Öh!

Vill bara uppdatera folket om pappas grymma julklapp! ;)



Sen får folket också en dagens outfit, eftersom det hör till bloggvärlden. Vi ska ha fingäster ikväll och då måste man se fin ut!


:)

























God jul och gott nytt år önskar 27b!

WOHOOOOOO!

Står du utanför vårt hus och hör en mass dunsar och skrik? Ta't lugnt, det är bara jag och pappa som kör papa-daughter-time. Det inkluderar Jimi Hendrix på högsta volym, luftgitarr och allmänt spexande. Det är grymt!

Dagen kommer att ägnas åt julbestyr, typ knäck- och pepparkaksbak. Ingen träning idag faktiskt. Blir lite skönt eftersom det har gått sjukt dåligt att träna dom senaste dagarna. Jag vill ju inte spendera julen på sjukhus som jag fick göra på påsken, så det gäller att ta det lugnt (:

Sist vill jag bara säga grattis till mor, som på något konstigt sätt lyckades stänga ner hela landstingets datasystem inatt. Bra jobbat! ;)

/S

God morgon? Nej, jag sover fortfarande!

Några bevis på att Sara Lundsten sover trots att hon inte ligger i sängen:

1. Jag borstade tänderna innan frukosten.
2. Jag tog mina kvällsmediciner istället för morgonmedicinerna.
3. Jag tog fram en djup tallrik, en gaffel och en kniv när jag skulle äta yoghurt.
4. Morgonrufset har inte lagt sig än.

/S

MUMS!

Jag sitter hos the master of bakning, Sofie. Hon behövde lite hjälp med bakningen. Undrar varför hon frågade mig då, för jag sitter bara på facebook och äter smet! Men vi har kommit fram till att smör, ägg och socker inte ser särskilt fräscht ut! Jag tror inte att det smakar så gott heller. Sofie bakar äppelmuffins med havretopping och jag har stora förhoppningar på att dom ska bli goda ;) Hon säger också att dom passar bra till julen och det är ju bara toppen!
Vad händer ikväll? Jo, jag hade tänkt klä våra granar, den lilla på mitt rum och den stora i köket :) mysigt värre! Sen tänkte jag måla mina tånaglar också. Och kanske använda upp alla mina gratis sms. Det låter som en bra kväll! Jag hör mig av mig ikväll med hur det går och kaaanske en bild på granen (: /S
Bild från vår klassresa i nian till Kebnekaise (:

Ööh..

Att ha jullov är skönt. Då kan man ju vara uppe hur länge man vill. Men jag hade glömt att man ofta får betala tillbaka nästa dag. Inte bra när man är seriös idrottare! Men går det att springa med stängda ögon? I så fall är det lugnt. Men jag måste säga att det helt klart är värt det ;)

Vad ska jag ha för mig idag då? Joo, jag ska träna i snön. Det har väl snöat en decimeter sen igårkväll, mysigt värre! Sen ska jag äta tacos (Y) Seeen ska jag vara med lite dudes. Och sen är dagen i princip över :b Så går det när man stiger upp klockan elva, ajaj!

Här kommer lite bilder från skidlägret i Orsa förresten!


Mat köptes!


Träning bedrevs!


Folk fick blåmärken av att ramla över snökanonen!


Utsikten var nice!


Orsa björnpark besöktes (detta är INTE en björn, det är en sibirisk tiger. Som är helt ENOOORM!)


Vi träffade Mora skidgym!


Vissa är väl snygga som eskimåer, eller hur? ;)

Over and out /S

Aldrig finns det tid!

Så fort jag bestämmer mig att skriva ett inlägg kommer mor och/eller far och säger typ: Diska nu Sara! eller kanske Duka nu Sara! Men jag strejkar! Bloggen är viktigare än liiiiivet! Eller. Kanske inte. Men den är i alla fall viktigare än att diska :b

Men för övrigt är livet bra här hemma! (Pappa går förbi mig och datorn och säger: hälsa från mig. Han antar att jag pratar med någon poooojke. Knasiga gubbe!) Inte så mycket snö, men snuskigt kallt. Jag har träffat många kompisar redan och jag har bara tränat en gång. Lite slött, men det är så kallt att jag knappt kan andas utomhus. Ack.

Livet fortsätter senare hoppas jag! /S

Hujedamig!

Här har det varit tyst ett tag :b Vi har hittat på en massa kul i Viken och inte berättat något om det alls! Fy skäms på oss! Jag ska försöka vara aktiv nu när jag kommit hem på jullov, jag lovar. Men nu är det dags förr middag made by mama-bear. See ya /S

Är vi redo?

Matteprov imorgon. Jag sitter lite avsides och betraktar vår kära Figge och Rebecka. Dom kämpar med repetitionsuppgifterna till kapitel 2 och kapitel 3.1. Jag hör suckar, stön och nu också upprörda röster. Det där betyder ju att y-prim är något när x är 4. Faan också. Jag har tro på mina vänner, dom kommer klara det.

Figge säger nu att han ska lägga sig tidigt ikväll. Varför då frågar jag. DÄRFÖR ATT!!! svarar han. För att han ska slippa tänka.

Lovisa berättar att hon har haft en olämplig startsida en gång i tiden. Det var grannarnas fel.

Rebecka ritar en bläck-prick på halsen på mig. Tihi.

Glöggen är nu slut, men det finns pepparkakor om någon vill ha.

Och en sista sak, TIMRÅ LEDER ÖVER LULEÅ MED 3-1, GRRRRRRYMT! Över och ut /S


Hittade den här bilden på Annas dator. RESPEKT!

Jag väntar på Rebeckas inlägg..

.. för hon blev nämligen grymt arg idag på grund av två saker, dels biologiprovet och dels föreläsningsfarbrorn i matsalen. Det har blivit känt på OLGY att Rebecka skriver blogginlägg när hon blir arg så det borde ju komma strax ;)

Jag har inte så mycket att säga förutom:

1. Alla prov är över (förutom matte på fredag, men jag oroar mig inte över matteprov. Går det dåligt så går det, annars så går det bra).
2. Jag har en chokladbit i munnen.
3. Chokladpuddingen är vispad.
4. Bandymatch klockan 7.

Min dag är fullbordad! /S




Sexig bild från förra bandymatchen vi var på ;)


Sexig bild från middagen härom veckan ;)


Haha, hittade en gammal bild från mina beloved lov i norr. Årets nyårsbild kanske?! Hela outfiten kommer från BikBok (ifall någon vill köpa den).

Dan före dan..

Imorgon gäller det. Fett bokprov och F E T T biologiprov. De senaste två dagarna har vi suttit som grisar både på och utanför skolan. Nu hoppas jag att jag är redo, FÖR JAG ORKAR INTE PLUGGA MER! Det får brista eller bära helt enkelt :b

Sen kan jag berätta vad som hände imorse när jag vaknade. Jag snoozade som vanligt typ 45 minuter (det har jag lärt mig från da master of snoozing Lovisa) och sista gången jag vaknade knakade det visst till i nacken. Jag tänker jaja, det är väl det gamla vanliga. Jag chillar och undviker att springa i några dagar. Jag sätter mig upp och NEJNEJNEJ! Det var inte det gamla vanliga, det var ett fett jäkla nackspärr. Jag fick vänta en halvtimme tills Tove gick upp så hon kunde hjälpa mig lite :b Det tog två timmar innan jag kom upp ur sängen! När jag till slut kom upp kunde jag bara ha mitt huvud i 45 graders vinkel. Väldigt sexigt på skollunchen! Det var smärtsamt, men jag fick ju både en och två personer att skratta så dagen var lyckad på sitt sätt!

Vi taggar skid-läger i Orsa på söndag och inget mera skola efter fredag. Wihuu! :D /S

klagande rebecka

hej allihopa här är jag!
jag har kommit på att jag mest brukar skriva här när jag är sur och ska klaga på nåt, så jag verkar väl inte sådär jätterolig! men skit samma, nu ska jag i alla fall klaga igen.
och som sist jag klagade här på bloggen så handlar det även denna gång om erik troeng. han är en bra lärare såklart, men han verkar sakna insikt i hur vi elever känner. så nu när vi har ett biologiprov på onsdag, och vi i måndags fick veta att vi ska lära oss ett helt till avsnitt själva till provet som vi inte har gått igenom alls, och provet då kommer att bli på cirka 100 sidor, så blir jag så sur när han vågar klämma ur sig:
"glöm nu inte att det här provet inte är något att stressa upp sig för! det kommer gå bra, det behövs bara lite sunt förnuft!"
TACK så mycket erik! då kan jag alltså trycka in biologiboken längst in i skåpet fram till onsdag och lita på att jag har ett sunt förnuft. DÅ VET JAG!
så, då var min klagan över för idag:) nu kan jag återgå till att plugga biologi.. jag måste vara den enda som gör det asså... jag måste vara den som har ett osunt förnuft. / beckiii

Julhjälte!

Maria, allas vår julhjälte, sov hos oss inatt. Hon hörde det mystiska psykopat-som-rycker-i-dörren-ljuder under natten och bestämde sig för att göra något åt det. När hon och Linnea gick ut på balkongen för att kolla vem det var, stod det ingen där. Så hon ringde Sandvikenhus och dom sa att det troligen var ett rör. Tråkigt värre, nu tog den mystiska jakten slut. Men bra jobbat Maria, du är riktigt effektiv!

Förövrigt så hällde jag musli i teet imorse. Det var ju självklart meningen :b /S

Pjuuh!

Jag sitter i soffan och känner mig som en köttklump. En köttklump som har ont. Efter dagens andra pass, en plågsam nattorienteringstävling känner jag att det är nog. Ska gå och lägga mig nu. Sen upp halv sju imorgon och träna. Jobbigt, men kul :D Jag och Rebecka kom fram till att det enda vi gör på orienteringsgymnasiet det är att packa, packa upp, tvätta skor och träningskläder och äta. Mysigt liv va? ;)

Aja, time for bed! God natt /S