Nous sommes ici maintenant!

Japp, nu har vi kommit hem efter en vecka av baguetter, skogar och silverfiskar! Just nu sitter jag på skola och hetsar över diverse prov som vi har missat/ignorerat, men jag satsar på att lägga upp lite bilder och dylikt idag eller imorgon :) Så länge kan ni läsa resedagboken på orienteringsgymnasiet.se!

Peace out /S

WOHOOOOOO!

Nu sticker 27b och resten av OLGY till Frankrike! So long suckers!

The countdown has begun...

Mindre än 24 timmar kvar till avfärd! Wohoo! Packningen med stort P har börjat. Jag satsar hårt för att få ner allt i en fjällryggsäck, vilket kommer vara tungt men jag är optimistisk :D Sen har jag gjort energikakor, köpt nötter och frukt och känner mig allmänt elit. Sen tänkte jag förklara till alla icke-orienterare/skidåkare/andra-snor-sporter att packningen ser lite annorlunda ut när man ska på läger. Till en vecka ska jag ha följande mängd vanliga kläder med mig:

- 1 par jeans
- 1 par tights
- 3-4 tröjor
- 1 kofta

Japp, det ska jag klara mig på en vecka. UUUUSCH, tänker ni då! Ska hon gå i ETT par jeans heeeeela veckan?! Lugn, så hemsk är jag inte. Jag kommer att bära vanliga kläder typ 1% av tiden. Jag kommer mest bära lite av dom här grejerna som jag ska ha med mig:

- 2 uppsättningar superunderställ
- 3 tränings-t-shirtar
- 3 par träningstights
- 1 överdrag
- 3 sport bh:s (bh-ar? vad fan heter det i plural?)
- 75 par träningssockar

Som ni ser är det lite obalans mellan tränings- och vanliga kläder. Men det är ju så fruuuuktansvärt skönt att bara gå omkring i fleecetröja och mjukisar på träningsläger. Och inget smink! Orientering är ju inte världens största fjortissport om jag får säga det själv. Nu ska jag packa litegrann!

Mer sportdryck åt folket! /S

Var är lypsylet när man verkligen behöver det?

Jo, det kan jag säga dig! Min idomin-salva står alltid bredvid sängen och vaselinet ligger i vänstra jackfickan. Så befinner du dig i Norrsätra med torra läppar är det bara att komma hit! Nu över till lite mer väsentliga grejer.

Sjukligheten? Börjar ge sig.
Humöret? Lite smådepp på grund av diverse händelser. Jag är inte emo-depp, bara lite svagt sett-en-sorglig-film-och-har-medkänsla-depp.
Aktiviteter för kvällen? Filmkväll med (mest troligt) min hemliga kompis. Han heter tydligen Kalle och är sexig. Tur för mig!
Tvättstatus? Har slagit på en vit-40 som är färdig. Har DOCK inte hängt den. En mörk-40 is on hold.

Det var väl det jag hade att säga för stunden. Just det! Jag har lite musik-bekännelser också;

1. Jag lyssnar på Break your heart med Taio Cruz. Och jag diggar. Det är fan inte okej.
2. Jag hoppas att alla som tappade respekten för mig när dom läste raden ovanför hittar den när jag säger att jag hittat svenska folkets nya favoritlåt. Walls med Shout Out Louds

Mer nudlar till folket! /S

Hmm, mat?

När jag är sjuk blir jag alltid så ynklig. Fast jag vet att det enda jag behöver göra är att äta lite så mår jag snabbt bättre.

Så, nu är frågan. Vad ska jag göra? Jag har ägg, massor av ägg. Sen har jag lite kakor. Inget te. Synd. Däremot har jag mjölk. Och bröd. Och en jäkla massa bacon. Vad sägs om lite rostat bröd med ett ägg och en kopp med choklad. Och kanske, kanske, en kaka? Och sen har jag ju nudlar också, som blev över från gårdagens AWESOME middag! Det kanske får bli lite lunch sen? Ja, det blir bra. Sen avslutar jag med en dusch samt lite kläder och jag är så gott som ny och redo för Frankrike!

Mer choklad åt folket /S


Coolaste (äckligaste) sjuklingen i Gästrikland?

Lördag!

Helgen är här, tillsammans med en fin liten förkylning som fått mig att däcka totalt :b Feberdrömmar om sommarjobb och smsande i sömnen gjorde en vanlig natt till en väldigt intressant natt! Klockan är halv elva, glasspaketet är slut, och jag mår lite bättre :) Frågan är dock hur jag ska orka med att tvätta, packa och laga mat när jag blir trött av att gå på toan :b Jag kanske kan skriva en packlista!

Saras packlista
1. Bikini
2. Orienteringsskor
3. Baguetter
4. Linneas iPod fylld med bra musik
5. Passet

Det lär väl vara mindre än 15 kilo hoppas jag? Vi syns /S

"Jaha, jag som trodde det var Djurgården som kom från Stockholm!"

Sara, Oscar och Linnea pratar hockey.

Linnea: Var kommer AIK från nu igen?
Oscar och Sara: HAHAHAHAHAHAHAHAHAH
Linnea: Sluuta, jag vet vart dom kommer ifrån!
Oscar: Säg det då!
Linnea: ...
Oscar: Okej, du får tre alternativ:
1 - Nyköping
2 - Kalmar
3 - Sollentuna

Linnea: Nyköping!
Oscar och Sara: HAHAHAHAHAHAHAHAHAH
Sara: STOCKHOLM Linnea! Du måste ju veta att Sollentuna ligger i Stockholm och att AIK är från Stockholm!
Linnea: Jahaa, jag som trodde att Djurgården kom från Stockholm!

Det var dagens, veckans, månadens och årets! HAHA :D /S

Ps Till Linneas försvar "var hon trött" Ds

Gudabenådat!

Jag och Linnea har precis överträffat oss själva. En korvstroganoff som hör hemma i himlen står just nu på vår spis. Hemligheten? Dragon! Vi hade i följande mockajänger:

- Korv (höhö)
- Matlagningsgrädde
- Soja
- Tomatpuré
- Chilisås
- Salt/peppar
- Dragon
- En skvätt olivolja

I lagom mängd. Att köra på känsla är väldigt modernt just nu! Peace /S

Pluggipluuugg!

Ja, äntligen får jag ta en rast från fria radikaler och derivat av bensenföreningar. Kemiprov imorgon, ojoj! Men det är inte relevant att prata om på bloggen. Nu ska jag istället prata om viktiga samhällsfrågor som cirkulerar runt i våra huvuden! Till exempel:

- Det var mitt fel att SAIK förlorande bandy-semifinalen mot Bollnäs eftersom jag hade för kort klubba och icke fungerande ben. I alla fall enligt min dröm.
- Imorgon är det FALUN! Wohoo, tagga inneintervaller :D
- Dammtussarna börjar bli alldeles för stora inne i mitt rum. Kanske någon som kan göra något åt det? Inte? Nähe.
- Av alla äpplen på ICA har vi (jag och Rebecka) kommit fram till att stora, röda, besprutade, amerikanska ämnen är dom bästa. Red Delicious alltså!
- Dagens låt kommer från Maria Jonsson, vår allsmäktige tränare, och heter Heavy Cross. Artist: Gossip!

Det var det som platsar i nyhetsflödet. Resten av orden som kommer ut ut min mun är bara en massa skitsnack. Men idag gav mitt skitsnack mig MVG i svenska-redovisningen, tummen upp för det! Nu ska jag gå och skåps-äta lite. Hejsvejs /S


Moi och Linnea i lördags!


Först in i matsalen i måndags, skiiiiills!

Söndag

God kväll. Här sitter jag och Linnea framför datorn och chillar efter en gårdagskväll av bus och en dag av läxor och massor, massor av mat! Idag har det blivit kladdkaka, våfflor, pasta och glass. Yum-yum!

Jag fick ju en spar-gris i present och nu har jag kommit på den perfekta funktionen för den lilla knorren! GLASS-GRISEN är dess nya namn! Varje gång jag vill köpa glass ska jag alltså ta pengar från grisen och är det slut pengar så blir det ingen glass. Smart va? :D Jag är evigt tacksam mot mina kära vänner som gav mig den fina lilla grisen!

Hoppas alla har haft en fin helg, det har vi i Viken haft i alla fall :D /S


God morgon i stugan!

Nyvaknade damer diskar och ska snart gå till affären för att handla diverse nyttiga material som man behöver som ensamstående student. Dagens träning blev ett finfint långpass med för lite kläder. Jag överskattar visst det varma vädret litegrann. Man måste se upp så att man inte blir sjuk! Vad händer imorgon då? Om du, käre läsare, har läst mitt inlägg från igår så kan du lägga ihop två och två och se att det blir en mega-fet jäkla pluggisdag. Men det är mysigt det också. Jag ska inte röra på fläsket det minsta imorgon. Wohooo!

Har jag något mer intressant att berätta? Inte mycket, förutom att jag flagnar som en gris så alla som är avundsjuka på min bränna kan sluta nu. Den kommer ha försvunnit inom en vecka :b Men jag lider inte, för snart ska vi till Frankrike! :D Wohoooo!

Hejdå med er /S

Fredag!

Yes, veckan är snart sluuuuuuuuuuuuuuuuuuut! Då pyser jag, Linnea och Oscar iväg till Gävle för att shoppa kläder till imorgon när vi ska på krogen. Linnea och Oscar ska introducera mig till vuxenlivet (höhö) på riktigt, för jag räknar inte riktigt det halvtaskiga jobbet mina bröder utförde på Kanarieöarna :b

Det var det roliga som händer i helgen. För att illustrera den tråkiga delen av mitt liv så ska jag citera min kalender:

Mån 15/3 - Fysikprov 8.30
Läxa biologi sida 57-66
Tis 16/3 - Ingen läxa, wohoooo!
Ons 17/3 - Franska läsläxa + inlämning verbpapper
Svenska redovisning
Tor 18/3 - Kemiprov kap 6-8
Fre 19/3 - Engelska redovisning

Det är tur att vi har ett frankrike-läger att se fram emot, för det gör att man ser ljuset längst fram i tunneln! Peace /S

Pluggiplugg!

Morgonträning, skola, plugg, mat, plugg, Greys anatomy, sova. Det är min onsdag! Finns väl inte så mycket att säga om det (om ni inte vill höra mig klaga på den ENORMA kvantitet läxor/prov vi har fått). Nu kom jag på något intressant! Vi har valt lite kurser idag för trean. Kemi breddning, biologi breddning, matematik E och matematik breddning blir det för mig :) Visst låter det undeeeeerbart?

Vad händer imorgon då? Jo, skola, träning, mat, plugg och sova. Hmm, det låter lite bekant. Dagarna här går lite på repeat ibland tror jag :b Men då finns ju helgen med oändliga möjligheter! Höhö. Nej, nu svamlar jag bara. Jag återkommer när jag har något vettigt att skriva.

/S

P.S. 12 dagar kvar till Frankrike-lägret! :D D.S.

Tisdag!

Nu kanske alla trodde att jag dött i en flygplanskrasch eller nåt för det har varit så tyst på bloggen. VAR LUGN, JAG LEVER! Jag har haft bättre och mycket viktigare saker för mig än att sitta vid datorn dom senaste tre dagarna. Jag kan berätta för alla som vill höra att det var kaos här i söndags. Vissa hade inte träffats på skitlänge och alla var jätteglada över att träffa varandra och det fanns en hel del att prata om. Det hade passat bra med en kloningsmaskin just då!

Nu har vi i alla fall fått säga hej till alla och kylen har fyllts med mycket god mat från ICA Maxi så jag tror ingen lider. Dagens middag var pasta carbonara, made by Linnea och Tove. Jag valsade in efter träningen (valsa är fel ord. Krälade, alternativt släpade passar nog bättre) och fick maten serverad. Vilket liv man lever alltså! Dagens plugg blir att skriva en svensk debattartikel som ska vara inne imorgon. Dagens tv-program blir Desperate Housewives med girlsen downstairs (Lovisa, Rebecka och Anna om jag inte förklarat det förut. Jag bor på tredje våningen och dom bor på andra) och en stor kopp te. Gött!

Hoppas livet leker lika bra i andra delar av Sverige som här! Puss på alla /S


En död Lovisa från 2008 :b

Vasaloppet!

God morgon :) Här sitter jag och kollar på vasaloppet med min mor och far! Jag måste få säga att det inte är lika kul att kolla på det på tv när man har varit där. Jag och Lovisa var ju där och busade i Mora förra året :) Vi sov i bilen den mesta av tiden, men i alla fall ;)

Sen åker ju vår favoritgranne Oscar vasaloppet som projektarbete och jag följer honom som en slav på nätet! Kötta Oscar! :D Snart ska jag själv ut i spåret igen, Sävast 7 kilometersspår, tillsammans med mina mörbultade ben :b Höhö!

Hejdåå! /S


Orsalägret 09 (:

Söndag? Nej, inte riktigt än. Men vad faaan!

Jag kom på något meningsfullt att göra, nämligen en ny header till blöggen! Den kommer förhoppningsvis upp snart om blogg.se drar tummen ur röven och gör något ;) Dags att sova nu!

Hejdå från Sara

Det är fortfarande lördag.

Hej! Hur mår ni? Jag mår bra. Jag är dock lite rastlös. Jag känner för att göra något meningsfullt, men kommer inte på vad. Jag har redan ratat följande alternativ:

- Läsa (alldeles för händelselöst)
- Sy en balklänning (hade inget fint tyg)
- Äta (har redan gjort det dom senaste tre timmarna)
- Måla en fet tavla (?)
- Pilla med träningsplaneringen (jag går på Boden-tid, då tar jag en paus från Viken-livet)
- Läsa om enorma bläckfiskar med ögon som är dubbelt så stora som ett människohuvud (texterna var på engelska och innehöll så många krångliga ord. Däremot var bilderna intressanta!)

Finns det något annat att göra här i livet? Jag tycker redan att jag har kartlagt det viktigaste liksom. Jag hoppas att jag inte dör av tristess. Hejdå! /S





Två gravida artonåringar på min födelsedagsfest. Var är världen på väg egentligen? (;

Lördag

God dag! Först vill jag tacka Frida från 20b för stödet. Om 18 betyder krångel så vill jag hellre vara barn! Skärp er Sveriges politiker och andra tråkiga människor, det är ert fel att alla spårar när dom blir 18! Höhö

Nu över till andra saker. Idag har jag åkt 13 kilometer klassiskt, vilket betyder att jag kommer ha träningsvärk imorgon. Mmm <3 Jag flagnar på näsan, vilket kanske är onödigt vetande, men nu vet ni det i alla fall! Imorgon 15.45 avgår flyget mot Arlanda med slutdestination Sandviken och jag åker med min landsmaninna (landsmanina? mannina? hmm..) Amanda. Det känns bra att ha med sig en polare under resan, allting blir ju så mycket roligare då! Och kanske, kanske, så ska Linnea från Luleå också åka det flyget och då blir vi ju TRE!

Sist men inte minst vill jag bjuda in alla fina flickor på tjejkväll i 27b imorgon, där myspys och (förhoppningsvis) en massa socker står på schemat :b Vi har ju inte träffats på två (vissa tre veckor) och vi behöver catcha up lite så att säga.

Dags för lite tv nu. Peace /S

ARRRRG!

Jag ska följa Rebeckas exempel och ta ut alla mina aggressioner i blöggen. jag ska lugnt och sansat först förklara mitt problem:

1. Jag har fyllt 18
2. Det betyder att mina föräldrar inte längre kan kontrollera mina pengar på banken.
3. Vilket betyder att jag gör det.
4. MEN, för att kunna göra det måste jag fixa en dosa.
5. Eftersom banken har så FRUKTANSVÄRT DÅLIGA JÄVLA ÖPPETTIDER kan jag inte göra det i Boden nu när jag är hemma på lov.
6. Alltså måste jag göra det i Sandviken.
7. MEN OJ, det FINNS INGEN SEB-bank i Sandviken.
8. Det betyder att jag måste till JÄÄÄÄVLA, förlåt jag menar Gävle.
9. Hmm, jag går i skolan mellan 8-minst 15 varje dag och banken stänger kontoret klockan 15.00 varje dag.

OJ VAD KUL LIVET ÄR IBLAND!!!!! /S

HEEJ!

Nu är jag tillbaka i Sverige igen! Jag hoppas att alla har haft ett bra lov för det har jag i alla fall :D Det som folk är mest intresserade av verkar vara min bränna, vilken jag kan meddela är mycket fin! Magen min är jag mest stolt över, för när jag böjer mig fram och knövlar ihop magen så blir den typ mörkbrun! Höhö ;) Bilder kommer strax upp på fejjan så ni får väl inspektera själv ;) (alltså inte bilder på min ihop-knövlade mage, utan bilder från resan)

Vad har jag gjort på kanarieöarna då? En hel del faktiskt, men inte så mycket intressant. Vi bodde på ett fint hotell i Playa Del Ingles som ligger på ön Gran Canaria :) Stranden var skitlång så jag kunde springa från Playa Del Ingles till andra städer efter stranden om jag ville (vilket jag inte gjorde). Däremot sprang jag intervaller i en öken, som jag inte tror att många andra har gjort ;) Jag höll min träningsplanering i fyra dagar, sen sket det sig och jag blev slapp :b Det var meningen att jag skulle träna varje dag innan frukosten, men man måste ju få lite sovmorgon ibland eller hur? Sen har jag mest legat vid poolen eller stranden, badat, ätit glass och promenerat lite :)

En dag åkte vi in till Las Palmas och kollade lite, men där fanns det inte så mycket intressant. I onsdags hyrde vi en bil och rattade runt lite på ön, som är en vulkanö. Vilket betyder att det fanns mycket berg och dalar :b Jag lärde mig något nytt om mig själv på den dagen, nämligen att jag är livrädd för att åka bil på dom där jäkla serpentinvägarna! Jag var bombsäker på att bromsarna skulle sluta fungera och vi skulle flyga ner 200 meter och krossas mot stenarna. Men det erkände jag förstås inte till någon :b

Det var väl min vecka :) Peace /S