Tisdag

Jag skulle göra nästan vad som helst för att få springa nu, utan smärta. Intervaller, ol-banor, ja till och med coopers-test lockar mer än någonsin just nu.

Sitter hos grannarna och snackar skit. Snart lov. Har väl inget jättebehov av det nu egentligen, trivs bra här i viken jag, skulle hellre haft lov när jag är mer skoltrött. Men ett lov är ju ett lov, alltid skönt.

Var förresten på parkbadet igår och hade det riktigt mysig med Ellen och Kristin. Vi var i princip själva på hela badet så då var det ju givet att vara liten igen och åka i rutschbanan. Sjukt läskigt var det, haha fattar inte hur jag vågade åka den när jag var liten?
När ska vi planera in nästa besök flickor? Vi måste ju slå våra rutschbanetider ;)

Puss och kram/ Moe


Torsdag

Den som säger att det är mindre plugg i trean har fel. Nog om det.

Ja förutom det, att mitt bankkort gått upp i rök, att proppjäveln gick i lägenheten förrgår och jag och Linnea fick leva like the old time med levande ljus på våra rum (som för övrigt var rätt mysigt ändå), så rullar det på riktigt bra i viken nu. Eller just det, benet var det ja. Inte ett löpsteg på allt för många veckor. Känns dock bättre och jag tar nästan aldrig smärtstillande längre.
Tro det eller ej, men jag har överlevt tills nu och kan nog stå ut ett tag till.
Var på rehabträning idag tillsammans med ett par andra sköningar. Käk, bankkortsletande och teori om skador har förgyllt eftermiddagen. Jag, Elina och Linnea har spått oss också, min framtid ser inte allt för ljus ut kan jag tala om haha.

Puss/ Moe


Ett tag sedan

Vad har hänt sedan sist?? Att säga ingenting vore en fet lögn. Kommer inte ihåg senast jag skrev ett inlägg här, men nu har jag efter några veckors påtryckningar blivit tvingad av Bomans syrra att skriva ett.
 
Här i Viken rullar allt på som vanligt, eller???... Jag och Annika har fått tillskott i familjen, minstingen Kickan har flyttat in och tar sig för i våran nya lägenhet. Hon har det största rummet (hur gick det till?), hon vräker ut sig i soffan, hon tvingar oss att äta tillmans blodpudding och har köpt ett big pack med äckligt messmör som lyser gult i kylskåpet. Trots detta överlever vi vardagen. Hon är ju vår lilla hemmafru som städar, donar och bakar bröd om dagarna.
 
För tillfället så springer jag nästan ingenting. Min fot är kaozzz, så jag har lagt ner OL-säsongen 2012. Sammanfattningsvis skulle jag vid första åtanke beskriva den som skadefylld. Men ändrar mig snabbt till lärorik. Jag har lärt mig mycket om mig själv, vad jag och min kropp klarar av och inte klarar av. Nu rehabar jag för fullt och hoppas på en ordentlig tvättbräda och snygg rumpa till beach 13, en hel fot skulle inte skada det heller. Snart gör jag knäböj på pilatesbollen i sömnen.
 
Annars då?? Jo, de är fint. Jag ler lite för mig själv när jag tänker på allt som har hänt. Dock har lejonet gått iväg över savannen och återvänder inte förens om ett månvarv, men jag överlever.
 
Ha det bäst allihopa!!
Alice
 
REHAB!!!!!

Oct. 11, 2012

Länge sedan nu. Vad har hänt sedan sist? Jo benet är fortfarande kata-fucking-strof men idag var första dagen jag inte behövt proppa i mig massa Alvedon och Ipren. Måste vara ett tecken på förbättring. Dock går det verkligen inte att springa än så det får bli cykling och simning ett tag till. Igår var en riktig skitdag rakt igenom. Eftersom benet och värken gör att jag knappt kan sova på nätterna så har jag haft svårt att fokusera i skolan ett tag nu. Jag har helt enkelt varit för trött. Jag hade prov och fick ge upp. Jag läste en fråga och inte en endaste tanke dök upp i huvudet. Då är man trött. Man känner verkligen hur viktig sömnen är för att hjärnan ska fungera. Idag fungerade den genast lite bättre då jag lyckades få rätt många sovtimmar inatt och mitt humör har varit på topp. Igårkväll fick jag reda på att jag blivit "månadens junior" i Gävle också. Efter en intervju på telefon så väntar jag nu med spänning på att får se hur mycket påhitt skribenten har att komma med den här gången. Varje gång det står något om mig i tidningen så lyckas det ALLTID stå något/några grejer om mig som jag själv inte hade en aning om, alltså något skribenterna lägger dit för dom hört fel, eller för att dom helt enkelt försöker få det hela lite..roligare(?!) Lite småkul tycker jag.

I eftermiddag var jag och alla andra skadade/sjuka och tog tid på alla hårdingar som sprang coopers-test. Jo jag ville också springa men nej inte idag och inte imorgon men snart hoppas jag kunna njuta av löpningen igen. Saknar den.

Nu sitter jag och halva olgy och kollar på saw. Sjukt äcklad blir jag. Ännu mer äcklad blir jag av att Brynäs ligger under i matchen mot Skellefteå. Kom igen nu!!

Puss och kram /Moe


21:21

Hey. Börjar med de dåliga nyheterna. Skadan. Jag konsumerar ett halvt iprenpaket samt ett halvt alvedonpaket per dag men ändå är skadan värre än någonsin. Igårmorse vaknade jag och kunde inte somna om pga av smärtan. Jävla ben. Alla jag snackat med hitills tror att det är ischias och det kanske visar sig på måndag då jag har en tid hos sjukgymnasten. Detta innebär såklart att det inte blir något 25-manna för mig i helgen och det känns ju sådär..

Till det lite roligare då. Sitter hos fina, goa,glada, spralliga, två-olika-stumpor-varje-dag-tjejen Elina. Hon bakar bullar och är allmänt mammig. Vad skulle man jag göra utan denna lilla pudding här i viken? Nadackikus. Även Linneus, Kristin och Maria sitter här och höjer upp stämningen. Gött. Ska tvinga dom att hitta på något bus nu. Kramkram. 
 
Just i detta kommer William, Stina, Wille, Oskar hit och jaa nu bara rullar det in glada barn här. Så säger hej så länge nu.
 
Finaste tjejerna
 
Puss och Kram / Moe