Vilka är vi?

TjugosjuB-bloggen startades hösten 2008 när de tre musketörerna Sara, Lovisa och Rebecka började på orienteringsgymnasiet i Sandviken. Nu har ett generationsbyte skett och head blogger är nu Alice, som är född 1994. Tillsammans med Moa, även kallad Fish-moe, Moe-fish, Chicken-fish (m.m.), rapporterar Alice vad som pågår på OLGY och runt om i orienterings-Sverige! Peace.




På fredag är det fläskkotlett, på torsdag är det fläskkotlett!

Fredag idag som sagt, vilket alltid är lika nice! Om 59 minuter är det avfärd till lång-SM i Karlstad, vilket är supernice! Jag har packat färdigt allt utom orienteringsskorna och dom måste jag komma ihåg. Viktigt viktigt! Lovisa sitter inne på sitt rum och har One Tree Hill-maraton medan jag sitter i vardagsrummet och har The Hills-maraton. Vi har nog inte sagt något till varandra på en timme kanske? Det kan vara skönt att vara lite för sig själv i detta hus, det är nämligen inte så ofta det händer :b Vi hinner nog prata med varandra på resan till Karlstad!
Idag fick vi förresten vårt nya schema. Ledig torsdagar= aweeesome! Samhällskunskapen sätter dock lite käppar i hjulet, eller vad sägs om 3,5 timmar samhällskunskap på onsdagar? Woho säger vi. NOT. Men jämfört med tvåan har vi det superchill, har bara fyra ämnen detta läsår :) Vi ska nog överleva och hinna med en hel del chill i viken!
Nu är det dags att ta ut soporna och rensa kylen. Peace out brothaas /S

Kommentarer
Postat av: Tove

Jag vill också veta schema!

2010-08-27 @ 21:38:39
Postat av: Noarachel

You have done a great job with everything on this site. I Love your site

2011-11-08 @ 05:22:40
URL: http://noarachel.blogmedics.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback