Vilka är vi?

TjugosjuB-bloggen startades hösten 2008 när de tre musketörerna Sara, Lovisa och Rebecka började på orienteringsgymnasiet i Sandviken. Nu har ett generationsbyte skett och head blogger är nu Alice, som är född 1994. Tillsammans med Moa, även kallad Fish-moe, Moe-fish, Chicken-fish (m.m.), rapporterar Alice vad som pågår på OLGY och runt om i orienterings-Sverige! Peace.




21.09

Dags att sova snart kanske? Mysa ner mig med min bok som jag fick i julklapp och ett glas juice. Fast vi har ingen juice. Det är synd som fan.

Jag har tänkt på en sak. Vilket konstigt liv vi här i viken lever. Vanligaste samtalsämnet här är typ vad man ska äta i veckan, om man har varit och handlat och "om man ska stanna i helgen". Vi har inga mammor, inga pappor, bara en massa syskon typ :b Blir man ledsen är det enkelt att bara gå två meter bort till sin bästa kompis och myser :) Eller om man inte har något att göra så går man en runda runt i alla lägenheter och ser vad dom har för sig. Alltid finns det någon som kollar på film, eller sitter och snackar om relevanta saker.

Till exempel så klampade Oscar och Albin in precis och skulle lämna tillbaka lite grejer som dom lånat. Inget ringa, inget smsa, bara klampa in :b Det är inte alls dåligt, utan istället väldigt trevligt :D Det är svårt att känna sig ensam här :) Vi är alla en STOOOR familj! :D

Dags att sussilulla snart :) God natt alla som sitter hemma i soffan och sin mor och far och inte rockar omkring i sin egen grymma lägenhet ;) HIHI! /S

Kommentarer
Postat av: Birgerstella

Great website with loads of information, love the bit about What is Love. Keep it up please!!! My best wishes to you!

2012-06-20 @ 09:42:02
URL: http://birgerstella.blogfuture.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback