Vilka är vi?

TjugosjuB-bloggen startades hösten 2008 när de tre musketörerna Sara, Lovisa och Rebecka började på orienteringsgymnasiet i Sandviken. Nu har ett generationsbyte skett och head blogger är nu Alice, som är född 1994. Tillsammans med Moa, även kallad Fish-moe, Moe-fish, Chicken-fish (m.m.), rapporterar Alice vad som pågår på OLGY och runt om i orienterings-Sverige! Peace.




sista veckan...

tjeenare!
nu har jag och mina kära vänner kommit hem från grekland, och ååå vad underbart vi hade det! har seriöst aldrig sett så turkost hav någon gång, det var helt otroligt. Hotellet var mysigt med en bra pol och havet några steg bort, och staden var toppen, liten och lugn med hur många mysiga restauranger som helst. Vi hittade våra två favoriter och vi lyckades få gratis efterrätt inte mindre än tre gånger! Alla var så himla snälla så det kändes lite overkligt.
men nu är vi som sagt hemma och igår hade vi bal! det var jätteroligt och alla var så fina så :) bilder från det kommer kanske senare, jag har inga av dom än så länge, men tänkte lägga upp några från grekland i alla fall!
/R

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback