Vilka är vi?

TjugosjuB-bloggen startades hösten 2008 när de tre musketörerna Sara, Lovisa och Rebecka började på orienteringsgymnasiet i Sandviken. Nu har ett generationsbyte skett och head blogger är nu Alice, som är född 1994. Tillsammans med Moa, även kallad Fish-moe, Moe-fish, Chicken-fish (m.m.), rapporterar Alice vad som pågår på OLGY och runt om i orienterings-Sverige! Peace.




Politik-fysik

Ingemar, vår högt älskade lärare, har försvunnit och han har ersatts av en MUF-mupp som propagerar för lägre skatter och mer pengar till de rika. Typ :b Han verkar kunna en del om det där för han pratar sjuuuuuuukt mycket om saker man inte fattar ett skit av. MUF är för övrigt Moderaternas ungdomsförbund. Vi från 27b tycker inte om Moderaterna har vi kommit fram till. Vi har en fin bild på miljöpartiet i vårt vardagsrum.

Nu verkar han ha kommit fram till att man hellre ger Nisse ett fiskespö än en fisk varje dag för då behöver inte moderaterna oroa sig över att ge honom bidrag för att han inte får någon fisk. Men en fråga, kan Nisse fiska?

Färdig-filosoferat, good bye /Sarskie

Jävla moderat-skabb! /Rebecka

Kommentarer
Postat av: Josefiin

Viktigt! Sara och stockholms tjejerna (jag kan verkligen inte lära mig vem av er som är Lovisa och vem som är Rebecka! - så därför går ni under namnet stockholms tjejerna, inget illa menat) har blivit utmanade. Så det är ytterst viktigt att ni går in på min blogg, se länken, och antar den.



PS. moderater är som tomater, överskattade. DS



//Josefiiin!

2008-09-26 @ 22:37:19
URL: http://josefinsipola.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback