Vilka är vi?

TjugosjuB-bloggen startades hösten 2008 när de tre musketörerna Sara, Lovisa och Rebecka började på orienteringsgymnasiet i Sandviken. Nu har ett generationsbyte skett och head blogger är nu Alice, som är född 1994. Tillsammans med Moa, även kallad Fish-moe, Moe-fish, Chicken-fish (m.m.), rapporterar Alice vad som pågår på OLGY och runt om i orienterings-Sverige! Peace.




En torsdag i september

Jag läste precis Rebeckas inlägg om höstens måste-plagg och jag känner mig såååå inspirerad! Så därför så tänker jag göra hösten måste-lista vad gäller min specialitet, nämligen TV!

1. Psych - Den kaxige synska detektiven med den neurotiske assistenten, klockrent! Deras dialoger kan man skratta till i evigheter. Själva storyn är som följer, Shawn Spencer är egentligen inte synsk utan bara väldigt bra på att lägga märke till detaljer. Han och hans vän Gus har därför startat en detektivbyrå och hjälper ofta polisen i Santa Barbara med fall. FRUKTANSVÄRT kul!

2. Gossip Girl - Alltid lika fjantigt, alltid lika kul! Som de flesta vet handlar Gossip Girl om en bunt rika tonåringar i New York och deras i-landsproblem. Alla har strulat med alla och alla ska hämnas på alla m.m. Vad mer finns det att säga?

3. Grey's Anatomy
- Börjar nu på onsdag på kanal 5! Den ultimata sjukhus-serien med mycket starka personligheter. Min personliga favorit är Dr Bailey, räjsertanten. Serien har hållt på i två evigheter så det går ju inte riktigt att förklara vad den handlar om, men just nu är två av läkarna i trubbel. Dels Izzie, som har en hjärntumör och har en triljons chans att överleva operation hon ska genomgå. Sen har vi George, som var med om en bilolycka precis innan säsongsavslutningen. Ingen läkare har ännu fattat att det är George som ligger i sjukhussängen, eftersom hans ansikte är krossat till oigenkännlighet (är det ens ett ord?). Kommer dom att överleva? Svaret får vi på onsdag!

4. The Big Bang Theory - två socialt missanpassade nördar, en überhet granne, en stum indie och en kåt dvärg. Det är väl alla karaktärerna och tillsammans är dom fruktansvärt kul! Går man NV är den här serien ett snäpp roligare för då fattar man nästan alla skämten, men det fungerar i alla fall för den är underbar.

Hoppas dessa tips är till belåtenhet när ni sitter ensamma i en mörk lägenhet utan varken mat eller vatten eftersom ni köpt påfågelsdiadem för hyran! Tag vara på er /S

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback