Tisdag!

Hej tjejer killar damer herrar tanter gubbar.
Hur är läget?

1. Jag hittar inte mina stora älskade solglasögonen. Deppig Sara
2. Behöver inte plugga något mer idag för jag har tagit mitt ansvar och gjort det redan. Duktig Sara
3. Har precis kollat på Big Brother, det bästa skräpprogrammet i Sverige. Smutsig Sara
4. Såg precis att Annika och Linnea ska bjuda oss på kladdkaka. Sockersugen Sara

Det var dagens fyra tankar som fyllt mitt huvud. Hoppas alla mår lika bra som deppiga duktiga smutsiga Sara! Puss

Var är du, o högt älskade flugeögon? <3

HEJ



Hittade en gammal bild på mig. Från 2009. Har jag verkligen varit så söt och oskuldsfull? Tror inte det va. Nu ska jag dricka mitt te, ta mig i kragen och göra färdigt min redovisning som jag ska hålla imorgon. Eller litteratursamtal som vår lärare kallar det. Pffft. Puss /S:et

burrrr

sitter här och fryser i sängen. det är så förbaskat kallt i mitt rum och jag fryser hela tiden! känner mig också lite halv-sjuk. trött, kall och lite ont i halsen. det får inte ske! måste hålla mig frisk nu, inför tjeckien.
nyss hemkommen från polen också, skönt att vara i sverige igen! har en jäkla massa polska pengar kvar som jag kan använda någon annan gång.. typ när vi ska resa igenom med olgy eller på jvm-testerna.
bortsett från vädret var det riktigt fina träningsdagar och nu är jag sliiiten. har vilat idag och imorgon åker jag förhoppningsvis till jakob :) hoppas han fortfarande har ont i foten så han inte drar ut mig på ett träningspass... he he. nejdå det hoppas jag inte! men jag är trötttt. nu ska jag gå upp och fixa mina naglar, dom ser förjäkligt fula ut. (för er som har undrat!)
/R

Viken snart!

Tjena folket! Hur är läget? Kommit ihåg att ställa om klockan? Jag har ju en sån super-mobil så det gjorde det av sig själv inatt. Vi var ju och kollade på Hoffmaestro, som var GRYMMA! Synd bara att man måste kämpa som tusan för att få stå längst fram. Dock såg jag ju ganska bra längre bak också, hade högklackade skor och alla i Boden verkar ha krympt några decimeter sen jag senast var hemma. Mystiskt... Fast mer troligt är ju att jag har blivit längre. Ve och fasa!

Nu ska jag packa ihop mina grejer, duscha bort det där glaset med öl jag fick slängt i fejset igår och sen tagga för en finfin vecka i viken innan vi åker till Tjeckien på söndag! :D HEJDÅ /S:et

jordtimme

Igår var det Earth Hour, jag och min mor hade storslagna planer på att dricka te, tända ljus och spela lite tantrix eller liknande. Earth Hour böter sedan rjade 20.30, 21.15 kom jag på att earth hour hade börjat för 45 min = Vi missade Earth Hour. Pinsamt. Big fail...

Igår slog det mig att man måste ha andra pengar om man åker till tjeckien och polen. Vilket jag över huvud taget inte tänkt på. Så jag och mamma slängde os in till forex och fixade lite tjeckiska korunar och polska zloty. Vi åt också sushi och kikade lite i affärer.
Aja, nu ska jag fixa det sista på min labrapport. Haree!!
sTrOnG A!

Hoffmaestroooo!

ja tjaa bloggen! Jag sitter här och väntar mina kära kompisar som skulle kommit för 27 minuter sen (dagens ungdom, suck!).. Vi ska nämligen äta tacos och sen ska vi på Hoffmaestro! Sweeeeeeeet. Nu kom dom! Här får ni en dagens sak, halskedja i örat:



Kolla, jag har fått en ny megastor tekopp! TACK girlsssss :D /S:et

uppdate

tjatja
ligger i sängen nu och suuurfar runt lite. mer än så blir det liksom inte, orken tryter! idag har vi tränat på två medeldistanbanor, och det har varit kul men jobbigt. vädret har inte direkt varit på vår sida, imorse regnade det hela tiden, och nu i eftermiddags övergick det till blötsnö, så hela eftermiddagspasset genomfördes i ös-snö eller hur man nu säger (som ösregn fast med snö). allting är nu dyngsurt och jag undrar hur det ska torka ills imorn :o
vid lunch sprang vi en ultra-sprint som nordi anornade. martin vann överlägset på 1.06, sedan hade någon typ 1.40 eller nåt. jag hade 1.58! Det var riktigt klurigt och man kunde inte ens springa mellan kontrollerna som satt tätt och bestod av tejpbitar med siffror på. de satt gömda bakom blomkrukor och i hörn osv. på kvälen körde vi en till, men över ett lite större område så man kunde kuta lite grann. sen har vi legat däckade i sängen och klagat över all värk överallt och fasat inför morgondagen. då väntar ett långpass och sen en kurvbilds-ol med sjukt mycket kurvor att klättra uppför och nerför. phu.
hittills har det med andra ord varit ett riktigt skoj läger, precis som det brukar vara. man tränar, äter och sover. och däremellan blir det rätt mycket slapp-tid! lovisa och ida briljerar med sina spel-skills. ida kör på sin mobil och jag lämnar frivillgt över min till lovisa som kan fixa lite så jag får bättre highscores på alla mina spel. haha, jag suger verkligen på allt vad data/mobil/tv-spel heter. jag håller mig till yatzy som jag laddade ner i förrgår typ, och det gillar jag bara för att det är slump vad man får för poäng typ! och då måste jag bara tillägga att jag har kört det många gånger dom här dagarna, men när lovisa tar mobilen och tänker spela det lite, gissa vad som händer! jo hon får yatzy tre gånger i rad! jag har fått det tre gånger av dom hundra jag har kört det! gaah, jag och spel hör inte ihop.
nej, nu har tiden rusat iväg! om det ska bli tal om någon träning imorn så måste jag sova på dirren! godnatt på er!
lite bilder från dagarna som gått! inga jätteroliga kanske, och tyvärr inga in-action bilder,
men det blir inte så eftersom alla kör stenhårt på träningarna! ingen hinner fota liksom! ;)


/Rebeckis + Polen-gänget

trrrräning

hejhejhallå.
nu är vi i polen! det är ganska kallt innan träningarna men kommer man väl igång så ;) har hunnit med två pass idag, ett ol-intervall pass och ett lite lugnare pass med en orienteringsbana. ligger nu helt däckad i sängen och batteriet på datorn tar snart slut. imorn väntar två pass till, och på lördag med. jag kommer inte kunna ta mig hem!
hare gött/R

Mannen, myten, legenden...

Det har varit lite diskutioner om hurvida Kodjo på morgonpasset är världens underbaraste person eller inte under eftermiddagen här på olgy. Enligt mig så finns det inget att diskutera, för Kodjo ÄR världens underbaraste person. En viss man som börjar på J och slutar på oakim Ingelsson trodde ett tag att han hade sårat mig bara för att han tyckte tvärt om. Lite senare påpekade denne man att han tyckte att jag hade en fin skjorta, det kan finnas två anledningar till detta.

1. Han tyckte att jag hade en fin skjorta.

2. Han vill få över mig till hans sida.

Här är brevet jag och Sara skrev till Mannen, Myten, Legenden: Kodjo Akolor!

Tjena Kodjo!

Vi heter Alice och Sara och vill bara påpeka hur GRYM du är och hur mycket vi uppskattar att höra din (här vill Alice skriva sexig men vi lovade att det inte skulle vara något creepy) röst på morgonkvisten! Vi flyttade hemifrån, blott 15 och 16 år gamla, och har under den här tiden haft dig som stor förebild eftersom du är så lugn, ansvarsfull och vuxen. NOT! Du är the master of bus och du inspirerar oss att vara så konstiga att varje dag blir ett äventyr :D Förutom vår totala idoldyrkan gentemot dig tycker vi också om resten av Morgonpasset-gänget (inklusive Kasper och Tove och dom andra) så om ni har en tråkig dag på jobbet kan ni ringa oss och fråga hur det är på orienteringsgymnasiet i Sandviken, för där händer det minsann saker varje dag!

BIG LOVE /S:et och Strong A

Här är svaret. Läs och njut.

1. Det här är absolut världens bästa fanmail.
2. Tack så hemskt mycket för att ni hörde av er
3. Ni har verkligen gjort min dag har lyckats bli glad förvånad och
skratta högt
4. ehhh fan kommer inte på en bra fyra men tack igen ni har verkligen
gjort min dag.

Tusen kramar på er tjejer och hoppas att ni hittar fram:-) (shit vilket
dåligt orienterings skämt)
Kodjo

Fint va?!?!?!!!! Jag blir nästa lite tåris.
/Strong A

AAAAAAAH!

ÅH HERREGUD I HIMMELEN! Jag och Alice har precis fått ett brev. FRÅN KODJO I MORGONPASSET!! Nu är jag så glad som man kan bli. Och snart ska jag bli ännu gladare för jag ska och prova min balklänning. Puss /S:et


Mörgonpasset i P3

update från våning tre!

På order från the big S skriver jag nu ett inlägg. Vad finns då att berätta?

Frida tror att hon har fått ryggskott och ligger på golvet, tröstäter frysta firkpinnar och grämer sig över att hela hennes karriär som orienterare är över. Nästan i alla fall.

Jag tror att det kommer bli bra, jag har faktiskt en erfarenhet om ryggont.
Det var för ca 2 månader sedan. Va hade måndagsstyrka och herr Edén körde någon slags brutalplanka med hela olgy. Jag hade varit sjuk allt för länge och det blev lite för mycket för en del av min rygg. Egter styskan gjorde det ont när jag andades, skrattade, rörde mig osv... Men det var överkommligt och jag klagade inte. Morgonen efter vaknadde jag klockan fyra och hade sjuuuukt ont i ryggen. Jag kunde inte ligga, inte sitta, inte stå. Jag började gå runt i cirklar i mitt rum för att kunna tänka på annat. Jag lyckades inte..... bla bla blaaaaaaaaaa orkar inte berätta.


Nu ska jag skriva brev till mannen myten och legenden Kodjo. Älskade underbara KODJO!

pusshejhopp från aLiCe
vi ettor älskar lök! GÖTT

God kväll!

Det är tisdag och klockan är 21.36. Imorgon har jag träning, skola och sen åker jag hem över helgen! Det ska bli väldigt skönt :) Väääääääldigt skönt! Nu har jag inget mer att skriva så ni får lite bilder från lägret i Portugal istället! Puss /S
















Ajajaj..

Smärta i sin renaste form! Det var vad jag fick uppleva idag. Fick massage av naprapaten på benhinnan. Innan han började sa han att det var den värsta behandlingen man kunde göra. Oj då, tänkte jag och tänkte på hur fruktansvärt ont det gjorde när jag fick massage för knät. Men det här, det slår alla rekord i smärta som jag har upplevt! Det var tusen gånger värre. Usch, tårarna rann utan att jag kunde göra nåt åt det, och jag trodde mitt ben skulle gå av. Och sen fick jag betala för det också.
Men nu är det gjort och jag hoppas verkligen jag slipper göra om det!
Snart dags för tisdagsträning, men jag ska inte springa, det blir en promenad med mamma bara. Sen hem till Lovisa :D
/R

Polen

Heiii.
Idag har jag faktiskt varit hemma i Stcokholm! Passade på att bara ta det lugnt eftersom det är sista gången på länge nu som jag får se mitt kära hem. Jag vaknade såklart alldeles för tidigt, gör alltid det nuförtiden! Kan det vara för att det är ljust ute på mornarna nu kanske.. Jag hade inget att göra så jag satte mig och kollade på tv, något jag verkligen aldrig brukar göra. På eftermiddagen mötte jag syrran i gamla stan och vi gick runt där i alla mysiga gränder, och sen fikade vi länge på favoritcafét chokladkoppen! muuums.
nu på kvällen åkte jag till tullinge och gick på styrka för första gången på tre år! sjukt länge sen jag var där, innan jag började sandviken liksom. men det var kul!
och imorn ska jag sova hos lovisa, och på onsdag far vi iväg till Polen, äntligen! Ska bli helt fantastiskt att få springa på barmark i bokskogar. Underbart. Och sen rullar det på som jag redan nämnt ett antal gånger i bloggen ;) det betyder att det kommer gå fort, och det gillar jag! så snart är det påsklov och säsongen i full gång, och då är vi ett snäpp närmare den fina sommaren som jag har lärt mig att uppskatta mycket mer sen vi fick de här två ruskigt långa vintrarna i år och förra året!
yeey, längtar efter de långa o-ringen spurterna! antingen är man dyngsur pga regn eller helt röd som en tomat pga värmen ;)

/Rebecka

Uppdatering IGEEEEEN!

.. viktigt att tänka efter lite extra när man ska orientera för första gången sen oktober..

Oj, vilket uppehåll..

.. vi har haft! Jag har haft fuuuullt upp de senaste veckorna och inte riktigt prioriterat internet. Får väl be om ursäkt för det. Men egentligen så har det inte hänt så mycket. I helgen var vi i Örebro i alla fall. På läger. Orienteringsläger. Vi fick träffa den legendariska Annichen Kringstad! Det var coolt. Coolt som fan. I helgen ska jag hem. Hem till Sävast. Och eventuellt se Hoffmaestro med mina kära vänner. Shiiiit! Det kommer bli KUL!

Imorgon fyller min favorit-anka år (etta-flickan Annika)! Hon fick en liten present av mig nyss. Det var kuuuul! Nu ska jag kolla på Top Model. PUSS /S:et

HÄJ

Tiden går så sjuuukt långsamt just nu! GAH. Jag har absolut noll saker att göra, och funderar på vad jag skulle ta mig till om inte datorn och internet fanns? Hjälp :O
Eller, nu var det inte helt sant att jag inte har något att göra, det finns två saker som skulle kunna göras. Ett: läsa ut min svenskabok Två: Jobba klart med uppgifterna i ett mental-tränings projekt som jag deltar i. Men orkar inget av det, så ja nu sitter jag här.
Jag har tråkigt nu, och har inte gjort något på hela dagen eller. Bortsett från att springa en timme på morgonen så har jag typ, sovit lite, läst i min bok och faktiskt redan jobbat med projektet. Så egentligen har jag fyllt min sån kvot idag. Det är nog anska överskattat att ha såna här lediga dagar från skolan på schemat. Det är rätt så drygt så småningom. Juste på tal om att jag sprang en timme, har tyvärr ont i min jäkla benhinna helt plötsligt! VADFAN?! Varför, varför kommer det NU? Just när jag blivit av med mitt himla löparknä och är så glad över att kunna kuta på för fullt, nej då kommer benhinnan och säger "hej, här är jag, nu tyckte jag att du hade det lite för bra här på jorden!" Så imorgon hade ju jag tänkt ta mig en sovmorgon och bara köra vintercupen imorn kväll, eftersom jag ska ta det lugnt inför allt som kommer, men tyvärr lär jag släpa mig upp typ halv sju ändå för att gå på drygt spinningpass istället.
haha positivt inlägg detta blev. men men! kan ju avslut med att det ska bli kuuul i helgen på örebro open och sen två lediga hemma-dagar innan polen caaamp :D weeeho. dock fasar jag för 7,5 km natt-ol i snö på fredag kväll. får se om jag kommer levande imål.
/R

Solig dag dårååå!!

Shit vilket vackert väder det är i Sandviken idag! Strålande sol och många plusgrader. Jag och etta-ponken Ludvig spenderade lite soltid på deras balkong och körde ett parti Othello. Jag vet inte riktigt varför jag gör det, för jag är fruktansvärt dålig på det. Ludvig vinner varje gång! Och jag hatar att förlora i spel. 

Idag har jag inte haft någon lektion. Ett förekommande fenomen de senaste dagarna verkar det som och jag klagar inte! Dock har vi projektarbetsredovisning på onsdag, så jag och mina kollegor ska arbeta med det ikväll. Som Rebecka så fint uttryckte det: "Vi får offra kvällens Top Model-avsnitt." Snyft. Jag märker nu att när vi går i trean och har cirka 6 lektioner i veckan så har jag blivit fruktansvärt slö. När vi gick i tvåan hade vi läxor upp till örsnibbarna och var experter på att bolla uppgifter och hitta konstiga tider att plugga på, men ju färre uppgifter vi har desto slöare blir vi. Till exempel så ska jag lämna in min labbrapport om järninnehåll i spenat imorgon. Vi fick uppgiften för tre veckor sen, men jag har inte tagit tummen ur röven för att skriva förrän den här helgen och hux flux har jag ju jättemycket att göra! Men de senaste tre veckorna har jag bara suttit på arslet och inte haft några läxor. Visst är jag smidig?

Nu ska jag socialisera med min sambo som precis kom hem! HEJDÅ /S:et

Bild från modevisningen innan lovet

Nämen, en söndag!

Hejsansvejsan!
Idag är det söndag. En ganska skönt dag med andra ord! Jag har tränat, sen spenderat lite tid i klubbstugan på ett tjejmöte och sen kartgenomgång. Det tog sin lilla tid, så vi kom inte hem förrän vid tre. Då chillade jag, fick lite viktiga saker gjorda och nyss åt vi middag.
Igår var jag och sprang intervaller på de fina grusvägarna i skogen där jag bor. Fiinfint var det, med en varm sol så att jag ville ta av mig överdragsjackan till och med! Men behöll den på, man ska ju svettas in våren som man brukar säga. Sen åkte jag och mamma in till stan och köpte nya jeans till mig och det var jag i stort behov av då tre(!) par av mina har gått sönder, varav ett par av dem var mina favvo-jeans! Buhuu. Men de nya är både sköna och fina så de ska nog fungera utmärkt som ersättare ;)
Ja sen var det kväll och nej jag tittade inte på melodifestivalen. Dock gick det ju inte att missa att lille ponken saade vann. Grattis till honom... Heheh.
Nu har jag inte så mycket mer intressant att berätta... förutom att det är sorligt nog är sista lediga helgen innan hör och häpna mitten av maj! SNYFT! Kommer ju iofs mellanlanda här hemma mellan olika läger och tävlingar men det är inte ofta jag kommer vakna hemma och sen somna hemma samma dag. Så ikväll ska jag mysa massor så det räcker ett tag! Det blir hemmalagade semlor och solsidan, och sen bröllopsfotografen.
Tävlings och lägershemat ser ut som så att i helgen är det örebro open, sen tar jag tåget hem och struntar i skolan mån-tis för att på onsdag åka till polen. Helgen därpå är det gotlandsläger och samma söndag drar vi till tjeckien, kommer hem måndagen och på helgen är det sm på gotland och därpå ett troligen välbehövligt påsklov! som ska spenderas i skåne :) sen j-cuper igen, 10-mila, ytterligare j-cuper... herreguuuud. känner att jag inte har något liv! eller är det det jag har?
/R

God morgon!

Hej allihopa! Hur är läääget? Jag mår superduper, ska strax ut på en liten träningsrunda i det vackra Sandviken! Jag har inte tränat sen jag kom hem från Portugal så nu spritter det i benen. Ser nästan ut som ett nyfött föl som försöker steppa. 

Hur hade jag det i Portugal då? Kul att du frågar! Jag hade det jättebra, det var sjuuuukt rolig terräng och mina ben kändes som två ferraribilar på vissa träningar. Vilken känsla det var! Vi tävlade också och det gick för det mesta bra. Sista dagen regnade det grisar och det blåste vindar på 52 sekundmeter (okej, liten överdrift men ni fattar läget) och när jag köttade fram i skogen på vår 8 kilometersbana, utan underställströja, då kände jag mig riktigt cool. Vi bodde i små gulliga lägenheter, som tyvärr luktade fuktig äcklig källare, men vi hade en eldstad som användes mycket frekvent. Det räddade veckan så att säga!

Nu ska jag ut och springa. Tjingeling! /S:et

Jag i mitt nya hår.
Dagen outfit: Tröja kommer från Ullmax.se - micro set 199 kr

Back in Sweden!

Hejsan! Nu har jag kommit tillbaka från Portugal. Igår klockan sex närmare bestämt. Sen dess har jag tvättat 237 kilo smutskläder, sovit tungt och ätit en del. Nu håller jag på att försöka hinna med alla läxor jag missat under dom tre dagarna jag var borta från skolan (det är mer än vad man kan tro!) och därför kommer jag inte hinna lägga upp bilder och skriva roliga historier om våra upplevelser i landet långt borta på några dagar. Ge mig några dagar att skriva en uppsats om Jeanne D'Arc så lovar jag att uppdatera sen!
Puss från "the girl with the red nose" (Sara)

Semeldagen!

Hejheeej!
Idag är det j som sagt semeldagen! Dessutom är det internationella kvinnodagen, men den tycker jag är tråkig. Det händer ju inget speciellt bara för att man är tjej ändå? Det enda man får höra är trista skämt som typ "haha, alla kvinnor har en dag, vi män har 384!!!" man ba, haha roligt, ha så kul på era dagar DÅ! Suck.
Nej, då är det mycket mer intressant med semeldagen! Särskilt eftersom Amanda överraskade med semlor från Marangoni till henne mig och Lovisa. Jag som trodde det skulle bli en semelfri fettisdag! Ska bli gött med en semla om sisådär en timme iaf :) Thanks Amanda!
I alla fall, har ju haft lov rätt nyligen också... Åkte tjejvasan och det gick verkligen grymt bra, sen har jag spenderat resten av tiden uppe i grönklitt och åkt skidor och sprungit hela dagarna. De var roligt, och vi hade så fint väder hela tiden! Nästa år ska jag åka Vasaloppet, ska anmäla mig i helgen eller nåt hade jag tänkt, hehe :D Tror det blir i princip hela familjen som åker, (inklusive Jakob :D) föutom mami :P Hon kommer få åka som en dåre längs spåret och langa dricka och kexchoklad, hahah! Näe, hon sa att hon nog flyr till Kanarieöarna då ;) Haha, skämt åsido. hehe.
Nu har jag helt plötsligt blivit försatt i en situation som betyder intervallvecka denna vecka. Det är Jakobs fel, han inspirerade mig till denna galna idé. Så idag har ja klarat av två intervallpass och igår ett. Jag är redan helt slut, hur ska detta gå?! Men om jag ska ta fram min seriösa träningssida så är det bra med en sån vecka nu efter all skidåkning i vinter. Måste liksom "väcka" kroppen nu, för det är trots allt bara en månad cirka, till tävlingssäsongen drar igång!
Imorgon är det passande nog semmelcupen (typ nåt sånt iaf).. Och det är nattorientering i typ stadsområden. Det är i Gävle så sen ska jag hem till min söta Jakob och vara där på kvällen och torsdagen :) Ska bli myys!
Nej, nu måste jag plugga lite.
Ha det bra och ät många semlor, det är ju bara semeldagen en gång om året!
Kram/R

Idag har jag...

Tittat på damernas tremil. Therese Johaug ägde skiten ur alla, jag blev till och med lite tåris för det var vackert. Jag blev inspirerad av de fantastiska norskorna så jag gick klädd i mammas lusekofta hela dagen. Nu vill jag skaffa mig en egen.
Efter skidorna var det dags för en vanlig sundsvallslördagssyssla, ett besök i Birsta. I Birsta kan man hitta det mesta som en ny vårjacka, ett par nya fräscha jeans och ett rött bananfodral. Precis dessa saker hade jag turen att få med mig hem idag.
Till middag blev det en favorit! Oxfilé och riktig risotto med parmesanost och trattisar. Mmmm, maten ligger fint i magen nu.
Övriga tiden av dagen har jag ägnat åt 453 olästa inlägg på bloglovin *älska*
Morgondagen kommer bli tuff för min del. 14 mil skidor, 9 klassiskt och 5 skate, dags att börja kolhydratladda nu för även om jag kommer tillbringa dessa mil i världens skönaste soffa kommer det ta på mina krafter.
Måste - sova - nu! Hare braaaa
The one and only Alice Hugosson!!!
Här kommer en liten bildserie direkt kopierad från min bilddagbok. höhö.
1. Trött tjej. 2. Trött tjej är vacker.

3. Trött tjej har hittat en kompis. 4. Trött tjej visar musklerna.


halsning ffran ett annat land

Halla och hej!!!

Jag sitter just nu i varma eeh, lite varma Spanien. Varmare an i Sverige i alla fall! Ha! Igar och idag har vi haft lite otur med vadret, bara 19 grader och blasigt. Tur att det finns eurosport pa hotellrummet = Jag har suttit innen och tittat pa vm. Okej, inte jattemycket, men lite. Hoppas att allt ar bra i Sverige

Alice

Tisdags-chill

Good morning! Fröken Lundsten skriver från vårt fina kök i Sävast. Klockan är 12.18 och jag sitter fortfarande i morgonrock, ve och fasa! Men jag tog en liten sovmorgon idag, för jag tyckte jag var värd det. Hade inga planer på att träna idag eftersom jag åker till Portugal imorgon, men kom på att eftersom det är resedag imorgon hinner jag inte träna. Ack! Jag tycker INTE om när mina träningsplaner störs.

Nu ska jag gå och väga min resväska, eftersom Ryanair är typ världen sämsta företag och håller man sig inte inför deras tiotusenfyrtioåtta stycken regler blir man utkastad från planet. Peace! /S:et