FRÅGESTUUUND

Det är dags för en frågestund här på bloggen tycker vi. Fråga precis vad ni vill. Vi svarar på allt. Inga frågor är dumma frågor.


Expedition Nollningson

Godkväll!

Här kommer en liten snabbtitt från expedition Nollningson.

För de deltagande den ultimata utmaningen. För publiken den ultimata underhållningen. 10 stycken 16-åringar med ett enda mål. Att bli en etta. De blir avsläppta på en öde ö. Deras enda redskap för att hitta hem är en spegelvänd karta och deras egna ben. Intrigerna tätnar. Samarbetsförmågan och mental uthållighet sätts på prov. De kommer att stöta på hinder. Ingen lämnar leken opåverkad. Synd bara att vi inte kunde följa dom via live-tracking. 
Robinson

VS

Nollningson

DM gånger två

Hej!!!
I fredags arrangerades Natt-DM på många olika platser i Sverige. Jag själv sprang såklart Gästriklands. Hade glömt bort hur mysiga natt-tävlingar faktiskt är. Innan tänker jag mest att jag är rädd för att springa på något djur som björn t.ex. Nu när jag faktiskt sett en björn på riktigt veckan innan sommarlovet började så var jag lite extra skraj. Men när jag väl hade startat gick det bra. Tog mig runt den 5,9 km långa banan och det var riktigt kul. Tog två väldigt dåliga vägval men det räckte till en förstaplats ändå :)

Idag sprang jag Lång-DM och det gick inte alls lika bra. Sprang årets sämsta lopp faktiskt. Katastrof. Kände på mig att det inte skulle gå nå vidare idag för kände mig trött och seg i skallen.

Nu är jag tillbaka i Viken. Ska strax springa hela 16 trappsteg upp och checka läget hos de andra.


Börjar redan tagga inför Olgys legendariska Bak-Km som arrangeras varje år!

Jag och anki tog hem priset för den snyggaste förra året.
Glada

Puss /Moa

 


Träning och nollning

Har varit mycked med skolstart, flytt och nollning dom senaste dagarna så bloggen har inte blivit jätteuppdaterad. Är i alla fall precis hemkommen från en kanonkul teknik träning i Ockelbo som bestod av fyra delmoment. När jag kom tillbaka tänkte man att det skulle sitta fint med lite käk i magen men eftersom vissa inte verkar ha lärt sig hur man delar lika ( måste vara nollorna) så fick man en trött bäbis/förrätts portion.

Dagens fråga är om nollorna någonsin kommer bli ettor? :)

Nu ska nollorna straffas. Det är alltså dags för nollnigsdag nummer två. ;)

/ Moe

hej hej hej hemskt mycket hej

Inget internet fixat hemma i Norrsätra. Därför dålig uppdatering. Sorry..

Nu är vi i alla fall i skolan och hjälper NA-ettorna (nya NV) men någon tråkig barrgrej. Dom ska mäta 300 barr. När jag gick i ettan mätte vi 30 st.

Livet i Viken är i alla fall i full gång. Jag och Annika har bosatt oss i våran nya lägenhet och trivs som två extotiska fiskar vid barriärrevet. Jag tror att dendär liknelsen betyder att vi trivs mycket bra. Igår var jag på huvudkontoret för sandvikenhus och valde nya tapeter. Tur att jag hade med mig det eminenta smakrådet Amanda Holmgren med mig, annars hade jag nog fortfarande suttit kvar där och velat mellan alla tapeter.

Nu är det back to work som gäller. Skriver nästa gång jag är uppkopplad. Om jag orkar.
Allice



Ett guld och en sista plats!!

Helena Jansson jublar efter VM-guldet.

VM-GULD I MEDELDISTANS FÖR HELENA JANSSON!!! wiiie. Det var hon värd. Helt klart.



Gick ju en aning sämre för Lena Eliasson som sprang i mål som sämsta godkända tjej i finalen. Bilden visar hennes GPS-tracking.

Tack och hej. / M:et




Bye bye Sundsvall - Tjeenare Viken!

Nu är allt packat - tror jag. Om cirkus timmen kommer Ludvig i bil från norr och jag hoppar in. Ungefär tre timmar senare är vi åter i Viken, redo för ett nytt skolår med massa skoj, bus, träning och plugg. Fast först så ska vi klara av två jcuptävlingar i Gnesta nu till helgen.

Vet inte när vi får internet där nere på Tallbacksvägen, så jag lovar inget "Nu är vi i Viken" inlägg än på ett tag.

Hare Bäst!!
Alice
hehehe, finmiddag på IKEA i förra hösten

Packning



Ikväll har jag börjat packa. På måndag ska vi ju vara tillbaka på Olgy för ett nytt år i viken! / M

upptäckt ute i cyberspace

Idag googlade jag på "spänstträning" när jag som vanligt satt och slösurfade vid frukosten. Den första länken jag klickade mig in på var denna som tillhörde OK Linnés hemsida. Jag skummade igenom texterna, kollade lite på bilderna och klickade mig sedan vidare. Jag kom in på denna sida som tillhör Partille hockey, fast tillhör kan man inte riktigt säga för Partille Hockey har snott hela upplägget, text + bilder från OK Linné.

Var väl bara de jag ville säga

Alice

2011-08-16




Igår kom jag hem från en helg hos Agnes som sagt och det har varit hur bra som helst.

Nu är jag nyss hemkommen från min vän Amanda. Var där med henne och några andra sköningar och kollade på en helt sjuk psykofilm. Jag vet en som inte kommer kunna somna ikväll. haha. 

Justja. Har plockat svamp idag också. Jag och barndomsvännen Freja hittade cirkus 20 svampar på 1,5 timme. När vi såg en snubbe med en hel kasse med svampar gav vi upp. Kunde han inte sparat lite svamp åt oss i alla fall? 

Ha det fint. / Moa

ÄLSKA SVERIGE!!!

Jag är hemma från Slovakien. SkönT.

När jag är i andra länder så inser jag ofta hur bra Sverige är. Även om jag har haft ett superläger i Slovakien så slog hemlängtan, eller snarare Sverigelängtan till i slutet av veckan. Älskar lägerliv, träna äta, äta glass, sova, leka och träna lite till.

Vad har jag hunnit med under veckan då? Jo en hel del faktiskt. Sprungit vilse i Miskolc med Frida och i samma veva kom jag till sprintträningens start med 20 sekunder till godo. TRÄNAT. Sprungit i helt sjuka skogar med gropar lika djupa som höghus är höga. Stukat den förbannade foten ute i skogen , men tack vare ett halvt dussin starka och innovativa killar (tack till er) var jag knappt tvungen att lyfta ett finger för att ta mig tillbaka. Ätit så mycket kyckling att jag klarar mig utan i ett halvår. Vunnit en danstävling. Skämt ut mig för en slovakiska och sprungit en lång omväg i skogen för att slippa se henne. Ätit glass. Blivit getingstucken. + massor av mer.

Veckan var i alla fall sjukt lyckad.

Jag är ingen bra bloggare så jag har inte tagit några bilder, kanske kan få tag på några senare. Man har ju kontakter...

Hare Bäst!
Allanbrallan!

ps. nästa vecka börjar skolan, då ska jag bli bättre på å blogga.

Blondaa sliten & scared woman

Bjuder på två klockrena filmer:

Bäst efter 1 min. hahaha

http://www.youtube.com/watch?v=YRGMGHmGfvI





http://www.youtube.com/watch?v=RmzEnW0z2LE

Hos Leo






Eyy readers!


Hänger i VMO (Värnamo) med svindryga tjejor. Har skittråkigt och längtar hem. Men den som väntar på något gott...

Nej om sanningen ska fram så stortrivs jag här med mina favoriter Agnes Leo och Malin Carlsson. Vi bara göttar oss och har det bra. Igår när vi tog en träningsrunda upptäckte jag att Värnamo inte är så litet man kan tro genom att tappa bort mig påvägen hem. Fick plinga på hos en familj, låna en telefon och ringa Agnes pappa. Woopsie daisy så det kan gå. Det finns till och med hus här har vi sett. Det trodde nämligen inte Malins kompis att det fanns..Fast det låter ju som hon är rätt blond i och för sig. Och bio ha dom också!!! Fast igår visades det inte en enda och idag gick det bara en. Haha. Men det är en riktigt mysig stad ska ni veta. Skriver kanske ikväll igen.

PoK (Puss och Kram). Måste ju skriva vad alla förkortningar betyder eftersom jag vet att det finns en del icke-ungdomar som läser bloggen (mamma och pappa). ;)

/ Moe

Tåget

Sitter på tåget påväg till stockholm. Ska möta upp malin där sen drar vi vidare mot agnes i Värnamo. Blir en långhelg med massa mys och lite träning/tävling. Kommer bli awsome!! Nu måste jag kila, är strax framme! Puss och kram/ moe

SJUK

Nu har jag varit sjuk 21835857 dagar i sträck. Nej men sjunde dagen blev det idag. Verkligen inte likt mig. Vad är det för feeeel?!!! Någon som vet hur man blir frisk? Har provat med det jag trodde var det bästa. Vila, äta, sova, vila, äta sova men icke sa nicke. Fortfarande ond hals, jätteförskyld, ögoninflammation osv... 

Ikväll gick jag och pappa en ol-bana på veckoturen i Valbo. Det var jättemysigt men det gick långsamt. Väldigt långsamt. Har även hängt på Coffee House by George ett tag med några fina vänner. Nu har jag bäddat ner mig i sängen med en godispåse och hoppas på att vakna upp frisk imorgon? Pleeease / Moa



Tjuv-bloggarN!

Hej everybody! Sara's speaking. Jag har kapat denna blogg i några minuter framöver för jag kan ju lösenordet (inte så konstigt, det var ju jag som kom på det). Jag skulle vilja informera alla intresserade att jag har startat en ny blogg idag! Den heter http://vuxenprojektet.blogspot.com/ och jag tycker att alla ska gå in där och skratta lite åt mina ofantligt roliga inlägg.

Puss och kram alla tjugosjub:are! /S:et

2011-08-07

SM-lägret blev inge vidare bra. I Onsdags när vi skulle åka vaknade jag upp med ont i halsen och feber dagen till ära. Fick bli väldigt långsamma kartpromenader för min del. Idag vaknade jag upp med ögoninflammation också. Imorgon blir det alltså sjätte sjukdagen.


Passar på att ha det lugnt och jättemysigt i Uddevalla hos släkten. Kom precis hem från en svamp-plockar-runda med Karleponken. 



Gårdagens efterrätt. Göött

/ Moe



Hannapannapyttipanna

Tjenis!
Bidde inge u10 för min del, men jag är i alla fall frisk nu! Kul!

Jag skule ha sprunge första sträckan, men min lilla syster Hanna fick hoppa upp en sträcka istället. Hon var grym och växlade som 11. Blott 13 år fightades hon i skogen mot tjejer upp till 18 år och blev endast slagen av 10 stycken. Hon slutar aldrig att förvåna mig den tösen. Tur att jag inte sprang mot henne med min dagsform, hade kanske kunnat bli lite pinsamt.

Alice

Hannis är den andra tjejen.

klagoblogg

Detta skrevs för ett par dagar sedan men har tydligen inte plublicerats.......

Hallåhej!

Jag är lite lagom less just nu. Jag är sjuk. För att bli lite ännu mera less kollade jag igenomn träningsdagboken och fann där 61 sjukdagar till. Jag har nu studerat träningsdagbokens alla anteckningar, träningstimmar, sovtimmar osv, men ännu har jag inte funnit något samband. Jag känner att jag aldrig får upp någon kontinutet i träningen, det kommer sjukdagar lite titt som tätt hela tiden.

Jag har slängt in handduken för smlägret. Kanske att jag åker till u10 om jag tillfrisknar. En sak är i alla fall säker, på måndag är jag 100% frisk!

O-ringen i bilder

Slänger upp en bildbomb från den fina veckan
Strandhäng på vilodagen
Jullebulle

mina favoriter

Imorgon sticker jag iväg till Trollhättan på SM-läger. Vet inte om jag har tillgång till internet så får se hur uppdateringen blir. Annars hörs vi på fredag när jag kommer hem, så litar jag på att Alice underhåller er så länge. Puss&kram

/ Moa