Vilka är vi?

TjugosjuB-bloggen startades hösten 2008 när de tre musketörerna Sara, Lovisa och Rebecka började på orienteringsgymnasiet i Sandviken. Nu har ett generationsbyte skett och head blogger är nu Alice, som är född 1994. Tillsammans med Moa, även kallad Fish-moe, Moe-fish, Chicken-fish (m.m.), rapporterar Alice vad som pågår på OLGY och runt om i orienterings-Sverige! Peace.




Solig dag dårååå!!

Shit vilket vackert väder det är i Sandviken idag! Strålande sol och många plusgrader. Jag och etta-ponken Ludvig spenderade lite soltid på deras balkong och körde ett parti Othello. Jag vet inte riktigt varför jag gör det, för jag är fruktansvärt dålig på det. Ludvig vinner varje gång! Och jag hatar att förlora i spel. 

Idag har jag inte haft någon lektion. Ett förekommande fenomen de senaste dagarna verkar det som och jag klagar inte! Dock har vi projektarbetsredovisning på onsdag, så jag och mina kollegor ska arbeta med det ikväll. Som Rebecka så fint uttryckte det: "Vi får offra kvällens Top Model-avsnitt." Snyft. Jag märker nu att när vi går i trean och har cirka 6 lektioner i veckan så har jag blivit fruktansvärt slö. När vi gick i tvåan hade vi läxor upp till örsnibbarna och var experter på att bolla uppgifter och hitta konstiga tider att plugga på, men ju färre uppgifter vi har desto slöare blir vi. Till exempel så ska jag lämna in min labbrapport om järninnehåll i spenat imorgon. Vi fick uppgiften för tre veckor sen, men jag har inte tagit tummen ur röven för att skriva förrän den här helgen och hux flux har jag ju jättemycket att göra! Men de senaste tre veckorna har jag bara suttit på arslet och inte haft några läxor. Visst är jag smidig?

Nu ska jag socialisera med min sambo som precis kom hem! HEJDÅ /S:et

Bild från modevisningen innan lovet

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback