Vilka är vi?

TjugosjuB-bloggen startades hösten 2008 när de tre musketörerna Sara, Lovisa och Rebecka började på orienteringsgymnasiet i Sandviken. Nu har ett generationsbyte skett och head blogger är nu Alice, som är född 1994. Tillsammans med Moa, även kallad Fish-moe, Moe-fish, Chicken-fish (m.m.), rapporterar Alice vad som pågår på OLGY och runt om i orienterings-Sverige! Peace.




New York dag fyra

New York dag fyra. Tro det eller ej men idag shoppade vi. Japp, igen. Precis som alla andra dagar typ. Varför? -Kul. Billigt. Sjukt bra affärer. Träffar massa trevligt folk att titta på/prata med.

Men dagen började med american pancakes följt av ett cykelpass nere på hotellets gym. Det var jag, biff nr 1, biff nr 2 och biff nr 3 där inne. Alltså typ en mygga tillsammans med 3 vargar.

Sen var det alltså dags för shopping. Våra kontaktkort hölls varma konstant under resan, precis som det ska vara när man är i shoppingens stad. Ett tag såg det ut som att vi skulle tvingas leva på nudlar alternativt gröt för resten av våra liv. Vi spenderade i alla fall mest tid inne på Michael Kors där jag och mors köpte oss en varsin väska. Konstigt att vi bara kom ut med en sak var med tanke på att expediterna nästan hjärntvättade oss därinne.

Efter ett lunch-stopp på en jättemysig restaurang/bar fortsatte shoppingen. Letade efter Nike-Air Max till mig själv och Rebecka. Hittade till Rebecka men till mig själv? -Negative.

Trötta men glada slängde vi in våra shoppingkassar på hotellet innan vi drog ut och käkade på en medelhavsrestaurang.

Somnade gott den kvällen.

Puss/ Moe

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback