Vilka är vi?

TjugosjuB-bloggen startades hösten 2008 när de tre musketörerna Sara, Lovisa och Rebecka började på orienteringsgymnasiet i Sandviken. Nu har ett generationsbyte skett och head blogger är nu Alice, som är född 1994. Tillsammans med Moa, även kallad Fish-moe, Moe-fish, Chicken-fish (m.m.), rapporterar Alice vad som pågår på OLGY och runt om i orienterings-Sverige! Peace.




HÖST!

Hej allihopa! Nu är det dags för den mörka hösten igen och det känns väl lite sådär, helst vill de flesta bara gömma sig i en stoooor myyyysig filt och titta på film tills det blir sommar igen, men sluta deppa nu alla ni som känner så! Det som är extra trevligt och roligt med denna årstid är att man kan passa på att uppdatera sin garderob med en massa trendiga plagg direkt från de kända designerna! Tro mig, i höst är det mycket nytt i klädesbutikerna så det kanske är dags att rensa garderoben och kasta in en del nytt!


Här ovan kan ni se en del av designerkläderna för den här hösten. Diademet med en påfågelfjäder kostar ca. 500 kr i butik men om du köper den på nätet får du den för endast 498 kr, rena kapet! Dessutom är påfågelfjädrar så rätt i höst! De supermoderna stövlarna är också något som bör finnas i varje människas garderob just nu. Gammelmormor-mönstret gör att du känner dig extra vacker, precis som din gammelmormor! Gubb-kavajen är ett grymt basic-plagg som passar ALLA, hur man än ser ut till kroppsformen. Därför heter det just gubb-kavaj, gubbar kan ju se så olika ut! En del är spinkiga som benrangel och andra har en REJÄL ölmage. De rutiga byxorna för oss tillbaka till 1800-talets bönder, som ofta bar denna typ av byxor. Altså är byxorna både bekväma och funktionella! Dock har färgen moderniserats lite grann. Att lila är hett den här årstiden har väl knappast någon missat, och vad passar då bättre än en purpurfärgad spets-bh!? Det är ju plagget som syns allra mest och allra oftast och därför är det viktigt att detta plagg följer modets färger. Sist men inte minst, HÄNGSLENA! Tyvärr killa, häng är inte inne längre, än mindre ett väl synligt pennställ, så säg hej till er nya vän; hängslena! De är här för att stanna.


Kommentarer
Postat av: Tove

Haha! Skön;) Då är det väl bara att ta en shoppingtur i morgon då och inhandla alla nya fina moderna plagg;)

2009-09-25 @ 19:11:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback