Vilka är vi?

TjugosjuB-bloggen startades hösten 2008 när de tre musketörerna Sara, Lovisa och Rebecka började på orienteringsgymnasiet i Sandviken. Nu har ett generationsbyte skett och head blogger är nu Alice, som är född 1994. Tillsammans med Moa, även kallad Fish-moe, Moe-fish, Chicken-fish (m.m.), rapporterar Alice vad som pågår på OLGY och runt om i orienterings-Sverige! Peace.




all i need is something to live for

bloggen lyser tom så passar på att slänga in ett litet inlägg. Händer inte så mycket spännande i mitt liv för tillfället. Har inte alltförmycket i skolan eller attförmånga lektioner, tar dagarna som dem kommer. Lessar ur mer och mer på att höften bara blirr värre och värre istället för bättre som den faktiskt borde bli. Gör att mina humörsvängningar blir större och större och mina gråtattacker fler och fler. Mitt humör åker berg och dalbana, överreagerar på det mesta och blir arg på personer som inte förtjänar det ett dugg. Men hoppas det ger med sig med tiden för det är absolut inte det minsta lilla roligt att vara sur och grinig jämt. 

Lite positivt är att jag fått min nya leksandsmatchtröja, nu ska det bara bokas lite biljetter å ta med brorsan på match. Måsta bara hitta dagar det passar, har typ aldrig tid. Studentkryssingen är på ingång, jag och pojken firar ett år nästa vecka och drar till stockholm över helgen, studentmössorna kommer antagligen denna vecka och jag ska hem i helgen. Finns alltså saker som får en att dra på mungiporna trots eländet. Ett litet halvdeppigt inlägg sådär, men det är så fruktansvärt skönt att få skriva av sig lite ibland
 
/e

 min nyligen hemkomna skönhet

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback