LEVER

Kom på att jag måste skriva ett inlägg och berätta att jag faktiskt överlevde bussresan. Förstår att ni varit extrem oroliga och att ni suttit och uppdaterat den här bloggsidan hela kvällen i hopp om att jag ska visa något slags livstecken ;)
Några citat från busschauffören under resan:

1. "Jag ser absolut ingenting (Det här sa han som sagt var femte sekund)."
2. "Det här kommer sluta riktigt illa."
3. "Vilken sekund som helst kommer vi befinna oss i diket."

Som tur är så stämde ingen av dem. 1an stämde väl delvis men någonting såg han allt (blinda människor kör normalt inte buss), även om det inte var vägen.

Ikväll har vi hängt i lite olika lägenheter. Nu väntar allra sista avsnittet av Gossipgirl säsong 3. Tur att det finns två säsonger till. Lite godis på det och kvällen blir extraordinär.

Galet vad jag längtar till julen nu. Jag tror jag längtar mer och mer för varje år. Ska komma på någon riktigt bra önskelista så julen blir optimal. 











Puss och godnatt / Moe

Hjälp

Hjäälp. Sitter på bussen och är livrädd. Busschauffören säger var 5 sekund att han inte ser någonting p.ga. snön. En stackars kille får agera slav och torka rent framrutorna för att i alla fall se lite. Just nu sitter jag bara och tänker att mitt liv kan vara slut vilken sekund som helst, att det kan vara godnatt för min del, så kan väl lika gärna passa på att tacka alla fina människor för att ni funnits i mitt liv. Haha klarar inte av att sitta här mer nu. Må Gud vara med mig.
/ Moe


KRIG!!!!!!!!

Nu är det krig! Nu är jag arg!

Jag kliver upp, tror att det är en helt vanlig morgon. Slår på datorn, börjar titta på lite bloggar...
Upptäcker DETTA --> LÄNK <--

Dom har tagit vår älskade vän. Dom var inte ens med och vann den förbannade statyetten. Dom kan säkert inte ens reglerna, därför tänkte jag dra dom nu.

*Statyetten måste stå synligt, ej undangömd i en garderob, under soffan eller dylikt.
*Statyetten måste stå på samma ställe hela tiden.
*De som inte har statyetten ska försöka ta den utan att någon märker.

Tak o haj!
A

TORSDAG

Efter 3 lektioner, ett spinningpass med de tre vännerna och Jerry (Jocke), middag på restaurangskolan och en robinsonröstning om vart vi på olgy ska åka på utlandsläger (flest röster fick Turkiet, ganska gött ändå), chillar jag nu i en av Gävles soffor för utvärdering med klubben och snackar om dagens andra utlandsläger, denna gång till Portugal. Är dödstrött så lite sänghäng med några Gossipgirl avsnitt lockar rejält just nu. Nu mumlade någon om att det är slut. GÖTT. Fast näee, en grej kvar..

/ Moe


JAG ÄR EN VAMPYR, JAG SUGER OCH SPYR


Skrev ett kemiprov i 3 timmar idag. Sista timmen var jag riktigt seg i kolan. Jag levererade inte då precis. Men direkt efter provet känns allt så gött. Jag förvandlades från en maskros till en ros på nolltid.
Kom precis innanför dörren efter en kväll i biosalongen. 2 timmar med vampyrer, varulvar och allt vad det är. Breaking dawn var bra men Edward Cullen kommer aldrig komma upp till Chuck Buss nivå. Aldrig.

Puss på er / Moe

äntligen!

Kemiprovet som har tagit upp vår tid den senaste veckan är nu avklarat! Detta ska firas! På schemat står gomiddag i form av kött och rotsaker i ugn, breaking dawn på bio med brudarna och efterprovmyskväll med glögg och saffransbulle från Maragoni. Kan det bli bättre??
Hare gött igelkött!!
Alice

Jerringpriset

Hur coolt vore det inte med en liten skogsmulle till vinnare av årets Jerringpris? Ascoolt. Även fast chansen kanske inte är den största att Helena Jansson vinner det så är det i alla fall värt att rösta tyckar jaaag. Och man behöver inte rösta på na bara för att hon är orienterare, hon är faktiskt störtskön som person också och positiv och inspierande, alltid glad, smart... Ja ni hör ju själva. Det är bara att gå in och rösta. Det gör ni här --> KLICKKLICK. <--
Helenas blogg hittar ni här: KLICK.
Två bilder. Ren glädje. Och nej dom är inte lesbiska. Egentligen skulle det bli en puss på kinden men lite hets mm. gjorde att något gick snett ;)
Time to sleep. / Moe

Happy birthday to me!

Hello sunshines!
Nu är jag ingen liten tjej nå mer, nu är även jag 17 år!!! Weii! Jag har haft en jättebra dag med tårta och fina presenter. Mormor, morfar och farfar har nyss varit här. Sen blir det lite mer firande nästa vecka då pappsen kommer hem från New York.
Appro på pappsen så hände det en rolig grej igår. Han skickade ett grattis-sms. Ett par timmer senare kom det ett till sms där har skrev att jag skulle glömma det första smset och att hans klocka visade fel dag. Tror att den amerikanska luften gör honom lite dagvild. Jag tycker om dig ändå pappa även om du är lite virrig <3

pappsen och jag

BIRTHDAYGIRL

Idag är det inte vilken dag som helst, det är nämligen Alice/tedrickarns födelsedag!! Nu är hon äntligen 17 som oss andra 94-or. Igår på lunchen hyllade Annika alices stora dag med att säga att hon själv snart fyller 18. Då Alice blev jätteglad.
Hoppas du har och har haft en toppendag Aliballi!! Puss på dig. ♥
/ Moe

Onsdag

Ikväll var det 96-killarnas tur att komma på intervju. Den här gången var det inte vi tjejer som skulle bjuda på käk utan killarna. Kändes väl sådär. Sprang runt och visade dom hur det såg ut överallt fick vi göra i alla fall. Mitt upp i det lyckades såklart Alice haffa statyetten (skrev om den igår) av mig och Linneus. FAAAAN. KRIG nuuuuu
Nu blir det lite gossipgirlhäng innan sängen. Vi höres. Tills dess kan ni underhålla er med detta:
/ Moe

LET'S PLAY A GAME

Har inte skrivit på ett par dagar av diverse olika anledningar. Veckan har i alla fall rullat på och vi har en skitkul lek vi två och trea tjejor vi underhåller oss med under dagarna. På skol-VM fick vi en glas-statyett i pris och leken går ut på att försöka ha den här statyetten i sin egna lägenhet så länge som möjligt. De som har statyetten får gömma den var som helst i lägenheten bara den är synlig. De andra ska försöka gå in och sno den utan att bli upptäckta. Klarar man det har statyetten fått nya, överlyckliga ägare men troligtvis bara under en kort tid ( jag och Linnea är ju riktiga stjärnor på att haffa den där så när dom andra lyckats ta den av oss hinner dom knappt säga pip innan den är tillbaka hos oss igen,hehe). Klarar man det inte stannar den kvar i lägenheten den befann sig hos. Att leka är verkligen underskattat. Hur kul är det inte?! Vad är grejen med att sluta leka när man är 13 och bli fjortis istället? Jaja nu är det dags för kvällsfika sedan väntar några gossipgirl avsnitt innan sovdags.  


Och såhär ser den ut dårå. Våran kära statyett. 




/ Moe

11-11-11

Snart, om 25 minuter, är det den 11 november 2011, och klockan är 11:11, alltså 111111, 11:11. Så passa på att köpa en trisslott, eller gift er förfan ;) Ni får i alla fall önska er något riktigt fint och bra. Tänk att fylla 11 år idag? Det vore ju klockrent. Själv firar jag fenomenet med engelska lektion. WIIE.


/Moe

snabbdistansrundan

Hej! Alice här!!

Idag var det snabbdistansrundan som stod på schemat, jag med min icke så hela kropp fick stå över, istället agerade jag coach och tidtagare. Denna uppgift skötte jag mycket bra, det blev flera pers idag. Alla är helt enkelt i grymt snabba, och vi kommer bli snabbare!

När jag hade genomfört min uppdrag tränade även jag. Backintervaller. Mycket kul! Dock är det svårt att köra backintervaller här i Viken då utbudet av backar inte är så stort, men även uppdrag klarade jag av.

Efter intervallerna styrde jag mot parkbadet där jag duschade och bastade i tre evigheter, fick för mig att det skulle vara bra för min onda fossing, och trot eller ej, än så länge har jag inte ont i foten. Weii.
Nu ska jag rita kolväten. Kul! (ingen ironi där, lovar! alltså på riktigt!) Pusshej!

Middagsgäster

Ikväll har vi haft ett helt gäng tjejer på besök här. Trevligt. De är här för intervjuer och tester för att försöka få en plats här till nästa år. Kommer ihåg hur nervös jag var när jag själv var här på intervju. Nu chillas det i soffan med grabbarnagrus framför nån krigsfilm. 

Och justja. Idag fyller min fina sambo Linneus åååår! Massor med grattis till dig sötnoos ♥ Hon sitter med födelsedagspresenten Iphonen just nu. Själv kan jag inte använda min egen eftersom Simpen den jäveln gjorde så att den är avaktiverad i 59 jävla minuter till!! Tack ♥♥♥♥ Prio ett är helt klart att hämnas på honom. 

xoxo / Moe 



Min sambo Linnea. Sjuukt fin bild.

Tisdag

Desperate housewives hos grannarna. Jag verkar vara den enda som inte följer det. Men det finns ju ingen Chuck buss. Program utan honom är nästan inte värda att kolla på. Hehe. Upp tidigt för styrka imorgon. På kvällen ska vi bjuda 96-tjejerna som kommer för antagnings-intervjuer på middag.

Söndagskväll

Tillbaka i Vikeen. Sex veckor kvar till nästa lov.
Sitter uppe hos A&A just nu och försöker plugga det vi inte pluggat nu på lovet. Går väl sådär. Ludvig sitter mest och snackar skit. Eller skit vet jag inte om det är eftersom jag inte lyssnar. Och det gör ingen annan heller. Haha.



Puss och kram / Moe

Dagens ros

"Dagens ros" måste gå till mig själv alltså. Eller vore det här http://orienteringsgymnasiet.bloggagratis.se/ (alltså Olgys grabb-blogg) så skulle jag lätt blivit utsedd till "Veckans farmer". Men tjejerna på olgy kan man varken se eller höra något om på den bloggen......

Nu till varför jag borde få dagens ros. När jag var ute på ett löppass i mörkret hör jag plötsligt ett litet barn gråta. Tänker inte mer på det så springer vidare. Efter en stund kom jag på att varför hörde jag en gråtande unge här (då befann jag mig på en mörk stig mellan skogen och ett dagis som förövrigt hade stängt för dagen för lääänge sedan). Sprang tillbaka och fick syn på ett pluttigt litet barn som var påväg rakt in i skogen. Jag började kolla runt efter en mamma eller pappa. Ingen mamma eller pappa. Nehepp. Vad ska jag göra nu? Jag kan ju inte bara lämna lilla plutten här? Stod stilla ett tag och försökte komma på något smart. Istället hörde jag några väldigt svaga rop långt borta så jag tog ungen i handen och styrde kosan mot det håll där jag trodde ljuden kom ifrån. Efter ett upphörde ropen och det var ju inte jättekul. Men ropen kom tillbaka och nu hörde jag tydligare vart dom kom ifrån. Försökte trampa på i lite snabbare takt för att hinna ikapp ropen men det gick inte jättefort eftersom bebisen knappt kunde gå. Tillslut lyckades vi i alla fall med glädje nå kvinnan som ropen kom ifrån, en kvinna som såg ut att ha grinat på tok för mycket och för länge. Barnet hade tydligen försvunnit när hon stod och grejade cykeln. Kvinnan hade då hystersikt sprungit runt och letat överallt i området medan jag lyckligtvis råkade springa förbi lillen som var påväg rakt in i skogen. Vem vet vad som hade hänt om hon hade fortsatt in där. Hörde att det för några år sedan var en unge i en dagisgrupp som rymde in i skogen och drunknade i en mosse. Uscha! Mamman blev hur glad som helst, har knappt sett någon gladare människa. Hon skrattade, grinade och pratade samtidigt så jag forstod inte ett ord.  


Ikväll blev det gomiddag och gofika med familjen Enmark plus en liten Heinrupare bestående av västerbottenpaj och tryffelkladdkaka. Och Moa Lignell levererade på Idol som vanligt. Ha det fint alla ni.

/ Moe

Torsdag

Hej readers. Slänger ihop ett kort inlägg. Gör ändå inget annat vettigt för tillfället. Igårkväll hängde jag med två fina vänner, Lollo och Tilde. Vi gick i samma klass från sjuan till nian. Tre sköna år med två sköna tjejer. Snart sticker jag iväg på klubbträning och efter det är planerna oklara.
Igår..

Knäpptes det kort inne på Coop..


Lite fler kort..

Chillade lite i charken. "Jag kostar 10 kr"


Busade lite.
/ Moe


good day

Dagen har varit en bra dag. Jag har varit med min vän Evelina Åhman, mycket trevligt. Vi lärde känna varandra på en friidrottstävling i Finland (fråga inte varför jag var där på friidrottstävling, jag vet knappt själv...) för 3 år sedan. Nu bor hon i Falun där hon går på friidrottsgymnasium.

Nu sitter jag och laddar inför kvälläns träning. Nattorientering.... Läskigt.... Men jag känner att jag måste ha lite kött på benen inför höknatten. Jag och coach Marjon ska utmana herrarna i 15km-klassen.

För er som inte känner till höknatten så ska jag berätta för er vad det är, det är en ultralångpatrullnattplojtävling... Eller näe, ta bort ploj, det är blodigt allvar. Årets stora mål.

HARE GÖTT!!


Jag och Evelina

Tisdagkväll

Känner att min uppdatering den här veckan har varit och kommer säkert fortsätta att vara riktigt kass. Och Alice är lika kass som vanligt ;) Men bloggen är inte prio 1 nu på lovet måste jag säga. Kommer väl något inlägg då och då men efter lovet tar jag (och Alice!!) nya tag och kommer vara bättre än någonsin. 

ahaha stackarn..


xoxo. / Moe