Vilka är vi?

TjugosjuB-bloggen startades hösten 2008 när de tre musketörerna Sara, Lovisa och Rebecka började på orienteringsgymnasiet i Sandviken. Nu har ett generationsbyte skett och head blogger är nu Alice, som är född 1994. Tillsammans med Moa, även kallad Fish-moe, Moe-fish, Chicken-fish (m.m.), rapporterar Alice vad som pågår på OLGY och runt om i orienterings-Sverige! Peace.




Slovenien part one

Vi är framme i Slovenien och hittills är allt riktigt bra. Bra träningar, bra boende (jag, stina, elina och linnea har bosatt oss i ett jättemysigt litet krypin) och ännu bättre sällskap. Varje utlandsläger har vi tjejer (och killar) ett utklädningstema på flygplatsen. I år hade vi tjejer tema vitt/isprinsessor typ. Ni får se bilder sen, internet är för segt här för att ladda upp bilder här.
När vi kom fram till boendet efter en lång resa tog vi en runda för att se oss omkring i området, handla lite och sen var det käk, möte och sen godnatt i princip. Sjukt trötta efter att ha gått upp 5 och lagt oss lite för tidigt natten innan.

Kommer skiva ett inlägg för varje dag så ni får lite koll hur livet i Slovenien kan se ut.

Puss och kram/ Moe


Kommentarer
Postat av: LS

woohoo, bra moe! jag kommer vänta varje dag ;)

2013-03-20 @ 20:43:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback