Vilka är vi?

TjugosjuB-bloggen startades hösten 2008 när de tre musketörerna Sara, Lovisa och Rebecka började på orienteringsgymnasiet i Sandviken. Nu har ett generationsbyte skett och head blogger är nu Alice, som är född 1994. Tillsammans med Moa, även kallad Fish-moe, Moe-fish, Chicken-fish (m.m.), rapporterar Alice vad som pågår på OLGY och runt om i orienterings-Sverige! Peace.




Tja!

Ja, måndag igen. Men inte vilken måndag som helst, utan den SISTA måndagen för terminen! :D Yeah-yeah! Är tillbaka från Umeå i alla fall och tävlingarna gick bra om det är någon som undrar. Nu ska vi börja packa ihop för året, städa, ha lite avslutningar med diverse klassar och annat folk. Trevligt! Jag kan lugnt meddela att alla 27B-flickor stannar i 27B även nästa år! Tur va? Jag blev lite orolig över att vi behövde byta namn på bloggen eller nåt. Skiiitjobbigt.

Nej, nu ska jag återgå till att skriva färdigt protokollet från förra månadsmötet med OK Pers Lärljungar, vår fina orienteringsklubb här på OLGY! Peace out brothers and sisters /S

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback