Vilka är vi?

TjugosjuB-bloggen startades hösten 2008 när de tre musketörerna Sara, Lovisa och Rebecka började på orienteringsgymnasiet i Sandviken. Nu har ett generationsbyte skett och head blogger är nu Alice, som är född 1994. Tillsammans med Moa, även kallad Fish-moe, Moe-fish, Chicken-fish (m.m.), rapporterar Alice vad som pågår på OLGY och runt om i orienterings-Sverige! Peace.




Torsdag.

Japp, det är tydligen torsdag idag. Jag får bara ett litet mini-påsklov i år, bara cirka 4 dagar hemma. Det kanske kompenserar från förra året när jag var hemma hela lovet plus en vecka till. Jag var ju sjuk förra lovet i hjärnhinneinflammation. Shit, tänk att det var ett år sen! Vilken jäkla skillnad det är mellan 2009 och 2010 än så länge :b I år har jag varit sjuk 10 dagar tror jag och förra året var jag sjuk konstant januari-april. Jag tycker vi slänger 2009 i soporna och så kan 2010 vara för evigt :D

Vad har jag för planer idag då? Tandläkaren klockan 11.10. Då kanske man får ett litet klistermärke om man är snäll? (a) Haha! Sen ska jag springa intervaller med kompanjon Holmgren. Vad har jag inte kommit på än, men vad sägs om lite snöpuls? Det finns ju oändliga möjligheter!

Nej, nu måste jag borsta tänderna i typ en kvart så jag inte behöver skämmas hos tandläkar-Mona! /S


Det är vår nu. Är det inte dags för shortsen grabbar?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback