Dagens låt!

Behövs ingen presentation, lyssna och njut!




/S

Varsågod Cornelia!

Vi har fått en kommentar (wihuuu, jag älskar kommentarer!) om att vi ska ha mer bilder. Min mobil är på lagning just nu så jag kan inte lägga upp några nya bilder, men här kommer några stycken från lagret! ;)


Kalles kräftskiva, när jag gick i ettan :)


OLGY-poolen. Brukar fyllas i maj ungefär, sen sitter vi och steker till skolavslutningen ;)


Muffinstid!


En av dom få bilderna på oss tillsammans :b Förlåt Lovisa! xD


OLGYs kärlekspar! :)


Snigel, tha Pimp.


OLGYs två norrbottning-tjejer!

Ikväll åker jag tillbaka till Viken med nattåget som avgår 20.55. Jag hoppas att jag överlever resan, nu när jag har varit bortskämd med flyg hela terminen :b See you later alligator! /S

Kliklikliklikli!

Aah, det kliar i fingrarna. Jag har sy-abstinens. Jag sitter här och kollar på Project Runway där dom gör kläder av sopor idag. Intressant, men varför? Ingen skulle ju någonsin bära sopkläder. Suck. Aja, jag har i alla fall ett guld/svart tyg som hänger på min lilla kärring utan huvud där nere (farmor kallar min lilla provdocka det :b ).

Auf Widehrsen? /S

Ojdå!

Jag råkade visst försova mig i morse. Skulle upp halv tio och träna, men vips så är klockan halv tolv och jag fattar inte riktigt vad som har hänt och var jag är. Jag kan meddela att jag låg i min egen säng, vilket ju var tur. Allt är nog Majas fel, eftersom vi såg skräckfilm hos henne igår/inatt. Jag är fruktansvärt allergisk mot skräckfilmer, så för mig var det väl mer radioteater. Bara tanken på skräckfilmer gör mig livrädd :b Och då var jag jätterädd att det skulle stå ett spöke i köket/badrummet/vardagsrummet/överallt när jag kom hem. Innan jag gick och la mig kollade jag under sängen, under byrån, i min resväska som jag inte packat upp än och bakom fåtöljen. Sen kom jag ju såklart på att jag var tvungen att gå på toa. När jag kom tillbaka från toan kollade jag igenom hela rummet igen för att försäkra mig om att inget spöke låg där. Sen tände jag alla lampor i rummet (utom taklampan), slog på en romantisk komedi och somnade med ett öga öppet. Men jag överlevde natten!

Dock blev jag ju svinrädd när jag vaknade och det stod en mörk gestalt över mig. AAAAAH! Men det var bara en morgontrött pappa som släckte min sänglampa. LEEESKIGT...

/S

Hallelujah!

Jag har sprungit två timmar.
Vädret var inte så fint.
Men jag är fruktansvärt nöjd.
Och jag har fruktansvärt ont i benen.
Nu ska jag gå och lägga mig i bastun och mysa.
Farväl! /S



Förra höstlovet såg det ut så här när jag var ute och sprang en morgon. Ta bort solen och lägg dit tjock dimma så får du vädret för dagen!

Kommentar gjord av allas vår Johanna!

"HAHA,
Riktiga texten var:
Teddybjörnen Fredriksson, hans nos den var av garn

Men jag sjöng:
Teddybjörnen Fredriksson, hans moster var afghan"

Vi älskar dig Johanna för du är så kul!  /S

Att göra:

... Ställa tillbaka klockan inatt! Vi får nämligen en extra sovtimme inatt, tack vare vintertiden :D Jag ska ligga och gosa extra länge i sängen imorgon, för hur najs är det inte när man sover hur länge man vill och sen så går man upp en timme tidigare? I LOVE IT!

Just nu sitter jag med en punschrulle och ett glas mjölk (förlåt mamma, jag vet att jag inte får!) och myser framför datorn :) Klockan är faktiskt halv tolv och jag har inte gått och lagt mig än, det är nästan rekord :b Jag som brukar bli trött typ halv tio på kvällarna. Aja, jag lever på sockerkicken än så länge!

Imorgon börjar min satsning Operation distansvecka. 9,5 timmar (om jag inte minns fel) på sex träningspass. Är jag för ambitiös? Det får väl tiden utvisa..

God natt världen! /S



Jag hängde med dessa snyggingar idag, coolt va? Förutom Ida, som står längst till vänster, hon dissade oss TOTALT! ;)

Asha? CHECK!

Hej! Var på finfin konsert igår, Asha Ali :) Hon som sjunger låten till Saab-reklamen. Nu är det i alla fall så att Melissa "BRA SOM FAN" Horn kommer till Gävle 3 december! Vem är på? Jag är alltid på!

Annars är läget ovanför limus norrlandicus ganska lugnt. Häng med kompisar på kvällarna, övningsköra och allmänt chilla på dagarna. Idag körde jag förresten in i min första stolpe. Men som herren på pappas jobb säger:
- Det är ju ändå bara materiella skador.

Jag ska flippa vidare på vår nu ganska tråkiga blogg så den blir kul, jag lovar! PYSS /S

Pappa säger...

... Att nyckeln är återfunnen! Dagens i-landsproblem...

/S


Dagens felhörda låt!

Artist: Robbie Williams

Riktiga texten var:
I just wanna feel real love

Men jag sjöng:
I just wanna feel real leather

 

(källa: www.saltmannen.se)

 

/S


Psst!

Hejhej :) Bloggen är under renovering, därför kommer den se lite smått knasig ut ett tag (: /S

Tjuvlyssnat.se

(Dialog mellan Anna och Sara under rexlexrundan, en runda man springer på natten med pannlampa)
Anna: Sara, visste du att du har reflexer på dina skor?
Sara: Jaså? Det är ju tur ifall en bäver skulle komma och kidnappa mig och slänga ner mig i sjön med huvudet före.
Anna: Haha, japp!
Sara: Det är ju vanligast att man letar efter människor som har blivit kidnappade av bävrar på natten.
Anna: Va, seriöst?
Sara: Hihi ;)

(Dialog mellan Sara och Fader Lundsten torsdag morgon)
Fader: Det blir ingen hockey ikväll, jag fick inte tag på biljetter.
Sara: BAAAAAAAAAAAAJS?
Fader: Det hade ändå inte gått, jag har låst in bilen i garaget.
(Vi har en carport, när man stänger den trycker man på en knapp inne i garaget och sen går man ut. Vi har också en liten dörr, som just nu är väldigt svår att öppna eftersom nyckeln är inne i garaget..)
Sara: HAHA, klantskalle!
Fader: Jaoo. Du får gärna leta efter reservnyckeln om du känner för det.

Klockan är halv två och jag har på mig universums bästa morgonrock. Är det dags att skaffa ett liv kanske? See ya! /S

Dagens citat!

Behöver du bättra på ditt ordförråd? Kanske lägga till några fina fraser när du snackar sport med kompisarna? Läs och lär (och skratta som fan):

1. Detta var droppen som bröt kamelens rygg.

2. Foten är en naturlig del av hans kropp.
3. Han står med skuldrorna mot ryggen.
4. Oavsett om det hade straff eller inte, så tyckte domaren annorlunda.
5. Mattias fick ett slag med klubban som tog just nedanför knävecket. Det betyder att nerven som styr foten har fått en rejäl hjärnskakning.

ENJOY! Dagens citat kanske återkommer, om det uppskattas såklart :)


"Frälsningsarmen har gjort någon ful låt som heter typ.."

Kul sak hände nyss. Vi sitter och läser i Lovisas nya bok som heter Är det saltmannen? som handlar om folk som sjunger fel låttexter. Exempel:

Riktig text: Call on me, call on me
Någon har sjungit: Gordon Lee, Gordon Lee

HHAHAHA!

Rebecka säger följande när hon ska läsa upp ett citat ur boken:
- Haha, frälsningsarmen har skrivit någon låt som heter barrnaatroo (italienskt uttal). Jag vet inte riktigt vad det betyder men.. Det står också barrnaaroov (fortfarande värsta italienskan).

Sara säger:
- Du, det ska nog vara barna-tro. Och barna-rov. Svenska liksom.

HAHAHAHAHAHAAHHAA! Fin kväll här i 27b, men ingen fysik har blivit gjord... Hälsningar oss!

P.S Skönaste citatet för dagen:

Riktig text: Can't touch this (nananana)
Någon har sjungit: Tentakel (nananana)

D.S

one, twentyone guuuuuuuns!

Tja! Här sitter jag i min ensamhet och sjunger så fint. Jättefint. Snart är det dags för middag och eftersom jag inte orkat handla än så blir det potatisbullar med inget :b Eller jo, jag har en morot och lite mjölk ;) Men jag ska handla snart!

Jag hoppas att alla som sprungit j-cupsfinal och/eller daladubbeln är nöjda och glada! Jag hade gärna velat vara där, men jag kommer faktiskt imorgon och hejar :D Jag och Lovisa ska agera cheerleaders till Anna och Rebecka som ska springa 9,5 kilometer :) Jag ångrar nu att jag inte åkte på daladubbeln för nu kommer jag ju inte få gå på discot med norrlandsgänget. Vi har alltid mycket mycket kul! Min käre vän Snilsson från Umeå har lovat att disca för två, hihi ;)

Nu är det dags för film och mat :) Farväl! /Sara

AAAAAAAAARGH!!!

Jag hataaaaaaaaaaaaaaaaaar när datorn/internet inte fungerar som man vill! Hmm, filmkväll ikväll? Självklart! Men då fixar jag en film = in på piratebay och då funkar inte den jäääääääkla sidan! Jag tycker att regeringen är hemska som stänger ner min livskälla var och varann dag. Hur ska jag kunna fly från verkligheten genom att ha Greek-maraton om inte piratebay fungerar? Dessutom regnar det ute och jag är pissnödig men orkar inte gå ända till toaletten. Jag fokuserar på solen och mingel-söndag på daladdubbeln :) Aoooooooomh!

Ses! /S


Året går mot sitt slut

Hola. Nu börjar alla på OLGY göra sig fina för nyårsafton, som inträffar i slutet av oktober/början av november för orienterare. Då slutar nämligen vår säsong och nu börjar det nya träningsåret! Nu kommer styrkeblock-veckorna, långpass på Rönnåsen och skidläger i -25. Ååh, vad jag längtar! ;) Vi har alla fått den årliga uppgiften att skriva vår utvärdering om året som gått, men även en målsättning om vad vi vill uppnå nästa säsong. Mina anteckningar som sammanfattar träningsåret ser ut som följer:

November-December
- 8 dagars förkylning
- Stukad fot, skadad 6 dagar
- Träningsläger i Idre
- 12 dagars halsfluss under julen

Januari-Februari
- Konstant ont i halsen under januari
- Börjar februari med 10 dagars förkylning
- Skadad i ryggen en vecka som återkommer i mars

Mars-April
- Börjar få astmakänningar
- Läger i Danmark i slutet av mars, stukar foten
- Ont i halsen lite då och då
- Hjärnhinneinflammation 7-22 april
- Stukar foten igeen

.. Och så fortsätter det :b Jag har inte så mycket fysisk träning att analysera, men alla elitidrottare vet ju att det handlar om fysik, teknik OCH mental träning! Så jag har ju hunnit fokusera en hel del på dom andra, vilket gör att jag inte deppar ner mig helt totalt och fullständigt när jag läser träningstimmar under April: 3.48 h i träningsdagboken för jag vet ju att jag tränat mycket mer än så!

För 6 månader sen var jag nästan på väg att sluta med orientering, för trots alla mina försök så gick det bara neråt och allt var bajs och blä! Att man orkar fortsätta kämpa när man är jättesjuk eller skadad, det är så man blir en stark idrottare. Så, även fast inte alla ser det, så har jag en jävla massa muskler i mina spinkiga armar ;)

Nu ska vi snart åka och kolla på World Cup i bandy här i Sandviken :) Avfärd inplanerad klockan 18:50 och då är chokladinköp inräknat. Så see you later alligator /Sara

P.S. Måste bara visa min framsida till utvärderingen, jag är så stolt ;) D.S.


1:20 minuters löpande senare!

Sara Lundsten har varit mycket duktig idag, för jag har nämligen sprungit långpass och klockan är inte ens tio! Nu har jag två och en halv timme kvar tills jag behöver gå till skolan och det känns ganska långt bort :b Jag kanske smiter ner till Lovisa som ligger och snarkar i lägenheten under, eller så kan jag kolla på senaste Big Bang Theory-avsnittet som kom idag :D Hur som helst så kommer det bli en alldeles slapp morgon! Lovisa och våra kära kompanjoner från Mora har varit i kontakt och precis som Lovisa berättade i förra inlägget så har vi något alldeles speciellt planerat in till den helgen ;( HIHI! Jag längtar superdupermycket tills dom kommer och hälsar på och vi kommer ha askul :D Nu ska jag hoppa in i duschen, so long suckers! /S

Sova middag! :)

Halloj! en helt nyvaken Lovisa skriver här i bloggen.
Jag måste bara säga hur skönt det är att sova mitt på dagen, man blir mycket piggare efter och hjärnan vaknar. Nu är jag redo för lite plugg efter maten. Hmm eller är det så att min hjärna tror att jag fortfarande är 3 år? :Phaha. Jaja det kan ju diskuteras ;D Sova är nog i alla fall precis vad jag behöver nu när jag är sjuk och allt. Jag ska se till att bli frisk till i helgen för då är det J-cups avslutning med masstart! de kommer bli riktigt najs:D Det brukar ju vara riktigt kul terräng i Dalarna också. Det ska bli riktigt skönt att inte behöva resa så långt den här helgen. Tyvärr blir det ingen daladubbeln för jag måste tänka på magen/höften. Skulle egentligen springa med Rebecka men som tur var hade Anna ingen att springa med så då kunde hon ta min plats:) Jag ska i alla fall va me ut och heja på tävlingarna (Y)

Snart ska jag cykla till maten men jag känner för att stanna kvar här i mitt varma rum. Det spö regnar ute, blåser nästan i sidled och är 3,5 grad ute(!). Kan ju lika gärna vänta lite till så kan jag ta en kanot eller nått till maten, de hade i alla fall vart roligare än att cykla:) Nu är det också planerat att brudarna från Mora troligtvis ska komma hit den 14-15 November, Favorit i Repris!!! Det blir grymt roligt tjejer:) Vi här i viken har redan börjat planera lite, men mer än så säger jag inte nu ;)haha


Längtar tillbaka till sommaren utan plugg och när man kan vara på landet och inte göra någonting :)

Nej tillbaka till verkligheten. Nu ska jag på med regnjackan och ut i det "härliga" vädret! Ha de bäst! / L

Hösten är här!

Joo, erkänn! Den är här! Gula blad, kalla långpass och Skol-SM. Allt tyder på att hösten har kommit och vi på 27b vet precis hur man ska hålla sig cool på hösten så här kommer en inne/ute-lista!

Innelista
  • Duscha länge som satan.
  • Låta handduken rulla runt i tumlaren när man duschar så den är varm och härlig när man är färdigskrubbad!
  • Vinterträning! (Beach noll10, here we come)
  • Alternativträning på Parkbadet! (Lovisa is the coolaste!)
  • Tofflor på morgon à la Tove!
  • Lila mössor!
  • Lugg! (ett måste för alla korthåriga som ska ha mössa, annars ser man ju flintis ut)
  • Glass med oboypulver (glass är aldrig ute, såklart!)
Utelista
  • Vita leggings (har väl aldrig varit inne. Aldrig någonsin.)
  • 2010 (Vad ska man nu säga? O-ringen nolltio var grymt! Det låter ju bara helt fel)
  • Röda öron (jag behöver en lugg, se innelista)
  • Snöslask!
  • Fula vinterskor (skall gå på shoppingtur med mamsen på lovet. Jag håller tummarna för att jag inte kommer få krupp och köpa ett par fula skor som jag alltid lyckas göra)
  • Kalla orienteringstävlingar (läs Skol-SM)
  • Fula saker
  • Tråkig skola
Nu har du alla medel för att hålla dig hipp under dessa mörka månader! Kom ihåg, känner du dig vilse så vänder du dig mot 27b och vi vägleder dig! May the spirit of the eagle be with you /S

Tanken som räknas..?

Tänk om man kunde träna genom att bara tänka att man ska göra det och sen klart! Jag önskar att det var så just nu. För just nu funderar jag på om dom högre makterna där ovan gillar att bråka med mig. Kanske för att jag sprang i tisdags även fast jag borde kört alternativt? och för att jag då sprang i skogen i stället för på väg som är bättre för min stackars mage? jaja roligt var det i alla fall och jag kände inget efter så så farligt kan det inte ha vart =)

Idag skulle jag i alla fall vara duktig och gå till parkbadet och köra vattenintervaller istället för att följa med på medel-km med olgy. Medel som är så kul och så går det i tallehed också, går nästan inte att motstå. De var nääära att jag följde med ändå men så skulle jag ju va duktig idag. Så jag åker till parkbadet och så sitter det en lapp på väggen att dom håller på och bygga om simbasängen. WHAAAAAAAT!? (som figge skulle säga) Ofta dom bygger om basängen och just idag också. men men. Så dagens träning blev att cykla till och från parkbadet, oj oj oj va jobbigt de var;) Hämtade i alla fall ut mitt badkort nu :)

Det får bli lite hjärngymnastik ikväll istället haha. Och i morgon börjar vi inte fören klockan 12 så det ska bli en låång sovmorgon för mig :) naajs! / L

Farmstad?

Jag har blivit frälst. Eller nåt. Men jag har fixat en Farmville på facebook, den nyaste flugan i samhället. Men just nu verkar det inte så intressant, jag väntar på att mina strawberrys ska bli färdiga. Och sen ska jag harwesta mina soybeans. Sen fick jag en gift av Lovisa också, en rabbit. Det låter väl som ett kul spel? Höhö. Aja, dags att vara lite aktiv och göra lite labbrapport, som såklart kommer äga som fan! Vår grupp har höga ambitioner och då ska vi såklart ha MVG.

Tingeling! /S

Skryter...

.. om kjolen jag sydde för ett tag sen :) Den är så fin så nu ska alla få se den :b