Vilka är vi?

TjugosjuB-bloggen startades hösten 2008 när de tre musketörerna Sara, Lovisa och Rebecka började på orienteringsgymnasiet i Sandviken. Nu har ett generationsbyte skett och head blogger är nu Alice, som är född 1994. Tillsammans med Moa, även kallad Fish-moe, Moe-fish, Chicken-fish (m.m.), rapporterar Alice vad som pågår på OLGY och runt om i orienterings-Sverige! Peace.




Vad händer efter döden?

Jaa, vad är det som händer egentligen? Det ska vi försöka svara på under de kommande 85 minuterna. Som dom vetenskapskvinnor/män vi är så är vårt svar på frågan: Vem bryr sig egentligen? Samma när läraren frågar varför vi existerar. Vem bryr sig egentligen? Förra veckan innan vår första religions-lektion var vi lite förväntansfulla. Att läsa om religioner, Buddha, fundamentalister, självmordsbombare och dylikt är ju ganska intressant. Men vi förhoppningar grusades när vi istället får svara på samma frågor som religioner gör. Rena rama filosofi-timmen!

Avbrott i filosofierna, vi får nu bevittna hur fredrik och fredrik sitter och bråkar med varandra som två femåriga pojkar. "Du drog ut sladden till min mus!" "Det gjorde ju du också!" "Men du började!" "Gjorde jag ju inte alls det." "Det fanns ingen anledning till att du skulle göra det." Ojoj, grabbar dags att växa upp snart? Fast vi älskar er som ni är, högljudda och allmänt jobbiga!

/S

Kommentarer
Postat av: Figge

Men det var ju han som drygade så jävligt:P

2010-01-31 @ 22:10:22
URL: http://figge.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback