snyft

oh noo!! sedan igårkväll har en ruskig halsvärk smugit sig in i min hals och ökat hela tiden. Illa. Så just nu knarkar jag vitlöksvatten och mucoangin. Jag ber till gud att jag är frisk som en nötkärna när jag tittat klart på snabba cash. Please, hör min bön!! Jag är faktiskt anmäld till en löpartävling i new york på söndag.

annars är livet bra puss alice!

Greetings from up north!

Jag har upptäckt en sak. Den bästa bloggen som finns är faktiskt våran blogg! Det är superhärligt att knappa in på sin egen blogg och läsa vad ens homies har gjort när man inte är där. Mysigt värre :D

Jag är i alla fall hemma i NOOOORRBOTTEN, vilket är aweesome! Idag sov jag till klockan tolv, åt frukost och sedan har jag pillat med min träningsplanering. Jag läste Rebeckas tankar om att inte ha någon motivation och jag känner verkligen igen mig! Men jag blir uppmuntrad av att göra en planering och fantisera om hur mycket jag kommer träna. Sen blir det ju aldrig riktigt som man vill men man kan ju låtsas (;

Imorgon kommer min käraste pöjk upp hit till snön (som inte har fallit riktigt än). Han ska träffa mor min för första gången. OJOJ! Men min mamma är ganska snäll och Calle är ju väldigt älskvärd. Det värsta är kanske att mamsen tycker att en grabb med muskler och skägg inte passar hennes lilla prinsessa som fortfarande leker med barbie. Men då drar jag mitt allra starkaste argument, nämligen: "Lilla mamsen, eftersom jag är 18 är din röst endast rådgivande, icke beslutande." Meeeen, min mor är så snäll att det inte kommer behövas! (Observera att min mor läser denna blogg, därav den sista meningen. HEHE) ;)

Dags att kolla på Unga mödrar! Baj Baj /S

heheh

Igår var det ettafest och det var mycket kul, bästa ettafest jag varit mad om faktiskt (och första). De två nackdelarna var väl att det var lite jobbigt att kliva upp kl sju imorse och att jag bev väldigt skitig under naglarna. Discusting. Jag bestämde mig för att skippa träningen p.g.a trötthet och opepphet. Istället har jag en liten to do-list för min eftermiddag:
  • städa rummet
  • packa
  • fixa låtar till iPoden
  • (börja på utvärdering av året)
  • (plugga matte)
Alice 11 år fastnar i en stol...

blablabla

Hallooj!
Ettafesten igår blev verkligen jätterolig! Något som inte är så kul är däremot att min hals är helt fucked-up. Har knappt någon röst kvar och jag bara hostar och hostar. Men om det är någon gång man ska vara lite sjuk så är det ju nu..
Får lite smått panik bara när jag läser allas bloggar och dom skriver om all träning, och jag känner bara såhär; hjälp! Jag kommer aldrig orka med att börja träna igen!
Just nu finns det noll motivation för min del. Ingen alls. Ser inte fram emot tre meter snö och låånga promenader till parkbadet varje vecka. Men förra året så tyckte jag att det var kul. Får försöka tänka positivt så kommer nog det mesta att blir bra :) Grundträningsperioden börjar andra helgen i december, då ska tullinge åka på läger och det ska bli nice! Men nu väntar en veckas höstlov och då ska jag bara chilla, det är också nice :)
Nej, nu ska jag FARA hem som norrlänningarna skulle ha sagt. Imorgon vid den här tiden sitter jag på ett plan mot förhoppningsvis lite varmare breddgrader :)
Ha det fint! /R

heello

Tja.
Idag har det varit skol-DM.. Det innebar en heldag utomhus och det var allt annat än varmt. Tänkte så smart på morgonen och tyckte jag packade med mig en hel drös av varma tröjor, sockar, mössor, vantar med mera. Men vem satt och frös hela dagen sedan? Jo jag. Och det gjorde nog en del andra med tror jag. Så jag tror inte det är så smart att lägga tävlingen så sent på hösten, för hade det stått regn på väderprognosen så hade det garanterat varit snö istället. Lovar, det var tio minus ute, minst. Måste bara säga att jag är impad av dom icke-orienterarna som tog sig runt en bana utan några kunskaper om orientering alls. Fast vi trodde nästan att vi skulle behöva gå skallgång men dom klarade sig preciiis under maxtiden 2,5 timmar. Good for them! Och för oss.. som kom hem lite tidigare. Vi utsåg även tävlingens gulligaste lill-kille. Han var såå söt, kom fram till oss och frågade om han fick köpa en bulle. Han kunde lika gärna fått en gratis så söt var han! :)
Men, dåså. Nu är det kväll och jag borde verkligen verkligen sova nu. Min kropp samarbetar inte idag, känner att en förkylning ligger och lurar bakom hörnet och bästa botemedlet är ju att soooova i hundra år. Typ.. Och det kan jag ju, för vi är lediga imorn! Eller jaa, vi har projektarbetsdag men jag tror inte det blir mkt gjort på den fronten imorn. Ska sova tills jag vaknar av mig själv (minns inte ens när jag gjorde det sist), sen ska jag gå upp och sega hela daaan. Ska bli niiiiice.
Peace out! /R

Söndag kväll med Beck!

Jag har varit lite offline i helgen, men jag har inte haft så mycket att skriva faktiskt :b Jag har gjort mig en klänning och tonat håret. Sådär, det var min helg. Kort och koncist.

Och var händer i veckan då? Så hääär ser mina kommande dagar ut:
Måndag - Två lektioner + träning
Tisdag - Träning och skol-DM!
Onsdag - Syreupptagningstest på bosön + avfärd hemåt 19.56!
Torsdag- Chillaaaaaaaaaaaaaaaah
Fredag - Snygg dalmas anländer till Kallax 10.10! <3

Jag måste komma med ett litet announcement, nämligen anledningen till att det inte kommer upp lika mycket bilder från mig nuförtiden. Det är nämligen så att min mobilkamera är lite sämre än den förra, så jag tycker inte riktigt om att ta bilder med den. Så det finns alltså inte så många bilder att lägga upp :b

Dags för Beck, peace out! /S:et

Holaaa!

Nu är det snart helg, wohoo! Vi har bara två timmar kvar i skolan. woho... Jag överlever väl förhoppningsvis.To be continued... /S


Torsdag morgooon

Godmorgon alla GLADA människor!
Jag är sådär häääärligt pigg som man kan vara ibland!.........eller inte. Lite smått irriterad för här har jag offrat min enda sovmorgon för att åka och sätta ut lappar till skol-dm banorna (som jag dumt nog erbjöd mig att lägga med sällskap av edén) och Björn sa att vi skulle komma in på kontoret vid halv nio, och jag går upp för att kunna komma dit halv nio. Skulle bara gå och hämta Edén på vägen, men hittar honom halvt sovandes vid frukostbordet, han hade inte ens träningskläder på sig! GAH. Men men, sånt är livet. Och vi har ju ingen tid att passa så whatever.
Idag är det frost ute! Och det var 4 minus när jag gick upp! Snart kanske snön också kommer? Who knows... Ja men, det snöade ju faktiskt igår! Och på backintervallerna var det snö högst uppe på Kungsberget, inte fejk-snö utan riktigt! WHOA! Jag vill ha snö snart, eller ja, till jul. Eller det kan komma till vecka 50, för då ska vi nämligen på skid-läger med OLGY :) Längtar som bara den, ska bli supernice att få åka en massa skidor !
Här är lite pics från förra årets läger! /R
Jag, Sara och Anna
Huset vi bodde i :)
Kusinerna Figge och Sholinn! ;)
Matmatmatmat
Sara kör hårt i spåret!
..men oscar kör hårdare!

bildspecial på extra snygga brudar!

Se och njut!

Wednesday!

Hej bloggeeen!

Idag är det som sagt onsdag. Jättejobbigmedenmassasamhällskunskaponsdag. Fick tillbaka provet för en stund sedan. Aldrig förut har jag fått ig på en fråga. Men nu har jag det! Jag fick ju högre betyg på hela provet (tackochlov) dock.

Igår hände det en konstig sak! Jag blev inte trött klockan tio! Och inte heller klockan 11. Och inte klockan 12. Men jag somnade till slut i alla fall. Och det kändes imorse att jag hade busat lite. Ojoj!

Dags för lektion nu, over and out! /S:et


Tjabba-babba!

Yo. Back in the vike. It's naiiice! Har hunnit baka lite med Ankan, Moe och Frajdu. Moe bidrog med musik och Frajdu hade lite extra havregryn som hon donerade till oss. Tack Frajdu! Moe får inget tack för hon spelade WINNERBÄCK på min dator. Måste nog desinficera den nu. Typ formatera om den eller något. Fy fan.

Det blir nog ingen träning för moi denna vecka heller, var sjuk som en gris igår. Mår bättre idag men ändå. Det är så synd om mig! Kommer inte ens ihåg senast jag bar mina kära löparskor. Tragiskt.

Nu ska jag kolla lite på tv och mysa! Hejdåååååå! /S

Bruuuschan på Kanarieöarna!

Kvällens jobb!

Väntar på att min kära Ida ska äta färdigt så vi kan överösa hennes hem med popcorn och filmer! Just nu sitter jag och pillar med denna:
Den behövs filas till för jag ser lite ut som en sur gammal tant, hehe. Men är den lik?
/S

Vuxenpoäng!

Under veckan har jag samlat åtskilliga vuxenpoäng, till exempel:
- Har ställt mig i bostadskö till studentlägenhet i Uppsala
- Åt inte upp alla chokladbollar igår
- Stod emot ett impulsköp av nagellack på HM idag
- Skalat potatis
Ja, sen var det nog inte mer.. Nu får pappa göra resten av middagen, för jag ska ligga och steka i soffan! TIHI /S

Tjabba!

Rapport från norr. Jag sitter här i vardagsrummet och ska snart in till Björknäsgymnasiet och överraska mina kära vänner. Dom vet visserligen att jag är hemma, men dom vet inte att jag ska klampa in på deras idrottslektion och busa lite! TIHI

Det är superduperskönt att vara hemma och eftersom jag åkte hem i onsdags så är min helg extra lång! Än så länge har jag inte ådskakommit så mycket här i Sävast, förutom att lära mig att tända en brasa i vår nya kamin och plugga sjuhelvetes mycket körkortsteori. Nu ser jag i alla fall presentabel ut med lite kläder, borstat hår och lite smink. Imorgon ska jag faktiskt till LuleÅÅ med mor min och shoppa lite shoes, både träningsskor och vanliga dojor till oss själva. Jag och mamsen brukar ha våra duster när vi är och handlar eftersom ingen orkar gå i den andres affärer. Det vill säga, mamma vill inte hänga inne på Carlings och jag dör av depression när vi är inne på Pepper Corn en längre tid. Men men, vi är alla olika!

Nu ska jag kolla på lite tv innan jag sticker iväg to tha city. Ska nog ta en vända i Bodens stolthet; Enter Galleria. Spännande! /S:et

Så här  vacker är jag today!

Onsdag 13/10-10

Hejheeej!
Idag är det onsdag, vilket innebär styrka, biologi och samhällskunskap samt backintervaller på schemat. Styrkan är avklarad, biologiprovet är avklarat och en liten del av samhällskunskapen är avklarad. Sen ska jag gå hem och bara sega för efter provet som vi gjorde idag så har vi INGENTING att plugga! Wiie! Trodde verkligen att trean skulle bli chill men det har det verkligen inte varit. Jag har ju typ mer att plugga än mina två sambosar som går i tvåan och dom borde ju ha tre gånger så mycket som mig, minst!
Men men, nu hoppas jag att det inte blir mer läxor och prov på ett väääldigt långt tag, så att jag kan uttnyttja tiden till att kolla på Gossip girl säsong 3 som jag måste kolla klart på snabbt som sjutton för säsong 4 har redan börjat! :O
Ikväll ska vi även ha tjejmiddag, det ska bli mysigt och gott :D Och snart är det torsdag och då väntar en lång och skön helg i grönklitt med massor av träning och godis! hihiiii.
Nej, nu ska vi iväg och grillas lite av Cristina på samhällskunskapen! Alltid lika nicee.
HEJDÅÅÅÅ !

Det kanske låter gott?

Hello! Fröken Sara Lundsten tvingade mig att skriva ett inlägg. Nej inte riktigt, men nästan. Dagens träning bestod av ett rafflande chickenrace, en mot en. Jag och Moe kubbade mot varandra i skogen. Moe blev en chicken, eller näe för det var hon redan. Förutom orienteringen så hade vi ettanaturare inga lektioner. INGA! Inte imorrn heller för den delen (*happy girl*).
Efter Lönchen (som en äkta söndsvallare hade sagt) hade jag samtal med Mariah Carey....LURAD! Det var maria Jonsson, det var trevligt, vi bestämde oss förr att springa den tuffa natt-ploj-patrull-lång-tävlingen Höknatten eftersom att far min dissade mig för en H45:a i klubben. Efter lite funderande kom Marjon på lagnamnet "It also gets dark in Sandybay". Maria skulle ha ett samtal med Linnea efter mig så vi avbröt och jag lunkade iväg till kontoret där jag stötte på Sarski. Vi åkte lite sparkcykel och lekte lite med red cordsakerna. Sen for vi hem och tittade på ett avsnitt True Blood (mmm Alexander "Eric Northman" Skarsgård....).
Nu har jag och mina lägenhetspooolare precis avnjutit en extraordinär god laxpasatsås med pasta. Jog lovar att denna rätt kommer serveras fler ggr tre trappor upp hos Adolfsson/Hugosson/Sandberg.
Undra vad jag ska hitta på nu? Jag borde städa mitt rum, men istället tror jagg att jag äter lite glass.

Puss och adjö från A.Hugosson



Tjohoo!

Det är tisdag idag för er som inte vet. Idag har jag gjort två teoritest på körskolan, ätit lunch och arbetat med projektarbetet. Allt detta trots att min halsmandel har konverterat till en stor röd kiwi! Ja, jag är nog döende. Eller inte, jag gillar bara att klaga. Men jag är sjuk i alla fall. Därför ska det bli skönt att komma hem till mamsen imorgon :)
Helgen var superdupermysig! Jag blev bortskämd med hotellfrukost, snälla morapojkar och massa skräpmat! Inte så konstigt att jag är sjuk om man tänker på hur mycket frityrolja och E-ämnen jag har tryckt i mig i helgen. Men det var det värt! Tävlingen var också intressant, trots att jag bara stod på sidan och kollade på. Jag var dock inte den enda vittjärvaren på plats, såg en gammal räv vid namn Gustavsson springa iväg på en sträcka. För vilken klubb hon sprang för vet jag inte, men jag hoppas till gud/allah/djävulen  (vilken religion man nu tillhör) att hon inte stöttade en stockholmsklubb! Det skulle vara skandaaaaaal ;)

Just nu sitter jag och väntar på tränarna på kontoret här på skolan. Ska försöka att äntligen få ha mitt tränarsamtal, det lyckas alltid komma något emellan för mig eller Björn när vi ska ha det. Så nu jävlar! Peace out /S:et

tjugofem mannar

Till helgen är der 25manna. Woho! Hela min klubb ska på på hotel, utom jag. Men inga sura miner för det för jag ska bo hos annika!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Det var bara det jag ville säga, Puss!

MAF-test

Idag har vi haft värsta chillträningen. Man fick inte springa på mer än 75% av maxpuls (jag skujlle ha typ 152 ;). Men det var kul. Jag och annikapannika pudding pastej sprang där som två små gummor. Det var faktiskt psykiskt jobbigt, när man kom till minsta lilla backe och ville ta i så pep pulsklockan för att pulsen var för hög.

Imorgon är det fredag. Fredagar är på ett sätt jättebra och på ett annat sätt jobbiga. Det bra sättet förstår väl de flesta men det dåliga sättet är att vi börjar åtta och slutar fyra. Jag får panik!! Kl fyra när vi kommer ut i korridoren efter två timmars svenska är den helt tom och ödslig. Hela klassen stannar upp under tystnad och tittar till vänster, ingen där och till höger ingen där heller. Nej inte riktigt, men nästan.

korv

Hejhopp! Just nu sitter jag lagom coolt tillbakalutad i min säng och bloggar från nya datan som vi fick in school today. Vi fick dom på matten. Någon utbrast "kolla där är data-sören!" och in kom data-sören med ett stort skåp på hjul fullt av datorer. Hela klassen blev som barn på julafton. Data-sören var jultomten. När vi hade fått våra datorer blev det inte mycket mera matte på lektionen för alla satt framför sina datorer och pratade med varandra på facebookchatten. Alla utom jag. Min dator funkade inte så jag fick stanna kvar på skolan efter vi slutat för att den skulle installeras om.

Det var nog bra att jag inte fick datorn på matten för då skulle jag inte jobbat matte jag heller och vi har faktiskt matteprov imorgonbitti. Jag tänkte att jag skulle plugga nu efter skolan, men det har jag inte gjort. Illa. Istället började jag skriva en önskelista. Jag kom på fem saker sen tog det stopp. Hallå, vad har hänt med mig?!
Förr när jag var lite kunde jag lätt fylla ett A4papper på femton minuter, en kvart. Det är väl sånt som händer när man blir äldre.

tjingeling




Mega-schwettig!

Guud vad skönt det är att träna! Eller egentligen är det skönast efteråt när man får lägga sig ner och bara andas. Och eftersvettas. Jag har tränat 40 minuter today och det gick ganska bra! Min astmamedicin är slut och läkaren har varit borta i typ 45 år, så nu när det är kallare ute känner mina luftrör det ganska hårt. Men jag tog det lugnt och ska nog snart vara back on track!

Hihi, måste berätta en sjukt rolig sak! Vi har ju haft en målare hos oss de senaste tio dagarna och minst fem gånger har han sagt när han kommer in genom dörren "Faan, nu glömde jag ju den där!" Haha, och så muttrar han för sig själv lite grann och börjar jobba. Så jävla skön herren är!

Dags för douschen nu! :) /S

Ikväll ska jag bädda rent i min lilla säng!

Frrrrrrågestund med Sarsk och Alsk!

Etta-damerna har frivilligt anmält sig till att bomba oss (Sara och Alice) med frågor, så nu kör vi!

Snyggaste killen på OLGY?
Alice - Fredrik, för att  I love his bodyyy!
Sara - Fredrik. I loveeee his hair!

Grönområde eller kalhygge?
Alice - Kalhygge, för att det är lättare att ta sig fram.
Sara - Jag tar grönområde, för jag gillar att kötta igenom!

Favoritprogram?
Alice - True Blood och Top Model!!!!!
Sara - Oj, svårt att välja en. Vänner, OC, Big Bang Theory, CSI bland annat. Jak er en tv-noerd!

Vad gör du när det regnar?
Alice - Sticker ut på ett saftigt långpass! Not... HEHE
Sara - Bakar, kollar på min favoritfilm Amelie från Montmartre och degar i vår feta soffa hemma i Sävast.

Vad är det mest desperata (det ordet tycker vi inte om!) ni gjort för att få en killes uppmärksamhet?
Vi behöver inte agera desperata, killarna flockas runt oss ändå!!!

Är du kär?
Alice - Nej
Sara - Lite kanske. Eller mycket!

Har du sagt "jag älskar dig" till någon?
Alice - Jaaa!
Sara - Yes!

Favoritkroppsdel på en kille?
Alice - Hmm... HEHE. Jag tycker om ögonen. Och händer. Och magen!
Sara - Ryggaaar! Och underarmar. Och JEANS-RUMPOR!

Vilken dokusåpa skulle ni vilja vara med i?
- Kungarna av Tylösaaaand! Eller Biggest Loser. HEHE

Over and out /Nörrlänningarna

Hej och hå!

Tillbaka efter helgen då! Skol-SM i Stockholm var en spännande upplevelse, särskilt när man står på sidan och klagar på sin hals. Jag avslutade denna säsong med några sjukdagar och får istället tagga till i vår! Det har varit sisåsär med formen nu på slutet så det ska bli skönt att börja om med ett nytt träningsår (: Jag längtar till långpassen på gruvberget och feta styrkepass i Bessemerhallen! Måste bara laga min axel först, med det fixar sjukgymnast-Mattias på ett kick!

Jag har nyss varit duktig och skrivit färdigt träningsdagboken, skannat in kartor till Quickroute och kollat saldot på banken. Jag känner mig tääät... NOT! Men jag har i alla fall nog med pengar för att åka på bus i Stockholm i helgen, vilket har varit baktanken med de senaste veckorna penga-stryp.

Hoppas alla andra har haft det bra i helgen, peace out! /S