fredagkväll:)

Hej igen. PLÖTSLIGT så bara skriver jag två inlägg på en dag! Ojojoj, vad har hänt egentligen!? Efter att inte ha skrivit ett endaste inlägg under hela den tid som denna blogg funnits så blir nog sara ganska överraskad;D Anledningen är väl att jag fått nåt slags infall och börjat besöka blondinbellas blogg (förlåååt så mycket!) och då upptäckte jag att hon skriver en jävla massa om vad hon gör. Själva poängen, det är att jag kom på att om jag skulle skriva allt jag och mina andra två flickor i 27b gör, så skulle det bli så mycket intressantare! Tror jag... Men just det här inlägget blir nog inte så intressant. Jag sitter mest här för att jag inte har någonting att göra. Mormors syster och hennes man är på besök här, med deras enoorma husbil! Dom åker typ sverige runt och är superkulturella hela tiden. Idag var dom på en massa museer och till exempel astrid lindgrens värld. Haha! Men i alla fall, Lennart, som min mormors systers man heter, han var inne på en saluhall och köpte världens godaste efterrätt! Den bestod av smält rabarber med nån slags maräng och jordgubbar doppade i choklad. MUMMMS! :D Så nu går det ingen nöd på mig i godis-väg i alla fall. Däremot vill jag handla kläder. Inte för att jag behöver det (jag går ju inte naken till skolan) men för att det är så himla kul! Det tycker dock inte min plånka. Men det är en helt annan sak. Till exempel behöver jag en klänning till avslutningen och Jukola. Vore roligt att hitta något man kan känna sig extra snygg i ;) hoho.
Nej, nu ska jag gå härifrån och göra något annat. Borsta tänderna tror jag. Lovisa och Sara; ni får ha det så kul i Hallsberg! Lova att krossa dom på fotbollen, visa era rätta sidor och var riktiga fotbollshuliganer!
såhär duktiga ska ni vara;D Puss/ R

TJOHOO!

Halloj! Det är en himla underbar dag idag måste jag säga. Inte en endaste lektion som Sara redan nämnt, och dessutom är det stekvarmt ute! :D Då blir man glad. Något som piggar upp ännu mer är att kemiprover är avklarat ( i onsdags) och det gick väl hyfsat! Det var i alla fall lättare än jag trodde. Att vi har gjort det betyder att det inte finns det minsta kvar att göra i skolan innan sommarlovet och det är ju bara för bra för att vara sant! Okej, vi har en labbrapport som ska in på fysiken men frågan är om vi kan göra den, eftersom alla i hela klassen fick fel värden på labben eftersom Ingemar gett oss fel instruktioner. Vi får se helt enkelt. Nu är Jocke här och pratar kartor med Lovisa och han erbjöd sig att skjutsa mig till stationen efter det! Så jag slipper släpa mig den långa vägen dit till fots. Haha. När jag kommer hem väntar även FÖDELSEDAG! Imorgon, lördag 30 maj, glöm inte att säga grattis;) Det ska bli så roligt! Synd bara att jag inte kunde följa med till Hallsberg, men det får jag ta igen på 60-70 nästa vecka istället:D Ha det bra!! /R

Det är allt annat än vinter här i Sandviken nu! :)

Fredag!

Hello. Här sitter jag klockan tio på morgonen, solen skiner och vi har inte en enda lektion idag! Sweeeeeet. Inatt råkade jag och Sofie somna i Lovisas säng så nu ligger stackarn och sover på soffan. Jag har lite smått dåligt samvete. Särskilt eftersom jag sov så fruktansvärt gott inatt :b

Snart ska jag i alla fall ut på en lite joggingtur på typ en halvtimme eller nåt. Ska kanske vänta tills Lovisa vaknar så kan vi springa tillsammans :) Sen är det packning och städninge för imorgon bitti bär det av till Hallsberg och fotbollscup. Så håll tummarna för oss!
/S

Hihihihi.

En kul sak bara som jag sa när jag skulle plugga till kemi-provet :b

Sofie - Vad är en metylgrupp?
Jag - Det är metan utan ett väte och den kan man sätta på lite varstans.

Hihihihih! /S

Ojojoj!

Hej svejs!

Nu sitter jag här, klockan nio på morgonen och vill bara gå och lägga mig. Men bloggen skall uppdateras och jag tar mitt uppdrag på största allvar. Höhö.

I måndags hade vi en liten äventyrsdag med OLGY som anordnades av Jenny och Maja. Tummen upp! Det var superkul :D Lite orientering, lite chokladbollar och lite spionage. Vårt uppdrag gick ut på att ta några kontroller, fota en massa knäppa saker och spionera på andra lag. Vårt lag ägde, såklart. Vädret var på topp och jag har än en gång fått en mycket fin brottarbränna :b På kvällen var det diktläsning för treorna, som snart ska sluta. Snyft.



I helgen ska jag, Lovisa och Max hålla uppe fotbollshedern för OLGY Sandviken när vi ska på Hallsberg på fotbollscup. Jag i mål, Max starkt defense och med Lovisa på topp blir nog vårt lag svårslaget! Jag ska nog införskaffa lite krigsmålning så vi visar hur skräckinjagande vi är.. ;) hihi! Vi syns! /S

Tisdag kväll...

.. Och vi sitter här och väntar på Desperate Housewives och luktar på våra muffins :) Dessutom uppdaterar vi intensivt SOKs hemsida på jakt efter startlista till sprinten i helgens J-cup. De andra fasar för att starta först, jag fasar för att inte överleva den "intensiva sprinten i kuperad terräng".

För övrigt har vi fruktansvärt mycket att göra i skolan dessa två dagar då vi faktiskt går i skolan :b Nationellt prov idag, fysikprov och en svenskauppsats som ska skrivas imorgon. Men vi har inte många dagar kvar i skolan, tio kanske? :D Sweeeeeet!

Det var väl allt för mig, vi syns i Sundsvall! :D /S

TEST! har du blivit lite för gubbig på sistonde?

Oroa dig inte! Vi här på 27b kan hjälpa dig. Är du lite orolig att du har blivit lillgammal kan du kolla upp det här. Besvara följande frågor och se hur gammal just du är!

1. Har du fått en impuls att gå ut och sätta dig i tältstolen och grilla den senaste veckan?
2. Gillar du uttryck som "Aaah, nu ska jag sätta mig i soffan och dricka en kall heineken!"
3. Började du gråta när gräsklipparen gick sönder?
4. Hatar du att gå på IKEA men gillar att bygga ihop möblerna frugan köper?
5. Brukar du dricka kaffe, gärna med glasögonen på?
6. Sitter du helst bredvid i tältstolen när dina forna grabbkompisar spelar fotboll?
7. Använder du din skinnjacka från stenåldern?
8. Lyssnar du aldrig på kvinnliga åsikter?
9. Har du diverse öl-affischer i vardagsrummet?
10. Gillar du att deppa över din stundande ålderdom och andra i-landsproblem, gärna alkohol inblandat?

0-3 rätt
Mellan 10-20 år. Grattis! Du är fortfarande lika ung som din ålder och väldigt hipp! Oroa dig, du kommer alltid att ha kvar ditt ungdomliga själ.

4-6 rätt
Mellan 20-35 år. Du har mognat, men verkligen inte ruttnat. Fortsätt kämpa på så behöver inte gubbigheten komma närmre!

7-9 rätt
Mellan 35-50 år. Ajajaj, var är ditt inre barn? Känn efter och begrunda ditt val av levnadssätt. Kom ihåg att alla älskar barn!

10 rätt
Huvaligen! En sån som du stöter man bara på hemma i din soffa där du skriker på frugan att hämta en kall öl till. Det finns ingen räddning för dig, det enda som väntar dig är dödsriket. Trots att du bara är 18 år.

Måndagsfilosofi

Hola!

 Lite intressanta happenings från helgen:

- Jag och Frida Erkers ma maaaen körde ett kort medelpass på lördagen istället för junioprcuppens lång. Vi fick diplom och priser för vår framgångsrika insats, lite såpbubblor och en festis. Okej, jag erkänner. Vi gick miniknat.'



Vi bodde hos farmor och farfar i Kungsängen i ett fint 60+-hyreshus med vävstuga och bridgeklubb.
- Lite konversation mellan farmor och farfar:
Farmor: Jaa, och Stickan (farfar), han har aldrig på den förbenade hörapparaten så han hör aldrig vad man säger.
Farfar: Ja, men ni snackar så mycket skit så det är bara bra att jag slipper höra vad ni säger!
Farmor: Då får du inte gå omkring och säga VAAA? när du inte hör oss!
Farfar: Vaa?

Next up: Lite sprint i Dalarna nästa helg med das boyfriend. See you soon makaroon! /S

Torsdag!

Hej!

Jag ska berätta om min skolvecka:
Mån - två lektioner
Tis - Två lektioner
Ons - två lektioner
Tors - En lektion

Ibland måste man ju bara älska gymnasiet ;) Nu är det bara ett litet moln kvar på min skinande himmel, matteprov imorgon. Men det ska nog gå bra :) Sen laddar vi alla inför J-cup i helgen där jag faktiskt ska springa en dag! :D See you there allihopa /S



The good old days i 27b

Surprise Sara!

Här kommer ett inlägg som inte Sara har skrivit, nästan första gången under hela året på olgy. Eftersom att det har varit torka på blogginlägg från någon annan än Sara från oss i tjugosjub så tycker jag att det skulle bli ändring på det från och med nu. (Nu vart du överraskad va sara!?) :P

Fortfarande helg och vi är kvar i den fina staden Stockholm. Efter tre tävlingar som var extreeeeeemt roliga är vi riktigt slitna. Vi håller på att däcka här nere i mitt rum framför tvn.   Lite om tävlingen idag då; Sara sprang på som en gnu ( eller ja hon tog en fin promenad till kontroll 1,2 och 4) Efter hjärnhinneinflamationen så tycker jag att det var starkt jobbat. Jag sprang även jag på som en gnu (på riktigt alltså ;). Tydligen kände höften inte för att göra ont idag så jag vart glad och tydligen så visade det sig att jag kan springa på ganska snabbt för att vara så otränad = jag vart ännu mer glad. Orienteringen gick mindre bra men det är en annan femma.

Nu väntar vi på att pizzan som vi beställde ska bli klar och sen ska vi åka tillbaka till Viken för att gå (för första gången på länge) en hel vecka i skolan :/ Livet är tufft ibland. haha.  Vi får också sällskap av Bejmer i bilen så det blir en trevlig resa tillbaka upp till Norrland.

 Nu ska jag fortsätta skriva de 40 meningarna som Sara trott att jag har gjort hela tiden, jag ligger efter. Inte bra det! / L

Lördagsnytt

Tjingeling!

Var sitter jag och Lovisa? Joo, i sängen såklart!
Vad har vi gjort idag? Tävlat och solat på studsmattan i bikini!
Hur gick det att tävla? Lovisa tog en fin andraplats och jag promenerade runt (näästan) bomfri!
Vad gör vi nu? Spelar Guitar Hero!
Har det hänt något intressant idag? Jajjemen!
Vadå? Vi har bestämt att vi ska göra ett samlingsalbum med Kalle B:s alla två låtar och sen ska vi dunka den i köket 24/7!

Allt för idag /S

Bushelgen har börjat!

..Och nästan slutat :b Nej, än är det två dagar kvar. Sen vi kom hit i onsdags har vi hunnit göra en massa saker. Lovisa, den säkra bilföraren, har dragit med mig på sightseeing runt hela södra Stockholm. Typ :b

I onsdags hann vi i alla fall med en hel del. Först åkte vi direkt från bussen till en jätterolig träning med Tullinge :) Eller inte så kul för mig, som fick promenera runt i skogen som en pensionär och bli omsprungen av gubbar 60+ med en jävla tävlingsinstinkt. Sen åkte vi till Tullinges klubbstuga och vidare till Heron City, som är Nordens största biograf. Det gillar Lovisa att påpeka. Hon påpekar också att hon gillar Heron City. Det gör jag också. Nu när jag skriver det här inlägget påpeka Lovisa att hon gillar att köra bil också. Hon är en väldigt gillande person;) Vi kollade inte på bio på Heron City, utan vi åt. Jag åt thai-mat med Lovisa körde lite indiskt. Spännande dag!

Torsdag var en hård dag, även fast vi inte tränade. Fem timmar i stora staden. Ni vet när man tror att man inte har så mycket pengar på kortet, men sen märker man att man har kvar 2000 spänn efter man har tagit ut 1000. Sånt gillar vi! Mycket shoppande blev det, Lovisa var särskilt bra på att fynda. Här kommer lite bilder på det!

   

Solglasögon och hattar, vi är redo för sommaren! Wuueh

Fredag: Tävling i Södertäljes skogar. Lovisa tog en fin andraplats på den 5,5 kilometer långa banan. Jag tog en 1,5 timmes promenad på samma bana. Jag var överaallt! Men tyvärr inte vid kontrollen. Jag känner att min kondition börjar bli bättre, nu orkar jag promenixa en halvtimme utan att bli så trött att jag bommar som ett psyk. Heja mig!

En sista liten sak att nämna är att på kvällarna, då är fart i Lovisas sovrum! Snarkningar, tandgnisslande och filmer som står på hela natten för ingen är vaken nog att stänga av dom. Fy jävlar! Nu skulle jag vilja säga att vidare rapporter kommer, men jag känner mig själv. Vidare rapporter kan komma, men inget är säkert :b Jag har försökt övertala Lovisa att skriva ett litet inlägg, men det går inte så bra. Men hör här mina vänner, Lovisa sitter här bredvid mig i detta nu och lovar att hon ska skriva någon dag. Det kommer vi ihåg...

See you later alligator /S (See you soon, makaroon /L)