Vilka är vi?

TjugosjuB-bloggen startades hösten 2008 när de tre musketörerna Sara, Lovisa och Rebecka började på orienteringsgymnasiet i Sandviken. Nu har ett generationsbyte skett och head blogger är nu Alice, som är född 1994. Tillsammans med Moa, även kallad Fish-moe, Moe-fish, Chicken-fish (m.m.), rapporterar Alice vad som pågår på OLGY och runt om i orienterings-Sverige! Peace.




Kapning av bloggen!

Kanske borde tänka på att byta lösenord? Har ju varit samma i drygt fem år nu. Fast nä, då kan vi ju inte smyg-blogga utan att någon märker det! Vi vill bara meddela att vi saknar OLGY jättemycket (fast för oss som är äldre kan man inte erkänna det, det börjar bli lite patetiskt) och tröstar oss själva med att äta extremt mycket kladdkaka och köra måndagsstyrka på gymmet. Tyvärr finns det ju inget kuk-hål i madrassen på Friskis och Svettis i Uppsala, men man kan ju inte få allt här i världen.
 
Annars då? Jo, vi använder alla våra kunskaper från gymnasiet (ta vara på vad Landström säger, det är värdefullt när man ska låtsas vara allmänbildad) till att försöka bli vuxna. Sedan har vi skaffat barn (sånt som man också gör när man är vuxen). Här kommer ett familjeporträtt! Puss och kram från två busiga "unga vuxna"!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback