Politik-fysik

Ingemar, vår högt älskade lärare, har försvunnit och han har ersatts av en MUF-mupp som propagerar för lägre skatter och mer pengar till de rika. Typ :b Han verkar kunna en del om det där för han pratar sjuuuuuuukt mycket om saker man inte fattar ett skit av. MUF är för övrigt Moderaternas ungdomsförbund. Vi från 27b tycker inte om Moderaterna har vi kommit fram till. Vi har en fin bild på miljöpartiet i vårt vardagsrum.

Nu verkar han ha kommit fram till att man hellre ger Nisse ett fiskespö än en fisk varje dag för då behöver inte moderaterna oroa sig över att ge honom bidrag för att han inte får någon fisk. Men en fråga, kan Nisse fiska?

Färdig-filosoferat, good bye /Sarskie

Jävla moderat-skabb! /Rebecka

Fradagslektion med Mr. Troeng!

Efter gårdagens kväll med inte allt för mycket plugg, tv tittande, dunkande i väggen och utan att prata i telefon allt för länge. Vaknade man utan att vara allt för trött, Sara som alltid är lika pigg på morgonen gick upp något före mig.
Tack för att de var våran dag att ha cyklarna! så man slapp skynda sig till skolan allt för tidigt. Morgonen började med lite härligt seeg engelska med läraren som inte ENS själv kan språket. Ännu ett till tack! för att det finns datorer i de där ...... klassrummet.

Vidare till Ingemars lektion och matte, alltid lika trevligt. Fredrik skulle lära mig hur man gjorde kycklingljudet (blev inte så lyckat ifrån min sida), medan jag försökte förklara ett skämt som jag och Rebecka tycker är väldigt roligt. Tydligen har inte alla lika bra humor som vi har. Men de är något man kan göra åt.. eller? Efter ett antal misslyckade försök att förklara de roliga med skämtet och lika många misslyckade försök att försöka jobba vidare så var det äntligen dags för lunch. När rebecka skojade med (den allt för seriösa) mattanten som sa att de som inte var fläskkött var till för de religiösa och rebecka sa att de kanske var just de hon var, svarade med ett tråkigt: ja de kan man va men då måste man ha intyg. Vilket intyg?
| Rebecka är Religiös mvh Prästen | skulle de fungera eller? :P

Sen var de två sega lektioner till, även fast lektionen med Troeng var ganska rolig. Vi skulle tävla om vem som först lyckades lösa korssordet, Sara (som kom tvåa båda gångerna) vann inga pengar till fika. Jag kan lova att jag var långt ifrån att vinna till skillnad ifrån sara.
På väg till cyklarna kom den där extremt jobbiga killen fram och frågade om vi skulle på insparken. Tredje gången gillt och NEJ vi ska fortfarande inte på insparken. Vissa människor har verkligen svårt att förstå. Sara som skjusade mig så snällt på cykeln, då vi hör en surig gubbröst ur en högtalare : "man får inte skjusa på cykeln" samtidigt som en polisbil långsamt glider förbi oss och vevar ned rutan. De hände inte så mycket mer än så;) Nu måste jag snabbt packa. Inget 27b den här helgen heller :(

P.S Lycka till med spökena sara!

// Lovisa!

Mogen team-flash!

Dagen började egentligen igår. För då hände en högst traumatisk upplevelse som ledde till att jag och Lovisa vaknade i samma säng. Eheee (; Nu har du en liten aning om vad som hände, men jag kan säga att du har fel :b Det som egentligen var att fröken Lundsten befann sig i sin säng och hade precis somnat. Fröken Heinrup gjorde det hon vanligtvis gör på kvällarna, ligger och pratar med fåret. Fröken Adolfsson satt och pratade med... ja, vem kan hon prata med? Nää, jag kommer inte på det. Det kan ju inte vara Gustav för honom pratar hon ju aaaaaldrig med :b I alla fall, alla i lägenheten vaknar (med alla menar jag mig själv, de andra två var ju för upptagna för att sova :b ) av ett fett jävla dunkande från någonstans i huset. Mystiskt tänker jag. Rebecka och Lovisa hade redan varit nog smarta att räkna ut var dunkandet kom ifrån. Du kan också få gissa. Ledtråd nummer 1. Vi har cs-nörds-grannar. Ledtråd nummer 2. Internet slutade att fungera. Kom du på det nu?

Fröken Lundsten var då måttligt road och bestämde för att ta sig ett litet snack med herrarna. Ut på balkongen, kika över kanten och det var allt som behövdes för att jag skulle bli skadad för livet. Där stod nämligen en av de extremt cs-tränade (överspinkiga/supertjocka) killarna i kalsonger och t-shirt. Han kan tydligen inte tvätta för det var lite fladder-varning på kalsongerna :b När han såg mig och Lovisa fnissade han lite, men blev vettskrämd när jag sa åt honom att öppna balkongdörren för att skälla lite smått på honom. Efter det såg vi bara skuggor som inte vågade kolla fram :b

Anledningen till att jag då hamnade i Lovisas säng hänger egentligen inte ihop med den här fina historien :) När jag blev väckt av det ytterst läskiga dunkandet såg jag något mystiskt i bortre hörnet av taket. Det kom snabbt närmare och jag tände lampan alldeles vettskrämd :b Poff! så var den borta. Leeskigt värre. Jag kom på i alla fall att jag såg i syne som jag gjort ganska många gånger på natten här i lägenheten. Senast var det en stor hand och gången före det en ful liten munk, inga snyggingar här inte. För alla som inte vet är jag väldigt lättskrämd (och singel ropar Lovisa i bakgrunden) så jag blev snabbt övertygad av Rebeckas fina teori om spöken. Ofta man vill sova där då :b Så jag hyrde några kvadratmeter säng av Lovisa. Priset blev två armbågar i ryggen under natten :b Men sånt för man ta! Vidare rapportering om spökena kommer efter kommande natt så jag ska sova alldeles själv i lägenheten :b Nu är det Lovisas tur att skriva lite, JAG ska käka kakor :b Höhö.

Tjingeling /Sara

sssssssskola

Alla vill gå hem! NU! Varför är engelskalektionen så äckligt lång, och varför är läraren så äckligt seg? Annars hade detta varit en grymt skön dag med bara matte och svenska. Men nu har vi ju engelskan där, irriterande och ivägen. Men! Nu är det snart slut... om 50 min. Då är det träning, äntligeeeen! Kommer bli lika kul som långsträckorna i tisdags. Alltså uuuuunderbart! Efter det är det lite plugg och sen... Ja sen? Behöver nog inte nämna vad vi tänkte göra sen, men det har att göra med en tant som ibland kan ha en blå cykelhjälm på sig. EHEEE.


El bussorundo!

God eftermiddag alla slöa soffpotatisar i södra/norra Sverige. Idag har det varit febril aktivitet i 27b: skola till fem, handla, äta, träna och snart mat igen. Till middag nummer två blir det tacos för alla som intresserade (;

Idag har alltså jag och Rebecka invigt El Bussorundo med lite 90/30-intervaller i regnet. Endast fem ynka rep blev det, men för två ex sjuklingar är det bra jobbat :) Under denna lilla runda har vi konstaterat följande saker:
- Intervaller är jobbigt.
- Men brukar säga att man springer sista intervallen är ren vilja. Det är fel :b Sista intervallen springer man med hopp om att det snart är slut, NÄST sista springer man på ren vilja ;)
- Man springer snyggare när man springer fort (så när du ser någon snygging, spring fort som satan!).

Just nu dunkas Coldplay på stereon (som alltid). En fågel viskade i mitt öra att en viss pojkvän tyckte att "Coldplay är väl hyfsade". Hyfsade? Denna lilla fågel var på väg att slå denna pojkvän. Att kalla Coldplay hysade är som att....... kalla svenskaläraren snäll. En stor fet lögn alltså :b Jag antar att detta var ett litet nybörjarmisstag och det kan man väl tolerera en gång, men nu vet alla till nästa gång. Coldplay. Är. GRRYMT. Bra.

En sista hälsning till musketör nummer tre, Lovisa, som har lämnat oss alla för Borlänge och Gustav. Hon kommer inte hem förrän om tre timmmar, hur ska vi klara oss?! Dansmatta och chokladglass tror jag lösningen heter (;

Tjingeling / Saaara

ettor!!

äntligen, äntligen är vi ettor! som vi har längtat! hur många gånger har man inte fått höra "upställning klockan 7" och bara velat dö. men nu är det i alla fall slut med det :D nu längtar vi till ännu en vecka i den älskade staden, dock inte till matte och fysiklektionerna, lärarn är fullkomligt omöjlig, men idag tycktes man kunna ana en glimt av förstående hos honom då han ansåg att om man suttit med ett tal i mer än 15 minuter skulle man gå och göra något helt annat, till exempel ta en korv. men än är det långt kvar till ingemar in our hearts.
 
eftersom det händelserika denna vecka mest bestått av nollningen så blir det inte så mycket mer text. en sak kanske vi kan nämna, om inte internet funkar när vi kommer tillbaka på måndag, då vill vi inte ens tala om konsekvenserna. vissa personer börjar få allvarliga abstinensbesvär och sitter vid datorn bara för att sitta vid datorn, även fast det enda roliga man kan göra är att spela typ harpan. som ju inte ens är roligt egentligen...
just det! vi har fått veta att anledningen till att en av våra köksluckor är trasig är emelies fel. som hon så fint beskrev det gick den sönder då hon "blev lite arg". så nu vet vi det. förutom det kanske vi fick lite too much information om vårt boende eftersom vi nu tror att fläckarna på tapeten i köket är spya. vi längtar tills tapetseringen.

/27b

.

Just nu känner vi lite såhär:        .