Joline sitter för det mesta bredvid varandra och de bråkar ALLTID, på en väldigt oseriöst sätt. De har precis haft en fin liten diskussion och Sofie och Joline försöker få kontakt med Sara, men hon har bestämt sig för att dissa dom TOTALT.

P.S. När jag säger att jag visste att hon filmade ljög jag som fan, jag hade ingen aning :b D.S.

/S

Matmatmat!

Jag är faktiskt mycket sugen på att åka och handla inför helgen! Jag har ätit upp vårt förråd av matlådor i veckan och nu är det dags för lite riktig mat. Jag funderar på fisk faktiskt (: eller räkor, det är också mycket gott.

Idag är det en sån där skön dag. Vaknade kvart över nio, gick upp, ändrade mig, gick och la mig och sov 45 minuter till :) Sen hade vi en lektion och som grädde på moset fick vi sluta en halvtimme tidigare! Sweeeeeet! Dessutom har jag skrivit färdigt alla läxor så jag har inget som hänger över mig nu. Så nu ska jag lägga mig och chilla, förslagsvis i Lovisas säng ;) Hejsvejs! /S

P.S. Sofie, jag lägger upp filmerna nu! :D D.S


Dagsrapport!

Dagens träning: 45 minuter, 36 sekunders och 6 tiondelars simning på das Parkbad.
Dagens diss: Ingen glass till middagen.
Dagens tummen upp: Oscar har tydligen 1 liter glass i sin frys.
Dagens slappaste lektion: Kemin, eftersom projektorn gått sönder.
Dagens tv-program: Vänner klockan 18.30, där Phoebe är lika skön, fast tre babys större.
Dagens bok: Gymnasiekemi B av Ola Svahn och en massa andra snubbar.
Dagens goda gärning: Hmm... Jo just det! Jag öppnade dörren åt Boman vid middagen.

/S


Det är onsdag idag!

Och det betyder Greys Anatomy :D Jag sitter här hos Sofie och har det mysigt med henne och Lovisa :) Har jag nämt någon gång att Sofie rockar FETT på att spela gitarr? Jag har en plan på att hon ska bli mitt privata alarm på morgonen. Gött!

Idag har det varit skola, som alltid. Men det som är annorlunda att jag har dokumenterat en del av dagen, väääldigt noga!


Biologi - artkunskap!


Sedan fysik. Bilden säger sig själv.


Lovisa behöver glasögon!


?


Vem luktar skit? Vi veeeet!


Vi tröttnade på skolan och gick på rokkonsert istället! Höhö

/S

Det är tisdag idag!

Och det betyder långpass på morgonen, sen matte och sist franska för dom som har det :b Långpasset gick bra längdmässigt, men orientering behöver vi inte prata om ;) Brunbild är inte min starka grej. För alla våra tusen läsare (hihi) som inte är orientering kan jag berätta att brunbild är en karta där man har tagit bort alla detaljer förutom höjdkurvorna. Alltså kan man inte följa stigen, man kan bara läsa på kullarna.

Nyss kraschade Linnea igenom vår lägenhet med sin FETA väska. Hon har exakt tre minuter på sig att ta sig till bussen som tar henne till tåget. Hon och Tove kom nämligen på att dom ska åka till Danmark ikväll istället för imorgon. Det gjorde dom för kanske en timme sen, så Linnea har sprungit omkring som en galning och packat. Tove hade redan rymt iväg till Borlänge när jag kom hem från skolan :b Så ikväll blir det mys med Desperate Housewives, förhoppningsvis hos Sofie (A) Jag undrar vad jag skulle göra utan min älskade tv. Min pappa sa en gång att boxer-kortet hade gått ut och att han inte förnyat det. Det var de värsta 30 sekunderna i mitt liv! Haha! Tv.nu skulle kunna vara min startsida, men för att jag ska komma ihåg att skriva blogginlägg så har jag blogg.se som startsida istället :b

Nu ska jag sätta mig i min ensamhet och äta något, dricka något, titta på något och skriva något. Som labbrapport eller något annat duktigt. BYE /S


Spårat på sovstunden..

The day after...

Nu har dom åkt hem.. Snyft. Vi hade en underbar helg med våra älsklings-moringar här i Viken. Dom fick se bandy, dom fick se skolan, dom fick se vissa andra saker ;) Det var en oförglömlig helg! Jag ska få lite bilder av Lovisa och sen ska dom såklart upp på bloggen! OCH om allt går som det ska, ska jag och Lovisa åka dit i februari och göra vår praktik där :D Nu ska jag återgå till mitt pluggande samt kolla på tv :b Aktivt tv-pluggnade... PUSS /S

Klockan är 16.50..

... och vi har förflyttat oss från sovrummet, till köket och vidare till soffan. Det är vårt dagsverk! 20b och 27b njuter av ledigheten och tänker inte träna idag!

/S

GRRRRRRAAAAW!!

Hejhej! Idag hade vår klass NV08 det kemiprov vi våndats över så länge. Skönt att få det överstökat, tänkte jag innan provet. Men när jag väl satt där och hade gjort första sidan som var typ g-frågor och tyckte att allt gick rätt bra ändå, så vänder jag blad och ser till min FASA att hela baksidan är full av långa, svåra, mega typiskt-erik-troeng-uppgifter. OH NOOO! Min värld rasar samman och jag ser, långt därborta, ljuset i tunneln... MEN! Jag kämpar emot och lyckas återfå min sans. Skriver lite här och lite där och överanstränger min hjärna nåt så fruktansvärt mycket! Fast trots det så fick uppgifterna antagligen inte det så korrekta svaret som Erik alltid vill ha. Han är ju så korrekt av sig. Så nu är jag så jävla irriterad på honom och hans prov! Det är alltid bra frågor i början, några lätta som man klarar av. Men sen klämmer han t.ex. in nån himla fråga om en bildtext som stod på någon av alla 75 sidor i boken. Som om NÅGON NÅGONSIN kommer ihåg hur en jävla "SKUMORM" bildas?! Jag dör. För att inte nämna alla dom där extremt svåra uppgifterna som han inte ens varit nära på att gå igenom på någon lektion nånsin. Då blir jag jävligt sur för det är så orättvist! Han liksom räknar med att alla är smarta högskoleproffesorer som plötsligt bara "pliiiing! jag fattar alltiiiing!". Men tyvärr så är det ju inte så. Inte för mig i alla fall.

Jaja! Nu ska jag sluta sura:d Har nyss sprungit snabbdistansrundan och det var megajobbigt men kul! Förhållandena var sååå optimala med perfekt väder, inte för varmt och inte för kallt! Och asfalten var inte hal eller nåt, och ingen snö;) Jag sprang som en gnu och slog mitt rekord med 1 minut o 40 sek! Wohooo! Fan vad glad jag blev! Och gången innan den här slog jag också mitt rekord med typ 1 min 30 sek! Vart ska detta sluta?;) Haha, nejdå. Men det lyste upp min dag lite, jag som varit så sur över provet;) Nån som sprang ännu mer som en gnu var Tove, hon slog ju rekord:D Med typ 30 sek om jag inte minns fel. Fatta vad grymt! Congratulations:)
/Rebeckiii

Sensation!

Har ni någonsin hört hur det låter när Lovisa är tyst? Jag har några få gånger fått uppleva detta fenomen. Som nu, när hon tar sin eftermiddagslur. Hon är supergullig! Och Sofie, som ligger bredvid Lovisa, är lika söt hon. Lovisa snarkar ibland. Tihi. (Jags fnissar lite tyst för mig själv.)

Nu har dom vaknat. Lovisa meddelar att hon har hört andra prata, men inte orkat svara. Sofie har sovit på handen och det kittlas. Lovisa mumlar lite ohörbara saker. Sofie mumlar tillbaka. Jag trooooor att dom pratar om massage.

Nu när dagsrapporten från Lovisas rum är över kan jag meddela ATT MIN MOBIL HAR ÅTERUPPLIVATS! Den gick sönder för typ 2 månader sen och den tiden har jag lånat en livsviktig, men inte så skön, mobil av Oscar, vår riddare på vit häst. Och min älskling kommit tillbaka, med ny ren skärm! WOHOO!

Om fyra timmar kommer Mora-flickorna till oss, vi längtar! :D:D:D /S

Endast 8 timmar och 15 minuter kvaaaaaaaaaaaar!

Vi är superladdade inför besöket från MORAAAAAAAAAAAAAAAA!
Lovisa säger: HJIAAAAAAAAAAAAH!
Och jag instämmer.
Vi har en spännande helg framför oss och vi lovar att dokumentera den noga!
Och vi hoppas att Johanna och Frida får uppleva ALLA Sandvikens sevärdigheter!

Hihi /S & L

Free day at home!

Jag tog influensa-vaccin igår och det är vanligt att man reagerar lite på det, så jag låg hemma i feber och huvudvärk idag. Jag tajmade in jobbigaste dagen, lektioner från 9 till halv 5 ;) Linnea, den eviga sjuklingen, var också hemma och nu sitter vi och pluggar inför kemiprovet imorgon. Det känns inte så säkert som det brukar göra, men jag hoppas att jag skrapar ihop nog mycket poäng :b

Nu ska jag berätta om vår lilla skräckupplevelse inatt! Jag vaknar, som vanligt, halv fem och kan inte somna om. jag hör Linnea gå på toa, också vanligt förekommande i vår lägenhet. Jag får ett sms: Är du vaken? Jag svarar: japp :b Då berättar Linnea att hon hör någon banka på porten ibland mitt i natten och hon hade vaknat av det nyss. LÄÄÄÄÄÄÄSKIGT! Hon börjar prata om psykopater och jag pissar nästan på mig av skräck. Vi ringer Oscar, riddaren på en vit häst, som får komma och rädda oss :b Så vi sover tre stycken i en 120-cm-säng hela morgonen :b Inatt tänker vi våga oss ut på balkongen om vi hör det igen!

Vi syns, om vi inte blir mördade inatt, senare! /S


Jag och Max? Nej, bästa utklädningen på Daladubbeln! ;)

God morgon!

Här sitter jag och Linnea, min kära sambo, och äter frukost. Hon äter fil med musli och äppelmos, två mackor, ett glas äppeljuice och ett glas med äppelcidervinäger blandat med vatten. Jag äter yoghurt med musli, ett glas juice och ett ägg. Alla andra är på träning, men vi är sjuka :b Jag tycker att alla som läser ska skicka lite sympati till Linnea, som har varit sjuk i fem veckor på rad! Tänk vilken träningsabstinens människan har! Jag har bara varit sjuk sen i fredags, så jag klarar mig utan sympati :b

Fast nu är det ju så att jag har samma problem nu som hela förra vintern, nämligen att min hals svullnar igen på natten på grund av den torra luften. Inget har hjälpt, så nu tänker jag ta till drastiska metoder. Jag ska gå till läkaren och vara envis! Jag vet precis vad dom kommer att säga, vila lite så blir det bättre. Nu vet ju jag att när jag provade på det fick jag hjärnhinneinflammation och den vägen tänker jag då minsann inte gå igen. Så håll tummarna för mig och min kamp mot Vallhovs hälsocentral :)

/Sara

JOHANNA OCH FRIDA!!!!

Jag läste precis vår tvillingblogg och läste att Johanna och Frida tydligen inte kan länka! Det är ju superviktigt! Tur att ni har mig som kan lära er!

1. Skriv något, tex: Kolla in den här bloggen!

2. Markera ordet som man vill ska vara länken, i det här fallet bloggen!

3. Tryck på kedjan i verktygsfältet, bredvid html-knappen.

4. Skriv in bloggen adress i URL-fältet och ordet bloggen! i titelfältet.

Tadaa!!!! /S

God morgon!

Nej, jag skojar bara. Jag steg upp halv tolv :) Det var skönt, men sen kom jag på att jag har ett antal saker att göra idag. Till exempel kemiprov på 75 sidor. Och skriva ett upplägg för ett kärleksbrev på franska. Och sen har jag roliga saker att göra, men som ändå är jobbiga. Typ byta lakan i sängen. Då luktar det ju så gott! Och sen ska jag skriva min utvärdering av orienteringsåret. Den börjar arta sig nu, men det jobbiga är kvar. Att analysera. Inte min starka sida :b

Jag har sett på facebook och diverse andra ställen att det tydligen har kommit snö i min hemstad Boden. Här i Sandviken är det dimmigt och +9. Det är ju posivtivt på sitt sätt, för mina öron ser inte ut som en clownnäsa hela tiden. Men jag vill ju använda mina nya fina vinterskor! Ack! Det snöade faktiskt i torsdags när vi var ute på långpass. Det kanske inte var optimalt, eftersom det flesta hade t-shirt och inga vantar. Det blev lite kallt när vi skulle klättra/glida ner för de läskiga branterna :b Dessutom hade det redan smält bort när vi skulle gå och äta middag i skolan. Så jag fick inte använda mina nya skor i alla fall. Däremot invigde vi årets första ssnöbollskrig!

Nu ska jag fortsätta maraton-lyssna på Melody Club och läsa om reaktionshastighet. Use the force! /S

It's Saturday today!

Okej, vad har jag gjort idag?
- Jag vaknade klockan halv elva. Fick idéen att göra plättar till mig och Oscar och då började brandvarnan pipa. Eller tjuta som en stucken gris. Smidiga jag hoppar upp, vrider om brandvarnaren och tar ner den. Linnea blev imponerad!

- Vi maratonkollade på vår nya favoritserie, Californication. Fruktansvärt störd, passar oss perfekt!

- Bandy med Bandy-sofie. Fina utsikter, fina samtalsämnen ;) 12-1 till SAIK förresten!

- Mat och mera Californication. Finfint!

Igår lekte vi mörkerkurragömma, vad blir det för lek ikväll? HEJDÅ /S

HOLA!



Min vänner begär en bild på nya hårfärgen, så här kommer den! Lite dålig webkamera, men tadaa! ;) Ska på bandy nu i alla fall! SES /S

Update!

Jag är kvar i Viken i helgen med Oscar och Linnea.
Jag har mycket pluggande framför mig, två prov nästa vecka.
Jag har lite sjukdagar bakom mig, men nu mår jag bra!
Jag har tonat håret och det blev fint.
Jag är ganska trött nu, men tydligen ska vi leka charader.
Jag ska på bandy imorgon och kolla på intressanta saker. (blink blink)

God natt!


Random bild från mobilen, sexig frilla - JA!

Tja!

Här sitter jag och nördar framför datorn :b Har precis skrivit färdigt min träningsdagbok för det senaste året. 181 timmar och 199 pass. Hur surt är det inte med 199 pass? xD Aja, jag får bättra mig till nästa år, tänka typ: Kom igen nu, tränar du inte nu kanske du får 99 timmar det här halvåret! Tihi!

Igår var det pyjamasparty hos Lovisa! Hennes säng är supernice att sova i, förutom när hon tränger in en väggen och snackar i sömnen :b Men man får sig ett gott skratt! Och jag lovade henne att inte dreggla, fast vi vet varför jag gör det ;) HÖHÖ! Eftersom vi är seriösa idrottare så kunde inte pyjamaspartyt vara så länge. Vi låg och pratade i kanske en timme innan vi bestämde oss för att sova :) Vi diskuterade bland annat hur lika vi är och hur vi beter oss som ett gammalt gift par. Till exempel, när jag kommer till henne med mitt sova-över-kit (täcke, mobil, lypsyl och bok) sitter hon oftast vid datorn. Jag lägger mig i sängen och säger något i stil med jag lägger mig och läser så länge och läser min tant-roman tills hon är färdig med att blogga (? ;b). Haha, hur sköna är inte vi? xD

Även fast vi har regeln att det som sägs på pyjamasparty stannar på pyjamasparty måste detta bara nämnas:

(Flicka nr 1): Alltså vilken öken jag är. Jag typ dammar som fan!
(Flicka nr 2): Men jag meeed!
(En av oss glömmer bort att tänka): Vi kan ligga här och vara torra tillsammans.
(Den andra): HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!

Hihi! Imorgon är det första långpasset på OLGY för hösten, vilket betyder att jag inte behöver träna själv längre. Wihuu! Ses /S

P.S. Om exakt 10 dagar kommer våra kära kompanjoner från Mora och hälsar på oss! Kolla gärna in deras blogg! D.S.


Litet suddigt minne från vårt studiebesök på St Mikaelsskolan. Lovisa leker barn och slickar på lyktstolpen ;)