Vilka är vi?

TjugosjuB-bloggen startades hösten 2008 när de tre musketörerna Sara, Lovisa och Rebecka började på orienteringsgymnasiet i Sandviken. Nu har ett generationsbyte skett och head blogger är nu Alice, som är född 1994. Tillsammans med Moa, även kallad Fish-moe, Moe-fish, Chicken-fish (m.m.), rapporterar Alice vad som pågår på OLGY och runt om i orienterings-Sverige! Peace.




Gotland dag 1

Efter knappt två timmars sömn ringde väckarklockan 02:00 inatt. 02:15 skulle vi åka till Gotland, vi kom iväg 02:25 vilket är rätt bra för att vara vår familj som består av två (läs jag och pappa) extrema tidsoptimister. Väl framme på Gotlandet så fick vi inte checka in våra grejer förrän 17 på boendet så visst fan rullade bilen direkt till playan, Tofta strand närmare bestämt. 09:15 var vi på plats på Gotlands populäraste strand som inte verkade populär alls denna tid på dygnet, det var inte en käft där när vi kom. Efter ett par timmar var det inte lika tomt längre och vi träffade lite andra Gävlebor också. Drog en löptur med gubben när vi fick nog av solen (eller inte jag, jag blir aldrig trött på den), kollade därefter på sprint-finalen på VM innan vi åkte iväg och käkade en gigantiskt pizza. Imorgon väntar första etappen på Gotlands 3-dagars, blir sköj.

Förresten så lyssnade jag på världens bästa sommarpratare idag, Leo Razzak. Jäklar vilket liv han har haft den mannen och vad han fått kämpa för att få det liv han lever idag. Man ska fan aldrig ge upp, aldrig någonsin.

Puss och kram från underbara Gotland/ M


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback