Vilka är vi?

TjugosjuB-bloggen startades hösten 2008 när de tre musketörerna Sara, Lovisa och Rebecka började på orienteringsgymnasiet i Sandviken. Nu har ett generationsbyte skett och head blogger är nu Alice, som är född 1994. Tillsammans med Moa, även kallad Fish-moe, Moe-fish, Chicken-fish (m.m.), rapporterar Alice vad som pågår på OLGY och runt om i orienterings-Sverige! Peace.




Bloggtips

Nu när det är höstlov för väldigt många har man en massa tid att göra annat, kanske läsa lite bloggar? Jag tänkte tipsa lite om några andra bloggar som drivs av olgysar här i viken:

http://ebbapegestam.devote.se/  
Ebbas egna grymma blogg, där hon uppdaterar lite oftare än vad hon gör här ;) Här kan ni läsa om Ebbas vardag, inspirerande inlägg, hennes tankar om saker och ting samt ett och annat rawfood-tips!
http://kristinsofiaboman.blogg.se/ 
Kristin har bloggat flitigt sedan vi började 1:an, här finns det mycket rolig läsning! Dessutom lägger hon ofta upp fin fina bilder.
http://www.nattstad.se/melinatoven 
På denna blogg kan man läsa om Melinas fartfyllda liv, vilket inte bara handlar om orientering (till skillnad mot många av oss andra haha..) utan här får man även inlägg om cross, dans och rally bl.a!
http://www.mondosport.se/ericaedman/ 
Erica är också en tjej som bloggar om sitt liv, här på olgy och hemma i Falun. Förutom att Erica är duktig på att springa orientering så kan hon även cykla och åka skidor med karta, här kan ni läsa, och kanske lära er, en del om mtb-o och skid-o alltså :)
http://www.nattstad.se/martaransjo 
Märta bloggar inte så mycket längre, men vem vet hon kanske börjar snart igen? Tills dess kan ni läsa många bra inlägg om hennes första år här på olgy.
http://www.nattstad.se/norrsatragossip 
En nystartad skvallerblogg om olgy. Där kommer man få reda på saker så fort det händer och kan ställa vilka frågor som helst. Inläggen ska dock kanske tas med en nypa salt ibland haha...
http://orienteringsgymnasiet.bloggagratis.se/ 
Bloggen med stort B. En blogg om olgy som startades när 89:orna (legenderna) gick här och har sedan dess styrts av killarna (förutom den där veckan i 1:an när vi och Kristin lånade bloggen och skrev lite, detta var sjukt kul!). Bloggen handlar nu för tiden 99,99% om HockeyBockey och Freluga Farmers, och har väldigt välskrivna inlägg. Rekommenderas varmt!
 
Tack och adjö, senapsfrö. 
/Magda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback