Vilka är vi?

TjugosjuB-bloggen startades hösten 2008 när de tre musketörerna Sara, Lovisa och Rebecka började på orienteringsgymnasiet i Sandviken. Nu har ett generationsbyte skett och head blogger är nu Alice, som är född 1994. Tillsammans med Moa, även kallad Fish-moe, Moe-fish, Chicken-fish (m.m.), rapporterar Alice vad som pågår på OLGY och runt om i orienterings-Sverige! Peace.




New York dag två

New York dag två spenderades först på en morgonrestaurang för att käka frulle. Klassiska frukostar här är american pancakes (såklart) och rostade mackor men man kunde faktiskt beställa gröt också. Förmiddagen spenderades sedan i en minibuss. Sightseeing stod på schemat och det var tråkigare än tråkigast. Eller nej, jag hade gått in med inställningen att det skulle bli förjävligt vilket är skitbra för då kan det bara bli bättre. Varför vi gjorde denna sightseeing var för att m och p ville det och det var dom värda. Lärde oss lite smått och gott i alla fall så det var inte bara en pina.

Vi besökte bland annat platsen där world trade center stod förut. Åkte även förbi upper east side där gossip girl spelats in. Levde mig in i deras värld för en stund, trodde nog att jag var Serena där ett tag, haha.

Lunchade på en restaurang innan vi drog hem och bytte om för träning. Att springa i central park är ett måste när man är i New York, oavsett om man är en vältränad löpare, en wannabe vältränad löpare, en motionär, en luffare eller vad som helst. Ut och spring!! Det är en riktigt härlig känsla att springa runt i den parken med massa massa folk runt omkring sig. Varenda person ser ut att njuta av att springa där.

Kvällen avslutades med shopping i warnercenter samt på zara. Hittade en skinnjacka där som jag suktat efter. eftersom den var billigare i New York så var det givet att slå till. Efter ytterligare ett restaurangbesök vandrade vi tillbaka till våra sköna hotellsängar. Mysigt.

Puss /Moe

På restaurangen

En av de nya skyskraporna, denna heter one world trade center


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback