Vilka är vi?

TjugosjuB-bloggen startades hösten 2008 när de tre musketörerna Sara, Lovisa och Rebecka började på orienteringsgymnasiet i Sandviken. Nu har ett generationsbyte skett och head blogger är nu Alice, som är född 1994. Tillsammans med Moa, även kallad Fish-moe, Moe-fish, Chicken-fish (m.m.), rapporterar Alice vad som pågår på OLGY och runt om i orienterings-Sverige! Peace.




El bussorundo!

God eftermiddag alla slöa soffpotatisar i södra/norra Sverige. Idag har det varit febril aktivitet i 27b: skola till fem, handla, äta, träna och snart mat igen. Till middag nummer två blir det tacos för alla som intresserade (;

Idag har alltså jag och Rebecka invigt El Bussorundo med lite 90/30-intervaller i regnet. Endast fem ynka rep blev det, men för två ex sjuklingar är det bra jobbat :) Under denna lilla runda har vi konstaterat följande saker:
- Intervaller är jobbigt.
- Men brukar säga att man springer sista intervallen är ren vilja. Det är fel :b Sista intervallen springer man med hopp om att det snart är slut, NÄST sista springer man på ren vilja ;)
- Man springer snyggare när man springer fort (så när du ser någon snygging, spring fort som satan!).

Just nu dunkas Coldplay på stereon (som alltid). En fågel viskade i mitt öra att en viss pojkvän tyckte att "Coldplay är väl hyfsade". Hyfsade? Denna lilla fågel var på väg att slå denna pojkvän. Att kalla Coldplay hysade är som att....... kalla svenskaläraren snäll. En stor fet lögn alltså :b Jag antar att detta var ett litet nybörjarmisstag och det kan man väl tolerera en gång, men nu vet alla till nästa gång. Coldplay. Är. GRRYMT. Bra.

En sista hälsning till musketör nummer tre, Lovisa, som har lämnat oss alla för Borlänge och Gustav. Hon kommer inte hem förrän om tre timmmar, hur ska vi klara oss?! Dansmatta och chokladglass tror jag lösningen heter (;

Tjingeling / Saaara

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback