sömnlös

Somnade i soffan förut = kan absolut inte sova nu.
Va ba de ja ville säga.
A

Jag och ampan matchade varandra för två veckorsedan under ett långpass bortanför Vallhov

inte helt frisk...

Första veckan på sommarlovet och jag är sjuk.

Jag har varit sjuk de senaste fem åren. Kan ju sluta planera träning första sommarlovsveckan och skriva in sjukdagar i träningsdagboken tre år framöver. Vad gör man då om man är sjuk?

  • Lyssnar på Filip & Fredriks podcasts (Mycketbra!)
  • Äter glass
  • Tittar på New Girl
  • Äter ingefäragodis
  • Läser allt jag kommer över
  • Beställer sommarläsning från adlibris.se
Midsommar firades lugnt och fint. Nu ska jag bli frisk!

Alice

observera aladdinasken på bordet!

2012-06-19

Beroende på alla möjliga olika anledningar så var det väldigt länge sedan jag skrev. Kör en "Last-days-with-my-iphone" för att ta igen lite. Dock är jag kass på att ta kort så det blir inte allt för många bilder att bjussa på. 


Fick hem mina älskade Nike Air max. Mindre roligt var det när jag insåg att dom var för stora.. Någon som vill köpa?..

Var och shoppade i Valbo..

Åkte till samma ställe som förra året och hade olgyavslutning med b.la. grillning och diktuppläsning av dikterna som vi ettor och tvåor skrivit till våra kära treor..

Hängde lite..
Treorna hade whiskeysvep..
och vissa av dom hade klädsim (i alla fall de treor som vi lyckades få i vattnet)..

Har fått sommarlov..

Har hängt på stan några svängar..

sett nya snövit..

Och bilat med Freja för första gången sedan hon tog körkort. Läskigt ;)

Hälsat på Sofie och hennes gosiga kissemiss..

Sjukt fint bor hon!
Puss och hej / Moe


2012-06-09

HEY!

Gårdagen bestod av en runda på stan, lite studentfirande hos grannen och på kvällen drog jag iväg till min fina vän Tilde som fyllde 18 år! Vi var ett gäng hemma hos henne och firade, käkade tacos och sådär. ÅÅh, min tur att fylla 18 snart?!
Nu har jag precis kommit hem från en runda frisbeegolf. Förutom att vi hade världens b-mässigaste frisbees som inte kom längre än fem meter hur mycket man än tog i och som dessutom flög in i skogen typ varje kast så man fick leta i tre dagar, så var det mysigt.


Puss / Moe


Grillbankett


Det blev en riktigt lyckad kväll på olgy igår med grillbankett, skratt och bravader och vid tolvslaget firade vi världens finaste Amanda som då blev 19 år!! Snart slutar hon på olgy och det kommer bli så tomt utan henne. Känns skit att treorna tar studenten. Kommer bli mycket blandade känslor under studentveckan, den saken är klar.








Tjing. / Moe

 


Idag är det en hemsk dag. En fruktansvärt hemsk dag. För ett par månader sedan fick min gamla klasskompis/gymnastikkompis Sannalie barn. En supersöt liten tjej vid namn Donna som jag så glatt fick åka och hälsa på. Jag kommer ihåg hur bra Sannalie var på att hålla i henne, ta hand om henne, leka med henne osv, trots att hon bara varit mamma en väldigt kort tid. Jag kommer också ihåg hur fruktansvärt dålig jag var på att hålla i Donna. Hela bussresan hem satt jag och tänkte att jag skulle behöva träna i timmar på att hålla i dockor för att överhuvudtaget kunna skaffa egna barn så småningom. 

Imorse somnade lilla Donna in i mamma Sannalies armar. Livet är fan inte rättvist. Men en sak vet jag. Sannalie är stark, riktigt stark. Ska jag vara helt ärlig har jag aldrig träffat någon starkare person än Sannalie. Hon kommer att klara det här, det vet jag.
All tanke och kärlek till dig fina, fina Sannalie. Precis som alla andra som älskar dig så finns jag här för dig, varje dag. 






"En liten ängel kom, log och vände om"

/ M